Sushi

Igår hade vi vår sushikväll med jobbet.. d va sååå gott!! fast ja åt inte sushi utan jag åt nån grillgrejj som man kunde göra själv.
Så i borden var det inbyggda gasgrillar som vi grillade vår mat på. Fast sushin som vissa åt såg jävligt najs ut oxå.. Min och Jennys förrått vart inte så lyckad.. så till alla er därute, KÖP INTE INLAGDA GRÖNSAKER det  var icke gott, men efterrätten däremot var riktigt najs.

Jag missade dock BB, Desperate och Joey igår =/
Sjukt vad veckan går segt.. det är bara onsdag idag :|


Sitter nu å äter frukost som består av Camillas mammas piroger och nyponsoppa.. haha bra blandning.

ne nu vet ja inte mer vad jag ska skriva

På återséende

härmis

Jaha.. då har man skaffat en blogg som alla andra då..

Vad ska man säga.. d va en hård dag på jobbet.. jag gick innan vi kom i mål så d blev ingen gruppbonus för mig buhu. och Milla-arslet fick inte jobbet buhu, vi kan inte ta matlåda varannan dag till varandra buhu.. dumma Milla..

Men men.. sånt e livet..

På lördag är det en stor dag för Mister Mattias.. han ska nämligen  uppträda i centrum med Johan.. hihi ska bli kul å se.. det kommer säkert gå jättebra :)
och sen lördagen därpå ska de uppträda igen i Farsta denna gång.. och Skyhigh och Zobin ska oxå uppträda.. det ska oxå bli kul.. efter ska vi ut å PARTA.. känns som det var år sedan.. å sen fyller Milla 21 och SEN är det min stora dag.. jag fyller nämligen 20!! hihi

Har sagt till alla nu att jag ska ha middag.. men började tänka efter hur stressad jag brukar bli.. så jag ångrade nästan det lite.. men men sagt är sagt. och det kommer säkert bli kul.. som alltid.. :)

jajja, ska hänga upp tvätt å sen tjocka ner mig i soffan.. inför BB och OC

<3

slem



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!