Mi amor

När direktörerna på mitt arbete inte låter mig jobba och istället skickar hem mig för att jag ska nyttja min komp så brukar det sluta dyrt för plånkan istället. Det vart en trevlig liten shoppingrunda med herr Hood.
Imorgon slipper jag visa facet på jobbet helt och hållet eftersom jag är ledig. Så vill ni mig något imorgon förmiddag så kommer jag ligga naken i sängen och njuta av sovmorgonen med karln min.

Mot eftermiddagen så blir det troligtvis att styra kosan till Uppsala.

Då ska vi strax se hur det går för mediekåta Angelica i lyxfällan ;)





\m/

Jag, Emil och Robin fick vara rockstars för en dag och medverka i MTGs musikvideo som ska spelas upp på MTG awards.
Det blev lite sminkning, på med röda accessoarer sen var det bara att börja mima och rocka loss. Nu är det bara koks och brudar som saknas sen är vi fit for fight!

Riktigt så rockigt var det dock inte.. Men roligt däremot!




Nice gött

Nu har jag gjort lite hemmaövningar för götten, det var jobbigare för vänster skinka än för den högra, mindre tränad? Får se om Emelies rumpövningstips ger resultat, det märker vi imorgon eller i övermorgon. Now I sleep.




Vad hände på kryssningen?



El-apor

Den jäveln på Energibolaget fulsålde till mig och jag fanns inte ens reggad i deras register! Förmodligen så lade han inte ens beställningen eftersom jag tvingade honom att lova mig 10% billigare än hos Vattenfall i muntliga avtalet eftersom han lovat mig det innan.

Vilken liten apa. Jag stannar hos Vattenfall, det känns tryggast. Nu med bättre villkor dessutom.






Runt i hela staden

Måste busschaufförer vinka till varandra bara för att de har samma yrke?
Tänk om jag skulle vinka till alla kineser bara för att de är kineser.
Tror ni det finns fler busschaffisar än kineser på denna jord? Det finns ju många bussar som körs, men samtidigt upptar ju kineserna en femtedel av jordens befolkning.

Då skulle det innebära att var femte fordon skulle vara en buss, minst. Det innebär många sura busschaufförer och ännu mer avgaser. Och väldigt många kinesiska busschaufförer, vilket egentligen höjer siffran för antalet glada busschaufförer.

Bara en tanke.



Låt mig

Inbilla mig.

Mina tights börjar bli för stora, jeansen sitter snyggare. Biccarna pratar med spegeln när jag borstar tänderna.

Efter att tränat typ fyra gånger.
Det sitter i huvudet.



Long time no listen.




muihihi


När handlingar väger tyngre än ord

Så.. Frestelsen var alltså boven i dramat?

Oj vad du har lång väg kvar..



Moppemusche

Shit.. Han som kommenterat två gånger måste ju vara riktigt häftig. Imponerande ordförråd på dessa grabbar.


Mad

Det sista jag vill göra är att laga middag. Så min tanke var att äta havregrynsgröt, duscha, slänga i mig två stillisar och sova. Men! Det finns ingen mjööööööööölkkkkkkk! Kuwk.

Vi har nog inte handlat ordentligt på flera veckor då det inte är det första man gör när man får tid över till att umgås daytime. Så kylen ser inte så djävulskt roande ut och blicken dras till min bag-in-box. Kan ju fylla ut tomrummet i min mage med drycken så slipper jag även slösa på sömnpiller. Kan vara något?

Fast.. Jag bangar nog. Det får bli fiskbullar och ris.
Jäjj.



Leckus

Just det! Jag drömde om min Lecka inatt! Hon var så mjuk och go', min fina älskling.

TACK!




Hottie

Jag förtjänar att sova..
Är ganska sugen på att slänga i mig några piller efter jobbet och få mig lite skönhetssömn. Det är inte så jävla hett med rödsprängda ögon som jag hade när jag vaknade imorse. Linserna skaver sådär extra skönt mot ögongloben då.




Inte utan mitt Herbal

Nu är jag blomma efter duschen.
Mitt hår behöver klippas. Det börjar bli sådär långt och stripigt i topparna nästan. Det blir en skum frippa när det fått växa en del efter klippning och liknar då lite lätt löshårsfrippa. Nivet, när underhåret ser mycket längre ut än det övriga och håret ser misshandlat ut.
No offense till dem med löshår. Det är skitsnyggt. Verkligen ...


