Karln

Han gjorde storkok igår. Han hade inte tillräckligt med matlådor.






Fart

När jag kom hem så fick jag dela hiss med min granntant och hennes hund. Och i hissen bröts plötsligt tystnaden av en ljudlig prutt... Awkwaaaaaard. Det svåra var att avgöra om det var hon eller hunden. Hunden såg rätt oskyldig ut dock.

Tur att hon är alkis, annars hade det ju kunnat bli pinsamt.......



natt.



Mest buuuuuu

Som tidigare nämnt så vill jag ibland gärna tro att jag är lite grabbig, egentligen är jag rätt tjejig när det kommer till känslor men sviniga delen av karlsidan kan jag.. Anyways, jag ångrar att jag sagt så..
Jag har åkt på en dunderförkylning efter resan och under denna dag har jag önskat mig själv död ett par gånger. Det är en riktig pappaförkylning! Nivet när Stålmannen brytits ned och man tror att han ska smälta bort eller liknande.

Nu har jag iallafall tagit mig hem från jobbet och ska faktiskt lägga mig i sängen och dö lite. När jag vaknar återstår att se. Onsdag morgon kl 07.00 skulle inte vara helt fel.


Det som suger störst balle är att jag missar Idas korta visit i Stockholm och våran planerade tjejis get together ikväll..




Love 'em

Jag är hemma och jetlaggad. Det finns mycket roligt att berätta om våran underbara Kinaresa, men just nu har jag faktiskt inte ork för det..
Jag slapp bli tjock iallafall! Men däremot så lade en annan på sig något kilo.. Mihihihi.

Bild från bröllopet, men låt er inte luras.. Detta är bara cirka en fjärdedel av min fina släkt i Kina och då är det enbart från mammas sida.. :)

Gårkvällen spenderades ute på Stockholms nattklubbar och det var en av många bättre kvällar på senare tid. Känns som de flesta utgångarna blir rätt lyckade nuförtiden. Kan bero på att jag är så jävla skööööööön.


Holla playas.


Bööö

Tom Boxer - Morena



Jag är utmattad..
Gårkvällen som skulle bli en lugn idolhemmakväll hos Beccs tog en annan vändning och vi hamnade på Obaren och avslutade på Pure. Jag gjorde av med dryga laxen varav max 300 riksdaler spenderas på mig själv. Göddigt. Naaaat.

Bakisdag idag och jag har lyckats packa det mesta nu. Jag blir slut i hjärnan av att packa, alla matchningar med outfits och skor som ska gås igenom i huvudet..

Nedan ser ni Freaky-Freds senaste to-do-list på min mobil från i somras och ja, vakna kan ju vara smart att skriva upp så man inte glömmer det..?
Jag slutar aldrig att häpnas över den mannens intelligens. :)





Nu ska jag trycka i mig frukt och oliver som efter Tunisienresan blivit favoritsnasket här om kvällarna medans jag ska se klart på The Phantom of the opera och om jag känner mig själv rätt, även somna på soffan. Hej, hej med mej.



Bangare har inga polare

Jamie Foxx feat. T-Pain - Blame it


Jag fick förfrågan att gå ut ikväll med Loke, Fresh och Posse, vilket jag faktiskt övervägde att göra då det många gånger är rätt trevligt att bara hänga med ett gäng grabbar.
Jag vill gärna tro att jag är rätt grabbig själv ibland, men ändå inte. Kanske en uns svinig bara.. Karl/svin - same same, different names.. Nä, inte alltid då. Men hursom, jag tyckte att jag behövde den här kvällen till att tvätta och packa lite och jag har lyckats tvätta EN maskin, och inte ens fått tvätten upp på tork ännu.. Värt. Hade lika gärna kunnat ställa maskinen på delay, tagit en sväng med mina lurviga och hängt tvätten inatt istället.


Jag har försökt intala mig själv att jag blir mindre full när jag är med mansfolket jämfört med när jag är med mitt kvinnofolk. Fast efter närmare eftertanke så stämmer ju inte det riktigt heller.. Så, jag har helt enkelt inte längre något att skylla på..
Fast det kan ju också bero på att jag har en enzym mindre, och att jag påverkas mer av det idag än vad jag gjorde förr? Maybe.. Vi nöjer oss med det sålänge.



