Flyttfeber

Joanna - Out from under

Var uppe i lägenheten för första gången idag sedan de renoverade den och när jag såg den nya kyl/frysen så gjorde jag ett glädjeskutt som resulterade i att mitt knä hoppade ur led, lyckat. Speciellt när jag ska flytta imorgon också.
However, lägenheten är riktigt fräsch nu och det enda som återstår är att måla köksluckorna vita, sen är jag nöjd.

Mitt och enbart mitt!

Ellan har hjälpt mig att packa det sista idag, hon är effektiv den damen. Hon hjälpte mig att packa senast jag flyttade också och som hon styr och ställer vid sådana tillfällen. Det är bra att hon får ta över den rollen ibland också för oftast är det nog jag som bossar, but, that's me haha. Men vi fungerar bra ihop. Nåt annat har jag inte hört.

Jag fotade lägenheten och mitt rum som det ser ut just nu då allt jag ska flytta imorgon just nu står i mitt rum för att Linnéas föräldrar är här och hälsar på och ska sova hos oss inatt i vardagsrummet så försökte röja undan där så mycket som möjligt. Anywhoo, jag kan inte ladda upp bilderna för Ellan har packat ned kablarna i någon av flyttkartongerna, ingen aning om vilken.

Imorgon kommer min Jonna till mig.
Nu dödar min rygg mig så jag ska lägga mig och slappa och äta Ben & Jerry's, long time no see.

Bubye.

Ängel

Veronica Maggio - 17 år

Okej.. Har precis betalat räkningarna och hyran. Det sved faktisk lite.

God natt Lecka ♥




Det..

Beyoncé - Halo

Det
fanns något jag brann för och värdesatte väldigt högt i mitt liv. Men nu känns det som att "Det" inte finns. Det är något man går och inbillar sig och man tror man är lycklig för man har Det. Men rätt som det är så kan man mista Det, utan någon som helst förvarning och man känner sig dum och lurad. Dum för att man trodde på Det, och lurad för man inte såg det komma.

Det är bara något man inbillar sig.. För det finns inget som kan göra en människa så lycklig, resten av livet.. Det var min tro, nu vet jag inte längre vad jag ska tro på...

Middag hos pappa nu. Pappa lurar en aldrig.

Ångest

Jag är instängd i en bunker medans solen skiner därute.. Sedan jag slutade röka ser jag sällan dagsljus då jag håller mig inne på kontoret från 8-17 och det oftast är mörkt när jag går hem. Dock börjar det ljusna nu.

Förlorade för övrigt stort under lunchbetapetandet. "Sopungen"  som faktiskt lever upp till sitt namn kom till och med före mig. Inte cool.
Jag har myror i stjärten, så mycket har jag längtat till denna helg!

Poo poo poo

Mat?

Beyoncé - Broken hearted girl


Idag "lagade" Andreas "mat" för det var hans tur.
Han stekte omelett, tog fram lite pålägg och köpte några frallor och en färdiggrillad kyckling. DET kallar jag fatte"mat" ! Jäkla "plocka ihop det man har" och kalla det för middag fasoner. Jag är inte ens mätt men jag vill inte äta en fralla till.


Så frågade han om jag ska ha matlåda...................

Och han klagar på min blodpudding. Pfft.   "Tack" för "maten".



Det är inge kul och packa.. Första dagarna sorterade jag och sånt, nu slänger jag bara ner allt i kartongerna "så sorterar jag när jag packar upp" tänker jag. Vi får väl se, om jag ens packar upp skiten. Har grejer som står i kartonger sedan jag och Mattias flyttade till Granängsringen... Det tyder på att man egentligen kan slänga de kartongerna. Men... Jag kan inte. Jag är sämst på att slänga saker. Vilken tur att jag har hela TVÅ klädkammare och ett förråd då. Hoho.

Onsdag idag, vilket betyder Greys och ananas!

Och en sak till.
Ja, Marran, jag är nyfiken! :D


Svennigt (!)

att åka på skidsemester bara för att det är sportlov... Jag får inte tag på någon! När jag väl fått tag på dem så står de alla i skidbacken eller sitter i en lift. WTF! Get your ass back home and get to work!!

Snart är det påsk också, inte får jag nåt påsklov för det. Då får man inte tag på dem för de sitter och värper ägg.


Jaa, jag är cheef och det finns inget sådant som att "inte på tag på folk". There's no such thing...


I win

Jag känner mig så jävla uttråkad just i denna sekund. Jag är trött oxå, trots att jag lade mig tidigt och vaknade relativt pigg faktiskt. Jag vill vara lika duktig som Wail så att jag kan komma och gå lite som jag vill men ändå få en feting lön varje månad.

Jag vill slippa jobba för att jag har räkningar att betala, jobbar hellre för att roa mig med dem pengarna. Jag vill flytta från Sverige till ett varmt land och att mina vänner och familj följer med mig. Jag vill ha tillbaka min älskade Lecka. Jag vill vinna i betapet matchen jag spelar mot Pilla och Lindén nu, and I'm gonna!

See ya.



Update: Jag vann.

