A beautiful mess

Ray J feat. Yung Berg - Sexy can I



Jag vill gärnagärnagärna tro att det inte kan vara så.
Jag tror inte att det är så heller, men kan aldrig låta bli att ändå snudda tanken då och då. Det är rörigt, men en bra röra. Sånt som hör till, sånt som gör det till vårat. Sånt som gör det vackert.


Och en sak till.. Ibland blir jag lite förundrad över hur en liten låda kan producera så mycket ljud. Mitt underbara, varenda-öre-värda högtalarsystem.



Sanna mina ord, vi går mot hårdare tider


"I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did. But people will never forget how you made them feel"



- Anthony Robbins


What what

Lazee - I'm not pop



Spelar "words with friends" med Robin Hood. Efter han lagt sina två ord; Hope och Calm nämnde jag något om att han lägger ord som beskriver honom på något funky sätt.
Då påpekar han att ordet jag lagt stämmer in på mig... Vadå påhopp?



I'm just sayin'

Jag var berusad i lördags, men jävlar i min lilla låda vilken brännbra kväll!

Elli hade en päls som hon dödat tio björnar för att få. Tänk er hur många myror en björn måste äta för att odla upp den pälsen..



Woooaahaiaiaiii



Sjuk låt...



Dagens siffror

5..C..1..

Vad blir det? Jo, PLAIN. SJU stycken!!! Helt jävla magiskt... 

Har ni sett filmen Boiler room? Det har jag, 2 gånger. Inte för att den var brännbra eller nåt, det bara hände..
Styyyr mot avsluuuut.




Gört

Det verkar ju som att svinis har lagt sig lite kom jag att tänka på. På tal om ingenting...



Är det inte en sjukdom som tar död på oss så är det moder natur, men vi som mår bra och ändå bara slänger våra pengar på onödigt skit som vi kan leva utan kan ju ge en hjälpande hand till de som behöver.
Skänk en peng till det katastrofdrabbade Haiti och välj själva genom vilken organisation 
här.

Förtidspensionär

Min kropp känns misshandlad idag, jag har så oont så ont överallt.
Någon har misshandlat mig i sömnen..


 

Hey

Trevligt att busschaffisen hälsar en välkommen och säger vilken buss man sitter på. Det gjorde han inre förra gången, då hamnade jag ute i Nacka, awesome.....

V.2 Texmex

Försöker hitta Texmex i beskrivningen... Någon som kan hitta, eller är det jag som är dumihuvudet?
Självklart ska vi tajma Texmexveckan som egentligen inte existerar, lite som att stoppa ner handen i en godispåse utan att titta och hoppas på det bästa.. Eller äta luft.


v1- Asien
v2- TexMex
v3-Medelhavet
v4-Mellanöstern
v5-Indien
v6-Multikulti
v7-Asien
v8-TexMex
v9-Medelhavet


"Buffé

16 sallader och 4 varmrätter med smaker från hela världen.
Testa även våra olika helgteman. Varje fredag-söndag dukar vi upp en buffé med inslag från en speciell del av världen. Tema bufféer:

Asien:
wokpanna med pakchoy och marinerat sojakött, tofugryta, teriyakigryta med adzukibönor, kimchee, läckra japanska pickles, thainudelsallad, koriander och röd chili, jambalaya ris....

Multikulti buffé:
mexikansk lasagne med röda linser och cheddarostsås, mango salsa, chilifärsgryta, BBQ wedges, asiatisk gryta, och ett par till överraskningar ur våra andra teman.

Medelhavet:
pizzabuffé med olika toppings samt veganpizza, foccaciabröd, vitlökssmör, vår ljuvliga lasagne, tzatziki, grekisk sallad med fetaost, antipasti med rostad paprika, aubergine, zuchini, champinjoner, vitlök, rosmarin, oliver, apelsiner, citron, couscous, italiensk bondbönsgryta...m.m

Mellanöstern:
Falafel och pitabröd, babaghanoush, granatäpplen, hummus, tehina, majadraris, gröna linser, harissa, mynta, Marrakesh express gratäng med aubergine, taboulleh...mm

Indien:
Dhal, papadam, vitlöksnanbröd, palak paner, khorma gryta med cashew, ananas, kokos, chutney, heta sallader, raita, limepickles..mm"


Babe

I GOT YOU


För mycket text i ett blogginlägg

Ett jävla tjat om kommunaltrafiken, jag vet. Men jag har kommit i underfund med att det inte är själva trafiken eller själva bussen/tunnelbanan som stör mig, det är ju människorna. (Som oftast är anledningen till allt ont).

