Loveones

Akon - Sorry, blame it on me

Att gå ut och festa är kul.. Mindre kul är resan hem och ibland även dagen efter, för min del rätt sällan då jag sällan blir bakis. Visst, man kan stoppa en taxi och hoppas på att komma hem för en röding. Eller så är man sparsam och tar den äckliga nattbussen. När jag ska hem (de ggr jag inte har sällis) ångrar jag nästan utgången (hur roligt jag än haft) för att jag, från botten av mitt hjärta, hatar nattbussen och dess människor som åker med den.
Jag var ett äckligt fyllo igår på en nattbuss som satt och sov. Kunde inte hålla ögonen öppna. Men jag hoppas jag såg söt ut och inte sliten och ful som de flesta gör den tiden på dygnet.
Jag tror jag var halvt vaken en stund imorse men öppnade aldrig ögonen, när jag väl öppnade ögonen så kändes det som om mitt huvud skulle sprängas. Det enda man kan göra då är att ligga kvar i samma position, sluta ögonen igen och somna om och hoppas på att man mår bättre nästa gång man vaknar. Vilket jag gjorde, men kände mig inte som en blomma dock.

Jag är inte full, jag är beautiful.

Igår var en av många roliga kvällar på senaste tiden. Nästa vecka firar vi Becca och om ytterligare en månad är det min tur. Jag hade lite svårt att komma på hur gammal jag är häromdagen. Var i princip tvungen att räkna ut min ålder. Det känns oviktigt, jag känner mig fortfarande som 20.







Becca har avgett ett löfte om att ALLA bilder som tas under hennes kväll kommer att läggas upp. Hmm, frågan är hur länge de kommer få ligga kvar.

rimmelirim

Ida.G... säger:

hur går det på jobbet idag, följer du vareviga lag?

Jag säger:

ja, jag ligger bra till. Det känns som tiden står still

Ida.G... säger:

det måste vara jobbigt. men snart e de kväll och då blire snobbigt

Ida.G... säger:

har du hört något om kvällen? blire värsta sushi smällen?

Jag säger:

det blir vad vi gör det till, hellre sushi än sill.

Jag säger:

när kan du vara klar, ju snabbare desto mer tid vi spar

Ida.G... säger:

jag kan vara klar när du vill. bestäm en tid säg bara till

Ida.G... säger:

men vart ska vi äta, vart ska vi vara. ska vi äta och samtidigt vara festklara?

Jag säger:

frågan är hur vi ska göra, vart tycker du vi ska äta sushi och föra?

Ida.G... säger:

vi kan vara här eller också i tyresö där. för mig spelar det ingen roll det är du som har all koll

Ida.G... säger:

det tar ca 20 min från mig dit ut,,, dit ut till blåsut

Ida.G... säger:

vad ska ellie göra.. vart ska hon föra?

Jag säger:

elli är nog redan där och hjälper sin kille som hon håller kär.

Ida.G... säger:

ok slutrimmat.


grrr

Jag är på dåligt humör idag.. Stör mig på allt och alla. Stör mig på vissa dofter, om man kan kalla det det. Samt personer som är allmänt högljudda och bara lallar omkring på kontoret och står bakom mig och skrattar sitt fula skratt när jag sitter i telefonen och inte kan koncentrera mig på vad som sägs pga den störiga jäveln som står bakom mig, personen i fråga bör dessutom inte tugga tuggummi då han verkar ha problem med att tugga med munnen stängd och inte se ut som en jävla kossa och smaska som ett jävla offer när han tuggar.


AAARGGGH!

Till lunch ska jag och Tim köpa ciabatta. Long time no see mister ciabatta.



Rim-konversation mellan Ida och mig:

Jag säger:

tjeena mittbena
Ida.G... säger:

hej på dig leverpastej
Jag säger:

hej hej thai-tjej

Ida.G... säger:

hej hej tjej från kina kan du gå på lina?

Jag säger:

hej hej tjej från solna, ja, om du har en lina att ut-låna?

Ida.G... säger:

ja ja det kanske jag har , men bara om du dansar med rumpan bar

Jag säger:

åh min vän du är alltför snäll, rumpan min kan du få se ikväll

Ida.G... säger:

tack du rara, hoppas jag inte svimmar bara

Jag säger:

min skönhet får dig nog att svimma, men du vaknar ju igen, vill jag påminna

Ida.G... säger:

åh va bra att veta. men håll dig nära så jag efter dig slipper leta

Jag säger:

oroa dig inte flicka lilla, jag sätter på ett koppel om du inte sitter stilla

Ida.G... säger:

gud va bra. tack ska du ha.
men har vi några kvälls planer, så man inte börja smita in på fel baner

Jag säger:

haha du förlora. baner finns inget som heter

Ida.G... säger:

banooor men det rimmar inte

Ida.G... säger:

svimma och påminna rimmer ju inte heller

Ida.G... säger:

så du förlora först haha


Vi ska äta sushi ikväll. Jäjj.


♥ my iPhone

Tiger Lou - You can't say no to me

Sitter och läser på lite på nätet om iPhone. Finns ju sjukt mycket grejer man kan använda telefonen till! Måste bara lära mig allt.
iFun.se har jag suttit och bläddrat i en stund. Letar efter ett program som en kille på jobbet tipsade om, men kan inte minnas vad programet hette. C nånting...

Mina ögon svider. Fast jag vilat från linser idag. Kanske bara är trött eller nått.

