Kung trots pedofili

Michael Jackson - Human nature

Semestern börjar med att Michael Jackson dör.
Jag blir fan ledsen, jag tycker alla, någon gång under sina liv ska ha fått se en Michael konsert. Där rök min chans.






Sommar

Blacknuss - Dinah

Semester. Sol. Massa kärlek och umgänge med mina loved ones. Solnedgångar.  Muskö. Åka båt. Tälta. Utlandsresa. Sovmorgon. Grill. Roadtrips. Soluppgångar. Gröna lund. Picknick. VIN. Sololja. Freaky toes. SMS & MMS. Tonårsfylla. Bruna ben. Skratt. Kvällspromenader. Rosiga kinder och mjuka läppar. Uteserveringar. Dans. Sand mellan tårna. Åka bil med vinden i håret. Total lycka. Med mycket mer..



Två dagar kvar.


So they don't understand
Why I never leave you
Explain my love
I don't need to


Ett till

Det här fick jag iväg igår kväll (smsväg) efter 7mg Zolpidem (insomningstabletter).

"HittAde inte mpbilen i min hand. Worldwide snygg,, (regeringen diskuterar medan vi väntar på besked.) det börjar kännas oklart. Det finns ingen plAts i min säng. Jag sover nu, orkar inte diskutera mer med er, godnatt ta hand om honom."

Och därfefter ett till.

"Har han sovit  Nåt ? Lämna brevet så ser h. Det bevis.   0"

Och såhär i efterhand fick jag höra att jag trodde det var folk i min lägenhet. Ärligt talat så tror jag helt klart att jag såg folk och att jag hade diskussioner med dem. I mitt huvud såklart. Se bara på sms:et.
Kanske skall sluta med tabletterna innan jag börjat med dem.. ? Alternativt ge upp smsandet efter jag tagit dem och istället faktiskt lägga mig på en gång.


Men.. Lite kul är det och jag har ju några tabletter kvar.
To be continued..


Kanske är det jag som har snuskigt tänkande

Rick Ross feat. The Dream - All I really want

Jag gillar inte att sitta i folks obäddade sängar för jag tänker att de kanske haft lite kul i sängen och att den är lite dirty. Jag gillar inte att sitta vid andras datorer (speciellt inte karlars) då jag tror att de tagit på sig själva och sedan på datorn, alternativt petat i näsan och dylikt. Jag gillar inte att ta på dörrhandtag till offentliga toaletter efter efter jag tvättat händerna.

Jag vet inte, kanske är det jag som är dum i huvudet? Ju mer jag tänker på det, desto knäppare blir jag.


Så, det var dagens inlägg hemifrån pappa. Känns som jag måste skriva ett inlägg varje gång jag är här och väntar på att maten skall bli färdig. Det känns lixom bra att författa medans pappa lagar god mat.

Livsglädje...

Kevin Rudolf feat. Lil' Wayne- Let it rock

Solen steker, inte ett moln på himlen, jag jobbar i en bunker och är tokförkyld.
Älska livet...

Återigen det här med kärlek..

T-Pain - I'm sprung


I vissa böcker eller filmer t.ex så återberättas vissa grejer för man ska uppdatera sig lite och minnas händelserna i tidigare kapitel. Minns ni när jag skrev att livet är som en bok? Nu återberättas ett av dessa kapitel i min livsbok. Känslan återberättas, den är tillbaka. Men är den tillbaka för att stanna? Min bok är långt ifrån redo att publiceras..


"I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't live without each other love.."

Citat ur ett Sex and the city avsnitt jag såg häromdagen som bara får mig att vilja gråta.. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Men.. Finns det något sådant? Det kunde heller inte komma vid ett sämre, eller bättre tillfälle än vad det gjorde. Jag kan inte avgöra om det var bra eller dålig tajming. Men det högg till i hjärtat och jag höll tillbaka tårarna medans min hand låg i din..


Jag vill gärna tro att den sortens kärlek finns. Och jag tror att den finns.. Men samtidigt känns det som jag är väldigt naiv när jag sitter här och hoppas.



