God natt min älskade ängel..

Igår fick vår ängel fridfullt somna in..

Det kan nog vara något av det värsta men ändå bästa som jag gjort, jag vet att hon har det bra nu och slipper lida mer men samtidigt var det sjukt jobbigt att se henne somna in.
Tror inte jag förstått ännu att hon inte finns kvar hos oss. Imorse när jag vaknade ville jag bara ropa på henne och att hon skulle komma springandes upp i sängen och pussa mig.. som hon brukade göra.. innan hon blev sjuk.
Somnade igår framför teven men vaknade av att Mattias låg och grät på min axel.. han hade ingen hund längre att rasta, det har ju varit en del av hans vardag nu iaf i 2 år och nu helt plötsligt finns det ingen att sätta kopplet på längre.. ingen som stressar ut under sängen för att kopplet rasslar till lite.
Ingen som biter brevbäraren i fingrarna, ingen som stressar mig när jag äter mitt äpple för att hon vill ha äppelskruttet, ingen som suckar åt mig för att jag pussar och tittar på henne när hon försöker sova,  ingen som får mig att skratta bara genom att vara söt, ingen som blir avundsjuk när jag och Mattias pussas, ingen som kan ge mig såhär mycket lycka utan att ens kunna prata, ingen som kan värma mig med sin mjuka päls, ingen som är så pussglad och pussar och dreglar över hela mitt ansikte.. ja, ni förstår.. listan kan bli hur lång som helst.

Det finns så mycket jag vill skriva.. så mycket jag vill berätta finns så många minnen efter 10 år, halva mitt liv!
Det kommer vara så otroligt tomt nu.. kommer bli ledsen varje gång jag kommer hem då det inte kommer vara någon som kommer springandes och viftar på svansen och är lycklig över att jag är hemma.
Och alla hennes leksaker.. vad ska jag göra av dem? tror att jag låter dem ligga ett tag till.. alla hennes nallar som hon brukade bära omkring på.. hela det här hemmet är LECKA!
Jag kommer saknar hennes doft.. hon luktade sååå gott! inte som de flesta andra hundar utan hon luktade gott! hon luktade Lecka. Jag kommer oxå sakna hennes valpiga mjuka päls, hon va inte alls sträv i pälsen utan hon va lika mjuk som siden. Mest av allt så kommer jag sakna hennes personlighet.. ALLTID glad, hur ont hon än hade så gick hon och viftade på svansen.. hur ont hon än hade så visade hon inte alls att hon hade ont. Hon var en tuff liten tjej.. Kommer sakna när hon lekte själv med bollen.. hon tog den i munnen och svinga iväg den och sprang sen och hämtade den.. snacka om att underhålla sig själv.. :)

Lecka jag kommer älska och sakna dig resten av mitt liv.. Tack för all den lycka du givit oss och tack för alla underbara minnen. Tack för att du lärt oss vad kärlek är...



Hundens Bön!


Jag lever ungefär 15 år.
Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig.
Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.
Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen, jag har bara dig.
Tala med mig fast jag inte förstår orden, jag blir glad bara över att få höra din röst.
Kom ihåg att aldrig glömma hur du är mot mig Innan du slår mig.
Kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig.
När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.
Ta hand om mig när jag är gammal, kom ihåg, du blir också gammal.
Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag älskar dig, Din hund!

image2

För första och enda gången i ditt liv Lecka, så har du lämnat mig med så otroligt mycket sorg..


Leckis

Igår åkte vi in akut till vetten med min sötnosis Lecka och det visade sig att hon har fått livmoderinflammation.
För att hunden skall bli fullt frisk och inte få återfall eller vad man ska kalla det så skall hunden opereras, vilket (hur mycket jag än skulle vilja) inte är något alternativ för oss med tanke på att Leckis är över 10 år och en operation skulle kosta drygt 20-25 000. Dessutom är det en ganska riskfylld operation och i hennes ålder kan de få svårt att återhämta sig.
Nu får hon köra antibiotika istället vilket jag läst om att det kanske hjälper i 10% av fallen men att de kan få tillbaka sjukdomen efter nästa löp. De resterande 90% har då avlidit.

