Värt att minnas

Så fort jag inte har något att koncentrera mig på börjar jag tänka.. Och jag undrar bara Varför? Hade vi kunnat förhindrat det? Var det här genomtänkt alls eller om du tänkt igenom det lite mer hade du verkligen gjort det då? Fanns det ingen annan utväg? Min tröst är att du valde detta själv..

På ett sätt känns det som jag kommer se dig igen, att du inte är borta. Snart ska vi ut och festa igen, du ska dansa till Souljah boy och flippa med Omran.

Något som gör mig varm är minnet av när jag och Elli ville överraska och spexade till det lite på vår mini-kräftskiva hemma hos Simon. Vi prydde köket med massa saker som hör till på en kräftskiva och det uppskattades av grabbarna. Vi var 4 stycken. Simon, Omran, Elli och jag. 
Vi kastade räkor på folk som gick på gatan nedanför och sedan satt vi inne på toan och fnissade när polisen kom och knackade på, vårat kräftkalas är sannerligen något att minnas..

Simon.. En kille med stort hjärta för sina vänner.
Vi pratade mycket om vad du skulle offra för Omran, och du tvekade inte en sekund när du svarade. Ni skulle offra allt för varandra.. Radarparet. Det gör ont i mig att veta att Ni inte längre står tillsammans. Om någon frågar mig vad vänskap är, då skulle jag tänka Simon och Omran.

Ni kommer ses igen, vi kommer alla att ses igen. Vi får inte ha för bråttom dit bara..

Nu i efterhand är jag otroligt glad att jag lyckats fånga många av dina moments på bild och video.
Det känns skönt att kunna titta på dem när man vill och se ett leénde på varenda bild. För jag vet att även om du hade bekymmer så var du glad när du var med oss.



Ängel

"The world is a lesser place without him. But I know he is with God and the angels and I know even Heaven is improved by his presence there."
- We were soldiers


Vaka över oss..


Simon Underwood
23 februari 1987 - 28 november 2008
Vila i frid



Much as you love me - I love you more

Darin feat Kat DeLuna - Breathing your love

Love of my life, my soulmate.
You're my best friend..



Du är underbar. Du är min tröst, alla gånger.
Älskar dig.


Ever thine
Ever mine
Ever ours





 


Heaven is a place nearby

Sara McLachlan - Angel
Lene Marlin - Place nearby

Jag fick samtalet 16.06, sedan dess har jag legat i min säng och bara tänkt..
Höra min vän i andra sidan luren, orden fastnar i gråten och når inte riktigt fram. Hjärtat stannar och innan jag ens förstår vad som hänt så kommer tårarna när jag hör hur han kippar efter andan, något hemskt har hänt..

Det krävs mycket för att en person ska ta det steget, välja den vägen. Mod krävs definitivt men mest sorg. Att man stängt inne så mycket sorg och känslor att man inte längre orkar kämpa emot dem.. Sinnesro.

Vila vännen, hoppas du funnit den ro du sökte..

Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it ok
There's always some reason
To feel not good enough
And it's hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seep from my veins
Let me be empty and, oh, weightless
And maybe I'll find some peace tonight

You're in the arms of the angel
May you find some comfort here



Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side





Feed me

John Legend - I love you love

HALLELUJA, jag är hungrig!

Ska gå stoppa i mig något nu så får vi se hur jag mår sen.. Är sugen på nyponsoppa iaf och kanske något matigare?

Later.


~ kl: 13.50

Nu har jag druckit ett glas nyponsoppa, en kopp thé och ätit två mackor med ost och illamåendet är tillbaka igen.. Nice!


Sjuk


Jag vet inte vad jag ska skriva, men har ändå ett behov av att få ner några rader..

Jag är magsjuk och har feber. Somnar genomfrusen, vaknar genomsvettig. Blir illamående så fort jag stoppar något i munnen.. Känner mig helt svag i kroppen, samtidigt är mitt psyke ganska svagt just nu oxå måste jag faktiskt medge.

Döda mig.



Ska försöka sova...






Fancyface

Sami Yusuf - Al Muallim
Ingen aning om vad låten handlar om, men fin är den!


Jag var på kundmöte idag, jag blev grillad.
Snarare frågesport än presentation, vilket förvisso är bra. Det visar att dem har ett intresse av tjänsten. Det slutade iaf med att jag fick skicka en offert.