Att kärlek kan ha två så helt olika sidor. Som ängeln och djävulen som sitter på våra axlar.
Att något så fint samtidigt kan göra så ont och få en att må så dåligt. Något som höjer en människa till molnen, men som också kan trycka fast en i kvicksand som enbart drar en nedåt. På ett sätt är de lika, man kan inte komma undan dem, inte sluta tänka, inte sluta känna..

Vissa dagar är jag bara arg.


Jag har syndat ett tag nu och börjat röka igen, vilket jag bestämt mig för att sluta upp med, iallafall på vardagar. Feströka har jag tillåtit mig själv att göra men nu är det slut på vardagsrökat. Jag är rätt duktig ändå på att sluta tvärt, som senast t.ex och nu idag. Inte en enda cigg på hela dagen. Det negativa med detta är att jag blir så känslig för lukten när andra rökt och stinker fimp, de luktar äckligt. Men det triggar mig bara ännu mer till att sluta.

Jag älskar IKEA reklamen som går på teve där de visar folk som sover i sina sängar. Vissa med hund och barn, andra ensamma tjockisar. Jag får lust att bara lägga mig och sova när jag ser den.

Natt.

"Syrran"

En vecka har tidigare aldrig varit såhär låååååång, jag går undeääär!

Sista halvtimmen på jobbet nu. Nästan så jag önskade att jag kunde ta tid på den här halvtimmen för att visa hur långsamt den kommer att passera. Men det går ju inte.....

Ska till centrum sen och köpa dricka tills imorgon och eventuellt titta en snabbis om det finns något fint att ha på sig tills imorgon också men jag ska försöka att inte shoppa så mycket under den närmaste tiden. Ska lägga undan 10 000 från min lön denna månad att handla grejer till lägenheten för. Verkar som jag kommer undan rätt billigt med allt som ska köpas in trots allt pga att jag har 2 bröder med bra kontakter samt att de också kan vara rätt givmilda. När man kommer upp i äldre år så kan det vara rätt bra att vara yngst och lillasyster dessutom.

Självklart nu när jag fåt lägenhet får jag ännu ett lägenhetserbjudande fast från Tybo denna gång. Dock är detta en trea på 6545 i hyra på Basilikan, vet att lägenheterna där är rätt fräscha men känns ovärt att betala den summan varje månad när jag kan ha lägre i hyra i en lägenhet jag vet att jag kommer trivas i. Dock har jag hört att Tybo är bättre än Akelius. Men, jag orkar inte lägga ned någon energi på detta just nu. Dessutom har jag plats 5 i kön på den lägenheten så kommer säkert inte ens få den även om jag skulle vilja.


Howdy.


:)

Roligt hur folk kan uppfatta det man skriver..
När man skriver "kodat" så får folk skapa deras egna bild av vem det handlar om, vad det handlar om osv. Dock var jag väl rätt tydlig i mitt inlägg från igår "That person is me" då det var två olika stycken och andra stycket inledde jag med: "När jag tänker på det här kommer jag in på en annan grej." Men jag antar att det bara är Peter som är seg i bollen som drog en slutsats om att hela inlägget handlade om en och samma person.

Dock ser jag det som en positiv grej att mina läsare får ta sig en funderare och försöka klura ut vad och vem jag skriver om. Det blir lite som att läsa en bok, man får skapa sig egna bilder av hur saker och ting ser ut. Min värld kanske inte alls ser ut som den ni skapat i era huvuden.


Jag drömde om Fredrik inatt..


I love me

Dra mig baklänges, jag blir fan kär i mig själv!
Har mina favoritörhängen på mig och en klänning som ser ut som en gardin. En näsa som sticker ut som en knopp och röda små läppar. Men fan så söt jag är!




Du älskar mig.. :)



That person is me

Naturally 7 - Feel it (in the air tonight)

Letade efter ett mail i min inbox. Medans jag letade blev det självklart att jag bläddrade igenom en massa andra gamla mail.. På något sätt är du inte samma person för mig längre, menar inte att det är negativt. Men samtidigt så kan man inte låta bli att tänka tillbaka och le. För jag vet exakt hur jag kände när jag fick de där mailen. Nu är det en annan, mäktigare känsla du får mig att känna. Men det första, det glömmer man aldrig.

To the world you may be just one person,
but to one person you may be the world..


När jag tänker på det här kommer jag in på en annan grej.
Folk förändras, behöver inte alltid vara negativt. Men DU, personen som tyckte jag hade förändrats mest av alla och såg det som något negativt. Du har oxå förändrats, jag hoppas du inser nu vad som får folk att förändras. Visst, du har säkert växt som person pga det du gått igenom och för mig är du inte alls samma person för tyvärr så känner vi varandra inte längre.. Fast samtidigt så vet vi båda exakt hur den andre fungerar och tänker. Jag vet om du är ledsen, jag vet exakt vilken del i ansiktet på dig det rycker i om tårarna är på väg och jag vet exakt när jag ska sluta för att dem inte ska få träda fram. Jag vet. Tiden får visa om vi kommer kunna vara vänner på samma sätt igen. Don't look back in anger.

Jag önskar bara att vi kunde prata igen om sånt som gör oss lyckliga, men det är helt fel ämne för oss båda antar jag. Men det känns bra för mig att se dig lycklig.




Freakin tired..

