Fresh

Twista feat Anthony Hamilton - Sunshine


Ibland undrar jag om folk är. På riktigt. Efterblivna.
Trots att de ser rätt normala ut. Var till tandläkaren idag och frågade en grej om betalningen hos killen som sitter i receptionen. Då bara nickar han på huvudet och tittar på mig som ett fån. Jag tittar frågande på honom i väntan på ett muntligt svar, och han nickar igen utan att säga något. Jag får lust att ta tag om hans axlar och ruska om honom, UTVECKLA DITT SVAAAR! Jävla retard. Sa jag förresten att det var Citydental jag var på? Ne....

Sedan kommer tandläkaren och ropar upp mig. Det råkar vara en ung kille, rätt fresh. Kul att han ska gräva in min mun.... Där sitter han med sina stora blå ögon och tittar på mig och förklarar på engelska vad som måste göras med mera. Och jag upptäcker att min engelska är rätt bra trots allt.

Tandläkarbesöket slutar med att jag går därifrån 40 kr fattigare. Dock kommer det roliga senare. Jag kommer att göra en krona på en tand och detta kommer att kosta mig några besök till samt 3300 härliga slantar. Livet är allt underbart ibland va..?


Förresten, mitt internet fungerar nu, vilket betyder att jag äntligen kan lyssna på min nya playlist på Spotify som jag slängde ihop strax innan Com Hem sjönk lägre än Glocalnet i mina ögon, och då i service och funktion.



It's a lovely day, just got paid,
Stack it up, be on my way,
Lovely day, lovely day,
Lovely day...



Modebloggar sig lite

M83 - We own the sky

Jag upptäckte nyss en sak. Vad många flintisar det är här på jobbet nu!
Men ser deras glänsande kala skallar glida omkring, först tror jag alltid att det är Direktör Von Björses som i princip var den enda tidigare, men så vänder sig personen om och ett annat ansikte skådas. Det blir fler och fler och det blir mer och mer kalt! De som tidigare var småkala börjar få fattigt med hårstrån på hjässan de också.

Ska man följa trenden?



Prova kinamedicin mot sånt, det funkar. Jag har sett det med egna ögon.

Lunch ?

Estelle feat. Kanye West - American boy

Jag ser inte fram emot lunchen så mycket idag.. Har med mig en nutrilett måltidsersättning som jag ska prova på. Jag är lite rädd att jag inte kommer bli mätt på den, men det återstår att se.
Anledningen till att jag inte ser fram emot lunchen är för att jag gillar att tugga min mat. Jag vill inte dricka maten, jag vill tugga den. Simple as that.


Jakten efter aktivitet på valborg fortsätter.
Alternativen är hittills: Uppsala, utgång, grillning, bio(eh?), joina Ellan på Daniels föräldrars "flytt-efterfest", Grönan.


Smoky

Alabina - Casablanca

Om någon av er skulle få för sig att köpa en present till mig så kan jag hjälpa er på traven..

Jag vill ha en vattenpipa, med två slangar. Snåla inte!

Jag skulle kunna göra min ena klädkammare till en liten myshörna med massa kuddar, lyktor och vattenpipa.
Synd att man redan fyllt år och allt.. Ger man varandra presenter på valborgsmässoafton?





Lets kill ourselves

Tessanne Chin - Hideaway


Jag har ingen lust...


Shoot me.



Getting old.

Alaine - Heavenly

Okej.. Inför valborg känner jag såhär: antingen så super jag ned mig, eller så super jag inte alls.
Antingen så ska folk till Uppsala eller så har de, precis som jag, ingen aning om vad de ska sysselsätta sig med.
Känns som valborg var roligare att fira i yngre år, då åkte man till Fornudden och slogs eller tittade på slagsmål. Folk hade sex i "skogen" som bestod av 6-7 träd. I'm not really up for that längre.

Mysa under täcket med lite gotti frukt och en skräckis..?



Explain

Alaine - Rise in love

Jag stör mig på folks fula tatueringar ibland. Att man kan klä sin kropp med de fula "konsterna". Jag stirrar på själva tatueringen som ibland är en rätt klar bild av vad det skall föreställa, men jag försöker komma på meningen med denna för själva "ägaren". Och jag kan inte ens i min vildaste fantasi förstå vilket budskap den har eller vad som kan ligga i grunden för den fula tatueringen... Klä kroppen med något snyggt fifan!