Snart slutar jag, då ska jag till centan och köpa en present till Andreas som fyller år idag. En present som han ändå kommer titta på och säga "vad är det här för skit?" och lägga åt sidan. Jag bryr mig faktiskt inte, så länge jag köper något så måste han köpa tillbaka.

Fortfarande letar jag lägenhet som en toka, ringer och kollar hemsidor dagligen. Nu ska jag faktiskt även ta och göra personliga besök tänkte jag. Dra någon snyfthistoria. Vi får se om det ger mer respons, de är ju så himla omedgörliga i telefon. Det blir nog svårt för dem att hålla emot när de ser mitt söta chihuahua-/rådjurs-face, tror ni inte? 




Stay tuned.

Pisces


 Fiskarna, Pisces på latin (och engelska), är ett astrologiskt stjärntecken som någorlunda omfattar perioden 19 februari - 20 mars, det varierar beroende på vilket år det är, men aldrig mer än en dag eller så.

Fiskarna ses, enligt astrologin, som zodiakens sökare, och står bland annat för religion, självförsakelse, sjukvård och martyrskap.


Positiva egenskaper:
Snäll, ärlig, tillförlitlig, vänlig, receptiv, sensuell, passionerad, medlidande, känslosam, fantasifull, konstnärlig, inspirerade, andlig, sentimental, intellektuell, charmig, djup, elegant, dramatisk, extrem.
Negativa egenskaper: Slarvig, tankspridd, blir ofta förvirrad, hysterisk, blir arg lätt, har extremt starka känslor, hemlighetsfull, flyr ofta ifrån problem, överkänslig på det psykiska planet, har inte något tålamod, flirtig.
Element: Vatten
Planet: Neptunus
Gillar: Att känna sig uppskattad, känna sig behövda och älskade, frihet, kunna gå sin egen väg, mystik och det oförklariga, att fundera, att drömma, vara unik, känna sig intelligent
Ogillar: Känna sig utsatt eller pressad, inte ha något mål, känna sig vilsen och oförstådd, bli tvingad att göra något man inte vill, bli kritiserad, bråkig miljö, inte ha känsla för struktur
Jobb som passar fisken: Konstnär, musiker, skådespelare, författare, poet, designer, svensklärarem, journalist och andra kreativa jobb
Intressen: Måla, skriva, musik, teater, laga mat.


Beskrivningen på hur man är som person stämmer in på mig rätt bra.
Jag är en person som gillar att pyssla med konst och saker där det krävs kreativitet, just för att jag drömmer och fantiserar mycket och har ofta mycket i tankarna. Dock är nog vatten inte mitt rätta element, där är jag som minst tillförlitlig och mest hjälplös.

Jag tycker sånt här är lite fascinerande, passar alla verkligen in på beskrivningen av deras stjärntecken? Det undrar jag då jag. Å andra sidan.. Vem gillar inte att känna sig intelligent..?


The days I can't see you eyes, I don't even want to open mine

Chester See - Beautiful

Det är inte ens kul att vakna längre..
Jag vet, det är tragiskt att jag är såhär men jag kan inte hjälpa det. Saknad är en känsla som är så jävla stor så den tar över allt annat.
Varje dag vaknar jag och känner hur besvikelsen sköljer över mig, besviken över att inte se dig bredvid mig, i stilla sömn..
Det är inte ens någon idé att räkna dagarna för det är ändå en oändlighet..

Det har bara gått en vecka, men jag har börjat sakna för 6 månader framåt.


The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice

But to get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Yes I'm swept off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me.



Nej

DJ Jurgen - A higher love


Freakin snöhelvete!
Kan ju säga att jag ångrar att jag gick i högklackat till mötet!
Jag kom på en sak medans jag krigade mig genom snön tillbaka till kontoret. Jag har inte njutit av mina första steg ute i snön i år. Inte ett endaste dugg. Har bara varit bitter över att det är vinter nu.. Kanske något i mitt undermedvetna.. Jag vet inte.

Hej vinter.


We speak alien

James Last & Gheorghe Zamfir - Einsamer Hirte

När det ändå var ett av samtalsämnena under gårkvällen fann jag detta passande.
Hittade dessa när vi städade ur allt gammalt skit idag. Gammalt skit är ofta bra "tänka-tillbaka-på-goda-tider-skit".




Tomt utan dig..

