When almost isn't good enough

Jag Hatar vattnet som följer med salladen när man sköljt den. Ni vet.
Den där. Lilla. Pölen. Som samlas i salladsskålen.

För något år sedan såg jag på Jamie Olivers program där han använde en "salladsslunga". Han sköljde salladen, slängde ned den i slungan, på med locket och vevade lite. Sen låg det där äckliga vattnet kvar i slungan. Då tänkte jag att mitt liv skulle bli så mycket enklare om jag hade en sådan..




Om Jamie Oliver har en salladsslunga, then so shall I!


Fattyboomboom

Jag tror på riktigt att jag ska spy av mätthet.
Åt en stadig lunch från bistron här nere med salladsbuffe, varmrätt och efterätt (fruktsallad iofs). Sen när vi kommer upp till kontoret går Robin Hood runt med en korg full med godis som alla sitter och gottar på. Igår fick vi tårta.

Winback goes fatmode.

Nu är min lunch slut, tiden går fort när man äter.





Gonatt på pensionärstid

Secret Garden - Nocturne



Jag hade tänkt ta igen mina missade avsnitt av Greys ikväll men jag slopar nog det och slänger i mig en-tolv stillisar och tar igen lite skönhetssömn. Could need it.






Det är inte långt kvar nu raringar. Och med "raringar" så syftar jag på mina freaky toes. Snart åker de fram i det sommarregnet!!



Tjuliluluu

Man är inte så jävla clever när man genom logik ska försöka lista ut om man ska ställa fram eller ställa bak klockan. Tur att man har iPhone som ställer om sig självt. Varför tänka när phonen kan göra det åt mig?
Jag kan istället lägga min tid och energi på väsentliga grejer som... Ingenting :)

Nu kan man börja njuta lite av att det inte är kolsvart ute de dagar man slutar 19.00.

Jag längtar redan till nästa lön bara för att nuförtiden är det så sjukt kul att få den! Snart blir det också att boka Kinaresa med love och family. Whoopaaa



Imorse

Metrokillen till mig: - "God morgon!"
Jag till Metrokillen: - "Nej tack"


Vet inte, kanske var jag bitter för det inte var den glada tjejen med sina havsturkosa ögon och sitt stora léende som morsade på mig..


Idag och imorgon slutar jag 17.15, ren lyx! Kanske lyckas jag komma hem innan mörkret faller!






Vill inte stiga upp

img_0365 (MMS)

Jag ligger så bra här. :)  God morgon.


Sleepy

Jag är så trött.. Nästan så trött så jag skulle kunna somna och inte vakna imorgon. Låt oss kalla mig Dödstrött.

Natt.



Avfallskvarn?






Okejdå Cedeer, jag gör väl det då.





Kill me

Jag är freakin utelåst.. Kommer från TT matchen och inser att mina nycklar ligger hemma på bänken, så jag får vänta på Fredrik som åker hem från Eriksdalshallen kommunalt! Att en grön trädörr på ca 4 cm kan hålla mig separerad från mitt varma hem. Ynka CENTIMETRAR.

Helt plötsligt blev jag både kissnödig och hungrig. Har tre chokladbitar i väskan som jag får försöka överleva på. Måste se till att jämnfördela dem och äta en i kvarten. Har phonen som tur är men dock inga hörlurar. Tror ni grannarna uppskattar disco i trapphuset? Must s u r vive... Härlig söndag, TT vann iallafall!


Idag skriver vi historia



Kan det bli bättre?
Jag tror inte ni förstår hur stort det här är. Tycker nästan lite synd om CDs antichurnavdelning. :)

"bobsnob, 32 år, Idag 11:15 Premier League är den enda liga som gäller, allt annat bleknar i jämförelse så det är ju bara att lyda snällt och byta till Viasat."


YES!




Tards VS Un-tards

Vilka kontraster idag.

"Fattar du inte vad jag säger!?"
"Du har övertalat mig för du är så duktig och har så vacker röst.. och jag försöker inte stöta på dig" - Alex, född 1927.

Frågan är vilket som påverkar en mest och längst. Jag tror det är de otrevliga människorna faktiskt.

När man pratat med underbara och glada människor så sitter man med ett léende på läpparna en stund. Pratar man med arroganta "röda" personer så behöver man nästan ta en liten paus innan man fortsätter.

Jag tror de personerna är väldigt ensamma....... Rätt åt dem.








Fet




=)

Jag sov så sjukt skönt inatt men ändå är jag pömsig på jobbet.
Jag är lycklig också.. Något sjukt lycklig. Ingen filt i världen håller mig lika varm om nätterna som min karl gör.