Så nu känns det såklart rätt så tungt men jag hoppas innerligt att hon blir frisk iaf till nästa löp så hon får leka, bada och ha kul en sista sommar, nästa löp kommer ju under  vintern så då hinner hon nog även leka lite i snön vilket hon älskar.
Nu återstår det att se om antibiotikan hjälper något.. så under de närmaste dagarna får jag hålla tummarna och se om hon blir bättre, annars måste vi tyvärr låta henne somna in.. min lilla ängel :(



53714-1

Jag kommer älska dig för all framtid min ängel!

hitta på en bra rubrik

Salam!

Har jobbat heldag idag.. jobbade in mitt fredagspass så imorn är jag ledig.. kändes lite tungt å jobba heldag idag men nu såhär i efterhand e d helskönt! Så imorn ska jag och Limpisen troligen åka till farsta å kolla om vi hittar några snygga skor å ha på kvällen.. har ju letat i hela haninge igår, å tyresö centrum en snabbis idag efter jobbet.. finns ju inget! jag blir tokig! iofs har jag ett par snygga svarta pumps som jag kan ha men tror jag kommer få skavsår av dem.. inte coolt.


Anledningen till att vi ska göra oss fina imorn är för att det är after work (inte för att jag ska jobba imorn men iaf) på jobbet imorn. Var med första gången dom hade det och det var helkul sen drog vi ut och det var helkul.. så jag hoppas vi drar ut imorn oxå och har det helt jävla kul! Om inte så är det okej ändå.. jag överlever nog, men skulle ändå va kul å gå ut  =D


Herre min gud vad mycket enklare det är att knappa på tangentbordet med korta naglar!
har precis klippt mina långa och målat dem röda! finfint! I vanliga fall när jag har långa naglar stavar jag som en ärta just för att jag trycker på typ 3 tangenter samtidigt med ett finger.. dock vill jag såklart ha kvar mina långa, men inte så snyggt när 2 gått av och resten fortf är långa.. vilka problem vi kvinnor har va?


Jajja, denna månad har man köpt ett par nya jeans, som alla andra månader (nästan) jag köper nya jeans nästan varje månad men ändå tycker jag att jag inte har tillräckligt med jeans att använda, hur kommer det sig?  jag skaffar mig nya favvojeans hela tiden och så vill jag bara ha dem hela tiden för att jag tycker att jag inte har några andra snygga.. då undrar jag "vad använde jag innan jag köpte dessa?" helskumt. måste ha nån jeanstjyv i garderoben. i varje fall så är månadens nya jeans ett par diesel, mörka. Det är ju inne med mörka jeans nu.. inte för att jag bryr mig, jag köper det jag känner för och det vart ett par mörka.

Så har jag även köpt lite klänningar och en cool topp med en leopard på, hett. Ska nog köpa fler tunikor på Gina tricot, köpte en igår, en hallonrosa tror jag man kan kalla det? vill ha en gul oxå.. så kan man ha vita leggings till och vara sommarfräsch.

nu känns det som jag skrivit en hel bok och inte en enda mening var egentligen speciellt meningsfull..
ska kolla teve nu och mysa med vovve.


Salam alekum!



Fred på jorden




Måste tillägga att den här sidan fungerar ju skit! aldrig att man kan spara inlägget enkelt å sedan gå vidare i livet, alltid måste man kopiera texten å ha den sparad ifall att det inte skulle gå att spara vilket varit mitt problem den senaste kvarten! och inte fan kan jag skitai det och gå härifrån utan jag måste fått inlägget sparat innan jag får ro i min själ! GRRRRR minuspoäng där!