grr

Toni Braxton - You're making me high



mjau.


VS

Faaaan vad svårt!
Hur ska man kunna välja? Vad ska man värdera? Jag gör väl karriär oavsett? Jag är jag!
Varför ska supererbjudanden alltid komma samtidigt? Alltid ska man göra stora val, de tar fan i min låda aldrig slut! Och alltid är det sådana val som kan förändra ens liv en hel del.


Ska jag fortsätta på mitt beslut eller ska jag fan plocka fram en plus-minuslista..

Jag vill bara koncentrera mig på min ananas och Greys om en timme.


R.I.P

Nu har jag (egentligen Fredrik) gjort mig av med sisådär 3 ton kläder igen.. Vet inte hur jag ska beskriva känslan.. Tom? Ja, jag känner mig tom, på riktigt. Inte sådär tom som när Lecka dog, men tom bara.. Lika tom som Fred Flintas blivande garderob är just nu.. Ekoo oo oo o o

Att slänga kläder är en lång process. Man måste ta steg för steg, släppa några plagg i taget. Men min käre pojkvän tog ett kliv in i garderob no.2 och stormade omkring som en tornado och nu ska ett par sopsäckar iväg till välgörenhet. Jag hade inget val.. Stämningen var lite "pistolmynning tryckt mot huvudet" fast jag fick samtidigt lite medlidande av gärningsmannen som sa några tröstande ord då och då.

Röda veckan inleddes idag och jag har ryggont och är överdramatisk. Jag vill dööö, det satt till och med prislappar kvar på vissa plagg!




I-landsproblem

Tessanne - Hide away


Ajuste, vi var och storhandlade igår.
Lyckades hålla sams men Cederbralls budget sprack ju lite. Nu behöver vi inte handla på ett bra tag iallafall.

Men nu är det sådär jobbigt med mycket mat så man får svårt att välja vad man ska äta..

Nigga whaaaaat.





Loijsi

Lojsan ska nog ta och baka en kaka.




grr

Jag skulle dö fem gånger om för att få jobba med djur..



..


Some things will never change...



How u doin?

Man tror pizza är bra när man är bakis. Man tror fel..
Jag mår funky.


Om det nu blir middag ute med Love ikväll så ska jag äta från hans tallrik och om han försöker ta något från min mat så kör jag en
Joey.

No one touch Loisas food!


Frr-eak

By the way.

Vi ska storhandla på lördag! Tror ni jag kommer komma nådigt i brallan ett otal gånger?
Jag har knåpat på inköplistan hela veckan, förspelet är redan igång.

Och ja, sådana aktiviteter kräver planering. Att handla med Fredrik är som att ha en finne i bakstjärten. Han sätter gränser, budgetar och allt vad han kan komma på. Snacka om att döda glädjen med att handla mat!


AIK - TT imöra.




Tja.




Tjulliluluu

The Isley brothers - Between the sheets


Har gottat mig i ett litet Lipstick jungle maraton denna vecka som karln laddat ner åt mig.
Fan, man blir ju serietorsk på vilken serie man än kikar på. Finns inte en enda dålig serie.. Våra bästa år överlever jag iochförsig utan, fattar dock inte hur serien själv lyckats överleva såpass länge.

På tal om ingenting. Fan vad jag dreglar när jag sover nuförtiden.. Finns nog inte en kudde i det här hemmet jag inte lämnat mina spår på (Freaky-Fred inräknat). I vanliga fall brukar jag bara dregla när jag sover på dagarna, men nu har jag vaknat i ett par sköna våta fläckar på mornarna.
Aja, jag har slutat bita ihop käkarna i alla fall, vilket är bra för nu knakar de inte lika mycket och jag inte har ont i dem längre.

Tack så micket, hela livet är en helg just nu.

Holla at you bitches.




Make love, not war

Jag är dålig, Ni är inte bättre ni. Lets producera.




Unik, inte udda

Jason Mraz - Butterfly

 


Minns ni de här muggarna med namn på? Där det även stod en betydelse för namnen. T ex "Tobias betyder godhet".