Jag har under en period stört mig på en sak.
De har slutat sälja Herbal essences! För att på något sätt beskriva känslan jag känner när jag tvättar håret med Herbal se video nedan. På riktigt.
Jag tror jag ska skriva klagobrev till Unilever eller whoever framställaren av shampot är. Jag älskar mitt Herbal och har varit trogen användare i cirka 13 år (utan att överdriva), vilket innebär att vi haft en längre relation än många giftermål i dagens samhälle.





Come back min väldoftande älskling..


Lite

Jag har en träningsvärk som vandrar ner, upp, fram och tillbaka i kroppen som aldrig riktigt får chans att avta. Det gör ont men det gör bra. Jag som tyckte att man inte har något liv när man jobbar till 19.00. Igår var det jobb till 19.00 och sedan raka vägen hem för att suita om till gymmet. Jag och min personliga tränare var hemma runt 22.30 snåret.

Teve hanns med, samt dusch och Roast på Berns. Imorse var jag freakin tired medans någon annan fick ligga kvar och troligen kommer sova cirka 6 timmar längre än jag. Jag är lite bitter.



Ajuste, hela bussen stank skit imorse. Bokstavligen. Inte någon-har-trampat-i-skit stank. Mer åt, Bajsmannen-s(ä)itter-på-mig hållet. Det var inte så nice I tell you.


Lets get skinny

Eftersom jag jobbar dagtid så får jag inte njuta av solen och försommaren så mycket. Men ett tecken på att sommaren är på väg är ju vad folk har med sig i sina lunchlådor. Det är grönt, orange eller flytande. De står alla där och skalar sina morötter och sköljer salladen eller skakar sina shakes omsorgsfullt.

En annan diet är ju no-cash dieten då man är så illa tvungen att leva på morötter. Heja Lejan.


Något värt att nämna är ju att Winback blivit nominerade till MTG awards, kategori: årets bästa säljteam. Det är stort när det gäller hela Tellus.



För intresseklubben

Lördagen slutade hemma på soffan av diverse anledningar. Fick sån olust att röra mig utåt så jag spenderade kvällen med Sherlock Holmes.. Vi somnade på soffan.

Efter många om och men lyckades jag och min andra halva ta en snabbis på gymmet igår och kvällen avslutades med bio där även Taxi-Starran joinade. Det var mig ännu en bra söndag.

Jag har inte så mycket att skriva, bäst att hålla sig borta egentligen. Annars finns det risk för att det blir så intressanta inlägg.





Dinner

Massari - Real love


Det finns absolut ingenting att se på teve just nu. Tänkte äta min healthy fiskgratäng med grönsaker and non carbs och se på teve men maten hann bli kall medans jag zappade och det hela slutade på IQbefriade SVTbarnkanalen som ligger på kanalplats 153! Gött med alldeles för många kanaler men inget sevärt.

Tiden flyger förbi idag.
Nu måste jag klä av mig naken och duscha och eftersom jag måste åka kommunalt för att slappa och umgås med hürcompagniet så måste jag tyvärr klä mig decent.


Heippa.


Happy long time

Efter jobbet igår drog vi hem till Gabriella för lite sushimaking och umgänge innan jag drog vidare och mötte upp de andra.
Jeffiner fick sin sushikväll och på köpet fick Ida bli sådär härligt thaiglad som hon blir när det är dags för hemmagjord sushi. Och vi lyckas varje gång! Tror starkt på Bikini/Sushibar.







Hej Ågren

Jag hatar vanligtvis Grodan, men igår var det modevisning och allt så jag gav det en chans och det visade sig bli en grym kväll.
Gillar att jag tror att jag är kung på deala med taxichaffisarna när det är dags för hemgång. Men det blir liksom en lite skönare känsla att sätta sig i deras flyktingbilar och åka hem efter man fått förhandla lite. Lägga fram för- och nackdelar, nivet. Sånt crap som egentligen inte hjälper, utan man får vara lite charmig istället.
 
Denna kväll däremot blir nog lite lugnare. Slantarna på kontot behöver inga fler besök av herr Ågren och jag är inte den som gärna super bort helgerna.

Lyckat att jag och Fred tänkte gymma idag innan han skulle till work. Om gymma betyder somna på soffan så, way to go! Bakisgym är nog inget att satsa på I tell you.




Freitag

Imorgon ska jag jobba! Har suttit och ugglat i den här lägenheten i 3 dagar och blir snart tokig. Bäst för solfan att titta fram även imorgon. Sen är det helg och jag känner för rajraj, whoopaa.





Yes man

De enda som ringer på vårat hemnummer är försäljare och jag föll precis offer för en.