Keith Urban - Tonight I wanna cry





Det är bara tre ting som är oändliga;
Himlen med sina stjärnor,
havet med sina vattendroppar
och kärleken i sina tårar.

- Gustave Flaubert



I know you

Erik Decks - Wild obsession (Klaas remix)

Oooj, jag råkade trycka på massa knappar nyss så jag var nära på att ta bort bloggen helt. Tur att det krävs lösenord för det. Annars hade jag börjat grina. Satt senast idag faktiskt och läste lite gamla inlägg, jag behöver dem.

Nyss hemkommen från en helt alkoholfri kväll (om man bortser från alla andra människor som var alkoholpåverkade). Vi var på bio och gick sedan till Ambassadeur och dansade, men drack inte en droppe. Shakeade till Dj Klaas som förövrigt var riktigt bra faktiskt!

Jag och Elli diskuterade det på vägen hem att anledningen till att man själv dricker när man festar, är nog för att man ska orka med alla andra fulla människor. Alla, eller majoriteten hamnar i ett skönt flow. Och alla bara ler och vinglar runt.
När vi satt på t-banan klev en bekant kille vars namn börjar på S och var redligt full, men oxå riktigt glad faktiskt. Han pratade på hela resan hem, vilket iofs var rätt trevligt. Ett skratt som smittar av sig må jag säga.

Bu till att bussarna mot Tyresö inte längre går från centralen, riktigt störande nu när jag inte kommer åka till Sågen, utan till Tyresö efter rajraj på stan. What's up with that? Varför just Tyresöbussarna? Svin ..

En grej som gör mig lite arg och ledsen samtidigt är när folk som inte har en aning om hur vår relation är, säger att det aldrig kommer att hålla. Det skär i mitt hjärta. För de vet ingenting.. De har fel.






Hejjää

Jag är trött.. Den här veckan har varit så otroligt lång, men ändå trodde jag igår att det skulle vara onsdag idag. Har haft så otroligt svårt att komma upp på mornarna och imorse försov jag mig. Funtar på lägga mig en stund nu men känns som det blir stressigt då. Ska nämligen på bio sen med Marran och Ellan. Vill förbi Ambassadeur ikväll oxå, Dj Klaas spelar. Får se vad sällskapet vill.

Sitter just nu och äter granatäpple, eller "aphjärna" som jag och Marie kallade det när vi var små. När jag tänker på våra yngre år så tänker jag aphjärna och tonfisksallad med citronpeppar. Och något jag inte får glömma är såklart rostade mackor och Kalle Anka, dock kommer jag inte ihåg vad vi drack till. Oboy gissar jag på? Gott med oboyklumpar. Och Solero oxå.. Nu är jag nog klar.


Frälst

Robbie Williams - Angel


När jag var och handlade idag, tittade en gubbe (en av de underliga varianterna) på mig och log. Jag tittade på honom och log tillbaka. Sedan sade han till mig "Du ser lycklig ut.. Man kan se hur det skiner om dig. Det är hälsosamt." Han verkade själv mycket lycklig vilket var härligt att se. Jag kände mig frälst nästan..

Den komplimangen gjorde min dag.
Den påminde mig om hur lycklig jag faktiskt känner mig. Efter alla förändringar som skett det senaste året var det här faktiskt inte den första personen som sagt så till mig..
Jag har fått höra både från nära vänner men även bekanta att de ser hur lycklig jag är och hur mycket jag skrattar och att det strålar om mig. Det ger så mycket också att höra det från andra. Att de faktiskt kan se den känsla jag känner. Dessutom att en vilt främmande gubbe kommer fram och säger det.

Ikväll somnar jag med ett léende och harmoni i hela min body. Något som är rätt oskönt är att min fot har somnat i skrivande stund. God natt.


Mina hundar

Naturally 7 - Feel it (In the air tonight)

Ganska exakt ett år sedan den här låten var en av mina favoriter.
Ett år sedan.. Det var en härlig tid fylld med pirr i magen,
sena kvällar och en massa biobesök.

Något som troligen alltid kommer finnas hos Liums gamla anställda är nog försöken och de ständigt nya idéerna på hur man kan lura godisautomaten på pengar. Haha, kan inte låta bli att le när jag tänker på det.
Jag har faktiskt många ggr, utan att ens försöka, fått gratis pengar av automaten. Lika tillfredsställande varje gång, oftast när det händer går jag därifrån med några mynt fler än när jag gick dit.