Känns som jag har sand i ögonen.. Mina linser vill inte sitta kvar känns det som, blir nog glasögon imorgon så ögonen får vila lite.

Omie var här och lunchade idag. Han spelar att han vet någon hemlis om mig och vägrar berätta men han är bara fjant!

På fredag blir det att fira mister Camerinis 25 årsdag. Hoppas det blir fun. Becca ska även ut på stan och härja så får se vart man hamnar.. Let me guess.. Amba!

Blir nog att sova tidigt idag, very nice. Har haft det något lättare att komma upp på mornarna de senaste dagarna, börjar komma in i rätt rytm. Måste säga att denna hälft av veckan gått riktigt långsamt, speciellt gårdagen. Kändes som jag jobbade dubbelt så länge. Inte cool.

Fick ett Spotifykonto igår av min gamla kollega på Stepstone, "Farsan". Ska nog jobba lite med att fixa några bra musiklistor idag, var ett par dagar sedan jag lyssnade på underbar musik faktiskt.

Mister "F" som sitter mitt emot mig på jobbet (som dessutom inte kan hålla sina svettiga fötter till sin halva under bordet) försvinner cirka 20 minuter varje dag in på toa med sin Ipod. Jag undrar vad han gör där inne på toan. Sover? Gråter? Inte fan gör man number two i 20 minuter varje dag iaf, eller? Han är lite grinig idag för han blivit halft dissad av ett ragg som inte svarar på hans efterhängsna sms. Haha! Säger jag bara. Man kan inte svina sig genom livet utan att det slår tillbaka på en ;)

Nu ska jag kladda ner mina fina pianofingrar genom att skala en apelsin. Äter förövrigt en apelsin om dagen på jobbet faktiskt, bra med c-vitamin.

Pussi


Snoris

Tiger Lou - Patterns

Jag har stirrat in i skärmen, runt skärmen, över kontoret etc etc i cirka 5 minne, men kommer inte på något att skriva.. Jag vill skriva, men vet inte om vad.

Pratade nyss med Fredrik på telen, han lät glad. Som ett barn. De hade precis varit och byggt ett hopp och skulle snart iväg och ha lavinträning. Det känns bra att höra glädjen i hans röst. Han får vara där borta och vara ett barn medans jag är här hemma och är vuxen. Skitunge.

Det om lägenheten börjar kännas tjatigt, tillochmed för mig. Men en sak vill jag nämna. Simon hade en tavla i sitt vardagsrum som föreställer Al Pacino i filmen "Scarface" (som jag förövrigt inte ens sett, men han är hård, Al Pacino), denna har jag tyckt om sedan första gången jag såg den och igår fick jag veta att jag kunde få den av Simons mamma.
Jag behöll "programmet" från begravningen och även en ros från minnesstunden som jag fäst på programmet som även har en bild på Simon från vår kräftskive-kväll hemma hos honom. Dessa sitter på väggen i mitt rum nu, Men att få Simons gamla tavla som jag dessutom verkligen gillar känns riktigt bra faktiskt. Så tusen tack Anna Lena!

Nu ska jag gå och slänga det som är kvar i min matlåda. Fiskbullar är ingen hit att ha i matlåda, de blir kalla så fort, inte cool.

Frozen

Madonna - Frozen

Jag är lite konstig.. Jag vet inte varför, men jag vill vara kall på något sätt. För att må bättre själv. Vet dock inte om jag mår bättre av det och jag vet heller inte vart det leder. Men känns som det dags för mig att styra.

Jag har så mycket tankar, jag vill bara att de ska försvinna... De gör mig bara ledsen.
Jag är ledsen vissa dagar, och andra är jag otroligt lycklig. Men jag visste att det skulle vara såhär. Det är bara att kämpa sig igenom det.






 

Yo mama said you're UGLY

Daphne & Celeste - U.G.L.Y.


Jag gillar verkligen inte Jim Carrey, hans fula grimaser och stora mun. Blir bara äcklad när jag ser såna oseriösa filmer med honom.

Gårkvällen på Amba var riktigt kul. Dock uppträdde inte Chris men han och hans homies festade lite på scenen och en av dem beatboxade lite och var riktigt grym! Roligast på hela kvällen var helt klart på vägen hem dock. När jag filmade Marie när hon körde boogie all the niiight på gatan och nån snubbe kom och tog över min kamera.
- "Du kommer springa iväg med min kamera"
- "Vi är från Örebro, vi springer inte"


Idag har jag i stort sett legat i sängen hela dagen, kollat på teve samt kollat på nätet efter inspiration till min lya sen. Jag vill åka till IKEA, kommer bli ett dyrt besök tror jag. Men där kommer jag mest bara köpa förvaringsgrejer,hushållsgrejer och sånt man måste ha.

Peter som oxå fått lägenhet berättade att han köpte en tavla till sitt sovrum, tavlan föreställer en asiatisk kvinna, som liknar mig. Obsession.


Jag vet hur jag kan ordna effektiv flytthjälp:





Welcome future

Amine - Finiki
Jag har fastnat för denna.

Precis som alla andra veckor så har den här veckan passerat fortare än min hjärna hängt med. Var på kundmöte idag och har även ett kundmöte imorgon. Inge kul och ge sig ut i det här vädret..
Har rätt mycket på jobbet, eller mycket och mycket. Snarare många bollar i luften, försöker påminna mig själv om saker och ting med lappar här och var, påminnelse i outlook, påminnelse i mobil osv. Men känns som en tidsfråga när jag kommer göra bort mig och glömma bort något. Så jag går igenom allt i hjärnan hela tiden. Prickar av saker och ting.
Men det är roligt att ha fullt upp.