Well, hela min familj hade såna.. "Daniel betyder Domare", "Sara betyder Gudinna", vad Josef och Andreas betyder minns jag inte. Oviktigt.
Det jag vill komma till är att jag inte fick någon sådan mugg. Hela min familj hade en varsin men inte jag. För namnet Loisa finns sällan, närmare aldrig.

Jag kan varken köpa nyckelknippor, muggar, mössor med mitt namn tryckt om jag vill det. Vet ni varför? Jo, för mitt namn är ovanligt, jag är unik.

Det är rätt passande att pappa har "Domarmuggen" för pappa bestämmer. Vill han avgöra om något är rätt eller fel behöver han bara peka på sin mugg och flina belåtet. Muggen som förövrigt inte ens har något handtag kvar, men tror ni han slänger den för det? Icke.




Glad i hågen

Brenda Russell - Piano in the dark


Jag har haft en riktigt bra helg, huur-ruuligt.
Gött med människor och jag beundrar syskonskaran Camerini. Har kul tillsammans och är tighta som få.


Bajsnödigt.




Vi säger så sålänge.

Hallaah.


SMS

"Collage välkomnar dig till en kväll utöver det vanliga, med en fantastisk innergård, glad stämning och grym musik! Loisa vi ses väl? Kram Elita Löfblad"

Jag känner mig speciell. 
Elita tog sig tid att skriva det där messet och skicka till mig. Klart vi ses Elita! Homegirl.




TTIBK vs. IBF Falun

Var på TTs säsongspremiär igår i Svenska superligan mot Falun som tyvärr slutade i förlust för TT med 2-4. Bra match dock, med cirka 900 åskådare. Bra med vin fick jag i mig under matchen också. Vad jag tyvärr missade var att vi som VIP gäster hade kunnat fått gratis tilltugg mellan perioderna, bummer. Next time, då blire gotte. Gratis är gott.




Stolt är jag iallafall över Cederbrallan som gjorde bra ifrån sig under matchen.


Holler.



No pain

Geo Da Silva - I'll do it like a truck


Jag tänker på Houda..
Jag tänker på när jag befann mig i Alperna när jag hälsade på Fredrik.
Jag satt på ett café, gick in på min mail och där fanns ett mail från Houda. Ett oväntat men uppskattat mail som fick mitt hjärta att värka. Vi hade båda mist en gemensam vän, vilket fick många av oss att tänka till och inse att man aldrig ska ta någon för givet.

Vissa personer kan ha en så stark inverkan på en trots att man inte alls känt dem länge. Houda är en av få personer som lyckats med det på mig. Saker har sagts, folk har tyckt och tänkt, men jag har alltid försvarat. Jag vill inte påstå att jag är en bra människokännare eller dylikt, men jag vet, VET att Houda är en bra människa rakt igenom.


Nu ska jag ta igen sömn. Måste bara säga att faaaan vad värt det är att gå till tandis. Jag hade fruktat vad natten hade att komma med annars, men nu ska jag sova så djupt så jag nästan kommer till Kina. Gött.


Ge mig hans book

Han skriver så fint den där Alex Schulman.. Han sätter ord på känslor, något som inte alltid är det lättaste.

Taget ur hans pappablogg:

"16 september 2009, kl 19:29 Skrivet av Alex Schulman

Jag läser nystartade bloggar och gamla bloggar skrivna av pappor som berättar hur de får barn och så går det något år och så står de där med en uppslitande skilsmässa. Det barn som skulle föra mamma och pappa samman sliter dem istället ifrån varandra.  De säger att det är vanligt, det där. Att det händer mest hela tiden.

Kanske ska jag vara lite mer tacksam för att jag har det som jag har det. 