Nämen, hojojojdå.
Verkar gå nedåt för "skaru", det går inte trycka när man är nere vettu.


mihihihi

Lium Sweden AB

Michael Jackson - We are the world

Det första man ser idag när man går in på Aftonbladets hemsida är en bild på min VD.





Läs artikeln
här.

Nu lyfter vi, mm-mh ja-aa.



Fet, ja

The lonely Island feat. T-Pain - I'm on a boat

Jag fick min semla till slut, en god en också! Linnéa, Andreas tjej, jobbar på konditori så jag messade och bad henne ta hem semlor om hon kunde, vilket hon gjorde. Färska mumsiga semmmlor, fast mandelmassan gillar jag inte.

Såg min lönespec nyss och visst får jag en fet lön denna månad, jaa det får jag. En välbehövd fet lön! Har en full hyra att betala denna månad plus massa saker som ska inhandlas samt extrautgifter för det nya golvet etc. Sweet jesus, the end of the good life men samtidigt inte. Jag kommer ju ha mitt egna mansion som sagt och det är värt att dra ner på shoppingen och slösandet för det.

Nu ska jag göra mig klar för sängen faktiskt, vaknade död imorse och krigade mig upp ur sängen. Behöver ordentlig sömn för när jag är trött så varvar min hjärna ner, vilket i sin tur leder till att jag försvinner in i min egna lilla värld där allt kretsar kring en "grej", och den grejen vill jag helst undvika att tänka på överhuvudtaget.

Later babes.


Fet-tisdag

Fettisdagen idag, vilket innebär att jag vill ha och förtjänar en semla. Fast å andra sidan kan man se det som fet-tisdag och då kan jag släppa alla hämningar och svulla sönder mig (till och med mer än vad jag gör i normala fall). Min kropp är en gudagåva med tanke på vad jag smäller i mig hela dagarna.


Semla with almond paste and whipped cream dates back to the 16th century. Photo: Marie-Louise Johansson / www.imagebank.sweden.se

Ser gott ut va..? Någon som vill ha min mandelmassa?




Update: Jag vill ha semla! NU!


Bedtime

Queen - The show must go on


Jag vaknade inatt av att min grannes bebis låg och grät. Det kändes lite otäckt på något sätt, eller snarare obehagligt. Och att det kan höras så mycket genom väggarna så att jag vaknar.. Brukar dock höra ungen gråta på dagarna, men att vakna av det mitt i natten. På ett sätt vill jag aldrig bli mamma, jag vill inte behöva höra mitt barn gråta sådär. Det skulle skära i mitt hjärta.

Dags för bingen nu, hoppas jag somnar fort, sover genom hela natten och vaknar i tid och är pigg.

Att komma ur duschen och hoppa rakt ner i sängen är bland det skönaste...

Natt.


Joey

Rembrandts - I'll be there for you

Jag vill ha en "Joey" i mitt liv.
Någon som är så korkad att man som vän inte längre skrattar åt det längre utan bara vänjer sig med det. Som ett barn i en vuxen människas kropp. Dessutom är han omtänksam och god rakt igenom.

Det finns en kille jag känner som var lite av en Joey för några år sedan. Och visst fick han oss att skratta, men på ett bra sätt. Numera är vi mer bekanta bara och han är inte riktigt likadan längre. Förhoppningsvis är han lite smartare och mer mogen i sinnet nu.

Men en sådan karaktär önskas definitivt.

Bli min Joey?


22

Soulja boy - Crank that

Grattis på födelsedagen.


Simon Underwood


Du fattas oss..


Fantastiskt

Goo Goo Dolls - Iris

Jag är varken fantastiskt glad eller ledsen idag. Jag är sjukt trött dock.
Ena stunden känner jag mig väldigt glad och i nästa sekund är jag bara så trött på allt. Känns som jag säger det för ofta nuförtiden.. Att jag är så otrolig "trött" på något/någon.

Känns rätt bra dock att jag fyller år snart och kommer få fira med mina närmaste vänner. Den här gången kommer de flesta jag vill fira med att vara närvarande.
Man kan undra varför det egentligen är så viktigt att göra en så stor grej av ens födelsedag och varför man gärna vill fira med alla nära och kära. Men som jag känner nu så är det viktigt för mig för de personerna betyder så otroligt mycket i mitt liv. Och att fira sin födelsedag blir ju lite som att fira livet, fira dagen då jag kom till den här världen och alla underbara människor jag träffat på genom livet.

Jag är nästan lite blödig idag.. I vanliga fall brukar jag kunna skylla på att det är den veckan på månaden, men nu går det inte. Så då är det på riktigt. Jag behöver en cigg.... Har inte festat på ett tag, vilket även betyder att jag inte rökt på länge heller. Jag behöver mitt feströkande. Jag behöver lite alkohol också, igår när jag skulle sova kände jag ett jeffla sug efter ett glas vin.....


Erasing

Agnes - On and on

Jag ser ditt namn. Du finns på bilderna. Men jag ser inte Dig. Inte längre..