Pappa, fru, och bror har precis varit här hos mig, Andreas och Linnea och ätit middag. För ovanlighetens skull så bjöd vi över dem hit på middag, annars går vi alltid över till pappa och äter middag på torsdagar. Trevligt med lite family-love en gång i veckan. Synd att mamma bor så långt bort dock och att Leckis inte är med längre.. Hon gillade "pappa-dagar" Vi gick alltid och köpte läsk tillsammans och sedan gick vi till pappa, fast då var det på lördagar. Och hon visste varje lördag vart vi skulle. Varje gång man sa "pappa" så lyfte hon sina mjuka stora öron och tittade på mig med sina nyfikna ögon så började hon skutta omkring. Vissa dagar var hon extra glad och gick omkring hemma och lekte med sin orange-lila favoritboll.. I maj är det två år sedan hon somnade in och det går inte en dag utan att jag tänker på henne.

När jag gick från mitt möte idag så tänkte jag på mitt liv. Hur saker och ting ordnar upp sig efter varandra och jag kunde inte sluta le och tänka på hur lycklig jag faktiskt är, och bättre blir det!

Jag är lite orolig dock för hur jag ska ha råd att åka till Valdi och hälsa på mitt mongo igen nu när jag får lägenhet och ska köpa massa grejer.. Jag fyller år snart så förhoppningsvis får jag lite hjälp på vägen.
Annars får jag nog tacka nej till lägenheten så jag får råd att åka tillbaka i mars igen...

SKOJA .



Kom hem och busa med mig
you fucking fuck

natt.




Ambassadeur ♥

Chris Brown - Take you down

Wail sa något vist idag; "Otur i spel - tur i kärlek" när jag skrapat mina två trisslotter och insett att jag inte vann något. Jag har tur i kärlek, och jag ska därför sluta köpa lotter och sånt crap för jag vinner inga stora summor ändå.

På fredag ska Chris Brown ha sin efterfest på Amba efter sin konsert, tänkte gå dit och heja på Chrissan bara för att vara artig.
Så på fredag blir det utgång iaf. Vi tänkte börja med en middag och föra tillsammans några tjejer och sedan blir ambaaa.

Jag har inte kunnat koncentrera mig speciellt mycket idag. Det enda som cirkulerat i min hjärna har haft med lägenheten att göra. Jag är så underbart lycklig!!! MIN lägenhet, min, min, min, miiin!
Frågan är nu hur jag tänker inreda den. Jag ska iaf försöka hålla mig från att köpa massa onödigt som jag inte kommer ha någon nytta av. Men massor av ljus kommer det finnas i lägenheten oavsett inredning. Love it.


You will have my affection
For better or for worse, for richer or for poorer,
I promise - I do
In sickness and in health, from now until forever,
I'll always love you, and so with,
all of my heart,
till death do us part
I do




LÄGENHET!!!


Jag har den i princip klar! Pratade med Akelius precis och hon sade att den är 500% min. Nuvarande hyresgästen ska lämna tillbaka nyckeln senast 2a februari och sedan ska lägenheten besiktigas och sånt. Men jag har inte bråttom, så länge jag vet att den är min.

Kommer dessutom bo högst upp, nice.
Det är alltså en 2a på 69 kvm och 5408 i hyra. Först hade hon en 3a klar som låg på ca 6500 i hyra, men det känns som att en 2a är mer aktuell.

Jag kommer inte kunna sova de närmaste nätterna hihi.

Hon har varit så jäkla sjysst mot mig, på Akelius.
Efter vi hade lagt på grät jag en skvätt av glädje. Jag har kämpat så hårt med det här och känt mig så frustrerad, men redan efter första besöket med henne så kände jag när jag gick ut från kontoret att lägenheten inte var långt bort. Och det var den inte heller.

Nu har jag förvisso inte ens sett lägenheten, men allt går att fixa.

Ska skicka blommor eller nåt när jag fått lägenheten, goda människor belönas.
I det här läget syftar jag på både henne och mig själv, hoho..

Life don't come easy

Puff Daddy - Best friend
Because of you, I'm me, so you're the real star.

Hur kunde det gå från att jag styrde allt dit jag ville och att jag visste exakt var jag hade allt till att inte ha kontroll alls och inte veta vad som kan vänta runt hörnet?

Frågan är hur jag vill ha det. Visst är det skönt med tryggheten men var det det jag tröttnade på? Att alltid veta? Nu vet jag ingenting, jag tror jag vet, men nästa dag är jag inte alls lika säker längre..

Jag oroar mig, tänker framåt, planerar framåt samtidigt som jag på ett sätt måste planera utan "det" för jag vet inte alls om "det" finns kvar..

Är jag dum när jag tänker så? Jag kan inte hjälpa det. Eller oroar jag mig av andra skäl?

Usch...
Jag oroar mig för mycket.



Silly

Sugababes - Ugly


Jag har så ont i magen och ryggen tillochfrån idag så jag jobbar hemifrån.

I helgen var jag ute och käkade middag med Marie och Omran och då när vi beställde vin bad vi vår efterblivna servitris (efterbliven pga flera orsaker) rekommendera ett vin som passade våra önskemål. Men det slutade med att vi grimaserade för varje liten zip vi tog.

