Jag har aldrig fått en smäll, inte ens tanken har slagit mig

Snook - Änglalik



Long time no see.






Nej, nu ska jag styra upp mig från vardagsrumsgolvet och leka husmor medans karln min är och jobbar för föda.

Peace baby.

Two hearts..

One love


Ibland känns det som mitt hjärta ska explodera.
Freakin' love us.




Loveface

Usch, vad mycket bra musik det finns. Har en liten svaghet för grekisk musik.

Mmmmmnu ska jag ta och krypa ned i sängen hos min mänskliga sänguppvärmare. Natt och sånt.


Ever thine,
ever mine,
ever ours..






Tjurig

Christina Milian - Us against the world
Black eyed peas - The boogie that B


Jag saknar musiken på min förra iPhone, saknar The Dream, saknar låtarna som jag inte ens vet vad de heter. Ge mig min musiiiik!





Leaky holes

Jag är så förkyld så jag tror jag avlider, helgen har bestått av snorpapper och rinnande ögon och det vägrar ge med sig. Nu har jag feber och kallsvettas. Kan inte ta av mig tröjan för då fryser jag, kan inte behålla den på då svettas jag.. Kand indte andtas.. Men jag är på jobbet! Still going strong.

Sweet jesus, nu vill jag bli frisk...


Mensmonster

Toto - Hold the line


Jag känner mig ynklig.. Förkyld så in i lådan, mensmonster och gråtmild. Kan någon köpa sega ostbågar till mig för Fredrik har ätit upp mina...
Love isn't always on time.


Trevlig helg.





Lunchgöra

Rödbetslunch är bra lunch. Dock blev det en ensamlunch. Sällskapet fick bestå folket som prydde de andra borden, teven, Metro och fejschatten. En avkopplande lunch med andra ord.


Lunchmusik.





Och något helt annat; Se ej filmen Wolfman.
Jag ska inte säga att den var dålig. Den kändes mer som.. Regissören kommer på en idé att göra en film om en man som blir en varulv och sen har han lite andra scener han gärna vill ha med. Som att t.ex tortera någon med att sänka ner honom i isvatten några gånger, en vacker kvinna måste vara med i filmen också. Sen klipper vi ihop allt och gör det till en film. Filmen ska gärna vara filmad i enbart gråton.
Voilá, Vóila, Voíla! Vet inte vart apostrofen skall sitta...


Och en sista:




Rysningar !


Min

Någonsin tänkt på hur skönt det kan vara ibland att vara trött..? Fast inte alltför trött som när man knappt kan hålla sig vaken på jobbet.
Nu har jag en såndär skönkänsla av trötthet efter lunchen.. Mysig kan man säga. Tror jag kopplar trötthet till mys. Jag vill mysaa nuuuuuuuuuw!

En perfekt söndag var det helt enkelt.
Jagärsådärfjantigtkärsåattdetpirrarimagensåfortjagtänkerpåhonom
Ochdetkännssåbrutaltunderbart. JÄD.




Holleeeer





Brännbra

Jag tänkte på en sak. Eller snarare, jag läste en sak som fick mig att tänka en sak.

Det måste vara skönt att dö. (Jag är annars inte rädd för döden, mest rädd för Hur jag kommer dö).

Det sägs ju att när man nyser så stannar hjärtat, vilket betyder att man dör för någon millisekund, eller så kanske man hinner nysa mellan 2 hjärtslag om man har tur, - alltså inte lika skön nysning? However, om det är så skönt att dö som det är att nysa så måste det vara guldvärt att vara död!

Typ som att gå omkring och ha orgasm 24/7, om man nu har någon form av tidsuppfattning on the other side..



Jag har nya stillisar. Stillisar sviker aldrig ♥



This is not goodbye

Freaky-Fred har sålt min Precious Peach.. Till en man som ringer och säger att han gjorde ett test och tydligen är metrosexuell enligt testet och nu "bara måste" han köpa sig en rosa mobil. MIN rosa mobil.
Min Precious Peach har hamnat hos någon byggarbetare som inte vet om han bara är metrosexuell eller om han är hetero eller homosexuell. Den kluvna mannen måste hursomhelst ha något rosa i sitt ägo oavsett vilken sexualitet eller vilka intressen han har..

Jag har separationsångest, trots att jag älskar min fina rosa iPhone till månen och tillbaka.



Wrinkle wrinkle litte star

Min coach, Sven har idag påpekat 2 gånger att jag ser besvärad ut och ska släppa det som håller mig besvärad (?) Jag känner mig inte besvärad men jag misstänker att det kan vara min funderar-/kanintesova rynka han syftar på. Jag kan inte rå för den! Kanske någon magisk ansiktscreme kan få bukt på min nuförtiden nödiga look.. ?




Jag hoppas du dör

Såg nyss videon på Idiotlatvianen som kastar ned sin grannhund för en bro och jag ångrar att jag tittade på den.

Jag blir så arg så arg så arg så arg! Mår illa av den. Att det finns hjärtlösa typer som dessa i videon, skulle inte tveka en sekund på att skjuta honom om jag var där. Men det tar inte bort ljudet av hunden som gnyr ur mitt huvud.
Jag mår illa.


Om ni vill se
idiotjäveln.



Sthlmpole


Who's with me ?


8 lektioner á 1 timme 15 minuter SEK 2000.


Vattnet är tillfälligt avstängt och jag fruser. Ett bad är ju då inget alternativ så jag ska nog dricka mig varm på glöggen som är kvar.



Leona Lewis - Footprints in the sand


Jag gillar mina söndagar med Fredrik.

Såja.

I'll holla när jag har något mer att skriva.




Vidrigt


Och vad gäller mig så är jag nog rätt bra på låtsas trots allt..



Tards

Det går fan inte...
Jag har försökt hålla mig undan sånt som avslöjar vem som vann Paradise Hotel men det är fan omöjligt. Antingen så är det stora rubriker eller bilder från gårdagens final eller så är det idioter på Fejjan eller i bloggar som avslöjar..

Men en fråga är ju då Varför man skriver vem som vann i sin status på Fejjan. Hajjar man inte att de som är intresserade förmodligen sett finalen också och redan vet vem som vann och därför inte behöver informationen. Eller att de som är intresserade men inte sett finalen hellre vill få det avslöjat när de väl har tid att se finalen själva. ELLER att de som faktiskt inte är intresserade överhuvudtaget heller INTE behöver informationen!

GÖR OM OCH GÖR RÄTT! 

Jag brinner aaaav!

Hater.





 

Varremerro

Häromdagen kände jag ett otroligt sug efter sommar och vattenmelon och se på fan! Idag fick vi vattenmelon på jobbet! Dock ingen sommar, men lite lyrrig frulle är inte dåligt det heller.


R.Hood tycker min rödbeta jag har i matlådan ser ut som en bränd köttbulle. Dålig stil. Testa ät mycket rödbetor under några dagar så kommer ni tro att ni kissar blod. Awesome.