Lindén har ett eget smekis på mig.. "Shing". En del av mitt kinesiska namn är "Ying", bland annat, jag förstår inte hur han fick det till Shing och jag minns inte den dåliga förklaringen heller. Men dålig var den och fult smekis är det oxå. Det är som om jag skulle kalla honom Lidén eller Linden, det är som en liten miss liksom.. Det är så det känns, som en miss. Svårt att hitta rätt Lidén ?


Gnällinlägg

Alaine - Sacrifice


För det första. Com Hem är skit, de kan äta skit.
Mitt internet har inte fungerat sedan i torsdags och jag har ringt två gånger och båda gångerna har jag pratat med någon inkompetent stackare som inte har något där att göra. Nu väntar jag på att teknikerna ska titta på problemet.

För det andra. Jag sover inte alls bra.
Försov mig till jobbet för att jag är helt död på morgonen så antingen så vaknar jag inte när klockan ringer eller så stänger jag av den i sömnen. Jag har provat sömntabletter en gång, men det gjorde mig helt dåsig och jag vart bara ännu tröttare kändes det som och det är en pina att ta sig upp ur sängen när kroppen känns så tung att det känns som man sjunkit igenom madrassen och nästan ligger på golvet.

För det tredje. En saknad efter någon/något är outhärdlig just idag så jag blir knäpp.


Helgen har varit bra i alla fall. Var ute med Marie och Omran med vänner i fredags, det vart slappa kläder och fuldans från min och Maries sida. Vi var på Amba och jag skrattade så jag fick magont av Maries fuldans.
I lördags tänkte jag egentligen vara hemma bara men Freddie och co grillade i Zinkensdamm och jag fick förfrågan att joina dem, dock var det svinkallt ute så vi gick upp till Loke och satte igång vattenpipan och hängde. Riktigt trevligt sällskap.
Sen har jag och Marie spenderat helgens förmiddagar på Gården Gud glömde (Granbacken) och haft picknick och solat sig lite.


Nu väntar en kort arbetsvecka!



10 000 i räkningar.
Jaaa, vad roligt!


!!!



Barndomsglassarna (för vissa), vart har de tagit vägen ?
Boomy, Coolbits, Puck, Brizz.

Solero shots var alltid godast när kulorna hade smält en aning och allt var en stor klump, mmmh.
I want them back!



Överflöd

Sami Yusuf - Al-Mu'allim

Ibland betyder saker något. Saker man trodde inte skulle betyda något för en själv eller kanske för andra men som visar sig vara en stor faktor. Vi avslutade kapitlet officiellt vilket verkar ha varit något som var rätt viktigt för fler parter än iblandade. Eller "viktigt" är fel ord att använda.. Mer en faktor skulle jag vilja säga.

Fan det är jobbigt att skriva kodat, vilket jag gör ofta, men.. Kan inte.
Tror inte ens att de inblandade hajjar.. Är nog bara Ellan som kan relatera till mitt ordbajsande.

Jag är lycklig. Det är viktigt.
Det är allt.

(Ell och Ida, jag ångrar det jag sade om händerna, ack vad fel det var :))

Jag var lite impulsiv och styrde upp en kväll på Gröna Lund, men så visade det sig vara stängt idag, enbart öppet för personal och deras familj och vänner.. Det var det. Blir middag med Marr och sedan ut och supa ner oss med Homie istället. Long time no see. Det var lite kärlek mellan oss idag, vi sa att vi saknar varandra. Pluspoäng.


Good day.

Chat

Flo Rida feat. Kesha - Right round

Jag och Homie är väldigt osynkade i vilka dagar vi vill vara trevliga mot varandra.
Dock finner jag mig inte otrevlig i denna konversation, är ju bara ärlig? Mwahah


Jag säger:

e d denna helg ni ska på kryss lr ?

Jag säger:

varför inte valborg jaooo

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

aa imorgon..

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

nee vill inte på den där babbe kryssningen... fullt med småbarn och äckliga turkar

Jag säger:

ooh har du blivit fin

Jag säger:

vilka ska du åka med

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

nee verkligen inte fin.. men jag gillar inte sånt..