Dagen efter träffade jag tjejerna och vi var på Jensens Beefhouse och även där ville vi ha lite vin och de rekommendera ett efter samma önskemål som dagen innan.. Det var inte heller gott.

Båda gångerna hade jag redan bestämt mig för ett vin på menyn, men så har de rekommenderat ett annat och vi har valt det vin de föreslagit, vilket visat sig varit fel båda gångerna.. De gånger vi valt vin själva i sådana sammanhang så har det visat sig att vinet varit riktigt gott faktiskt.
Nästa gång väljer vi vin på eget bevåg! 

Efter lite alkoholintag i lördags blev Elli lite kärleksfull och givmild bland annat. Hon nämnde att hon vet hur mycket jag vill ha en systemkamera och föreslog att jag köper en när jag fyller år och att hon betalar en del av den. Never, säger jag bara. Skulle aldrig låta dig lägga ut dem pengarna på en present till mig silly. Men fin tanke där.
Men det jag egentligen vill komma till var när hon sa att jag aldrig får lämna henne. Hur hon kände att hon behövde mig medans jag var i alperna. Jag kände samma sak när jag var därborta, trots att jag äntligen fick vara med Fredrik så saknade jag mina tjejer.

Det känns skönt och veta att mina vänner behöver mig precis lika mycket som jag behöver dem. :)


Needs

Chris Brown - I needed you

Ibland när jag hör eller ser kära människor tänker jag: "Jag vill oxå vara kär", men så kommer jag på att jag är ju kär, mer kär än någonsin. Så ler jag för mig själv när jag tänker på honom.
Däremot så har jag inte min käre hos mig, men han kommer ju hem snart och då kommer jag få vara mer kär är vad ni någonsin kommer att kunna bli, suckers.

Mitt i folkmassan kan jag känna mig helt själv med honom

när jag tänker på honom.


- N. Payne


Vissa gånger önskar jag ändå att jag inte hade ett hjärta. Att inte kunna känna allt jag känner. Saknaden som gör så ont.
Att älska någon som inte kan vara här och ta emot kärleken. Att ha allt men sakna den fysiska delen.
Kom hem..


Hoppar du så hoppar jag

Akon ft Styles P - Blown away


Den känslan och syn på livet jag hade dagen då denna bild togs vill jag ha tillbaka.
Det var semester, sommar. Enda bekrymret vi diskuterade var lite kärleksbekymmer för min väns del, det var dagen innan Fredrik skulle komma hem från Magaluf (han var borta 2 veckor, vilket kändes som en evighet. Men så kom alperna resan... och jag fick smaka på evighet) men jag var bara allmänt lycklig och det pirrade i mig.

Några timmar efter bilden togs mådde jag inte som en blomma och inte Elli heller för den delen. Men ack så rolig kväll vi hade. Helt oplanerad.

Vi såg fram emot vad livet hade att ge oss, ovetandes om vad som väntade oss bara några månader senare..
Håll i era vänner, för närsomhelst kan de lämna er med så många frågor men inga svar.

Du fattas oss..



Projekt "övertygelse"

Amini - Finiki

Jaaaaaaaaa, vi hajjar.
Något jag inte hajjar dock är hur någon man tyckt inte alls varit speciellt attraktiv helt plötsligt är "snyggast", men med personens egna ord "kärleken gör en blind". Dock är det ju så att när man hyser känslor för en person så blir den personen automatiskt snyggare (eller vackrare skulle jag vilja säga) i ens ögon. Kanske är det personligheten, kanske är det utséendet. Men från "inte alls så attraktiv" till "snyggast" hmm, I doubt that.

"Skönheten sitter i betraktarens ögon"
Nu var jag lite evil.


Får lite ångest när det känns som jag börjar gå upp i vikt. Inte så att jag bantar direkt, men jag vill ha kvar den vikt jag har nu. Perfect by nature.
Nu ska jag äta min middag som jag gjort iordning, en fin mozzarella sallad. Mozzarella - nästa stopp för ett nytt beroende.

See ya don't wanna be ya.

Party naked

Wiz Khalifa - Say yeah

Jag vaknade vid 14.00 idag, segt. Ensam hemma oxå så alla lampor släckta, persiennerna nerdragna, mörkt i hela lägenheten, mörkt ute. Kunde lika gärna varit 8 på morgonen kändes det som. Sjukt segt att gå upp. Har spenderat timmarna sedan jag vaknade i sängen. Dock roligare och lata sig i sängen om man har sällskap..

Gårkvällen började med planer på att ta en fika med tjejerna och sedan bio men slutade i glassbaren på Jensens beefhouse med Elli, Ida, Pilla, JJ och Sandra och sedan gick jag, Elli och Ida vidare och hookade med grabbarna som firade Freddans födelsedag. Vi hamnade på Debaser medis och det blev mycket stjärtnypande för min och Idas del, varav en av killarna kom på oss vart smickrad och i ett försök att göra jag vet inte vad så rev han mig på armen istället, freak.

Ska nog hoppa in i duschen snart och sen fixa mina naglar lite. Det jobbiga om man vill ha fransk manikyr på sina egna naglar är att man får göra om efter ca 1½ vecka då nagellacket slits. Och jag vill gärna ha fräscha naglar. Tidskrävande, men värt.

