Abstinens

Avant - I wanna

Jag har blivit en "Facebook-slyna".
Kommer ni ihåg när jag gnällde på alla statuskåta människor? Well, I'm one of them now.. Vill ni veta något om mig så gå in på min fejja. Där hittar ni alla sorters uppdateringar. Bilder från min helg, statusuppdateringar, länk till blogg, you name it.

Men jag måste. Förlåt. När man väl börjat så kan man inte sluta.


Jag har vaknat lycklig alla helgens mornar och välkomnats till en ny dag med en puss. Så fort Han dyker upp i min hjärna blir jag svag i benen och sådär härligt nervös i hjärtat.
Lovely.


Japp, jag är inte bara facebook-slyna, jag bloggar gärna mycket om kärleksfjanterier också.

Getingjävel

Vanessa Paradis - Joe le taxi

Flyg ut därifrån du kom in.

Trött är jag på de äckliga insekterna och allt vad det nu är. Allt med fler än två ben eller vingar. De flyger in genom fönstret, surrar omkring 5 cm från det öppna fönstret men vägrar hitta ut igen! Går ju inte ha balkongen eller fönstret öppet när man sover för man alltid ska vakna av det äckliga surrandet.

Diiiieeee!

Mer än bara ord

George Michael & Mary J. Blige - As

Jag låg där i säkert en halvtimme och tittade på honom imorse. Tankarna gick i 180. Så mycket jag ville säga men fick inte fram ett ord. Fegis. Jag tog sats, tog ett andetag som bara resulterade i en lätt suck.
Man är inte lika modig i kärlek som man är i annat, inte jag.

God morgon.


Zolpidem

Stone Sour - Come what ever may

Tabletterna slog till riktigt hårt. Jag pratade i telen med Jonna och kände när de började verka. Unefär som när man är full och ögonen inte hänger med fast den här känslan var en aning skönare. Sen när jag ställde mig upp vinglade jag omkring. Ett par skumma mess fick jag iväg innan jag somnade också. Gott sov jag i alla fall. Somnade nog samma sekund som jag slöt ögonen. Men när jag vaknade...
Kände mig fortfarande yr, mådde illa. Och nu sitter jag här med lätt huvudvärk också och känner mig riktigt trött. Det blir jobb hemifrån idag. Hoppas det släpper, speciellt illamåendet, det är det värsta jag vet. Då stoppar jag hellre fingrarna i halsen.

Konstigt är att dessa skall inte ha sådana biverkningar, inte som läkaren beskrev det. Men det var ju första gången för mig också, blev nog lite mycket.

God natt.

Alain Clark - Father and friend

Okej people, verkar inte vara fler som vill delta i mitt lilla test, men ni kanske kommer ihåg era svar i huvudet. Svaret är i alla fall du själv.  De personlighetsdrag du beskrev att en katt respektive hund har är egentligen dina egna personlighetsdrag. Nu kanske alla inte tänkte efter ordentligt innan de svarade men på de flesta så stämmer detta in!

Jag svarade själv: katt - divig och hund - kärleksfull. Diva vet jag inte om jag är, men det stämmer nog in till viss del ändå.

Kul test? Det tyckte jag.

Jag är nyss hemkommen från läkaren och apoteket. Fick två sorters sömnpiller utskriva. Ena för att somna in lättare och andra för att sova längre så jag slipper vakna mitt i nätterna och inte kunna somna om. Jag funderar starkt på att skippa middagen, slänga i mig några mackor, skölja ner en insomningstablett och dränka barnens skrik (ute på gården) med sömn. Jag behöver ta igen de timmar sömn jag gått miste om. Dock kanske jag borde ta båda så jag sover hela natten också men de andra kunde göra mig seg dagen efter, och det vill jag inte. Fast å andra sidan är insomningspillrena beroendeframkallande..

Svåra beslut.


Blaj

Eagle Eye Cherry - Save tonight

Varför luktar "turkar" alltid turk ?
Även om de har en parfym som jag annars gillar på någon annan så luktar parfymen turk när den sitter på dem. Kan nog ha med mängden parfym att göra I think. Därav namnet "turkdusch".
De luktar inte gott iallafall, man kan nästan känna parfymsmaken i munnen. De luktar för mycket och oftast har de för mycket vax i håret oxå.. Det nästan droppar fett från deras hårtoppar.