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

jag åker med grabbarna imorgon..

Jag säger:

ähh

Jag säger:

vilka e grabbarna

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

mehdi, habbe, stefan, salle, deniz

Jag säger:

"nee vill inte på den där babbe kryssningen... fullt med småbarn och äckliga turkar "

Jag säger:

ni är ju turkarna

Jag säger:

hahha

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

varför blir du otrevlig för... jag e trevlig o snäll idag.. o du börjar sådär..

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

VI beter oss inte som dem aporna.. vi beter oss som männsikor det e skillnad.. och nej vi är inte turkar rättare sagt ingen av oss är det...
 Jag säger:

svag punkt eller

- ...Entreprenörs Eliten..- säger:

ne



Puss bror.

Always dancin'

Ashanti - Only you


Har pumpat musik en stund nu med mina kära högtalare. Så fastnar man framför spegeln och bjuder på några sköna moves. Fan, jag är het.
Jag vet att ni också dansar framför spegeln! Alla gör det, men få talar högt om det.
Detta får mig att tänka på när vi skulle hem till Wail på någon typ av förfest, minns inte the occation. Anywayss, då berättade han att innan alla anlände stod han framför spegeln med lurarna i öronen och dansade sig svettig. Jag gissar på att det var Naturally 7 - Feel it (In the air tonight) som fick hans ghetto booty svårt att stå stilla.

På tal om denna låt, den spelades på East i lördags. Första gången jag hör den när jag klubbar. De enda som ens verkade känna till låten var jag och the black people. Men glad vart jag i alla fall och drog lite i Fresh för att få igång hans booty, men fick bara en konstig blick.

Nu ska jag gå och handla ägg. Allt jag vill äta till middag just idag innehåller ägg och går inte att laga utan ägg! Så därför måste jag ta mig ner till ICA. Tänk om man bodde i ett hus med ICA utanför porten? Då skulle du bo lycklig i Granängsringens mest störiga område i princip. Nej tack.


Hallaah



 


Fucktards

T-Pain - Suicide

Jag trodde det var torsdag idag när jag vaknade, men fuck no.
I eftermiddag ska jag gå och göra cellprov som alla kvinnor som fyller/fyllt 23 blir kallade till för att se så allting står rätt till och att man inte har cancer eller något.

Måste erkänna att jag blir rätt trött på människosläktet ibland.. Djur är lättare att förstå sig på fast dem inte ens kan prata. När de är tjuriga så håller de sig för sig själva, är de kåta så juckar de på allt och alla. Hungriga, törstiga, you name it. Vi människor däremot, vi KAN prata men vi utnyttjar det inte, nej vi låter folk gissa sig till vad vi tycker, tänker och känner (då är även jag själv inkluderad).


Fuck me människosläktet.
Hej med dig.

Losing weight.

När folk ringer mig på kvällarna när jag sover så försöker jag alltid låta så pigg som möjligt när jag svarar. Why? Jag har inte ens fattat vem det är som ringer förrän jag hör rösten men jag hinner tänka att jag skall låta pigg. Hajjar inte det där. En tanke bara..

Nu ska jag använda mig gravidmage till att rulla hem, det är uppförsbacke hela vägen dock, kan bli svårt.

Btw, på tal om uppförsbacke (som ledde till att jag tänkte på träning). Jag har blivit duktig, jag tar trapporna nu istället för hissen, har dragit ned på sötsaker etc. Dock när jag skall ner så tar jag hissen, blir så snurrig när jag går ner för 5 våningar eftersom det går fortare än att ta sig upp. 5 våningar och jag tar trapporna!! Creds till mig.
Jag har faktiskt gått ner lite känns det som, jag känns bra. I helgen kunde vi också konstatera att min våg visar fel, den visar 2-3 kilo mer än vad som egentligen stämmer. Med det kände jag mig helt plötsligt smalare.

Hem nu, lagom till Desperate.


"Peace baby".
Haha aaah, jag är så fjantig. Livet leker.



Styr upp mig

The Dream - Purple kisses

Jag är dödligt mätt... Känner mig gravid. Till middag vart det Peking anka samt lite andra rätter.