 

Här vare livat som aldrig förr

Jag tänker inte ens nämna midsommar. Man vill gärna vara med alla men det går inte. Får se helt enkelt vart vinden tar mig. Man får göra upp ett schema eller något. Vädret förstör ju en hel del. Men som sagt, jag ska inte nämna midsommar i detta inlägg... Det blir nog bra hur som.



Thoughts

The Pussycat Dolls - Hush hush

Overkligt hur saker och ting ibland aldrig förändras. Både positivt och negativt. I det här fallet vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Det känns bra, men vad är det bästa i slutändan, för min egen del?

Det känns skönt att vara tillbaka igen men samtidigt är jag förvirrad för jag försöker att inte bara låta hjärtat styra. Hjärtat vet inte, hjärnan vet. Men vilket av dem har starkast vilja? Ska man njuta av saker och ting så länge man kan och är det värt smällen som någon gång kanske knockar en.. Kanske kommer den, kanske slipper man undan.

Hoppet lever ju ändå kvar trots allt.

Aldrig stavas aldrig med två L


Min hjärna, mitt hjärta får aldrig vila... Aldrig, aldrig, aldrig..........


Jag orkar inte.


Bitch

The Pussycat Dolls - Hush hush

Sitter hos pappa och väntar på mat.. Sade att jag skulle komma 16.00 men var här 16.34, varför är maten inte klaaaar? I'm hungry. Nu står han där i köket och lagar mat och fiser och jag skriker från rummet att han är äcklig och han bara fnissar. Det är tur att pappa är lika omogen som jag.

En liten uppdatering om vad som händer i mitt liv alltså.
Lika innehållslöst som vanligt. Inget nytt.... Eller inte.

Om ni bara visste.
Det jag undrar är dock; hur blev det såhär?

Jag har för övrigt gått ner 2-3 kilo denna vecka, upp och ner. Jäjj.

Wait


Jag har inte ens orkat sätta igång datorn.
Jag kommer tillbaka.. Snart.

Love 'em

Milow - Ayo technology

Jag har äntligen införskaffat gardiner till mitt vardagsrum! Sketsnygga! Turkosa gardiner i mitt brun-vita vardagsrum, nu är det bara grejjer på väggarna som fattas, någon snygg tavla som jag och Marr ska måla själva samt två hyllor som skall upp till att börja med och sedan lite turkosa detaljer. Samt massor med ljus såklart. Jag är freakin' fuckin' nöjd!

Ladda mentalt nu inför veckan..

Dör för denna.




Grrtussig

Hata. Nattbuss. Hem. Tjej bredvid som luktar matos. Måste kissa. Sverige. Sämst i fotboll. VM nästa år? We'll see.

Love letters of great men

Milow  - Ayo Technology

" Life has become very dear to me, and I am very glad that I love. My life and my love are one. "But you are faced with a 'no, never never'" is your reply. My answer to that is, "Old boy, for the present I look upon that 'no, never never' as a block of ice which I press to my heart to thaw. "




- Vincent Van Gogh


Fatty boom boom


Varje gång mina grannar går förbi mitt fönster så står jag med halva kroppen inne i antingen kylskåpet eller skafferiet... Jag skäms. Det här med bantning är inte min grej, det går inte så bra för mig. Jag älskar ju att äta!




Becca hade tråkigt en dag, vilket resulterade i detta.
Jag undrar vad som försiggår i den där hjärnan....



Rap das armas

Daville feat. Sean Paul - Always on my mind (remix)


Är det meningen att jag ska blogga här..? Jag vet inte. Jag har tappat lusten på sistone.

Igår... Igår, igår, igår. Många jag bara ville ge en skalle så de somnade, för att få tyst på dem. Skitsamma, vi fick extra pengar. Dubblerade timlönen med fulerier. Mwahah svartjobb är kul. Tror det var första gången för mig ?

Färga håret nu i brist på annat, nu blir det slingor igen.