Jag gick av buss 4 imorse som var proppad med folk och gatan var proppad med folk som skulle på bussen. I vanlig ordning så ska idioterna av folkmassan som ska på bussen tränga sig upp på bussen samtidigt som de andra ska av. När jag gått av ser jag hur en gammal liten tant försöker komma av bussen vid andra dörren, medans en man står och glor på henne och har ena foten på bussen och andra på marken. Tanten når knappt ner till marken samtidigt som hon försöker hålla i sig för att inte ramla och idiotmannen står bara och glor på henne, när han istället bara kan sträcka ut sin hand och hjälpa henne få upp balansen och då troligtvis komma på bussen fortare i sin lilla brådska att få sig en plats.

Jag blir så arg! Det brinner i min skalle när jag ser sånt. Det får mig att tänka på min mamma. När hon blir gammal, vem kommer hjälpa henne då ? Jävla Stockholmare, stadsbor eller svenskar, jag vet inte ens vad jag ska skylla på.. Dålig uppfostran kanske.

Till slut hinner en tjej som går en bit framför mig fram till tanten och tar tag i henne och hjälper henne av bussen och över snödrivan eftersom busschauffören stannat bussen 3 meter från trottoaren också.

Det gjorde mig varm. Än finns det hopp för människosläktet.


Jan. 13, 2010

De dagar jag springer till bussen gillar jag att kunna tänka "yes, hade jag inte sprungit så hade jag missat bussen". Detta var ingen sådan dag...

I-landsprobs

Vi har frukt på jobbet idag, men bredvid fruktkorgen står ett fat med godis.. Varför ska man alltid ställas inför såna här dilemman när man kan göra det enkelt för sig istället? Jag som varit duktig och gått ner mina extrakilon och lite till, det gör väl inget om jag proppar i mig 10 godisbitar på 5 min när ingen ser? Jag tog ju en banan och ett äpple också..

Dubbelavsnitt av Paradisets hotell ikväll... intrestiiiinnngg!



All those things we used to, used to, used to, used to do

Black Eyed Peas - Meet me halfway


Jag har klippt mina naglar.
Ska börja dokumentera hur ofta jag gör det. Senast var nog i somras, men nu började mina älsklingar gå av till höger och vänster så det är dags att odla dem på nytt. (Jag har självklart filat dem under tiden). Men några lösisar blir det definitivt inte. Man vill ju inte vara plastig liksom.     Get the ironi.

Funderade på att gå ut och ta en promenad om det bara ville sluta snöa, men det känns som ett självmordsuppdrag i det här vädret. Får bli tvärtemot istället, ska tappa upp ett varmt bad och slappa där en stund.
Vår vän Omie är tillbaka i landet nu också. Good to have you back, frys inte ballarna av dig.


Sjschhsj, jag är en avatar.



Zup


Pity

Enligt min egen statistik så är det bara bittra och otrevliga medelålderstanter som sitter i telefonkö en fredagskväll och vill avsluta sina tv-abonnemang.

Du har 7 månader kvar på ditt abonnemang, alltså gott om tid att avsluta det en annan dag. Ut och njut av helgen, ta på dig något sexigt och ta med dig gubben ut.

-NÄÄÄÄÄÄÄÄJ! SÄG UPPPP!!!!! 


De ringer in, och redan från att man lyfter luren så har de en otrevlig ton som skär i kroppen på en när man hör hur olyckliga, bittra och trötta på livet de är.

Jag tröstar min irritation över dem med det, det fiiiinns en anledning till att de är otrevliga. Det ÄR synd om dem.


..naaaat.








Froejdag


Jag har druckit så mycket varmchocklad på jobbet på senaste tiden så det är nästintill att jag snart nästan kanske får chockladmungipor.




Words


...




When I saw you from the baaaack


Bitch you got a





That head of yours should know it's place.


Gör ditt år

Erik Grönwall - Higher


Nytt år, men man lever i samma gamla vanor.
Vad skiljer detta året från förra, det återstår att se. Låt säga att året slutade betydligt bättre än sättet det började på.

Ytterligare ett år har passerat och här sitter man igen och tänker tillbaka på allt som hänt under året. År efter år lovar man sig att inte göra si och så, vara hårdare och starkare osv. Mest sånt som man vet att man ändå inte kommer att hålla. Nyårslöften är inte min grej, speciellt inte irrelevanta smågrejer som löftena oftast handlar om.

Kort och gott är jag hursomhelst nöjd med det gångna året.

Nog med dillande, nyårsnatten passerade med bravur. Grymt uppstyrt av värden och de medverkande.

Livet känns brännbra och jag tror mig veta varför.