Sitter hos pappa och väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan rulla hemåt. Tar alltid med mig en tvätt och passar på och tvättar medans jag äter mig mätt här då jag ännu inte införskaffat någon tvättmaskin ännu. Men den är på ingång!
Får en finfin lön denna månad så en finfin tvättmaskin skall nog kunna ordnas.

Elisabeth Cederborg är för söt.



Jag blir galen, men ändå på ett bra sätt

Queen - The show must go on

När hjärnan är på högvarv.
Ni vet.. När man aldrig får någon riktig vila.. När man är vaken snurrar tankarna, när man sover drömmer man om det. Min hjärna är utmattad. Totalt. Headache.

Jag tänker på en sak, när jag tänkt en stund på det så leder tankarna till nästa grej. Efter det går tankarna till hur jag ska försöka lösa det och i slutändan kommer jag alltid fram till samma sak. Att det inte finns något att göra, jag får låta tiden utvisa min framtid.
När jag tänker på det första, då ler jag, det andra då gråter jag. Lösningen, då sliter jag mig själv i håret i princip. Ooch sen börjar det om igen.. Hjärnan försöker komma på en lösning, men det går inte.

Vet ni?


Jag blir helt svag av dessa:
"Peace baby"
"Mmmh shiieth!"
"Mmmmh"
"I'm sorry baby"

Seriöst, skjut mig, jag pallante..



Buhu

The thing things - That's not my name


Jag saknar min fula mobil!
De 2 senaste åren av mitt liv fanns på den..

Skrev dock ned några gamla mess förut i ett inlägg som jag aldrig publicerade. Dessa gör mitt hjärta varmt. Dels för själva innehållet, dels för personerna som skickat dem till mig.

2009-02-15 01:49
Äpple rumpa o jeans

2009-01-27 10:49
Jag är bajsnödig och ska in på möte nu!
2009-01-27 11:32
Haha du är gullig. Jag slutade va bajsnödig när jag kom upp till dörren :D kanske var nervnödig!

2008-12-24 13:47
God jul tönt

2008-12-16 04.32
Jag älskar dig gumman. Sjukt mycket. Du är nästan för fin. Älskar dig. Sov sött. Älskar dig väldigt mycket. Älskar dig.

2008-12-05 22.49
Hej tjejen. Det känns skönt nu efter minnesstunden. Vill bara säga att du betyder mycket för mig. Lämna inte mig, jag älskar din vänskap. Du är min bästa vän.

2008-11-17 17:58
MMS med bild på Leckas gamla borste:
Titta Leckas hår! Den ska jag spara :D

2008-09-06 21:29
Vet inte, ska du? /Ghassan (matildas, jessicas, annas, linneas, kickis, jennifers, linas, elins, carros ex)

2008-06-28 00:31
Du är min andra halva gumsan. Jag vill ha dig kvar. Men det är ok. Love you always

2008-06-11 14:17
Hjälp, ring 112 dina tvillingsyskon håller på att drunkna i toan!




En bråkdel av de mess min mobil var full av.


Retard

Lars Winnerbäck med Melissa Horn - Som jag hade dig förut

"J..jjjag brukar oxå ge mina bröder pengar."

Haha, kill me.



Grillpartey

Kat DeLuna feat. Akon - Am I dreaming

Gårkvällen vart riktigt bra!
Vi styrde upp en avskedsfest för Mörth hemma hos mig, det vart grillning på balkongen följt av utgång till East. Några från sällskapet avtog när vi skulle bege oss till stan, så det vart jag, Freddie, Mörth, Gabbe, Loke och Daniel som gick till East där vi dansade bort några kilon. Hela gänget är dansare i princip vilket gör det extra roligt att dansa med dem.

Mest nöjd är jag över grillningen och förberedelserna, alla hjälptes åt att fixa med maten som blev homemade healthy burgers. Riktigt goda.




På East var det en tjej som hela tiden sa till mig att jag "strålade" och att jag var så vacker.. och jag tror inte hon raggade på mig eftersom hon bytte lite saliv med en av grabbarna, men hon var riktigt go' och vi dansade. Jag har karisma helt enkelt!

Det enda sura med kvällen var att någon stal min mobil ur min väska. Fuckers. De tog inte min iPhone (jobbmobil) iallafall för då hade jag haft begravning eller något här i bloggen. De tog min privata mobil, som jag förövrigt hatat sedan den dagen jag införskaffade den, men saknar alla nummer och alla mess och bilder som fanns på den.. Är lack över att någon kan vara så respektlös och sträcka ned handen i min väska medans jag bär på den. Äcklen.

