Sjuk.. IGEN!

Vet inte, men kanske påverkar mina sömnrubbningar även mitt immunförsvar för just nu känns det som jag blir sjuk av minsta lilla för att min kropp är alldeles för svag. Helgen spenderades hostandes, hemma. Och jag stannade hemma enbart för att jag inte ville bli sjuk. Men visst kom förkylningen krypandes ändå.

Och vad påverkar min sömnlöshet på nätterna? Jo, kanske mitt nuförtiden alltför uppochnervända liv. Sen att andra stressfaktorer spelar in vid sidan av gör inte saken bättre..


Jag orkar inte...




Stjärna

OK, jag julpyntade.. Fast jag egentligen hade tänkt skita i det helt och hållet. Men jag fick arslet ur vagnen och det är ju rätt cozy med julbelysning trots allt.

Men Ida kommer ner snart och förhoppningsvis så kommer hon att bo hos mig. Då ska jag se till att köpa en gran till henne som hon kan få pynta åt mig medans jag lagar Pekingsoppa åt henne.


Nu är det jul, jul i vårt hus.. Öhhh screw this, vart är starkglöggen?



28 November 2008

Simon Underwood

"För mig har du blivit regndroppar 
som faller från en öppen himmel
stora vita snöflingor som nuddar vid mina kinder

Du har blivit alla dom färgade löven på träden och doften av vår
dom första vitsipporna jag ser vid vägkanten
och det gröna mjuka gräset under mina bara fötter

Du har blivit vågorna som rullar in mot stranden
och dom första nyfikna solstrålarna en tidig morgon

Jag gillar tanken av att kunna plocka upp dig 
och ta med dig hem,
att du följer mig till jobbet en regnig dag
Jag gillar tanken av att du finns med mig när våren kommer 
och stannar kvar tills solen inte värmer lika mycket längre

Du kommer vara snön som gör vinterkvällarna lite ljusare
och som faller precis när vi öppnar våra julklappar.

Jag tänker leva mitt liv och älska varje årstid.
Älska årstiderna som att dom delar med sig en liten bit av dig.
Varje gång en regndroppe faller,
eller varje gång en snöflinga nuddar vid min kind."

Av: Sandra Lennartsson



Getting old

Jag och min äldsta bror i sin hemmagjorda frippa.
Detta år har Josef fyllt 30 jordsnurr och gift sig.




Imorgon blir det jobb, förhoppningsvis feberfri.


Dum av dig


8 planeter, 204 länder, 809 öar, 7 hav, 6,6 miljarder människor och jag
träffade dig ...




Akon



Beethoven

När man ska tatuera sig ska man göra som jag.. Tänka igenom den i ett par år, för nu vet jag exakt vad jag vill göra och det kommer bli så grymt snyggt!

Synd bara att jag kommer ligga och grina av smärta med tanke på att jag vill sätta de/dem på revbenen..


Braveheart

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan



Det är när hjärtat värker som man upptäcker hur extremt goa vänner man har, gamla som nya.

Jag har legat på den här soffan i två dagar och jag ska inte säga ruttnat för jag har sett till att duscha och hålla mig fräsch i den mån det går när man är sjuk (egentligen lika fräsch som vanligt men tvättprocessen känns några gånger jobbigare än vanligt). Men det enda ord jag kan komma på är "ruttna". Det är mycket som känns ruttet just nu.

Tillbaka till de desperata hemmafruarna.



Jag är efterbliven

Pixie Lott - Last night


Jag har ätit ett helt salladshuvud.. Men det var också det enda jag kunde få i mig just nu. Jag kan tillägga att det var ett rätt litet salladshuvud.

Intressant hur många fler besökare man fått helt plöstligt när man ändrat relationsstatus på Fejjan.. Nyfikna lirare! Ni är so last year ..



Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks..


It takes a muscle to fall in love

Pixie lott - Mama do (uh oh, uh oh) Acoustic version


Min hjärna är egentligen ganska avstängd från det mesta som inte är kul just nu. Och det är ju rätt kul faktiskt.
Jag har haft kul senaste tiden. Tyvärr är oftast alkohol inblandat när man har kul nowadays, men det leder ju också till trevliga bakis-söndagsbruncher med min wingman Pilla. Dyrt, men kul!

Fast nu ska jag faktiskt verkligen försöka hålla lite på pengarna. Det sade jag till mig själv i början av veckan också och det gick ju bra.... Naaat.

Det kostar att ligga på topp. Simple as that.


Vi gick på öppningen av "Under bron" i fredags, min och Pillas natt slutade hemma hos Loke med planer för en myslördag med mina favoritmänniskor och våfflor. Sagt och gjort. Sedan en liten prommis med Emil, Leo och doggie. Efter det en behövande brunch på stan och resten av helgen har jag bara slappat och glott på Greys i princip. Mycket skönt.

Imorgon är det måndag, snart fredag!






Should I be feeling guilty?

Jag satt och tittade igenom lite bilder på Facebook och blev glad när jag såg gamla bilder från en fest gamla Liumgänget var på, men så slog det mig plötsligt att det var samma natt som Simon tog livet av sig.. Och plötsligt slår glädjen i mig om till sorg och jag vill helst inte fortsätta titta på bilderna och ha vetskapen om att under en av våra många lyckliga kvällar tillsammans, gick Simon i sin ensamhet och var såpass olycklig att han inte ville fortsätta leva..

Att saker och ting ibland kan förändras så snabbt.
Det är så människor fungerar. Vi förändras, våra känslor förändras, därav även våra liv. Gillar vi förändring? Oavsett om det är bra eller dåligt? Förändras vi medvetet?

Varför kommer man ofta på i efterhand hur mycket en person betyder för en.. När det är försent att säga det, och förändra det som redan skett. Och man önskar att man kunde ta tillbaka något man gjort och att man hade handlat annorlunda i vissa lägen.

Man kanske varje dag borde visat den personen hur mycket han betyder för en istället för att irritera sig över oväsentliga grejer som gjort att man bråkat och gjort varandra ledsna.. Helt i onödan.

Hjälper det om jag säger att Jag älskar Dig så det gör ont.. ?