Nu har jag bytt till Energibolaget.
Han hörde att jag var nojjig och försökte dra till med "det här är bara en förregistrering, du kan ringa inom 14 dagar om du ångrar dig". Fuuuuuuul!
Men men, jag får billigare el enligt honom. Han fick göra om muntliga inspelningen för att han inte nämnde att han lovat mig 10% billigare än hos Vattenfall. Biatch, I got you Johan Vidic(?)


Jag är köptorsk faktiskt.. Enda anledningen till att jag tackade ja nu var säkert för att Fredrik inte satt bredvid och gav mig mördarblicken.



Bra skit


Nämen

Ibland när jag sitter på Fejjan så ramlar jag in på någon gammal bekants profil. Gamla skolkamrater och dylikt, nivet. Hursom.

Konversationen med dem i mitt huvud börjar "Hej, hur är det. Är du fortfarande tjock?". Dunno why. Men det är nog den första fråga jag ställer mig om de tidigare varit tjocka.. Så ytlig är jag.

Heippa.


Hjälp

Planet Earth, jag älskar det programmet. Men jag och Fredrik har aldrig lyckats hålla oss vakna när vi ser på det. Det är ju rena sömnpillret.
Tror det är den där lugna, harmoniska berättarrösten.. Testa!


Min hals kliar och jag är uttråkad.
Har plöjt igenom alla avsnitt av Vampire diaries nu och vill ha mer.. Han är het den där Stefan Salvatore, Damon likaså men jag är mer för the good guy. Ida, du slänga Twilight Eddie i väggen.







RIRIRIRI

Vi var på arabfödelsedagsparty förra helgen.
Jag och Marr drev lite med dem, men behind their back förstås.







Vad som en gång funnits

Ibland tänker jag tillbaka.. Långt tillbaka. Saker som påminner får mig att tänka tillbaka. Saker, platser, ord, musik.. Främst musik. Musik med text som påminner om känslor och hur saker och ting var, kändes. Hur saker och ting hade kunnat vara.
Jag leker bara med tanken. Man undrar alltid "tänk om". Även om jag aldrig ångrar en dag så finns tanken alltid. "Tänk om".


Petter & Veronica Maggio - Längesen får mig att tänka tillbaka.

Den är fin. Den beskriver känslan fint.





Kuwl

Boulevardteatern var lika svettig som den såg ut. Men så ska det vara. Ståupparna ska känna trycket. Sven var förövrigt grym och tog en direktplats vidare.

Nu är jag sjukis. Det sköna med att ligga hemma och vara sjuk är att man kan plöja filmer. Men det sega är att det är sol ute och då ser jag knappt teven för det blir så ljust i vardagsrummet. Det som är ännu segare är att jag klagar på att det är sol ute!

Passande att bli sjuk när jag försöker komma igång med träningen va? It happens every time...



d

Vi är 6 personer som sitter kvar på jobbet och lökar i väntan på att få sluta. Efter work blir det Svempas standupdebut på Boulevardteatern. Men först sushi!

Boulevardteatern ser förövrigt jävligt svettig ut.


Awesomeness

Min lördag såg ut såhär:
Bakismys i soffan med Freaky-Fred tills han åkte till jobbet runt 17.00 tiden.
Slocknade på soffan ganska direkt efter han gått, vaknar 00.00 och försöker förstå vart tiden tog vägen. Hoppar in i duschen, glor på teve en stund och somnar igen. Vaknar 03.40 när Fred kommer hem från jobbet. Går och lägger oss och jag vaknar 10.00 idag.

Jag har inte ens ångest över att jag sov bort lördagen för det var så jävlar i min låda skönt.


Jag hade en bra fredag iallafall, vilket dels förklarar lördagen.




Perfect sundays

Petter - Längesen


Ännu en lovely söndag med Fredrik.
Brunch på Hard Rock - satt i solen och kikade skate - Cosmonova.

Vi är bäst.





Ajda


Jag är så hungrig på min matlåda så jag skulle kunna ligga med den.
Feed me.

Efter work ska jag glida hem till min thais <3




Måste klå Dojan

Hjälp mig få ut sista bokstaven..




Sån e jag

Igår bestämde jag mig för att sola efter jobbet. Hoppade på bussen och kom sedan på att jag glömt att ta ut kontanter till solningen. Så när jag ändå satt på bussen bestämde jag mig för att åka vidare till centan och handla lite till middagen (broccoli, haricot verts och bea).
Tvekade lite eftersom jag vet att det brukar sluta dyrt, vilket det mycket väl gjorde. Jag kom hem med två matkassar. Sjuhelsikes dyr broccoli!