Aja, det var ett sätt att bli av med dig äckelmobil som jag måste betala för i 8 månader till.





Rest in hell.


The Dream feat. Mariah Carey - My love

Fina gester och varma kramar ger så mycket.
Bröderna Näversköld är underbara att ha på jobbet. ♥



[email protected]


Haha.
Fantastiskt!


Som jag hade dig förut

Melissa Horn - Långa nätter


Nu när hon tex nått sitt mål har hon inga nya mål, är hon nöjd då? Planerar hon att hennes liv ska fortsätta såhär resten av livet? Tänk om det skiter sig.. Vad gör hon då..? Hon har inget annat. Ska hon gräva ned sig, eller "gå in i väggen"?

Vi människor har våra mål i livet, men frågan är, vad måste vi offra för att nå dit och är det värt det??


Jag var så rädd att bli lämnad med ett brustet hjärta. Men det gäller att ta för sig av livet och leva vidare för det finns så mycket kvar att upptäcka och uppleva. Man är rädd att bli sårad och chansen är 50/50 att man blir det. Men ta det då. Jag har sårat och blivit sårad och jag kan inte säga att jag ångrar något, för det som medförts på vägen har varit så bra och jag är tacksam. Oavsett så växer jag som människa.


natt.


Healthy burgers

Alchemist - Strength of pain

Jag brukar inte klaga, men däremot påpeka att det alltid är jag som styr upp grejer. Nu, idag, i ett försök att styra upp grillning med mera på lördag så tog helt plötsligt Loke över hela planeringen och min Peking anka röstades ned så det verkar bli Loketokes healthy burgers. Ja, han tog tag i allt och det gick fort. För mig hade det tagit iallafall 1-2 dagar och styra upp allt tills jag varit nöjd. För honom tog det en kvart. Det är väl det som är bra med att vara man, man fattar beslut och det går undan.

Kvinnor vs Män
1-1


Jag får iallafall vara värdinna.



Evil

White Lion - When the children cry

Från och med igår är inte Omran min vän längre..

Ööööhh "okej" det tror jag på lika mycket som den här bilden är gullig och ger mig en harmonisk känsla i kroppen............




Oh mister mister

Theme - Two and a half men

Det är en bra dag idag. Har inte bokat in något möte ännu men däremot lyckats sälja lite kringtjänster samt höja priset för en av mina kunder. Jag gillar mina kunder och mina kunder gillar mig.

Sen är en viss mister väldigt fin.

Hiiigh fiiive


Nu skulle man behöva en såndär Familjen Adams hand att high fajva med.


Nu ska jag sitta på min "stul" och "bokka mööte" (Wail uttal).


Wail och jag


 

Skjut den som kom med idén

Lars Winnerbäck - Faller

Detta är en reklamfilm som jag skulle kalla bra:


Men så följer Kavli upp med en reklamfilm som denna...
Vad tänkte dem, undrar då jag?




Ben & Jerry's sorbet

Whaaaaaaaaaat? I'm in heaven, till och med förpackningarna ser delicious ut!


Ge mig!





My life (..my life)

The game - My life

Något tynger mig..
Inte så konstigt egentligen, det är mycket som händer i mitt liv just nu och så länge jag inte tänker, mår jag fantastiskt. Nästa dag vill jag bara slänga mig framför en buss (ingenting jag skulle sätta i verk, tänker högt ibland bara, nästan för högt). 

Min mamma har förlorat sin pappa.. Mamma.... Det gör mest ont.

Ibland vill jag stanna tiden, andra gånger vill jag spola tillbaka den eller spola fram den.




 

Versus

Beyoncé - Ave Maria
Repeat, repeat, repeat.

När jag var på väg till pappa så såg jag någon som skulle parka sin bil, personen var då tvungen att backa in och upp på en trottoarkant men var lite klantig och körde på en liten stenkloss som stod där och PANG, punka på högra bakdäcket.
Och jag var självklart tvungen att se om det var en man eller kvinna. Så jag tittade bak när de steg ur bilen för att se efter och föraren var en man!