Trevligt och få träffa Ida och Becca idag, kikade innebandymatch mellan Nynäshamn - Handen/VH, var även och beställde min soffa som bör komma om 4-7 veckor. Valde ut en färg av cirka 100 på 10 minuter då de skulle stänga. Stress, men so far är jag nöjd.

Tänkte på en sak när jag var och handlade, plockade lite lösgodis. Jag köper fortfarande colanappar fast jag sällan äter upp dem. Jag köpte dem alltid förut för att ha något litet gott att ge till Lecka. Den grisen älskade allt godis, vare sig det var till för människor, hundar eller kaniner.
Passade även på att köpa blodpudding som jag håller på fixar i ordning nu, måste passa på äta det när Andreas inte är hemma då han tycker att det är "fattemat" och inte riktig mat. Men fattemat är gott.


Dags för fattemat med lite keso och lingonsylt.


PS. I love you mamma.

Tequila baby

Kanye West feat. Jamie Foxx - Golddigger


Melodifestivalen är så pinsamt dåligt. Jag har inte följt det alls i år men har kikat en stund nu. Dessa människor uppträder i teve, vilket betyder att detta kommer förfölja dem resten av livet. S K Ä M S.

Jag minns inte när jag var ute sist, men jag tror att det var när Becca fyllde år, 6e februari. Och efter det bestämde jag att jag skulle ta det lugnt fram tills jag fyller år. Nog har jag tagit det lugnt, alldeles för lugnt. Jag ruttnaaaar! Igår skulle jag packa men lyckades aldrig styra upp mig själv och somnade istället med lampan tänd i hallen, teven och datorn stod på i rummet och jag hade kläder och glasögon på mig, nice. Jag lyckas alltid göra sånt när jag är ensam hemma, hur kommer det sig? Jag tror jag är lite rädd när jag är ensam hemma så det känns bättre och låta det vara tänt och ha lite oljud att somna till. Trevlig elräkning jag kommer ha när jag bor ensam.

Elli, och eventuellt Jonna och Ida ska komma till mig nästa helg och hjälpa mig fixa upp i lägenheten. De kommer troligen sova över oxå. Jag har ingen soffa. Har bara en 180 säng och ett badkar att bjuda på. Kan bli mysigt.
Eftersom jag flyttar nästa helg så lär det inte bli något festande då heller men lite vin ska man nog kunna få ner tillsammans med det goda sällskapet.

Jag brukar vilja ha tequila på min födelsedag, blir nog dangerous. Time will tell.

Bubye


Tempted

Christian Sims - Flash Club version



FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !

=D



 
Lets party naked then..






 


Vi är blommor

Beyonce ft. R.Kelly - If I were a boy

Det är mig ett par goa tjejer jag har omkring mig. Några sedan flera år tillbaka, andra rätt nya.
Med åren ansas folk bort. Det är de finaste fröna man vill behålla. De som är värda att att lägga tid på att hitta och vårda ömt. Alla träffar man inte lika ofta men de finns där..

Mina frön är fina, och finare blir de, mina blommor.


Puss

(Obs, med "tjejer" är även Omie inräknad)



Hunted by beta

Twista feat. Faith Evans - Hope

Spelar ni betapet? Det har visat sig att många gör det. Jag upptäckte för en stund sedan att det är det enda jag och Lindén har gemensamt där vi inte är elaka och dryga mot varandra. Där spelar vi bara. Och vi pratar mycket om spelandet osv. På morgonen berättar vi inte om vad vi gjorde under gårdagen utan pratar vi så pratar vi om någon spelomgång där vi förlorade med massa poäng och liknande.

Något vi vet är att Lindén är en dålig förlorare och att jag är mer snabbtänkt.
Det måste vara magiskt vad det brinner i någons skalle nu.

Hur som helst, det jag ville komma till. Om ni spelar betapet. Är det så illa så att ni ser brickorna och spelbrädan när ni ska sova? Så illa är det för mig. Eller kanske när jag står i duschen och blundar en stund, då dyker den där jävla spelbrädan upp.

Är jag normal..?
Snälla kropp och knopp, hjälp mig.

//Betalover.

Addicted

Jordin Sparks - Freeze

Mmmh, jag har precis inhandlat två stycken.




När jag flyttat ska jag ha en hel våning för bara Ben & Jerrys i min frys.

Min burk

Club 8 - Jesus, walk with me


En väldigt fin text skriven av Sandra Lennartsson till Simon.

"för mig har du blivit regndroppar
som faller från en öppen himmel
stora vita snöflingor som nuddar vid mina kinder

du har blivit alla dom färgade löven på träden och doften av vår
dom första vitsipporna jag ser vid vägkanten
och det gröna mjuka gräset under mina bara fötter

du har blivit vågorna som rullar in mot stranden
och dom första nyfikna solstrålarna en tidig morgon

Jag gillar tanken av att kunna plocka upp dig
och ta med dig hem,
att du följer mig till jobbet en regnig dag
Jag gillar tanken av att du finns med mig när våren kommer
och stannar kvar tills solen inte värmer lika mycket längre

Du kommer vara snön som gör vinterkvällarna lite ljusare
och som faller precis när vi öppnar våra julklappar.