Idag har jag köpt torrshampoo, får se hur det fungerar.
Är trött på tvätta håret varje dag, speciellt såhär vintertid när det blir så kallt att ha blött hår, men jag blir galen när jag inte tvättat håret. Får se om det här ger en liten känsla av nytvättat hår, jag älskar ju doften av nytvättat Herbaaal hår. (Notera antalet ggr ordet "hår" nämnts i dessa få rader)

Dags för Greys snart, ska ta en dusch och sedan mysa ner mig i mina rätt så nyinköpta hundar och äta Pomelo.

Gotta love 'em..
Känns som att mysa ner sina freaky toes i en mjuk päls.




Doggie


Den här reklamen ger mig hjärtont..



Keep smilin', keep shinin' Knowin' you can always count on me, for sure. That's what friends are for..


Karaktär

En person med karaktär är definitivt Peter Säll (förtjänar en smäll).
Tittade lite på hans bilder på fejjan och kunde inte låta bli att le eller till och med skratta högt några gånger.
Se på dessa bara..





Gull-Peter..
Just de här bilderna är så jävla du. De berättar hur du är som person.
Knäpp, galen, glad, bajsnödig..


Har en känsla av att det kan blir fler "karaktär" inlägg framöver.
Stay tuned.


God help you

Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily was here
Lapdance baby.


Något som varit på allas läppar.. Fjortisar.
What's up with them?

De kör random på allt de har på sig, ett par sköna raggsockor i ett par ballerinaskor. En fin glittrig festtopp till ett par mjukisar i XXL. Uppsminkade till tusen men otvättat, rufsigt, slitet hår.
Jag menar inte att jag är någon modeguru, men någon måtta får det väl vara?

Vet inte om de ska ha credd för att "våga vara sig själva" eller om de ska få en lavett för det..
Styr upp er nu !


Och sedan till en annan sak.
När man har en flint med ytterst få hårstrån kvar. VARFÖR sparar man dem långa på ena sidan och kammar över dem till andra? Så ohett när det blåser ute, haha! Man är antagligen rädd om det lilla man har kvar, vilket jag förstår, men hjälp vad det är fult.

Ängel

Chester See - God damn you're beautiful

Jag är tom...
Jag vill bara sova..

Vissa dagar kommer vara bra, andra kommer vara svåra och ensamma.
Idag, första dagen, är definitivt en av de svåra dagarna.

Jag försöker låtsas och tänka att det är en vanlig dag bara, vi är bara på olika håll, i två olika kommuner. Men sedan slår det mig, så är det inte alls.. Vi kommer vara i två olika länder, 300 mil ifrån varandra, under en alldeles för lång period..


Där jag bor långt borta är jag din

och där du bor långt borta är du min.

Kärlek består inte bara av kroppar,

utan det är i hjärtats djup som vi förenas.





Min Fred..


En fin sista natt med dig innan du ger dig av..
"Du ger dig av".. fortfarande overkligt för mig.

Inte sovit många timmar inatt. Somnade sent, började jobbet 07.00.
Fick klart min julkalender till Fredrik igår, finally, 24 paket. Enjoy babe!

Jobb nu.
See ya, don't wanna be ya.

Gubbs

Cecilia Vennersten - Det vackraste

Nu är jag vaken..
Ensam hemma hos familjen Cederborg och äter frukost i köket. Drömde att jag vaknade 17.38, men sen vaknade jag av att Becca ringde och jag vågade knappt kolla på klockan, men helt ok tid att stiga upp en lördag.

Freddan är och spelar match, Gull-Bettan lämnat lapp åt mig i köket. Jag gillar det här med lappar, ingen brist på kommunikation och man vet att man inte är bortglömd.

Ska strax gå ner och ta en dusch och sen röra mig mot Handen centrum tror jag, har en hel del att ta itu med. Busy woman.

På måndag åker mitt hjärta..
I freakin love you.

rrrriiiing

Stevie Wonder - I just called to say I love you

Jag har precis ringt två vänner som jag i princip aldrig eller väldigt sällan pratar med i tele.
Men så hör båda att det är jag innan jag ens presenterat mig? Jag hajjar inte. Den ena vart jag själv osäker på om jag kommit rätt för rösten i andra änden lät så obekant.
Jag hade aldrig i min låda vetat vem denne var om denne hade ringt mig utan att presentera sig..

