helg..

Har gjort absolut ingenting denna helg!! (kan man säga så?) bara suttit hemma å ugglat.. bläähä
roligt å bli väckt kl 5 på morgonen å sen få ett helvete efter det TACK M !!
ibland vill jag bara slå dig...


jajja, har varit hos pappa en stund idag iaf.. d va bara han, jag å Leckis idag.. Josef å Andreas jobbade båda två. vi  åt och titta på fotboll.. kuuuul .
hämtade mitt paket oxå idag från ellos.. har vågat mig på lite färg. beställde två cerise/rosa linnen och en limegrön tröja samt massa annat. men de färgerna är nya i min garderob kan jag säga! annars gillar jag gult. men känns som det börjar bli lite för mkt gult nu, kommer ju se ut som en kyckling varje dag nästan.
Kommer va guldvärt när H&M paketet kommer i maj-juni.. iiih jag längtar..

ajuste beställde en mucho najs bikini oxå som jag fick hem i ellos paketet.. fuck en snygg beach-kropp, min bikini kommer fånga blickarna istället!

ne nu ska jag nog betapeta lite.

Ha en bra dag, imorn e d jobb. wiee

ärligt

Seg dag... har inte ens duschat ännu... dags snart kanske så man kommer igång lite?
sitter å lyssnar lite på T-bain... rätt så bra faktiskt!

Nu har tias köpt sin efterlängtade projektor och sin duk som är 108 tum!! (tror jag ) amagaaad blir nog många film-/x-box kvällar här framöver..

jaha.. vad ska man göra denna fattiga lördag då? skulle va skönt å åka utomlands.. idag idag direkt men inom en kort framtid iaf! firar snart 4 år med min skrutt.. då skulle man kunna åka bort en vecka lr nått.


jag orkar faktiskt inte skriva mer idag.. ska umgås lite med mina gamla sega hund.. hon e lite sliten min lilla älskling! <3 ÄNGEL!

pussi

nuss

Idag har jag varit duktig och jobbat heldag.. ååååh så duktig! 07.45-17.00 vid 14.30 var jag så trött så jag kunde somnat när som helst.. men det brukar bli så efter man ätit :P

imorn ska jag jobba extra igen.. fast denna gån kanske jag bara jobbar till 15.00 det är ju trots allt fredag. hihi skönt att ha ett så flexibelt arbete!!

snart måste jag gå och hänga tvätt, blä! skulle behöva slänga in en ny tvätt oxå.. men den blir nog klar sent och jag orkar inte hänga tvätt när jag myst ner mig i sängen och är sömnig.. men vi får se helt enkelt. dessutom ska man inte tvätta så mkt.. vi måste tänka på hur vi påverkar klimatet!! gjorde ett test häromdagen på nätet och insåg hur mkt koldioxid vårt hushåll släpper ut så kände man ju att man är lite.. ja vad ska man kalla det? skyldig?
Såg en video om de stackars isbjörnarna som levde i en grön natur.. hur sjukt är itne det? de ska ju ha is att lalla omrking på! stackars isbjörnsmamma och isbjörnsunge.. tänk på dem när ni väljer att ta bilen istället för att cykla !
fan jag mår dåligt i minst en vecka efter jag sett sånt där.. djur är det finaste som finns.. vi måste vara rädda om dem!

Där har ni mitt beslut.. jag kör inte några fler tvättar denna kväll inte! även fast jag skulle behöva tvätta mörkt så tar vi det en annan gång. Imorgon kanske..? haha nee gud vad dum jag är.. ska gå i smutsiga kläder resten av livet.. bara för Er alla vita söta nallebjörnar.. fast ni äter upp söta små sälar, mm jag har nog sett Er på animal planet! haha nej jag är för trött skulle kunna hålla på i evigheter.. hänga tvätt nu!

Ciao