Jag känner mig fortfarande idag – och ännu mer nu än någonsin - så märkligt pirrig när jag är med Amanda. Som en nyförälskad. När jag kommer hem från jobbet stoppar jag in skjortan i byxorna och kontrollerar hur jag ser ut i håret innan jag går in. Det kittlar i magen när hon kysser mig. Jag känner mig ful och klumpig när jag befinner mig vid sidan av hennes elegans. Jag uppfattar henne fortfarande som så gnistrande vacker att jag måste vika ner blicken när hon tittar på mig länge. Jag vet ingen som säger mer intressanta saker än Amanda. Jag vill därför veta vad hon tycker om precis ALLT (och så händer det att jag gör de åsikterna till mina egna när hon inte är med). När jag träffar en kompis på stan och Amanda är med, så blir jag stolt och fånig. När Amanda säger att hon älskar mig blir jag lite svag i benen och väldigt lycklig. Och så rodnar jag.

Det här är ingen kärlek som falnar eller försvinner. Den blir ju bara starkare.

Och nu, med Charlie.

Jag ser på vår dotter där hon cyklar på rygg i sängen och Amanda som står lutad över henne och trycker henne i magen och säger “OJ” och känner bara en omskakande lycka. Jag önskar inget mer än detta. Tillsammans med kvinnan jag älskar har jag bildat en familj. Jag är inte längre en och inte heller två. Jag är tre och vi är familjen Schulman.

Det är så fint, det här."

Ja.. visst fan är det fint!
När jag läser sånt blir jag lycklig över att ha Fredrik (vilket jag självklart annars är också) men jag myser extra mycket med tanken. Kärlek är fan i min lilla låda fint.
Den som påstår något annat är feg och har aldrig vågat sig på att älska.


När du hittat någon som älskar dig lite mer än du älskar denne,
då har du hittat rätt.



Ingen Pedro idag

Jag har inte kunnat sova ordentligt på 3 nätter på grund av tandvärk (som varit värst på nätterna). Idag kunde jag inte stå emot smärtan längre och ringde och fick tandläkartid hos Folktandvården då fina Pedro på Citedental hade fullt upp.

I vilket fall som helst, det visade sig att jag inte har hål, vilket jag faktiskt inte trodde heller.
Tydligen så har jag bitit ihop käkarna i sömnen på senaste tiden och det har då blivit för hårt tryck på en av mina tänder, detta förklarar även varför jag haft ont i käkarna, vilket i sin tur gjort att folk lagt kommentarer som att jag kanske har "mmhmmhhheheh" för mycket (de har inte ens vågat säga ordet). Well.. In your freakin' fucktard faces.

Det med att bita ihop tror hon beror på att jag bekymrar mig över något, vilket jag faktiskt gör också.
Och där föll alla bitar på plats.

Tänk vad EN jävla grej kan påverka en så mycket. Lugn och ro när man sover är tydligen för mycket begärt, men snart är det förhoppningsvis över.


Hursomhelst så är jag 549 SEK fattigare nu, tack.
Jag kommer bli ännu mer fattig då min tand tydligen mår dåligt av detta och därför behöver de ta till vissa åtgärder för att tillfredsställa min lilla tand så den slutar jävlas med mig.



Kräftis

Seal - kiss from a rose


Jag vill ha kräftor... Igen.
Men den här gången goda kräftor. Jag och Marr köpte jumbokräftor i helgen, skulle bli riktigt gott trodde vi. Men skalet var mjukt och de smakade inte alls som vi tänkt. Sen åt Fredrik upp resten eller så slängde han dem, men det tvivlar jag på.. Jag vill ha en kräfta! Nuuuuuw!



Ett av många

Mail mellan mig och min Vice VD kan många (i princip alla) gånger se ut såhär.

Ett tips är att börja läsa nerifrån.


Från: G
Skickat: den 16 september 2009 11:55
Till: Loisa Wang
Kopia: Wail Eltayeb
Ämne: SV: Jag gjorde det!!!


Då kan jag använda mina vanliga helgkläder helt enkelt.
Skönt!
Gällande din kravspec Wail, så är det hon visserligen snygg ssexig och singel, men det är ju främst män du söker efter?

Med vänlig hälsning

Best regards
G
Vice President and Human Resources Director


Från: Loisa Wang
Skickat: den 16 september 2009 11:52
Till: G
Kopia: Wail Eltayeb
Ämne: SV: Jag gjorde det!!!