Jag tänker leva mitt liv och älska varje årstid.
Älska årstiderna som att dom delar med sig en liten bit av dig.
Varje gång en regndroppe faller,
eller varje gång en snöflinga nuddar vid min kind."



Du är otroligt saknad av många.

Tittade på bilder från begravningen och minnesceremonin och det värker i hjärtat när jag tänker tillbaka på dagen då vi tog farväl av dig. Den tomma känslan som aldrig kommer lämna en. Även fast det inte är farväl, för jag vet att vi kommer ses igen, så gör det så fruktansvärt ont att veta att att du lämnat detta liv. Man skapar inte nya vänskapsband i vetskap om att man närsom helst kan förlora dem. Jag vill ta alla mina vänner och förvara dem i en liten burk där jag vet att de är trygga och har det bra och att jag vet exakt var de finns, veta att så länge jag vårdar den lilla burken ömt så kommer Ni finnas kvar vid min sida.

Jag kan inte låta bli att le när jag tittar på bilder på Simon, liten som stor. Bilder säger mer än tusen ord och jag vägrar tro att du levde ett olyckligt liv..






 


Arg

Jag kommer bli fet.. Värmen e fortfarande trasig på jobbet och för att hålla mig varm så dricker jag massvis med varm chocklad och nyponsoppa.


Jag är arg oxå.


My way

Allt flyter på med lägenheten, det har verkligen gått vägen med ALLT! Känns som det på något sätt måste komma ett bakslag för allt kan väl inte gå precis som jag vill.. Eller? Skrev kontrakt igår, pratade med Addici (fastighetsskötaren) idag och jag kommer kunna hämta nyckeln på fredagen 27/2 trots att jag egentligen skall få tillgång till lägenheten 1/3 vilket är en söndag. Så jag får några extra dagar nu med flytt och så hinner jag fixa upp lite i lägenheten inför min födelsedag.

It's my way or the highway.
Happy times.
You lose.

Facebook

Westlife - We are one

Vissa är vääääldigt aktiva på Facebook, andra mindre aktiva. De gånger man märker av dem är när de uppdaterar sin "news feed" med länk till sin blogg när de skrivit ett nytt inlägg eller liknande. De som är mycket aktiva uppdaterar news feeden för varför andetag de tar. Detta får de gärna fortsätta med för min del. Det enda jag brukar ångra är när jag kommenterat någons news feed t.ex för då får man nya "notifications" flera dagar i sträck för detta pga att hundra andra människor helt plötsligt valt att starta en konversation där som inte rör mig. DET däremot är lite störigt. För man ser den där röda iconen när man loggar in och hoppas på att något roligt hänt, men icke sa Nicke. Då är det bara idjötsen som konverserar om något helt, för min del, ointressant.

Sen förstår jag inte de som ALLTID kommenterar folks news feed. Vad gör de om dagarna egentligen? Väntar på att folk skall uppdatera - dagens höjdpunkt. De kommer i brallan everytime. 


Boring *Worms röst*






Fruser

Det är freakin cold på jobbet! Värmen är sönder och alla sitter i jackor. Mina fötter är kalla och stela och jag vill bara lägga mig i ett varmt bad nu. Skönt att man bara har strumpbyxor idag oxå, känns som jag sitter naken. Så kallt är det.

Ska snart gå och möta tapetkillen och hämta tapetpärmarna som jag ska få med mig hem. Dår får jag se mitt nya golv oxå! Hihhohiohho

Later.

I-landsproblem

Tiger Lou - Sam, as in Samantha


Jag krigade med min B&J och lyckades få i mig 1/4 av 0,5 liter och mådde illa efter, men gott var det! Creds till dem som får i sig en hel i en omgång.

Jag har ett problem. Jag skulle behöva göra en grej men kan inte för jag har precis målat naglarna...

Snart ska jag sova, ska bli skönt. Har tröttat ut kroppen lite under helgen med att packa och lyft tunga kartonger. En grej som gått hem hos min familj är min massagedyna jag fick av Fred i julklapp. Varje gång någon klagat över ryggont har jag hänvisat till min massagedyna som fått bra betyg. Den är bra för jag har ofta ont i ryggen.

Det är många låtar som ger mig en minneskänsla från sommaren som var. En riktigt fin sommar måste jag säga..



Borttappad

Lauryn Hill - I find it hard to say (Rebel)

Min hjärna är inte med mig idag.. Stavar konstigt, allmänt seg i huvudet bara. Skriver värkligen istället för verkligen, bortattad istället för borttappad osv.
Spelade betapet mot Lindén och lyckades för det mesta bara lägga lågpoängiga ord. Jag kommer ärligt talat inte på något bra ord ens för att beskriva mina "lågpoängiga" ord just nu, men ni förstår väl..

The Hills nu och Neb & Jerrys Chocolate fudge brownie, guldvärd.


(Neb & Jerrys..?)


....




Vem var du som hälsade på mig?

Ebba Grön - Die Mauer

Vaknade inatt av att jag fick mess från Omran.
"Äpple, rumpa o jeans". Haha idjööt, men jag var för trött för att svara på hans fyllemess.