HAHA!

Kvinnor vs Män
1-0


Fuckers.

It conquers all

Brian McKnight & Vanessa Williams - Love is
Men det är så jävla värt det.

Love breaks your heart
Love takes no less than everything
Love makes it hard
And fades away so easily

Love breaks the chain
Love aches for everyone of us
Love takes the tears and the pain
And turns it in to the beauty that remains



Planen var att vi skulle köra en utgång ikväll, jag, Ell, Marr och Linnet. Men slutade efter ett par vinglas, många om och men med massa frukt och spelet, Den försvunna diamanten. Vilket var rätt val, vi var sega och så otaggade man kunde bli för att möta storstaden och dess galenskaper.





Påskhelgen har förövrigt varit bra trots att den passerat rätt fort, men känner att jag ändå gjort mycket av dagarna förutom långfredagen som spenderades i soffan hela dagen och halva natten. Har blivit en hel del naps i min soffa på senaste tiden, de är guldvärda! Men olyckligtvis bestämmer sig folk för att döda med mess just när jag somnat..

Vaknade ju imorse och kände mig ":)" ville bara tala om att den känslan fortfarande sitter kvar. Jag tror den är här för att stanna :)
Livet känns underbart just nu.

:)

Francis Lai - Theme from love story

Såhär kände jag imorse när jag vaknade:

:)))))))))))))))))))))))))))))
och jag kunde inte sluta..!

:) !


Lao ye

Beyoncé - Ave Maria

Jag tänker på min morfar..
Jag tänker och försöker komma på om jag någonsin sett honom arg. Och jag kan inte komma på en enda gång.
Jag tänker på hur jag alltid gick och knackade på hans dörr när han låg och läste och ville att han skulle leka med mig. Vi körde den kinesiska varianten av "knock knock - who's there?" kan man säga om man ska dra en liknelse. Jag tänker på hur fin han var när han log. Hans raka tänder, hans bruna fina hy, hans silvriga hår. Jag tänker speciellt på när han varje dag matade sina minisköldpaddor och satt och tittade på dem tills de ätit upp, hur han tittade upp på mig, skrattade och vände ner blicken igen och satt och log åt sina små sköldpaddor..

Sedan tänker jag på den tid efter att han blev sjuk. Hur jag inte kunde hålla tillbaka tårarna första och enda gången som jag såg min sjuka morfar under hans 5-6 åriga sjuktid. Detta var 2006, när jag Andreas och mamma åkte till Kina och hälsade på vår släkt.
Han låg i sin säng, det som fanns kvar var en man av skinn och ben och håret var snaggat. Det var inte min morfar som låg där. Han hade lämnat sin kropp. Mannen som låg där var en förlamad man som förlorat talförmågan. Men så såg jag hur han följde mig med blicken. Hur han hela tiden hade blicken fäst på mig medans jag befann mig i rummet tillsammans med mamma, mostrar och morbröder. Och jag satte mig bredvid honom och tog hans hand. Det var min morfar... Fängslad i den där kroppen. Och på något sätt var hans blick lugnande..
Man föreställer sig att någon i den situationen skall ha någon sorts panik i blicken. En blick som skriker efter hjälp. Men hans blick var lugnande.. Att sitta där och se honom i ögonen gjorde mig lugn på något sätt.
Trots det så klarade jag inte av att gå in till honom många gånger under de 2 veckor vi var där. Det gjorde för ont att se honom så..

Nu efter dessa år av lidande har han kommit till en bättre plats.

Grandpa

Sara McLachlan - Angel

Fina stiliga morfar, vila..




Jag fick inte säga hejdå...




Produktionsstopp

Nik og Jay - En dag tilbage

Hela systemet har legat nere sedan cirka 40 min. Det är halvdag idag, vilket betyder att alla anställda är inne nu på förmiddagen och jobbar. Dock blir det inte mycket jobb gjort då ingen kan logga in. Undrar hur mycket bolaget  förlorar på detta? Undrar hur avtalen ser ut? Om vår leverantör får stå för detta, skulle bli dyrt för dem isf. Men de är nog förberedda för sånt här och har nog förberett det i avtalen också.