Vet ni hur man vet att någon inte tvättat händerna efter de varit på toa?
Man hör hur toan fortfarande spolar när de öppnat dörren och gått ut...............

Growsé

Alone

Sugababes - Ugly



Jag vill inte sova ensam.....
Du gör mina mornar så otroligt bra, jag vill aldrig mer sova ensam. Jag vill aldrig vara utan dig..


PS, I love you ..



... och när jag minns alla ögonblick som du har berövats mig,
alla nätter som jag nekats dig så blir jag smärtsamt medveten om
att dessa nätter är nätter som har försvunnit för alltid.

- Jack London



Matlåda

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Fan vad gott det är med matlåda!
Min korvstroganoff är så mycket godare idag än vad den var igår.

Vad beror det på? Varför är matlåda alltid godare? Det är ju samma mat?
Och varför får man i sig så mycket mer mat när man äter matlåda?
Jag fyller alltid min låda, när man lägger upp den på en tallrik blir det som ett berg. Men äter man samma portion i matlådan så visst fan ser jag till att äta upp allt! Mat är bra, jag kan inte sluta äta när jag har mat framför mig.


Jag har ett problem... Jag gillar inte att besvara anonyma kommentatorer, igår skrev jag att jag vill ha kommentarer. Så fick jag en fråga alldeles nyss av "anonym" just det här "anonym" gör mig fundersam och jag vill inte besvara kommentaren. Fast den som undrar säkert är jättetrevlig och bara undrar rent allmänt. Men det är nån spärr i mig.. Något som undrar "Vem fan är du som undrar? Vem är du som vill ha fakta om mitt liv och inte ens kan uppge namn på dig själv?"  En anledning till att jag aldrig kommer bli någon "Blondinbella-känd-bloggare". Too bad for me. Jag är ledsen, men sån är jag.

Vem är duu, vem är jaag?
Levande charader



to? too?

`
Jag är besviken..
Jag gillar inte, två timmar efter jag publicerat ett inlägg, komma in igen och se nollan, 0.
Jag förväntar mig iaf minst EN kommentar två timmar efter ett nytt inlägg. Och inte minst av Pee-Man.

Peter... Jag är besviken på dig....

No more to say.

Chefen

Jojo - Anything

Med veckostarten ökar antal besökare i bloggen som vanligt. Härligt att se att Ni har annat för Er på helgerna.

Första dagen (som för övrigt startade kl 07.00, oskönt) på nygamla jobbet idag, dock på annan tjänst. Kändes rätt skönt att vara tillbaka faktiskt, timmarna gick fort. Blev lite nostalgisk dock när jag såg alla gamla mail som fanns kvar i min inbox. Jag vill att alla ska vara tillbaka igen, alla härliga nunor vill jag se sittandes på sina små stjärtar på de Lium-gröna stolarna 5 dagar i veckan. Nu var det i princip bara nya ansikten, de seniora säljarna hittar man i BUM-gänget samt några till i eftermiddagsgänget. Resten är Rookies.

Jag glömmer inte våren'07, Liums bästa tid någonsin.

Med detta nostalgiska inlägg var jag självklart tvungen att dra till med en gammal goding upp till höger. Linnet, break it down.

Nu ska jag fantisera lite mer om mitt "uppträdande" som väntar.

Sovmorgon till 08.00 imorgon!! Praise the lord!



It's my life, don't you forget

Leona Lewis ft. Akon - Forgive me


Hur fungerar vi människor egentligen?
Hur fungerar JAG?


Jag önskar ibland jag kunde styra mig själv.. Programmera mig på något sätt och fungera efter det. Jag önskar jag kunde spela oberörd ibland eller faktiskt inte bry mig på riktigt. Stänga ute allt och leva mitt liv.


Men jag kan inte..  Jag kanske inte vill heller för den delen.



Kvällen har jag spenderat med Beccus och Mickis. Det har varit mysigt, jag tänkte inte så mycket vilket var skönt för mitt psyke.

God natt vänner.



You´re my miracle

Alaine - Heavenly

Du har varit kär och vet hur det är. Känslan
gör att man inte bara är förtjust
i människan man älskar 
utan i alla,
i själva livet.
Plötsligt upptäcker man
skönhet och spänning
överallt.
Du är inte rädd för att
visa din kärlek
och du gör det
passionerat, ömt, i ord
eller med tystnad. Och
du känner dig stark,
generös och levande.