Jag hade en dröm tidigt imorse som jag har haft svårt att koppla bort under dagen. Personen som var med i drömmen var en av mina vänner i verkligheten men samtidigt en korsning mellan denne och en person till som står mig nära. Och det kunde fan inte bli en bättre mix. Haha, jag är fan nöjd över drömmen.

To freakin' hot.

The first cut is the deepest

Evanescence - You


I cirka 4½ timmar var jag och Peter på IKEA idag, fast tiden gick väldigt fort måste jag säga. Och vi är inte duktiga på att uppskatta värdet på det jag plockat på mig. Vi tippade på runt 2100-2300 men kassaapparaten visade 3859;-. Fel hååååll! Hur som helst så var det en bra dag.

När jag kom hem hade jag fått blombud från Fredrik, vilken var väntat då blomtjejen ringde igår och sa att jag skulle få blombud och undrade om jag skulle vara hemma eller så skulle de lämna blommorna vid dörren. Vad var det då för mening att ringa och avslöja att jag skulle få blombud? Hajjar inte.

Nu ska jag ägna resten av kvällen till att packa inför flytten. Sedan lägger jag mig nog i ett bad och skär mig lite i handlederna för att fira denna dag.


Later.


Bellybutton

Kat Deluna - Whine up


Jag gick hemifrån imorse runt 07.45 och kom hem för en stund sedan.
Jobbade, tandis, massa spring i stan med Ida, hem till Ida och sen bio med Ida och Marran (gay-freddan bangade på bio för han tycker bio är gay) Såg Benjamin Buttons som var riktigt bra, filmen var mer.. fin.
Imorgon blir det IKEA, jäjj. Kan bli ett dyrt besök. Återstår att se, hade egentligen behövt skriva en inköpslista. Då köper jag nog inte lika mycket skit heller om jag har ett mål. Får se om det hinns med imorgon innan Peter kommer vid 10.30.

Ska se om min taktik går hem. På alla hjärtansdag går väl folk inte på IKEA, eller?

Det har varit en kul ikväll iaf.

Vi måste förlora de människor vi älskar för att inse vad de betyder för oss.. Jag håller inte alls med. Jag vet exakt vad mina nära och kära betyder för mig, och jag försöker visa dem det så gott jag kan.


God natt lovers and friends.



Do dreams come true?

Agnes - Release me


Jag börjar få sömnproblem igen... Fattar inte. Antingen så sover jag skitdåligt eller så sover jag riktigt bra? För några veckor sedan sov jag runt 10 timmar per natt. Då lade jag mig riktigt tidigt och somnade på nolltid. Nu blir det allt senare och senare och jag får svårare att somna, drömmer något idiotiosk och vaknar under natten eller tidigt på morgonen och får svårt att somna. Störigt.

Jag vaknade inatt efter en dröm, minns inte exakt vad jag drömde men vet vad det handlade om och var lite deppig över drömmen. Jag tror att det är för att jag pratade om "ämnet" igår. Har under dessa dagar varken tänkt eller pratat om ämnet men så gjorde jag det igår vilket resulterade i att jag drömde om det och mådde dåligt över det när jag vaknade. Vill inte kalla det en mardröm direkt men den va obehaglig och störde harmonin i min hjärna och kropp.
Hur som helst så lyckades jag somna om utan att göra något drastiskt och imorse mådde jag mycket bättre. Vaknade en timme tidigare än vanligt dock, kan vara skönt att lyssna på lite musik och få ta det lugnt på morgonen för en gångs skull så jag gick upp istället för att ligga kvar.

Till lunch ska jag och Tim åka till farsta och köpa pastasallad. Mmmmh saffranspasta, dreams coming true.


Daddy Cool

Enrique Iglesias feat. Sarah Connor - Takin back my love

Det är 2½ vecka kvar tills jag får nyckeln till lägenheten. Känns som jag borde börja packa?
Jag ska flytta!!! Helt sjukt, kan inte fatta det. Som jag kämpat för att få eget. Mycket ångest, frustration och drömmande under tiden som gått och nu har jag mittt palats. På måndag får jag tapetpärmarna som jag ska kika i, hoho. Lördag blir det nog en sväng till IKEA med Peter och Omran, kan bli ett roligt äventyr.

Nu ska jag hem till daddycool och äta middag. Har saknat min pappa lite faktiskt. Mamma träffar jag än mer sällan men hon kommer förhoppningsvis nu i helgen och hälsar på.
Jag blir så glad de gånger jag pratar med henne i telefon när hon låter så glad. Hon har haft ett jobbigt år, hennes kille ännu värre. Han råkade ut för en olycka på jobbet och blev tvungen att amputera ena sitt ben under knät, och efter det fick han en infektion och fick opereras igen och då tog de även hans knä. Såna tider vill man kunna hålla om sin mamma och utan att säga ett ord ändå få henne att känna tryggheten i ens famn.

Slutet av 2008 var skit rakt igenom i princip. Har fått en del smällar under detta år oxå men jag ska le mig igenom allt för när allt kommer omkring så ser man alltid till att klara sig i slutändan.