Imorgon ska jag ringa Akelius igen, jag vill ha lägenhet och det nu!






 

tussig

Queen - The show must go on

Jag hyser en väldigt stark kärlek till min blogg haha. Därför vill jag även att den ska vara fin och personlig men jag vet inte hur man gööööör, hjälp! Först tänkte jag att den borde få ett namn, men så kom jag på att det har den ju. Ett moget sådant oxå. Men jag gillar min tussig.

Kaviarmacka nu, jag kommer bli feeeeet.
Jag var rätt rund en gång i tiden, det mesta satt i ansiktet. Jag var nästan gullig, nästan så gullig så jag skulle kunna lägga upp en bild här. Men det gör jag inte. För det första för att jag såg ut att ha en sjukdom (utan att överdriva, jag har andra som håller med mig), för det andra för att jag just nu inte ens har tillgång till några bilder sedan den tiden.

"Ohlala meribel".

Fatty boom boom

Amini - Finiki


Trots att jag rest och haft lite sämre med pengar denna månad ska jag försöka lägga undan iaf 2500 av det jag har kvar.

Får lite ångest över att mina sparpengar gick åt så fort. Det blev att leva på sparpengarna en månad samt dyra julklappar, massa shopping, resan till alperna osv. Fast å andra sidan gick det rätt fort att spara ihop dem oxå så jag ska nog vara tillbaka där snart igen. Det är ju trots allt löning på fredag (om jag nu får lönen i tid denna gång dvs) så 2500 bör inte vara några problem så länge jag inte får för mig att shoppa massa innan löning.


Måste klacka om mina skor, fixa nytt leg, och lämna in min externa hårddisk någon gång så att jag kan komma åt mina bilder och musik. Allt det kostar...

Fixa leg, när fan ska man hinna det? Det negativa med att jobba kontorstid är att man inte får tid till att uträtta sådana ärenden.


När jag skaffat mig egen lägenhet ska jag köpa ett sushikit och sedan göra sushi hemma. Då får jag äta sushi när jag vill! Så jävla sugigt att de på jobbet inte är ett lika stort fan av sushi som jag, så min vilja att äta det till lunch går sällan igenom. Dessutom har Tyresös sushi ingen bra sushi. Vissa gånger är den helt torr.



Jag tror jag börjar gå upp i vikt igen. Inte konstigt egentligen så mycket som jag ätit på senaste tiden. Dessutom har jag fått ett beroende av havregrynsgröt med äppelmos och kaviarmacka, vilket jag äter ofta fast jag inte är hungrig utan bara för jag är sugen. Äppelmos och kaviar lär det inte vara små mängder socker i..


Grattis Freddy (Dölling) som fyller 24 år idag :)


Chipsmongo

Astrid Lindgren - Kalle Teodor

Jag sitter på jobbet. Ligger över dagsmålet, ligger över veckomålet.
Jag äter chips. Jocke smällde i sig en 40 grams chipspåse på 3 minuter. Jag skulle inte vilja se honom med en stor chipspåse. Det prasslade lite borta i hans hörna och sen var påsen tom.

Rekordkyla inatt i Norrland, -37,7 grader. Burr
Ge mig sommar, ge mig Muskö.



Två timmar kvar på denna fort passerande vecka.

Hejjä



Cola light är inte nice för 5 öre. Jag hör hur bubblorna sprakar i burken bredvid mig hela tiden. Det är riktigt irriterande. Typ som att ha sånt där sprakande godis i munnen som vägrar smälta bort så det känns som hjärnan sprakar. Sånt godis brukade jag ge Lecka, hihi. Very fun.

Jag får biobiljetter. Yes, inte bara säljarna som får det vet ni. Suckerrrs.


Crazy woman

Usher - How do I say

Redan fredag imorgon, den här veckan passerade sjukt fort, men ändå inte.. Jag har jobbat en vecka nu efter jag varit ledig i 3 veckor, men ändå känns det som jag inte varit ledig något för man faller tillbaka till vardagen så lätt igen.

Imorgon ska jag iaf träffa Homie tillsammans med Marr och Ell. Ska bli trevligt att gagga med dem. På lördag blir det nog någon slags tjejgrej iaf, hursomhelst så ska jag träffa Ida, alldeles för längesedan.

Under kvällen har mina tankar varit i det forna. Sånt som jag inte tänker på ofta men tankar som ändå dyker upp ibland. Frågor och funderingar som jag kanske borde låta bli att ta upp. Men fortfarande är det saker jag vill ha svar på men som kanske bara gör det jobbigare för mig själv för det behöver inte alls ha med nuet eller framtiden att göra. Men får jag det svar jag inte vill ha så kommer jag tro att det på något sätt kommer drabba mina kommande dagar på liknande sätt, vilket det inte alls behöver göra. Vilket även kommer leda till att jag kommer tänka och fundera ännu mer, vilket i slutändan kommer göra mig galen. Krångligt det där...
Jag tror att jag kommer bli en crazy woman i framtiden enbart pga mig själv.

Jag tänker långsiktigt (ibland mycket onödigt oxå), till skillnad från vad en del andra i min omgivning gör.

FFL

Ludacris - Me and my crew

Allt känns bara som ren idioti idag.. Jag saknar min pojkvän så det gör ont.