Jag är inte helt säker, men jag tror att det är en speciell dresscode på sådana tillställningar.
Nåt i stil med:

Sen får väl hon sköta snacket.


Best regards
Loisa Wang
Business Unit Manager
Lium Sweden AB | Radiovägen 34, SE- 135 48 Tyresö, Sweden


Från: G
Skickat: den 16 september 2009 11:46
Till: Loisa Wang
Kopia: Wail Eltayeb
Ämne: SV: Jag gjorde det!!!


Tack snälla.

Är mycket stolt över mig själv faktiskt…

Har aldrig vågat boka in någon på intervju förut, utan mest suttit och bläddrat i CV:n hela dagarna, men nu kommer jag äntligen att få träffa någon.

Vad gör man på en sån där intervju egentligen?


Best regards

G

Vice President and Human Resources Director



Smack that

Akon - Smack that

Här får ni en till reklamsnutt som Omran varit med i. Den här gången lite äldre, men fortfarande lika ful och roande att titta på.


Skön slap ungen får i början.
Kanske borde satsa på skådespelarkarriär istället Homerun?


Man blir ju sné

Scorpions - Send me an angel


Varenda gång jag ska göra något pyssligt, ska något i pysslandet jävlas med mig och få mig att nästan brinna av. Vet inte om det är mig eller mina nålar det är fel på. Men varenda nåljävel jag använder lyckas jag böja!

Hajjar ni rubriken? hhöhö.

God natt.




Candy shop

Omran var med i reklamfilm för MTV när han var "liten"




Matigt

Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


Gillar det här med folk som knappt hinner tugga klart innan de ger sig på en ny rejäl tugga. Oj, vad de tuggar! Mmmh, de siktar sig in på en ny bit så fort de fört in den innan. Letar fram en god jävel, tar den på gaffeln, gapar stort.. Och vad får jag som lunchsällskap skåda?
Jo, en jävla massa halvtuggade, non-svalda matbitar som ligger och vilar över hela tungan.


Tack för en trevlig lunch.



tussig

En känsla av att man ibland bara vill hålla om någon.. Eller bli omhållen, man längtar, och saknar..

Att sedan bli omfamnad, och kysst av de mjukaste läppar. Helt obeskrivlig känsla, något jag aldrig vill gå en dag utan.. Man vill väl ge någon den närhet man vet att de värdesätter, eller?

Så länge jag får det är jag lycklig.





Completed

Next - Wifey

För mycket häng vid datorn under min livstid..
Nu ska jag vara en bra wifey och städa lite innan C-brallan kommer hem från work och myser.

Something about you is everything.



Would you make me number one on your playlist?

Daville ft. Sean Paul - Always on my mind


Hade liten kräftis med Marr igår innan utgång, vi gick in för det här med skaldjur. Det var kräftor, räkor och krabba.. Fast mest Mojitos.

Det är inte alls mycket freaks på Amba nowadays.. Folk tycks verka gilla att vara närgångna också, för de tycker inte alls om att gå in i en trots att deras små rumpor har gott om svängrum.. Fucktards.

Vår fina brandmans-vakt stod i dörren och lät oss slippa inträdet. Han älskar oss.





Apful

Black Ivory - Mainline


Man kan ju leta sig tokig efter något som egentligen legat mitt framför en hela tiden eller när man tillochmed hållt i det.
Tänk er då Davy Jones i Pirates of the caribbean. Han har ju rätt många "armar och ben" att hålla reda på, fast de flesta sitter visserligen i hans face..

- Jag kan inte hitta den!
- Du håller i den.
- Vart?
- Tentakeln!
- Vilken tentakel!?
- 18:e, tredje lagret, underifrån på din vänstra sida..


Orka posa när man ser ut som han gör.



Tims notering på ett lead


"090828: Peter säger att detta är ingenting för honom han har folk som sköter allting åt honom och jobbar minsann inte själv för det behöver man inte när man är lika rik som honom."