Blodssystrar

Beyoncé - Broked hearted girl

När jag va liten så ville jag och mina kompisar bli "blodssystrar" så vi stack hål i våra små pekfingrar och höll fingrarna mot varandra så vårat blod skulle blandas.

Idiotiskt egentligen.. Tänk om någon av oss skulle ha någon form av blodsjukdom som då överfördes till de andra. Vi var väl 4 stycken som gjorde det. Marie, Nadia, Carro och jag.

Trots att jag sällan träffar de flesta av er så är ni alltid några av min bästa vänner. Vilket jag vet att även jag alltid kommer vara för er.

Det är det blodssystrar är till för :)



Knowing you, Knowing me

Kat Deluna - Love me, Leave me

När vår käre VD under morgonmötet idag talade om kärlek så vände han sig mot mig, när han pratar om sex vände han sig mot F och när han pratade om krig vände han sig mot W. Var det något undermedvetet eller med mening kan man undra då. På något sätt tror jag att det ligger i det undermedvetna. Jag kan vara på samma sätt ibland, att man kanske pratar om t.ex Thailand, så pekar jag på Ida som om hon vore Thailand bara för hon kommer därifrån. Eller om man t.ex pratar om svin så väljer man automatiskt ut en karl att rikta uppmärksamheten åt.

Hur som helst, jag tänkte vidare på det där spåret och det fick mig att inse att jag tror faktiskt vår VD känner oss alla mer än vad vi egentligen tror. Att han vet mer än vad vi tror. Det tycker jag är bra. Även om man inte ska vara bästa vän med sin chef så ät det viktigt att chefen vet och förstår vad man lever för liv och vad de olika individerna värdesätter i sitt liv. Nu menar jag inte att F och W's liv handlar om sex respektive krig utan jag bara tänkte lite och det tar sig dit det tar mig.

För övrigt är det så kallt på jobbet idag att mina tår är iskalla! Trots att jag har sockor på mig! Ffffreak.
Nu ska jag återgå till arbetet.

Pitiful

Isreal Kamamawiwo'ole - Somewhere over the rainbow

Att ens mamma sjunker till samma nivå, det är riktigt sorgligt enligt min mening. Men samma gener har de helt klart.

Så.. Då har jag valt golv. Dock hade de bara tråkiga standardgolv, minns aldrig vad materialet heter. Så till hallen valde jag ett plastgolv av hårdare variant som liknar ek och så betalar jag mellanskillnaden själv. Till köket blir det förhoppningsvis ett mörkt golv om hyresvärden godkänner det, annars ett tråkigt standardgolv och likaså sovrummet.


Lillkillen i 2½ men börjar ju faktiskt bli lite småäcklig. Han var mycket sötare när han var liten och mullig, nu är han äldre och fet. Men det är ändå en av de bästa serierna.

Jomenvisst..

..de borrar idag igen...........






 


Mitt mansion

Jag sa ju att härligheterna skulle regna över mig idag!

Akelius ringde igen och sa att de kan få lägenheten klar till 1a mars redan. Hela renoveringen kommer alltså att göras nu de närmaste dagarna. Golvkillen va där och slipade vardagsrumsgolvet idag och var på väg att lägga nya golv i resten av lägenheten men hejdades. När det är en tom lägenhet brukar de bara lägga något standardgolv men Jenny på Akelius hann ringa honom och säga att jag ska få välja golv. Så nu i eftermiddag ska Elli följa med mig och välja golv. :D

Jag är så jävla glad just nu så jag blir alldeles yr i huvudet. Allt bara flyter på.

Nu hoppas jag att jag hinner få någorlunda ordning på lägenheten till 7e mars när jag fyller år så jag kan ha lite kalas hemma. Jag har så underbara vänner som jag vet kan hjälpa mig att fixa så det går fortare.
Allt går så fort just nu så jag hänger inte alls med. Hur ska jag lyckas somna ikväll?

Jag älskar Er tjejer + Omran.




Välbehövd dag

Kat Deluna - Run the show


Igår kväll ringde min gode vän Omran mig. Han var glad, jag var varken deppig eller glad, jag var mer... utanför min egen kropp, känslolös.
Så sade han: Imorgon när du vaknar tänk "det här kommer vara den sämsta dagen någonsin" då kommer du inte ha några förhoppningar på hur dagen blir. Så kommer du bli glad för minsta lilla.
Så.. Imorse vaknade jag och mindes hans visa ord. Försökte sätta mig in i att det skulle bli den sämsta dagen, fast om jag ska vara ärlig kände jag mig ganska neutral. Anywayyss. Talade precis med Akeluis OCH!

Jag får:
Tapetsering och nymålat i sovrum, kök, vardagsrum, hall. (Hela lägenheten med andra ord)
Nytt golv i kök, sovrum, hall, nyslipad parkett i vardagsrum.
Ny kyl/frys.
Nytt handfat.
Ny dörr i badrum.
Och annat småskit som jag inte bryr mig så mycket om.

Det lönar sig att flytta in i en tidigare misshandlad lägenhet.  Love it.