Jag har ångest för att jag är ung och har så många år kvar att leva. Jag vet, sjukt att ha ångest över det. Men ångesten är för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Ångest för att jag inte vet hur min karriär ser ut om 5-10 år. Jag är 22 år, har ett bra jobb, välbetald och allt snicksnack. MEN jag vill oxå kunna njuta av livet. Jag vill känna att jag närsomhelst kan bestämma mig för en långresa och inte behöva oroa mig för hur det ser ut när jag kommer hem.
Jag är ung, jag vill leva livet. Gör jag karriär nu så återstår ännu mer hårt jobb framöver. Jag menar inte att jag jobbar sönder mig idag. Men däremot finns tanken hela tiden där. Att jag måste sköta mig och tänka på framtiden och karriären.
Kan jag leva livet samtidigt...?
Men jag vet samtidigt att jag efter det här aldrig skulle kunna sätta mig i en Ica-kassa och blippa sönder min hjärna för en lön som knappt täcker mina shoppingkostnader (nu överdriver jag lite). Sämst arbetstider, lågavlönat.

Jag jobbar kontorstid nu, har högre lön än vad mångas föräldrar har idag.
Jag borde vara nöjd. Fast jag är inte missnöjd heller. Jag kanske är nöjd, men jag vill ha mer av livet känns det som.

Bara lite tankar idag.. Sånt smälter bort. Problemet är bara att jag inte vet vad jag tycker är roligt att jobba med, om jag jobbar inom säljbranschen för att jag tycker det är kul eller för att jag är välbetald.. Jag har trots allt inte ens gått ut gymnasiet och är därför tacksam över den chans jag fått att ändå lyckas, jobbmässigt.

Kom tillbaka Omran, Peter, Linnet, Angie, Gunnar, Peza, Rosa, Houda, Sarah, Joss, Fredrik, Victor, Thomas. Alla gamla goda Liumare, och gör Lium till vad det brukade vara!

Jag vill simma med delfiner, gosa med tigrar.. Någon som har ett sådant jobb att erbjuda mig?

Min..






Cheater

Sheena Easton - For your eyes only

Jag har tänkt lite.. Inget ovanligt om man känner mig. Tror jag funderar mycket å andras vägnar faktiskt. Sånt andra egentligen borde tänka men inte tänker.

However,
att vara otrogen... Och inte berätta det för sin partner.

Hur många klarar av det?
Att bedra den du älskar högst och sedan fortsätta på samma sätt som om ingenting hade hänt.. Jag undrar verkligen vilka som klarar av det. Att se sin älskade i ögonen dag ut och dag in och påstå att man älskar denne utan att samvetet äter upp en inifrån. Är dessa personer starka eller bara idioter? Eller så kan de oxå ha ett problem, en "sjukdom". Skillnad är det ändå på att vara otrogen en gång och efter det kanske inse hur mycket man älskar sin partner och inte tala om det för att man är rädd att förlora denna (ändå inte okej att vara otrogen).
Men att bedra någon flera gånger om. Klarar man av att fortsätta som om ingenting har hänt (när man valt att inget berätta) så tycker jag inte man kan påstå att man älskar sin partner.. Kanske ett tecken på att det är dags att avsluta det hela.

Tänk på det.

Jag vet att jag inte skulle klara av det. Jag vet att jag inte skulle klara av att se på min partner utan att mitt hjärta skulle gå sönder varje gång, och att leva med den känslan dag ut och dag in. Kunna somna och vakna bredvid honom utan att föreställa mig hur hans hjärta skulle kännas om han visste. Jag förstår inte hur andra klarar av det.

Tänk att få veta att man blivit bedragen.. Ni vet den där känslan när hjärtat känns tomt? När det värker i bröstet..
Usch.


Och så ett litet annat avslut på inlägget:

- "I love you"
- "Uuuh, love, love, love"

Haha The Heartbreak Kid, så jävla skön film!


Growsé


Ibland när man går på toaletten här på jobbet så kan det dofta sommaräng. Andra gånger kan det lukta lite dovt bara. Inte gott och inte äckligt heller, låt säga att det går att andas iaf..
Sen finns det de gånger man önskat att det varit en stor, röd, blinkande lampa med en varningstext under "VARNING, NYBAJSAT!!" gärna lite varningsljud oxå. För när man går in måste man ju faktiskt ta ett första andetag och har man tur så luktar det blomma. Låt säga att jag hade en väldig otur när jag skulle gå på toaletten alldeles nyss..............


Gotti


Mmmmm gott med daim.
Jag har ont i rumpan, får ont av att sitta på den hela dagarna. Tror jag måste skaffa lite mer rumpmuskler, eller muskler överhuvudtaget för den delen. Detta ständiga snack om att skaffa muskler men när ska det bli verkstad av det?

Om 1h 40 minne ska jag gå hem. Jag vill ha havregrynsgröt med äppelmos och kaviarmacka till middag, får jag ?
Jaaa det får jag.


Lunchkoma

The Fray - How to save a life

Jag somnade tidigt igår, vaknade vid 02.15, rätt klar i huvudet men lyckades somna om rätt fort. Men fortfarande snoozade jag ordentligt imorse. Jag är så jävla trött!! Hur blir man kvitt det här? Ikväll ska jag försöka lägga mig vid 20.00, senast. Det är så överdrivet skönt att sova, jag längtar verkligen.

Satt och kikade lite på nätet vad det kan kosta att åka till Valdi igen i mars och det ligger på under 1000-lappen, sugigt att jag inte kan boka något nu bara med tanke på att jag inte ens vet när jag kan åka. Får se om det är lika billigt sen när jag väl ska boka.