Hej hej Ida-thaitjej



http://tussig.blogg.se/2009/january/grrr.html

http://tussig.blogg.se/2009/january/rimmelirim.html




Mystorsdag hos Lojsan

Just nu sitter jag invirad i en filt, med en kopp vanilla tea och soundtrack från The Phantom of the opera i bakgrunden medans jag skapar lite connection med min PVRbox som jag inte riktigt nyttjat förrän nu. Nu är det mycket som ska spelas in dem två veckor vi är bortresta.
Intressant info? Nje.

Det jag ville berätta egentligen är att jag har en mystorsdag med mig själv och levande ljus och jag fryser inte.. För filten jag fick av Fredriks mamma hjälper mig att hålla värmen en kväll som denna.





Gulle ..♥


Whoopaa

Sista arbetsdagen idag och nästa jobbdag blir 25 okt. Det är lika gött som min gött.
På söndag går avresan till Kina, samtidigt som det pirrar i kistan så känner jag mig illamående.

Jag kommer garanterat lägga på mig ett par extra kilon men det kommer det helt klart vara värt!



September 49 kg
Denna gång med kroppsstrumpa och glad i hågen.


Bored @ work..



My life, your entertainment

Jag börjar tro att det bor en klädtjyyv i min garderob..
Jag hittar ingenting längre! Jag tror det är Fredrik som ligger bakom det hela. Han gillar damkläder, och det är ett faktum!

Han steeeler mina kläder!

Jag tänker dock inte låta mig oroas över det förrän mina underkläder börjar försvinna spårlöst.


Loke

David Guetta - Getting over you



Sara

När jag ser bilden nedan tänker jag bara på min mamma.
Detta är jag när jag ser ut som mamma, I guess..




Mamma, 33 år med mig i magen.



I övrigt har jag haft en bra tjattersöndag med Becchoe.

Karma baby

Ibland när jag skriver så håller jag tillbaka på saker och ting för att jag har lagt märke till vilka som läser min blogg och ibland kanske jag inte vill att Den eller Den personen ska veta vissa saker om mitt liv. Men just nu känner jag bara screw you, jag skiter i vad ni vet om mig och jag skiter i era patetiska försök till att försvåra mitt liv bara för att ni själva är ensamma eller inte är nöjda med era. Hur mycket än era handlingar påverkar mitt liv så kommer det slå tillbaka dubbelt så hårt på Er.

Om ni är ensamma eller olyckliga så finns det en anledning till det.
Jag kan också stundtals känna mig ensam och olycklig men skillnaden mellan oss är att lyckan hittar tillbaka till mig.




Holla.



Jeg kalder på dig

Ja, jeg kalder på dig..!




Repeat

Rihanna - Only girl (in the world)



Du behöver inte förstå det du läser

Eminem - Beautiful



Loisa,

independent, i vanliga fall koll på läget och trygg hos Dig. Ödmjuk, öppen och sinnessjukt lätt för att skratta.

Nu,

inte samma trygghet då saker och ting inte är som förr. Förvirrad, oviss framtid. Ibland likgiltig men oftare lycklig. Fortfarande lätt för att skratta.

Hursom.

Livet tar sig och jag hittar mina vägar att lyfta upp mig själv. Utesluter människor som gör mindre nytta i mitt liv. Försöker bäst möjligt fokusera på dem som gör mig mer glad än ledsen. Försöker att inte ödsla energi på det som inte är värt tiden. Många nya bästa vänner, men som kommer att vara resten-av-livet-vänner, och de som följt med från barndomen har starka rötter helt enkelt.

Slutsats,

Jag kommer aldrig kunna styra allt som händer i mitt liv. Speciellt inte när hjärtat har övertaget om hjärnan, men försöka duger. Lägger all möjlig energi på det jag tycker jag bör kämpa för, hur dumt det än är. Köpa nya underkläder hjälper ju annars alltid för att få upp humöret. Att vara snygg och independent, det hjälper mot allt. Och även om jag gråter ibland så är skratta mycket, mycket roligare.

Vi hörs.