Rubrik

Det har pratats om utgång, det har pratats om bio. Men som sagt, allt stannar vid prat. Så jag släpper allt och kör lite lördagshäng med George Clooney istället. Vi tänkte kika på "Up in the air" som Frills tyckte jag absolut skulle se!
Eventuellt slänger jag ett öga på melodifestivalen också, det är ju trots allt final.

Idag har jag beundrat min fruktansvärt snygga klocka som jag fick av Fred och det har strömmat Whitney Houston ur högtalarna för i juni ska vi kika på henne i Globen.





Bilden har förövrigt tagits med min beloved iPhone, fin va?


Nu visade det sig att min huuurvän också vill hänga med Clooney, dags att styra kosan och gå handla gotte.


Burrrp

Klockan är mitt i natten och jag har nyss färgat håret. Normalt funtad. Grabbkväll har det varit i huset så jag fick helst inte visa upp mitt fina face här hemma. Så det blev lite grekisk middag ute och sedan något som kan vara Bruce Willis sämsta film han medverkat i. Detta i en lägenhet på Söder med ett par vitlöksdoftande, halvtrötta, halvmaskulina gummor. Vi kan också ha grabbkväll nämligen.

Ligger i sängen just nu och känner mig lite kladdig. Har missat att min hudlotion småningom faktiskt tar slut när jag använder den varje dag och inte köpt ny, så fick ta det huset hade att erbjuda och valet blev Doves summer glove. Jag litar inte på såna grejer.. Förväntar mig att vakna med en orange kropp och orangea lakan imorgon, men det återstår att se.

Nu har jag gojjat färdigt för ikväll, dags att sussa.


Pussi

I will take you down

Har ännu inte stött på någon som haft jackan jag vill ha. Såg en tjej som gick av bussen samtidigt som mig idag fast andra dörren. Det var mörkt ute, jackan på henne såg ut att vara THE one. Jag var nära att hoppa på henne så hon inte skulle försvinna i blixthalkan men insåg snabbt att det inte var den jackan.. Jag skämdes nästan..

Jag är blomma och nyduschad. Nu ska jag nanna kudde och det kommer bli magiskt.Make love, not war. Hallaaah.

Kompis


Wifey

 




24

Jag fyller år idag, grattis till mig.

Blev ingen tequilafylla i år så jag var inte skitfull, mest bara beautiful och hade ett jävla trevligt sällskap att fira med. Grym kväll och tack!


Ikväll ska jag sova i sängen tänkte jag.



Yes



If you love something let it go.
If it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was.





Mayday

Jag slutade ca 16.30 idag. Kompade lite och tänkte att jag skulle gå på stan och försöka hitta några fina gardiner till sovrummet och kanske något att ha på mig imorgon..
Runt 21.00 tiden var jag hemma (åt middag med Marr på Kinan också) och det enda jag köpt på mig var frukt för 200 kr och fyra paket king wings.


Jag är bäst.


Jag hittade med andra ord ingenting.
Det finns INGET att köpa, jag har tappat min sexlust med shopping. This is not working. Jag vill sätta mig på marken oh grina för jag slitit på mina fossingsulor och slösat på tid. Min privata revisor blir glad iallafall.



Efterlyses

Jag söker en jacka, som jag sett på två tjejer. Men har inte direkt varit läge att springa efter dem och fråga vart de köpt den.

Men jag vill så gärna haaaaaaa. I will find it, and it will be prisvänlig.


Och så en annan craving: 

 




Mmmmmmh

//Rödbets-cepet


We go parteymode

Jag trodde jag lagt undan en viss summa på mitt sparkonto, men nu när jag kollade visade det sig att jag lagt undan 4 "vasa" (töntfred) mer än jag trodde! Haha! Livet är en fest!

På lördag är det fest! För jag fyller 24 härliga jordsnurr på söndag. Getting old.




Smile though your heart is aching

Måste säga att jag beundrar den blonda, piercade tjejen som står vid Gullmars varje morgon och delar ut Metrotidningar. Oavsett vädret så står hon där i regn och rusk med ett stort léende på läpparna och delar ut tidningar till morgontrötta människor från söderförorterna.

Jag blir glad.
Jag hoppas andra också blir glada av att se henne. Om jag vore man så skulle jag vara hemligt kär i henne..Och kanske skicka in en hälsning i Metrotidningen.






Hurra

T V Å
Bara för att få fira det någon gång..