Jag gillar långa luncher, men idag går tiden riktigt långsamt.. Jag har hunnit värma maten, äta den, surfat, pratat lite med Fotis som jag för övrigt tycker bättre om nu än vad jag gjorde för cirka 8 månader sedan.
Jag vet inte om jag varit ovanligt effektiv eller om klockan bara tickar långsamt.

Jävla lunchkoma....


Sleepyhead

Tiger Lou - You can't say no to me

Jag är totalt slutkörd i huvud och kropp.. Hamnade i matkoma efter lunch idag och har bara gäspat efter det.
Oftast när man är så trött så man skulle kunna somna på en sekund så är man inte lika trött när man väl kommit hem till sängen, utan man börjar göra annat. Men idag har jag fan varit lika trött sedan jag vaknade i princip. Så nu ska jag faktiskt lägga mig och nanna kudde. Jag kommer sova som ett litet barn.

Men innan det.
Jag ser dagarna annorlunda nu på något sätt, det känns lättare. Dagarna passerar lättare. Eller dagar och dagar, det har gått en dag sedan jag kom hem. Men jag ser de kommande dagarna annorlunda. Allt känns så bra, vi känns bra och att veta det hundra procent när situationen är som den är känns inget annat än bra.

Vi är bäst. ♥


De timmar jag varit tillsammans med dig

har känts som att vistas i en parfymerad trädgård

i skymningen och med en fontän som sjunger för mig.

Du och bara du får mig att känna mig levande.

Det sägs att andra människor sett änglar,

men jag har sett dig och det räcker..


- George Moore



Verkligheten..?

Darin - Homeless

Jag har tittat runt lite på nätet, tagit igen lite av det jag missat. Vilket jag ångrar, för vad är det jag ser? Två personer som tagit sitt liv. Dock inga nära vänner till mig, men vänner till mina vänner.. Är det här verkligheten? Är det det här jag missat medans jag varit borta? Då vill jag absolut inte komma tillbaka..

Jag har haft så otroligt roligt i Frankrike, jag har träffat massa nya glada människor, jag har fått skratta med min andra halva igen. Vi har retats och skojbråkat, älskat, myst, sovit, svullat, bilat. Bara varit oss. Efter det vill jag inte komma hem till det här eländet.

Jag vill ta med mina tjejer och flytta härifrån. För det enda jag saknade medans jag varit borta var mina tjejer. Speciellt när jag reste, för jag vet hur Elli och jag skulle myst på planet, hur jag och Marie skulle skrattat sönder våra magar åt ingenting. Hur vi skulle rockat på after skin...

Vi draaaaaaaaaaaar!!


Nu ska jag fixa lägenhet. Punkt .
För jag vet att jag inte kommer dra iväg. Jag kommer vara kvar här.. Jag kommer åka bort igen, men bara under korta perioder för att sedan komma tillbaka till verkligheten där folk tycks vara olyckliga...
 
Sorgligt, men sant.


Hemma igen..

Michael Mind - Show me love


Vet inte vart jag ska börja.
Val d'Isère var helt underbart, träffa Fredrik var underbart, hans vänner var underbara. Utelivet, alkoholen som flödar.. Jag ville inte åka hem. Trista Sverige.

Snowboardåkningen gick grymt mycket bättre än jag (vi) trodde att det skulle gå faktiskt, jag bröt inga ben. Fick bjuda på några sköna vurpor dock och några blåmärken här och var men Fredrik var en bra lärare och jag var en bra elev helt enkelt. Fjärde eller femte dagen var vi uppe i de stora bergen och åkte. After skin på La Folie Douce uppe i bergen var grymt, DJn var grym (och het och såg ut som han fick orgasm varje gång han släppte igång beatet) dock var jag bara där en gång, men jag ska helt klart tillbaka i vår och då blir det många after skis däruppe!

Vi har fastnat för serien The Black Donnellys, grym serie som vi plöjt några avsnitt hemma och igår på hotellet i Genéve. Vi åkte lördag förmiddag till Genéve och spenderade sista natten tillsammans på ett hotell nära flygplatsen, så skildes vi åt tidigt imorse.. De här dagarna har varit oförglömliga och att fått somna och vakna bredvid Fredrik har varit total lycka varje ögonblick.

Jag kan inte älska någon mer än dig.. Vi ses snart igen.
Att du kan veta vad jag tänker, när jag tänker det och dessutom veta exakt vad du ska säga för att få mig på bättre tankar... Det är vid såna tillfällen som man vet att man hör ihop. Vi är nog starkare än vad vi själva kunnat ana, du är min och jag är din, alltid.











You loose

Kanye West - Love lockdown

Idag var jag oschönt bakis ska jag tala om, sprit är inte min grej. Vin blir jag sällan bakis av.. Men sprit...
Det var en bra nyårsafton, tjejmiddag hos Becca först och sedan fest i trollbäcken, det hade kunnat vara lite mer folk dock.





Idag har jag i stort sett mått illa hela dagen. Har lyckats packa färdigt det mesta samt varit en sväng hos pappa och ätit middag. Lurade honom att jag skulle vara borta i ett år, vilket han gick på för en stund och vart lite ledsen i ögat. Mihi.

Imorgon befinner jag mig i Val d'Isère, Frankrike :)


10.