Det bästa är att dagen har precis börjat. Det är bara låta härligheterna regna över mig resten av dagen.



See ya, don't wanna be ya.





 


"Det löser sig"

Sweetbox - Everything's gonna be alright

Det löser sig alltid... Gör det verkligen det?
Det gör det eller hur? För hur som helst så klarar vi oss alltid i slutändan, vad det än gäller. Det ser alltid till att lösa sig. Det blir kanske inte exakt som vi hade önskat, men det slutar i något som gör att vi ändå är rätt nöjda med slutresultatet.

Jag har märkt att jag är rätt bra på att koppla bort sådant jag inte vill tänka på. Dock återstår det att se om det är något som förr eller senare bryter ut och bryter ned mig. För hur som helst så måste jag bryta ihop någon gång, eller? Om jag bara stänger ute det tillräckligt länge så att det till slut inte tar på mig längre så slipper jag fastna i kvicksanden.

Jag stänger ner för kvällen iaf.


Tvångsmys med Kira.





One more

Evanescence - Everybody's fool

Jag hatar mina grannar.
Varje dag när jag kommer hem från jobbet och vill koppla av en stund med musik eller kolla lite på teve så ska de börja BORRA! Jag blir galen!!
Första dagarna hade jag överséende med att de kanske nyss flyttat in osv, men nu har det fan gått säkert 2-3 veckor och jag vill bara döda dem! Jag hör inte min teve!!!

Grannar med flera - drop dead.


If you love something let it go.
If it comes back to you it's yours, if it doesn't, it never was.



Back to The hills.




Hate-day

Three days grace - I hate everything about you

Jag hatar toaletterna på jobbet..

Hatar att veta att folk inte tvättar händerna efter de gjort sitt på toa. Hatar att folk inte kan använda toaborsten eller spola ordentligt efter sig. Hatar att de ibland avlämnat spår efter sig på toaringen, kan bestå av någon form av kroppshår eller annat äckligt.

JAG HAATAR DESSA TOALETTER !!



 

Secret Garden - Nocturne

För jag vet att ni tittar in ibland och för att tala om att ni aldrig är bortglömda..



Vilken skön grej - Adelais bay!


Moncans Aqua!



"Miss Loisa Wang"

Här ser ni Peters tavla jag skrev om häromveckan.

"Miss Loisa Wang" i Pee's vardagsrum.


Inte så likt mig om jag får säga min mening.. Men fin är den och hedrad är jag.

A smile for life

MGMT - Kids

Vad som än händer i livet, så ska jag alltid le.






Voicemail

Black Eyed Peas - Bebot

"Hi,

You have reached Loisa Wang, Business Unit Manager at the world leading telemarketing company Lium.
I am not able to take your call right now, but just leave me a message and I´ll get back to you as soon as possible.

Have a nice day!"
  

Det gick bra att tala in, ser enkelt ut va? ..Det var det inte.



Vi köpte spelet "Lips" till Becca i födelsedagspresent, vilket var en hit. Låt säga att hälften av de ca 13 tjejer som var där igår är såna som gärna sitter fastklistrade på micken. En hel del ylande vart det. Jag och Becca ägde alla. Någon mer som vill utmana ?



Sicka brudar

Chris Brown ft Keri Hilson - Superhuman

Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen.
Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen.
Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen.
Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen.
Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen. Jag hatar nattbussen.

Men det var en riktigt rolig kväll som slutade på Amba as usual.

Vår hemmagjorda sushi vart riktigt god! Blir nog en hel del hemmagjord sushi framöver.

Sushimamas





My only weekness is you.



Konichiwa

Det nästan pirrar i kroppen på mig för att det är helg snart. Har verkligen ingen lust att vara på jobbet just nu för den här veckan har varit en evighet. Längtar till tjejerna ikväll.
Efter jobbet ska jag möta Ida och Elli så ska vi hem till Ida och göra sushi och fixa oss och sedan åka till Becca där resten av tjejerna kommer hålla till. Vi bli cirka 13 tjejer och 2 killar, ett jävla ståhej alltså. Tjejer innebär röra men oxå roligheter.

Känns som jag är kär i brudarna, så pirrar det i kroppen just nu när jag tänker på kvällen.


Arigato för mig.

Idiotjävel


Jag är så jävla trött på dig !!!!!!!


Frustration.........



Dedicated


Den riktiga musikvideon gick inte att använda tyvärr.



SUPPPAAAHIUMAAN


natt bror.





Bortom dimhöljet

Blues - Andra sidan

Efter första frasen och jag har redan gåshud över hela kroppen..

NADJA!!!


Minnen...




Music and me.

Engelina - Out there

Jag är så trött i hjärnan.. Tankspridd dessutom, på väg hem från jobbet höll jag på bli påkörd 2 gånger.

Vet ni vad jag precis uppdaterat min winamp-playlist med? Jo, alla mina 5000 låtar som låg på min externa hårddisk. Jag kan börja leva igen!


Vem väljer du att vara med, någon du älskar hejdlöst eller någon som älskar dig.
Antingen eller, vilket väljer du?..