That's how I roll.

Middagen var god iallafall.


Freddie mou

Jag hatar att jag och Fredrik jobbar i skift, då ses vi bara när den ena sover de dagar båda jobbar. Å andra sidan är han finast när han sover och med den bilden i minnet lämnar jag vår lägenhet när jag åker till jobbet på mornarna.

Love of my life, I miss u.
Now I sleep.
Puss


It's good to be me

Medina - You and I



Jag har ätit såndär vahettere.. middag idag. Det var längesen känns det som.

Min träningsvärk började OK idag, men nu mot kvällen börjar den bli olidlig så jag försöker sitta still på ett ställe.
Ska bli kul och stiga upp ur sängen imorgon. Sen blir det gym efter work igen!


Det var en tjej som ringde hem hit och bad mig ställa upp på en marknadsundersökning om kost och kvinnor nyss. Så frågade hon bland annat vad jag tjänar innan skatt. Hennes svar till mitt svar var något i stil med "eeeh, ahaa, ok". Jag är en av de kvinnor som höjer genomsnittslönen för oss kvinnor! Det är ju trevligt.



Jalla bye

Jag hittade mitt busskort!
Jag visste det, jag ÄR perfekt!

Nu har jag debuterat på gymmet också. Nästan så gymknuttarna på SATS började darra när jag klev in på mina stadiga.



Nu dusch och skönhetssömn.


Helvetääääeeee

Stressmorgon.
Imorse insåg jag att jag förmodligen tappat bort busskortet. Letade igenom alla hundra väskor jag bytt mellan de senaste dagarna och inget lila kort syntes till.. Det sugiga är att jag nyss köpt det! Helt pris dessutom!!!

Det är inte likt mig. Jag tappar inte bort saker, jag är ju perfekt.

Reducerat för denna gång..? Kommer någon kontrollant ta mig då? Jag klarar inte av stressen att se någon parkeringsvakt gå på bussen. Mina nerver kan inte ta det. Jag åker bil med Marie ibland, behöver ingen mer spänning i mitt liv än så.




Duschen var det

Jag gillar inte förråd/källare och dylikt. Det är Alltid mörkt där trots när det är tänt.
Jag går helst inte dit ensam. Jag bygger upp ett scenario i huvudet (anledningen till att jag slutat slänga soporna) att lampan släcks, eller att någon stänger in mig osv. Det går inte. Vill inte. Jag går inte dit.



Go me

1 h och 15 minne tog det! Dock gick inte all tid åt att gräva efter ett par skor. Röjde upp lite i garderoben så man kan röra sig i den nu om man vill också. Skulle behöva gå ut till förrådet med lite grejer men det vågar jag inte ensam när det är mörkt och monster ute så jag slängde in allt igen. MEN! Man får plats därinne. Det är det viktigaste. Jag frigjorde cirka 1 kvm, hejja.


Nu är det dusch, sova och längta efter karln min som jobbar sent.
Natt.





Dig in

Imorgon ska jag göra en debut på gymmet tänkte jag. Därför måste jag nu in och gräva i garderoben efter de träningsskor jag vill ha. De ligger i en låda längst in, längst ner, under massa andra flyttkartonger, som ligger bakom en klädhängare som är impossiblé att få ut genom dörren med kläderna på.

Nu har ni fått en liten beskrivning av hur vi löst Fredriks temporära klädkammare på samma gång.

Meeen, det kan vara värt att gräva efter den där lådan. Många av mina vår/sommarskor ligger i den. Och skorna lär jag hunnit gräva fram tills vi får stadigt vårväder, säg.. 2 månader?




The hunk

Promotar Abbes musikvideo lite som han producerat och även medverkar i. Gissa vilken roll han spelar.




Vill även tacka Gud för han gett mig någon som lutar mot nackspärr.
Så.. Tack Gud.



TT wants to party all the time

Ison & Fille - Ikväll är vi kungar


Gårkvällen spenderades hemma hos Beccalainen med hürcompagniet. Det snackades mycket bröst och idag drog vi till Underverk1 och kikade bhar. Jag köpte på mig mitt livs dyraste BH hittills men fan vad värt. Nu har de det så bra där nere, småttingarna.


Nu blir det dusch och påklädnad, sen hem till Lock the cock and get tipsy. Får se vart kvällen bär av. I've got places to be and bitches to see.


Holler!






Gört

Schööning.




Seeeriously




Kan den skara människor vänligen typ, skjuta sig själva eller något.