Supermorsa wanted.

Dr. Alban - Work work


Folk är så lata här att de inte kan ställa in sina kaffekoppar i diskmaskinen efter sig, och när det inte finns ren disk, då tar de champagneglas och dricker kaffe i. Äckligt betéende.

Varför ska folk ha så jävla svårt att städa efter sig på arbetsplatser? Här skulle vi behöva en såndär supermorsa som tacklar sådana äcklen som inte diskar efter sig som i den där tevereklamen.



Jobba och stå i

Crowded House - Don't dream it's over


 

Min dator är muttseg. Jag tror jag behöver formatera om den, jag har inte ens äkta Windows just nu. Jag gillar inte sånt, vet inte hur man gör, har inte tålamod.. Tur att det finns en karl som alltid erbjuder sig att hjälpa mig.

Nu ska jag försöka sova. Har hittills bara kört sömnpiller en gång! Försöker undvika att ta dem i möjligaste mån. Imorgon blir det jobb och sen åter jobb, jag kommer i princip jobba hela dygnet, med en paus på 4 timmar.

Natt.



Too much info

Jag har kissat 3 gånger på cirka 1½ timme och nu är jag kissnödig en fjärde gång men jag håller mig. Jag har visserligen druckit och dricker mycket vatten idag och det bara rinner rakt igenom. Men tror att det beror mest på att jag har tighta jeans på mig som trycker rakt på kissblåsan.

Elli som säger att jag jämt är tight. Idag Ell, idag är jag tight. Så tight så jag måste kissa stup i kvarten.

Shaken gav mig kväljningar btw, nästa gång blir det ny smak, allt annat än päronspyan.



Nästa vecka händer det grejer!

Eko

Lil' Wayne - A Milli

Jag måste få annat att blogga om.. Jag måste komma på andra tankar. Jag känner mig dessutom bitter idag. Kan vara vädret, kan vara sömnen.. Jag drömde en halvt obehaglig dröm inatt också om något som komma skall.


Jag frågade precis Tim om min röst är pipig, vilket jag inte tror att den är men jag kände mig halvt pipig när jag talade med en gubbe till VD på ett företag precis, han var trevlig dock. However.
Det svar jag fick var:
- Shit, det är det första vi säger till varandra på hela morgonen..! Känner du vad mycket vi fått gjort?

Yes, på med headsetet igen och gör det vi får betalt för. Men nu är det lunch, dags för en äcklig shake.

Later.. ter.. ter. ter.




Underbara ting

The Isley Brothers - Don't say goodnight (It's time for love)

Jag älskar att det finns karlar på denna underbara jord. Eller snarare att denna karl finns, en absolut fröjd för ögonen.

Jag gillar att bara iaktta. Bara se konturerna av den muskulösa kroppen när han rör sig.. Eller när han står vid spegeln och fixar med sitt hår, varenda slinga måste ligga perfekt.
Jag älskar håret, de små slingorna som hänger för ögonen. Mystiken i hans blick. Blicken som säger att han när som helst ska röva bort mig och göra precis vad han vill med mig.

Åsynen av våra nakna kroppar omslingrade av varandra och morgonsolen som börjar titta fram. De mjuka kyssarna som får timmarna att flyga förbi. Att vakna och se hans hand vilandes tätt intill och armen som håller om mig. Det trygga bröstet att somna emot. De lugnande andetagen och hjärtslagen. Till och med fötterna omsluter varandra när vi sover. Att se hans fina ansikte och de gudomliga skrattgroparna på morgonen och veta, att det här blir en bra dag.
Jag skulle stanna tiden om jag kunde, för det är här jag vill stanna.



 

Miss them old times

Vitamin C - Graduation (Friends forever)

Jag saaaaknar er Lium-gamlingar!
Jag vill tjuvringa folk och säga att de kan ha blivit smittade av klamydia! Eller säga att vi ringer från Radiotjänst och att de måste betala tv-avgift. Jag vill busa!

=((

Come back.