Att älska, att hänge sig själv åt någon.
Att älska någon
och veta att ingen kommer kunna älska denne mer än vad du gör, någonsin.
Att du vet det, att jag vet det.
Det räcker för mig.



Lurre

Dj Antoine - This time

Det känns som min mage står 3 meter ut från min kropp, så mätt är jag. Köttgryta is the best!

Om jag ska lyckas lägga undan 10 000 denna månad så har jag ganska exakt 1500 kvar att leva på denna månad. Jag har varit dålig och shoppat trots att jag inte skulle. Samt varit dålig på ha matlåda och var dessutom hos tandläkaren igår. Men mina nya stövlar ångrar jag inte en sekund. Hur som helst, 1500 på 20 dagar. Det kommer aldrig och gåååå.. Ska vi se hur mycket jag har kvar om en vecka? Jag gissar på att jag redan då börjat nalla från sparpengarna, så duktig är jag på att hålla i mina pengar.

Igår var Johan Cofré här på intervju, han fick jobbet och börjar på måndag. Även Robin kommer troligen att börja här. Det ska bli kul.

Jag kommer få flytta in i lägenheten antingen 1/3 eller 1/4. Det kvittar för mig när det blir egentligen, båda har sina för och nackdelar så det jämnar ut sig. Men jag hoppas på 1/4 för då betyder det att de kommer renovera en del i lägenheten vilket leder till att jag får en fräschare bostad!

Vad sägs om en öppen spis i vardagsrummet?


Jag är en dålig människa..

..Jag shoppade idag.


Min hårddisk har återhämtat sig oxå, så de senaste 2 timmarna har jag suttit och bläddrat igenom massa gamla bilder och videos. Klockrena hela bunten, ÄÄLSKAR LIVET döper jag min hårddisk till för det är den känsla den ger mig.


Natt.



I can't control it, if I sink or if I swim

Lucie Silvas - What you're made of

Har du någonsin gråtit av smärta?
- Aldrig.
Gråtit av hjärtesorg?
- Många gånger.

Hjärtat är det mest sårbara vi har.
Vi styr inte över vem vi ska älska och varför vi älskar dem. Vi styr heller inte vem som sårar oss. Vi kan göra vårat bästa i att hålla tillbaka känslorna men rätt som det är så väller de över och det finns ingenstans att gömma sig.
Av alla gånger vi sårat eller blivit sårade, kan vi bara hoppas på att det blir mindre smärtsamt nästa gång. Dock undrar jag, hur många gånger klarar ett hjärta av att brista? Ett hjärta kan alltid älska igen enligt min mening. Handlar bara om en tidsfråga och vem som tänder lågan igen..

Idag gråter jag varken av smärta eller hjärtesorg, jag gråter av saknad.

Ibland är du en främling,
ibland en del av mig.
Men det är också därför jag älskar dig.

Inlägg no.500

Fira? Neee, kanske med en chipspåse när jag kommer hem ikväll.


Note to self:

iFun.se, Cydia.
P-piller.
Ring direktmöbler.
Länna samt lämna snowboardkläder.
Döda Peter.
Present till Becca, några förslag?
Få Wail att sluta prata med sig själv.


Later.

"Shitbreaker"

Nu gick han på toa!
Vi tar tid.

Klockan är: 12.57






Ooooooooch 13.17 är han tillbaka. Exakt 20 minuter! Bra tajmat!

Phiuw, han ser rödflammig och svettig ut.

Bara så att ni vet

Beyoncé - Broke hearted Girl


Mister "F" som jag berättade om förut, ni vet han på jobbet som försvinner in på toa 20 minuter varje dag. Han berättade för mig idag att det inte alls är så att han gör number 2 hela dem 20 minutrarna. Nej, nej. Medans rökarna här tar alla sina 20 rökpauser varje dag så tar han en egen rast och går in och sätter sig på toan och lyssnar på musik och spelar spel. Dock konstaterade vi att han troligen sitter på toaletten samtidigt.
Och! Han vart inte alls dissad av den där tjejen. De träffades nämligen ganska nyligen, och jag frågade om han fick ligga. Nej, det fick han inte. Men de gjorde allt annat!


Jag vet en annan som brukade gå in och ta en powernap på toaletten när tröttheten tog över. Låt oss kalla honom Mister "O".

Det händer många konstiga saker på de här toaletterna ska ni veta.


Intresseklubben antecknar

Josh Groban - You raise me up

Jag somnade strax efter 22.00 igår tror jag.. Somnade framför teven. Idag har jag legat i sängen och kollat på Pussycat dolls 2. Det sändes från 12.30 till 18.00. Vem pallar kolla så länge, seriöst? Jag tröttnade iaf vid 15.30 och styrde upp mig själv med en dusch och gick och handlade.
Det är fan bara skit som sänds på teve nuförtiden. Vad ska vi som inte kan hitta något roligare att sysselsätta oss med när det inte finns något värt att titta på på EN enda kanal!?

Det var det.

Ge mig min....




Lifehouse - Everything

 
11.




Kärlek innebär tröst när man är ledsen,

tystnad under tumult,

ro när man känner oro och hopp när man är förtvivlad.


- Marion C. Garretty