Blir att åka till Finspång och hälsa på mamma i hennes lägenhet för första gången idag. Glenn är där också, Stefans kompis som skulle tatuera mig, Josef och Andreas och fick en bil av min mamma som betalning för detta, men han smet till Norge med bilen och var onåbar under en lång tid och Andreas är sådär lagom glad som har två stora, halvklara tatueringar på magen. Ska bli kul att se när de ställer honom mot väggen, OM de gör det.

Innan dess är det jobb och sen in till stan en snabbis och träffa tjejerna, Linnet som är i Stockholm och hälsar på bland annat.

Mysig morgon förövrigt.
Peace.


När det är skratt-dags@work




Älskar denna.


Loisa ♥ Greys Anatomy

Crossfire - Lady

Jag har sett fram emot Greys från den sekund senaste avsnittet tog slut förra onsdagen. Men till min stora besvikelse får jag se på tv.nu att ikväll är det ishockey istället för Greys. Precis som gårdagen vart jag besviken då de inte visade Desperate pga den där hockeyn! Jäääävla hockey!!

Men.... Jag myser ändå.





Tryck oss

Toto - Africa

Jag har en idé!
Jag och Elli har tänkt trycka tröjor och jag har sökt efter inspiration för vad jag ska trycka.
En tanke är att ha ett ansikte i t.ex. 4 delar. Där en ruta är mitt öga, en ruta med Ellis öga, halva Omrans mun och halva Maries mun.. Eller något liknande. För jävla bra.

Sen har jag fler idéer. Men denna var jag tvungen att skriva upp för att komma ihåg.


Toto

Toto - Georgy Porgy

Jag har ingenting att skriva längre..
Förstår inte att perioder där jag tänker som mest, har jag ingenting att skriva..?

Jag köpt godis idag. Marie sade att man inte blir fet av godis, Fredde sade att det inte är sant.
Verkar som att jag tror det jag vill tro.


Vi låter det stanna där.


Nostalgi

Real McCoy - Run away


'90 talare, minns ni hur discona var? Lyssnar på lite Dj Bobo och dylikt och tänker tillbaka. Den musiken försvann bara helt plötsligt känns det som.

Tänkte återuppliva dem för gamla minnens skull. Jag var discoqueen, missade inte ett enda Nybodadisco från årskurs 1-6.

Maxx - No more
Dj Bobo - Let the dream come true
Dj Bobo - Somebody dance with me
Dj Bobo - Love is all around
Basic Element - This must be a dream
Basic Element - The promise man
Basic Element - Leave it behind
Basic Element - Queen of love
Basic Element - The ride
Basic Element - The fiddle
Rednex - Cotton eye Joe
E-Type - This is the way
E-Type - Set the world on fire
Pandora - Trust me
Pandora - Don't you know
Solid base - Mirror, mirror
Snap - Rythm is a dancer
La Bouche - Be my lover
Real McCoy - Run away (personlig favorit)
Dreamworld - Movin' up
Outhere brothers - Boom boom boom


Listan kan bli längre.

Dessutom körde ALLA samma dansstil, nämligen Ruben-dansen. Creds till honom som skapade en dansstil som alla tog efter.




Dance baby

Maskinen - Alla som inte dansar

Jag skulle sluta med gott. Bra då att det första jag gör när jag kommer hem, är att äta chocklad innan middagen. Gud ska veta att jag håller emot massa frestelser! Jag tror ICA-ringen har något emot mig. Överallt har de kakor, godis, choklad på extrapris. Det är inte små lass heller.

Några dancemoves och jag är såld.. Kroppslig charm.


Länge leve våldtäktslåten..

Jag styr upp

Sade - By your side

Sool och några sköna märken jag får av datorn. Fick maskor i mina strymbyxor igår, förstod inte alls hur de blev till. Så såg jag mitt fina blåmärke på knät idag. Förstår dock inte alls hur jag fått det ?




Fancyfaces från gårkvällens sällskap. Kvällen vart förövrigt mycket lyckad!






Nästa satsning blir kryssning, eventuellt hiphop kryss i maj!



Letting go

Brenda Russell - Piano in the dark

Jag släpper taget nu.. och det känns inget annat än bra faktiskt.

Jag vill inte vara beroende av en annan människa. Jag vill vara min egna och det har jag varit de senaste månaderna och verkligen insett att jag trivs så otroligt bra med mig själv.