George Weinberg

Us against the world

Det kommer gå bra..

If the sun shuts down and decided not to shine no more
I would still have you, baby
If we see the last day and they say we gotta go to war
I'll be fighting with you, baby
Cuz I know if I'm falling, you won't let me hit the ground
If the boat is sinking, I know you won't let me drown

No matter what anyone could say
This is the only place for me
And no one could ever take that away
Nothing could come between us

Because it's us against the world
The world, the world
You know it's us against the world
The world, the world, ohh

Now if I'm lost at sea 7 days I'm not alone
If I'm holding you, you, you, you, you
And if it all end's; everybody in the world is gone
I'll be standing with you, baby

And if it's the last breath I take
I'll leave my kiss my with you
If there's a wall between us, baby
I know I'll break through

Nothing's stronger now than you and I
Cuz your love is all I got
And this ain't never gon' stop
No, whoa
There's no distance here when we're apart
Come on in from the cold
Lay your head on my shoulder
Ride like a soldier
I'ma stay right here


Buuu

Lady GaGa - Pokerface

Jag fortsätter sakta (men inte säkert) att gå ned i vikt. Väger nu knappt 48 kg och det som gör mig butter över det hela är att mina jeans inte sitter bra längre.

Jag förstår inte orsaken till min viktminskning. Jag lever precis likadant som jag gjort det senaste året och äter vissa dagar mer än andra och proppar dessutom i mig mycket gotti. Det går inte ihop i min hjärnverksamhet.

Happy halloween


På tal om halloween.
Hade några förortsungar som plingade på min dörr i lördags när jag var hemma. 3 killar, jag öppnar dörren. "Bus eller godis" säger de, "ledsen killar men jag har faktiskt inget godis" säger jag, vilket faktiskt var sant. Så gick de vidare och när jag stängt dörren kommer jag att tänka på att de inte ens var utklädda. Fan vill man ha godis så får man väl se till att lägga manken till och klä ut sig. Jag tycker man måste förtjäna saker man vill ha. De förtjänade inget godis.

Någon minut senare hör jag en spark mot min dörr, (det var deras bus jag fick smaka på) jag går och kikar efter och ser att grannen mitt emot som inte ens öppnat dörren åt dem har fått en gravsten de har klippt ut och skrivit "R.I.P" på fasttejpad på sin dörr.
Det var lite otäckt tyckte jag som var ensam hemma. Vilka onda ungar det finns? De har lagt ner tid på att klippa och rita "förbannelser" som de ska lämna ut till folk, men inte till att rita några streck i deras fula små nunor.

Usch, om det vore mina ungar hade de fått den medicin de förtjänat..

Bubblan

Akon - Right now (na na na)

Jag och Ellinor Olsson,
jag gillar det!


Ni andra, hoppas ni trivs i er bubbla, för som det ser ut nu så kommer ni aldrig få se mer än eran lilla bubbla. Och vad gäller Dig, skaffa dig lite självrespekt vettja.



Jag drömde sjukt mycket inatt/imorse.
Jag tror jag drömmer mest när jag halvsover. Just nu minns jag inget av mina drömmar förutom den sista där någon gjorde något elakt mot mig. Jag hoppade till och vaknade när detta hände.

Fis i rymden..


Vad är mat?

Shontelle - T-shirt

Jag har noll aptit. Har inte ätit sedan 15-tiden igår, och min enda måltid igår var en omelett.
I förrgår åt jag oxå ett mål. Torsdags minns jag inte ens...

Jag älskar ju mat!!

Söndag.

Åtta

Christina Milian - Us against the world


8.



Leckus

The Pussycat Dolls - I hate this part

 Jag vill ha en hund..

Jag blir avundsjuk när jag ser folk med sina hundar.
Jag blir arg när de skäller på hunden för jag tänker att de borde njuta och vara glad tillsammans med sin hund den tid de har kvar. Jag blir nästan arg när jag ser att de har kul tillsammans oxå för det är orättvist att min hund inte finns kvar hos mig.

Jag vill inte ha en hund, jag vill ha Min hund.
Jag vill ha Lecka. Vi passade så bra ihop hon och jag.

Jag kan inte acceptera att hon är död..


Jag är både lycklig och ledsen idag. Jag är så otroligt lycklig över det fina i mitt liv.