Jag är bränd.. Fast samtidigt inte

Nas & Damian Marley - Strong will continue

Kändes skönt att ta en lugn lördag och samtidigt spara pengar.. tänkte jag.
Men det blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig. Lat som jag är så vart jag shoppingsugen och började kika runt på Nelly.com och har nu blivit 3500;- fattigare.. På ett sätt så hoppas jag den där sjyssta jackan ser ut som helvete på mig så jag kan skicka tillbaka skiten där den kom från.

Jag styrde upp mig idag och städade och MacGyver som jag är så lyckades jag även få bort en fettig röd stearinfläck från min (egentligen Fredriks tills jag upptäckte mysfaktorn i den) VITA stickade halsduk efter att jag fick en marshall över mig häromhelgen.. Tog tyvärr ingen before&afterbild, vilket jag ångrar grovt. För jag är fan riktigt stolt! Jag var tvungen att rädda denna halsduk. Och FYI så ser jag mig själv mer åt MacGyver än husmor-hållet. Jag kokade halsduken flera gånger om och tillsatte diskmedel i vattnet och voilá, till slut var den vit igen! Dagens höjdpunkt var det.

Bloody sunday.

Rape youu

Per "våldtäktsman är mitt andranamn" Morberg


Vem gjorde honom till skådis? Han är LÄSKIG, ända sedan Vita Lögner-tiden har det krupit i kroppen på mig varje gång han dyker upp i teverutan..
Seriöst, googla honom och kolla på bilderna. Kalla kårar. Vill inte möta den mannen i en mörk gränd, eller möta honom överhuvudtaget för den delen..

Malmooeee

Jessie J - Who you are

I Malmö är det billigt. I Malmö har jag aldrig varit. I Malmö kan Martin fixa jobb åt mig (tror jag). I Malmö får jag en nystart OCH flytt OCH träffa nya människor. Fan.. Malmö låter jävligt lockande just nu.

Men i Malmö finns inte Winbackangels och Huurcompagniet.. :(


Berlin Calling



Tänk.. Denna låt i lurarna. Duggregn. Kullerstensgata. Ett par studsiga Reebok sneakers. Jag vill bara dansa mig genom den gatan.

Awesomeness

Gonatt.

Nakupenda malaika - I love you my angel

Just nu passerar livet bara förbi känns det som.. Veckorna rullar på, den ena sig lik den andra. Dock är det mycket umgänge med vänner vilket jag alltid uppskattar. Men jag vill och behöver mätta min hunger efter något nytt.

Jag vill ha en nystart, en nytändning. Jag vill flytta, resa, tatuera mig. Bedöva den psykiska smärtan med fysisk smärta. Jag vill träffa nya människor och kanske tillochmed hitta mannen i mitt liv. Den kärleken som aldrig sviker.. Utan att behöva leta.


En låt som faller mig i smaken.. För Du är min ängel.