När jag kommit ifrån det här att vara beroende av någon så är det så uppenbart när någon annan är det och på ett sätt så känns det så skönt att inte vara en av dem längre. Jag har mitt eget liv och planerar mina dagar efter mig själv och inte någon annan.

Jag älskar min omgivning.
Jag har upptäckt något så fint, som är på väg att blomma ut (syftar inte på mig själv).


When you can't breathe I´ll breathe for you.


I'm loving it

Brandy - Right here

Sushilunchen satt perfekt denna fredag.
Fittja festen är slopad.
Efter jobbet blir det jogging med Marran, följt av middag och filmkväll. Ska försöka hålla mig borta från gott, får köra lite grönsaker och frukt istället. Har varit sugen på morötter i två dagar nu.

Imöra blir det eventuellt middag ute, se Fritz spela på Bauer, bowling och sedan eventuellt utgång. Blir ett skönt gäng som består av Ellan, Daniel, Ida, Johanna, Freddan, Loke, Mackan, Mörth+tjej, Ghassan och Marie som joinar oss senare under kvällen. Omran och Alex kanske kommer och säger hej också. Såja, nog med namedropping.

Gött mos. Snart helg!

Gåta


ghetto-booty.gif BOOTY image by POPITTO





Two worlds

Joanna - Out from under

Det är för mycket.

Jag tänker, mycket. Väldigt mycket.
Sedan känner jag mig förvirrad och splittrad. Jag saknar samt saknar (ja, två gånger), panikar, lugnar ner mig.
Det finns ingen lösning just nu, det som väntar är bara värre. Sedan... Sedan kanske det kan lugna ner sig.

Jag hoppas, och önskar.
Tills dess tar jag en dag i taget och fortsätter göra sådant som får mig att må bra.


Grönsakshuvud

Kid Cudi - Day eni nite (Crookers remix)

En jeffla massa bloggande idag.

Jag är inte fet. Jag tycker inte det heller.
Men däremot så tycker jag att jag lagt på mig lite. Min lyckogrej med min kropp börjar vända. Tidigare gick jag upp lite till vintern och sedan ner igen till sommaren. Nu har det blivit lite tvärtom. Klämmer lite här och där varje gång jag tittar mig i spegeln, men ändå kan jag inte släppa gottesakerna. Har haft lite ångest över det, men inte tillräckligt för att ta tag i det. Men förändringar är min nya grej! Så från och med imorgon ska jag och Marran börja gå ut och jogga när hon har tid (hon tränar handboll 4ggr/veckan). Perfekt timing till det fina vårvädret också.

Idag ska jag även vara duktig och promenera till centrum och handla lite mat och sedan hem. (ICA-Ringen hade varit mycket närmare, men jag ska ju bli duktig). Jag är mycket sugen på att köpa en B&J men ska försöka hålla mig. Frukt och grönsaker som gäller nu!

Mitt nya jag.

Grönsakshuvud


Yepp

Den ska jag ha.


S K A





Livet är allt underbart.

The Doors - C'mon baby light my fire

Jag är så jävla underbar.
Jag charmar allt och alla i min väg och när jag skrattar så smittar mitt skratt av sig på andra.

Fan, du skulle vilja vara mig va?




Samma sak gäller DIG bror. Så light up!


Marry me

Ne-Yo - Trouble

Jag är kär i Dr.Shepherd i Greys.
Han har så snälla ögon och är så sjukt ödmjuk. När jag kollar på den serien och ser honom tänker jag "jag älskar dig". Jag känner mig som ett flickebarn som kärat ned sig i någon flickidol. Men jag är egentligen inte kär i honom, inte så att jag går runt och tänker på honom om dagarna.. Jag älskar honom bara.

 

Åh mäh, lätt!

Chris Brown - Flying solo

Jag är inte hungrig alls.. Men man måste äta.
Oftast när jag äter bara för att jag måste och inte för att stilla hungern så blir det något lätt. Så vi testar på en omelett och ser om den går ner.

Ännu en nap i soffan. Denna från 15-18 ungefär, den var skön. Men nu står ungarna på gården och skriker en massa, funderar på att kasta ägg på dem... Men de behöver jag till min omelett.


Jag har ingen mjööööööööölk! Blir omelett gott med vatten ?