Snabbis

Vad har hänt? Ja, vad har hänt?

Har ralle på jobbet. Marr har lämnat mig över nyår för London. Det har varit jul. I'm reunited med my beloved iPhone fast en uppdaterad version. Cederparents har varit snälla och fixat hatt- och skohylla åt oss och även hallampa på det!

Shit, jag kan se i min egen hall, nog har det varit jul alltid! 

Jag har sett Avatar i 3D också. Magisk film, nog den bästa film jag sett i hela mitt liv (då räknar jag bort mina första år i livet när man var såld på Lilla sjöjungfrun).


Ma Jakesullyy.
Kan man tycka en Avatar är snygg eller är det väldigt fel på mig?

Vad händer sen?

Nyår.
-16 °C på nyår och en tubklänning, woop woop.




Hallaah

Härvarelivatsomaldrigförr.


The grinch

Det var ett jeffla tjat om julen från höger och vänster. Folk pratar sönder julen så man nästan lessnar innan den ens börjat. Sluta trötta ut ordet jul och ta in ordet istället, gör det till en känsla och njut istället för att tjata ut.


I lördags hamnade jag och Marr på staaaaaan. Så det vart ingen glöggfylla för mig här hemma. Kvällen slutade hursomhelst med en alldeles för saltad kebab och världens längsta fefferoni jag sett so far.





Mina armar ser wicked ut.

 

 


mumma

glöggensmakarsågottsådetfinnsenlistenriskförsmåskönfylla.



Pang på rödbetan

En liten tripp till centrum resulterar oftast i en stor peng fattigare på kontot.
Centrum... TYRESÖ CENTRUM! Vad fan finns det att köpa där? Jag lyckades iallafall komma hem med lite nya underkläder från H&M som egentligen sällan ens har snygga underkläder. Men man går dit och tittar några gånger och vänjer sig med dem så tillslut kan man lika gärna köpa dem.

Någon bild får ni inte för det är ändå inte ni som ska se mig i dem.
Nu vet jag också vad jag vill ha i julklapp av min bror, återstår att se om det blir någon sådan. (Nu kom bror upp mitt i allt snack om mina underkläder. Lovar, vi har ingen "sådan" relation.)


Glöggdags.
Holla at you.



Goja

Ett luftfyllt eko. Kan behövas ibland. Lätta mina sinnen bara för en stund.
Ett evigt slagsmål med att kämpa att hålla kvar sanden men den bara rinner igenom mellan fingrarna. Jag vill inte ge upp, men jag orkar faktiskt inte. Ge mig en näve småstenar så ska det gå lättare.

De små sandkornen och de något större småstenare kan vara minnen.
Jag vill behålla allt, men en näve sandkorn blir för mycket. Hellre vill jag ha få minnen men mer värdefulla än många minnen i en blandning av bra och dåligt.


Det finns ingenting att prata om eller så finns det väldigt mycket att prata om.

Vi har mer än ingenting. Vi har väldigt mycket.



Tomma lakan

Inom ramarna av fyra väggar. Väggar som sett hemligheter, sorg och glädje. Ej blottat för andra. Tårar har i hemlighet gråtits, hemligheter har hållts hemliga och glädjen oftast varit delad. 
Allt är en enda bergochdalbana. Röster höjs, trösten är ömsesidig men sorgen är nog alltid densamma, ensam.


Ensam glädje är ingen glädje, delad sorg är inte smärtsam som ensam sorg.



JÄD

 
Alltid.


Minnen



Dessa låtarna rör om det ordentligt inom mig..


(S)kinkig

Efter Fredrik visade mig videon: "ett liv som gris" så bestämdes det att det inte skulle bli någon julskinka i detta hushåll (liksom i många andra hushåll) i år. Det gjorde magen min lite sad.. Julknäcke med en skiva julskinka och lite grovkornig senap på det.. Hmmmm..

Men! En lösning på detta är ju att köpa ekologisk julskinka. Dock är efterfrågan rätt hög på detta efter det vidriga inslaget.. Så nu blir det ut och jaga ekologisk julskinka som lär kosta skjortan och halva brallan.


Spider pig.


Kung

Det vart ingen Lucia idag. Jag är rätt svag för vackra luciatåg, därför vart jag lite ledsen i ögat för att det inte blev något av det detta i år. Dock visades lite Lucia på teve. Men glad i brallan blev jag när Cederbralls kom hem med en kungsgran idag! Nu står den prydligt och fyller ut den tomma yta vi hade i vardagsrummet.

Nu har vi ett träd i huset, gött. Tradition va? Att ha träd inomhus en gång om året alltså.. Take a ride on the wild side! Vem var galningen som kom på detta? 

Hur som haver, glad blev jag.

Jag saknar min lilla tös så det gör ont idag..





Too hot dude

Beyoncé - Disappear
 





Nästa vecka blir jag och Marr arbetskollegor! Woop wooop.
Vi var på kryssning förra helgen btw! Hytt-torsken Omran suger.
Killen på bilden stod på vår våning och höll på ta på sig fillingarna när jag och Marr dök upp. Vad vore inte en kryssning utan idjöts som honom?


Bakfull var nog ordet






Framfull

MTGs julfest ikväll!
Känner framfyllan komma krypandes som sakta men säkert kommer övergå till ren kanonfylla, och imorgon vet vi alla vad för sorts fylla som väntar..




Det råder magisk trötthet i vårat sovrum om mornarna på senare tid. Mysgurka.





(Ja, ibland fliker kärleken in)

What, what, in the butt, butt.
Hejjä.



Djuriskt

Är det bara jag eller känns inte dessa packningar lite opassande med tanke på vem som skall ha dem..?







Fucktard


Hej,
jagkaninteanvändaminaegnauttryckochmåstedärförsnolitefrånandranärjagbloggar.





Can't buy me love

..Vilken tur att man är charmig istället då.


Jag är hemma! Det är första fredagen på länge som jag åkt hem direkt efter work. Det ska firas/sörjas, kalla det vad ni vill, men fredag är det och då ska det slösas pengar. Så jag har nyss gått lös på ICA och fått med mig två gottepåsar hem. Det blir en god middag och sen lite ost och kex, även löjsromsröra, smågodis, cola, choklad och toppen på isberget - naturgodis på det.
Kommer Frills hem tidigt så ska jag nog få i mig lite Cedergurka också. Snuskigt tänker ni, men det var inte så det var menat.


Satsar på att äta ihjäl mig ikväll.
Komsi.

Sleep, slept, slept


Natt :)



Gurgel

Jag hade svårt att sova igår för jag hade Lady GaGas låt Bad romance på hjärnan.. Vet inte, men misstänker att det är hennes advanced rocket science låttext som fick min hjärna att jobba så hårt så den inte kunde vila..


Oh-oh-oh-oh-oooh
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh
Caught in a bad romance
Rah rah ah-ah-ah
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la
Want your bad romance



Hon är ju galen den där Ladyn..

 

 


Un homie

Lady GaGa - Bad romance





Äntligen har jag kommit igång med målandet, fast egentligen inte målandet utan mer skissandet, but I'm getting there.

Gällande det här med att jag är skraj i porten och sopnedkastet börjar gå lite i överstyr. Slängde soporna igår och tittade in i det där mörka spökhålet aka sopnedkastet. Sedan sprang jag ned för de 5 trappsteg som finns för att ta sig upp dit för jag kände mig jagad. Det funkar inte, jag avsäger mig denna uppgift från och med nu. Fred får ta över helt.

Later hater.