Schöning, så dryg skulle jag också vara om jag var rik.


J. Holiday - Forever ain't enough


HEJ KÄRLEK !




Brudar punkt punkt punkt

Flo-Rida feat T-Pain - Low


Nu ska ni få höra.. Min vän, låt oss kalla honom "Mr.O" har varit lite, låt oss kalla hans betéende "kefft" på sistone.
Han blev lite småtjurig på mig för att jag bangade på att gå ut en gång för jag hade andra planer. EN jävla gång! Jag kan nog inte räkna de gånger han bangat på en hand. Och nu är jag realistisk, annars skulle jag kunna säga att han bangat 3293 gånger, men det gör jag inte.

Hursomhelst. Då kommer de här plötsliga tjejfasonerna fram. Det här surandet och "fuck you, du är keff" osv osv, sen är han småsur resten av dagen. Jag vill kalla det för tjejfasoner, för han blir sur för ingenting och vi alla vet att tjejer fungerar så. Men jag blir lite förvånad över att det har drabbat fler av de män jag har omkring mig. Vad är det frågan om? Jag nämner inga namn, kan bli ett par sura miner då. Och det vill jag ju inte riskera..

Nu i helgen ska jag och mina andra halvor Marr och Ell träffas och det blir antagligen ut på stan. Och "Mr.O" vet inte om han kan joina, för han kanske "har annat för sig", som att ligga hemma och tjura? Nej, nu säger han att han är sjuk.. "Sjuk".

Sjuk min rumpa säger jag. Styr upp dig kvinna!


Apple bottom jeeeans..


Boogie

Black Eyed Peas - Boogie that Be



Många tior som får plats i denna.. Min och Freaky-Freds nyligen påbörjade lilla samling som ska gå till välgörenhet.. SKOJA! Blir väl något kul att göra för dem pengarna.

För övrigt så är det tidigare innehållet från denna 3-liters flaska som står för en rad händelser..
Någon kom inte längre än tre busshållsplatser mot stan innan han började spy blod. En annan glömde att hämta ut sin jacka på väg hem från Sturecompagniet mitt i vintern, mitt i natten. Någon krälade på mitt vardagsrumsgolv i ett försök att öppna en chokladask? X antal minnesluckor. Hjärtan fann varandra. En perfekt födelsedag. Och sedan massor, massor av skratt givetvis.

Oförglömligt.. Är jag sjuk som aldrig vill slänga flaskan för den väcker så många minnen för mig?


Fergie's chillin'
Always illin'
The way I make you sway, ya feelin'
That's how it is
Get down and jam
If ya'll don't understand
Check it

Heat rock makin'
Street block shakin'
Club life's great when its house breakin'
Speakers thumpin'
Whole joint jumpin'
Disco funkin' get your booty bumpin'
This beats bangin'
I'm rap talkin'
Sweet beats bangin'
Keep your feet hopping
Dirty dancing
Nasty, naughty
Move that Jessie
Pump it hottie

Cause when I hear music
I just lose it
I wanna do it, with you, you, you, you
And when I hear music
I get in too it
I wanna do it, with you, you

Bounce boo, to the boogie that be
You know I
Want you to come boogie with me
We can
Dip left, slide right, all night
It's time to be wild, freestyle


Lyssna på låten och försök sitta still.. Går icke.


Freak me

Vindicated - Dashboard confessional


Jag har ont överallt och behöver massaaage. Har ett presentkort på sånt men stället ligger på söder, freakin' långt just nu..

Fan, jag vill verkligen börja dansa. Behöver röra på mig och gymma är dödstråkigt. Testade på att breaka ett tag med grabbarna och det höll inte länge. Inte riktigt min grej att snurra på golvet och göra konstiga freezes som kräver muskler. Någon som vill shakea asset med mig?




Fotboll


Jag ska se Sverige spela hemma någon gång.. SKA!



Music make me lose control

The Dream - Right side of my brain


På väg hem från jobbet gick en tonårstjej framför mig i årets tjockaste dunjacka. På andra sidan gatan sprang två små flickor i sandaler och tischor. Vid min port satt en lapp om "höststädning".

Hjälp mig, alla sänder olika signaler, vad är det för årstid egentligen?


Oh boobies boobies


Hela det här kontoret är ett vandrande silikoninlägg.



Ideal

Nu väger jag 51 kg och jag är rätt nöjd. Om mornarna känner jag mig riktigt smal, ibland känns det som min mage växer inåt. Men under dagen äter jag upp mig lite. Min idealvikt ligger på 49 kg.

Vägde ett tag 45 kg, jag måste sett ut som en anorektiker. Men jag kände mig inte så smal som jag säkert var. Men om jag tänker nu på att jag väger 51 kg och känner mig som en jude ibland så undrar jag verkligen hur jag måste sett ut då. Jag var lika lång som nu och hade lika mycket hår på huvudet (om inte mer), och jag tror inte mitt huvud växt speciellt mycket mer.

Synd att hårddisken är död så jag inte kan leta fram en bild. Jag har tjockisbilder, judebilder och nutids-bilder.

Jag byter inte frisyr speciellt ofta (rättare sagt aldrig), men vikten däremot, den spökar lite för mig. Dessutom sätter sig allt i fejjan och på mina fina handtag. Inte cool.





Kommer inte på

Fan vad jobbigt det här med att duscha för att dofta blomma och smörja och sminka och hela paketet bara för att vara vacker. Efter 23 år av duscherier har jag fan tröttnat. Men jag måste hålla mig vacker, så karln min och alla andra i min närhet har något fint att titta på. Kanske för att jag håller mig vacker som jag har en vacker karl också?

Vacker är han ju allt..


 
Idag är en sån dag som jag är så jävla sugen på kräftisar! Stora fina saftiga klor, mmmmmmmh. Och jag vet att det suget kommer hålla i sig i dagar, veckor, whatever, tills jag fått mina kräftor.

Tänk om någon snäll jävel kunde köpa det till mig..


I'm lovin it


I will be Burger King and you'll be McDonalds, I'll have it my way and you'll be lovin it.


Auktion

Utgångspris; 0;-



Söta vänner man har..
Ni vet det här när man var yngre.. Man kunde säga till en kompis att ta på sig en utstyrsel som var "mycket finare än det andra" fast det var tvärtom, enbart för att man ville vara snyggast själv inför killen som båda var kära i.

Jag behöver inte göra såna elaka saker mot Marie.. Hon är ful ändå.




Freaks

Adam Pascal, Heather Headley - Written in the stars


Jag längtar tillbaka till Grekland!



Någon som vill åka bort under julledigheten?


Tänkte på en sak idag, hissåkande med grannar.
Folk är ju skraja, men jag fattar inte för vad? Och enbart svenskar betér sig så, eller barn (faktiskt också bara svenska barn). De vågar ju inte åka hiss med en främling (granne). Ser de att någon är på väg mot porten, ja då tar de trapporna.. Trots att de bor högst upp. När de kommit halvvägs upp för trapporna, andfådda och svettdropparna börjar kika fram, tänker de då "Fan vad värt det här var" ?

Jag skiter i, jag ska åka hiss! Hur ful du än är.






Fucked up

The Game ft. Lil Wayne - My life


Ingen respons whatsoever.. Jag slåss mot en bergsvägg.

Fuck my life.



Alltid ska livet bestå av massa val man ska göra.. Jag som är en människa som har stora problem med beslutsångest ibland ska inte behöva utsättas för sånt. Det här med att göra stora, viktiga val i livet är inte min grej.

När jag kommer hem idag ska jag ta mig ett skönt bad och bara rensa skallen.. Koppla bort precis allt. Jag vet att jag kan om jag verkligen vill.

Viol är nog den godaste smak som finns.



Livet

Fan vad saker och ting känns just nu...



Friends

Amagad, jag mår inge bra.. Känner doften av blandningen av tequila och citron titt som tätt. Börjar bli för gammal för min gode vän med röde hatten tror jag.

Helle, Alex och Carro.






What's crackin'?

The Dream - Sweat it out


Ni som känner mig vet att jag har en liten förkärlek till buttcracks..
Tänkte bjuda lite på andras cracks. Ni är bra om ni kan gissa vem som äger cracket!




Say yes to crack.


Goa gubbar

Naturally 7 - In the air tonight


Jag har ätit middag i min ensamhet och sitter nu och dricker vin i min ensamhet och livet känns rätt härligt just nu faktiskt. Vin är härligt.

Börjat få ont i nacke och axlar på senare dar. Huvudet mitt börjar bli för tungt tror jag. Det har ju trots allt ett par år på nacken.. *drr-tschh* den kom jag på alldeles själv när jag stod i duschen tidigare. 

Om två timmar ska jag röra mig mot Bergshamra, Solna! Usch, så långt hemifrån har jag aldrig varit.. Två timmar kvar alltså, kommer ju hinna bli full här i min ensamhet.


Här får ni en rackare som jag och Wail brukar digga till på jobbet. Det är beatbox rakt igenom, jag vet någon som kanske borde joina gruppen!?  Ägd.




Copycat

Usher, Lil Jon, Ludacris - Lovers and friends

Ja.. Jag blir fan lack. Löjlig grej, men jag blir fan i min jävla lilla låda lack över detta tjyveri!

Aja.
Kvällen såg ut att bli ensam.. Eller något annat tråkigt. Men nu verkar det hända lite grejer iallafall. Vill dock se matchen som går ikväll, får se om det blir något sådant. Ska hursomhelst träffa min fina Carro! Och även Helle och Alex. Jag överdriver inte när jag säger att det var år sedan jag träffade dem. Men det är som det här med stjärnor på himmelen. Man ser dem inte alltid men de finns alltid där. Och ungefär så är det. Gamla vänner som aldrig, aldrig, aldrig kommer lämna platsen i mitt hjärta. Det blir garanterat skratt med dem iallafall!

Hellmutt, brukar tänka på hennes underbara skratt och så ler jag för mig själv.. Rätt ofta på senaste tiden faktiskt.


Sen så är det även lite annat kul folk som kommer befinna sig i staden ikväll. Får se hur kvällen slutar. Kan bli kul! Jag känner mig övertaggad, behöver en dusch!


Puss


Loveface

Det är fredag.. Freidag! F r ö j d a g.
Men känns inte som det.. Har längtat samtidigt som jag inte har det, händer absolut nada denna helg. Very fun.
Ikväll ska jag laga någon god middag åt karln min tror jag som för en gångs skull inte jobbar en fredagskväll.

Vi jobbar om varandra hela tiden känns det som, hinner knappt se hans face förutom när han sover.
Bla bla blablaala, ungefär så känns det nu när jag skriver så jag stoppar där.

Fredagsmys.



Radio killaaaah

The Dream baby.

Rockin' that shit
Right side of my brain
My love
Livin' a lie
Fancy
Mr.Yeah
All I really want
Purple kisses
I luv your girl
Mama
Cookie jar

Eyes of a girl





Keep going

Queen - Bohemian Rapsody

Jag saknar någon, något.. Jag vet inte.

Så mycket att hålla tillbaka. Som bara trycker neråt på något sätt. Så sjukt mycket tankar, men ändå inte. Tankar som finns men samtidigt inte. Jag vet inte hur jag ska förklara..

Det kommer alltid finnas där. Både det ena och det andra.


Stiletto


Jag är sämst på att gå i högklackat, får ont i mina beniga små fötter rätt fort. Speciellt när jag inte använt högklackat på länge. Men nu ska jag härda mina fötter, de ska plågas. De ska få känna på helvetet! Vart är bäst om inte på jobbet? Här kan jag ju byta skor när mina fötter inte vill leva längre. Fast jag sitter ju hela dagarna ändå. Då kan jag iallafall sitta och se snygg ut.. Eller jag menar snyggare.


Lite trevligt är det på jobbet när folk kommer för att småprata och jag utnyttjar dem för lite massage. Lindén, det måste vara något nytt för dig va? Att bli utnyttjad alltså och inte tvärtom.



Hjälp

Rösta på namn till min nya blogg för jag har beslutsångest.

A Wang Thang
The Wang

Lojsan
Loisa Wang

Eller bara fortsätta med tussig

Rösta eller kom med förslag!

Hjälp mig nu era dårar.


Puss



Vad fan i min låda!

Beyoncé - Sweet dreams


Alltså ungjävlaar, håller de aldrig käften? Går de aldrig hem och får smisk av pappa eller något?!? De skriker här utanför konstant!
Tvunget att sätta lekplatsen mellan 4 hus så att allt oljud stängs in och ekar upp i min lägenhet in i min hjärna! De gastar som att de nästan önskar att någon kom ner och lät sin galna pitbull gå lös på dem.
När jag var liten sprang vi runt i ett helt bostadsområde och skrek, inte på ett och samma ställe 4 timmar i sträck. Får lust att gå ner och (förlåt) skjuta dem.

Har jag sagt att jag gillar barn förövrigt? :)
Gulliga barn, inte idiotbarn som växt upp i Granängsringentrakterna.



Shit yao

Vi kan nog konstatera att vi inte länge har någon städfirma på jobbet. Det är skräp överallt.
Toaletterna främst är vidriga. Toapappret är slut, papperskorgarna överfulla, tvålen är slut. Det ligger skit överallt. Äckligt!

Tur att vi har våtservetter iallafall, de går åt som smör dock. Konstigt?






Energi

Hallå eller!?

Vad fan händer i helgen? Folk pratar inte om helgen längre, what's up with that? Är det nu höstmörkret börjar ta fart och stänga in folk i sina burar igen? Man behöver inte sluta leva bara för hösten kommer. Dessutom har det varit prat om att 25 gradig värme ska skölja över oss så fram med shortsen och era bruna små ben!

Jag tror jag ska flytta min blogg till en ny sida. Blogg.se suger. Funkar sällan som det skall, segt på uppdatera osv. Tror jag sviker tussig, blir nog ett nytt namn. För att få tyst på alla cepebarn.


Later.



Hallaah

Kansas - Dust in the wind

Än en gång lyckas jag tajma reklamstunden på radio när jag är och solar..
Kände mig som ett fetto/luffare när jag gick till solariet idag. Hade precis varit och handlat godis innan så jag stoppade ner några godisbitar i fickan som jag skulle ha son färdkost och hade på mig de slappaste kläder jag äger. När jag gick där och åt godisbit efter godisbit som jag hade lagt ner i fickan kände jag mig som en såndär tjockis som går och tjuvsnaskar..

Det här var första gången på riktigt länge som jag solade solarium faktiskt. Men Brallan solar ju i smyg som vanligt och medans han blir brunare, försvinner min sommarbränna och jag blir gulare. Så efter att fått veta om hans smygsolningar denna vecka var jag tvungen och dra en jag också.

Fucker.


Seven pounds, godis, stjärnor, saft och vindruvor nu!



Mensmonster

Jag har ont i ryggen och ett stort chokladbegär just nu, men ingen jävel har en tia att låna ut!! De nallar ur min burk som jag berättat om tidigare och när jag behöver en peng så finns det inga kvaar! Grrr. Now I'm mad.


Kanske tar och går lös på godisautomaten istället.




Dra helvete


En man med dubbelmoral är en man man tappar respekt för. En man som egentligen borde jobba för att vinna respekt, för framgång och respekt går lite hand i hand, enligt mig.

Dubbel njutning om du är framgångsrik samtidigt som folk respekterar dig. Inte lika härligt att vara framgångsrik när folk ser ned på en, då pga andra faktorer som spelar in och inte avundsjuka (t.ex. dubbelmoral).


Skitsamma, ikväll ska jag mysa ner mig med Seven Pounds, sedan får väl C-brallan ansluta när han kommer hem. Dock inget "sporten" eller fotboll eller friidrott eller annat tjafs. Jag paxar tevejäveln!