När jag var liten så trodde jag alltid att ananasens mitt var giftig. Och vart kunde jag fått det ifrån tro? Jo, min käre far sade det till mig. Så varje gång jag skar ananas så var jag extra noga med att se till att få bort det fruktkött som var aningen hårdare än resten och sedan var jag såklart tvungen och checka av med pappa att jag fått bort allt "gift" så jag inte skulle bli förgiftad....
En annan sak min mamma alltid sa när jag råkade bita mig själv i tungan eller på kinden, det var att jag då åt för lite kött. Så då såg jag självklart till att få i mig lite mer kött under den perioden. Hon sade oxå att om man åt öronvax så kunde man bli stum (inte för att jag åt öronvax).

Vad naiv man var som barn.. Inte trodde man att ens egna föräldrar skulle lura en! För Er som inte vet... Jultomten finns inte och Er hund som plötsligt försvann har inte alls lämnats bort till en bonde på landet där den kan springa av sig och leka med andra djur, den är Död.


Have a nice day.

Pollen är gult.

Tiger Lou - Nixon

Vi hade fönstret öppet igår, när jag kommer till jobbet denna morgon är hela mitt skrivbord neräcklat med POLLEN! Jag blir galen på pollen, det är äckligt och det är överallt. Jag har desinfekterat min plats, men känner fortfarande av alla "smulor".


Svaret på testet från gårdagen kommer under dagen.. Troligen i eftermiddag. Ni fegisar som inte deltagit har fortfarande chansen. Det är ett kul test, som visat sig stämma in rätt bra på de flesta. Seså.


Bubye for now.

Just Jack - Heartburn

Jävla Greys!
Det är så jäkla sorgligt varje avsnitt nu så jag grinar sönder mig.

Försökte förklara vad serien handlar om för Mr. Handsome förra veckan när han tittade med mig iochmed att han inte tittat något på Greys och det enda jag kunde säga var att det är en djup serie.

Den är fan djup.
Det är känslor, kärlek och efter varje avsnitt får man en ny syn på livet på något sätt.

Jag älskar Greys.

Dusch och sova nu.

Marran är på studentskiva ikväll, temat är "P" (alla skivor har teman nuförtiden?)
Gissa vad hon är utklädd till..


Papperskorg.. Den är bra.


Hallaaah

Al Green - Ain't no sunshine when she's gone

Jag vaknade kl:04.12 imorse, efter det halvsov jag några timmar, sedan lyckades jag väl somna och när det var dags att gå upp vid 07.30 var jag död. D Ö D.

Jag vill dö, bara en liten stund.


Familjebråk igår. Oftast när någon bråkar så blir hela familjen inblandad. Det är väl bra antar jag, visar att alla är engagerade och bryr sig om vad som händer, men alla är drama-mamas.


Ett test min brors wifey gjorde på mig igår, vill jag göra på Er.

1.Beskriv med ett ord hur ni upplever att en katts personlighet är.
2.Beskriv med ett ord hur ni upplever att en hunds personlighet är.


T.ex, om jag skulle beskriva människan, då skulle jag säga: ond.

SKRIV! Ni får svar när jag tycker tillräckligt många skrivit. Ni behöver inte skriva namn om ni är blyga.


Puss.

Små steg

Lauryn Hill - I find it hard to say (rebel)

Det finns två sätt att se på saker och ting. Du kan se det med dina egna ögon och du kan se det med andras ögon. Jag väljer att se med mina ögon, för i mina ögon är du så mycket mer än vad andra får se. Jag ser någon jag inte trodde fanns, någon eller något som gömt sig bakom det hårda skalet. Men som verkar upptäcka att det är inte så farligt att öppna sig.. Världen kan göra så mycket mer för dig än vad du kan göra för den.
Ensam är inte stark, två är dubbel slagkraft.


You inspire me to be the higher me.



Trogna läsare



Party in the city where the heat is on. All night, on the beach till the break of dawn.

Will Smith - Miami

Jag var inte så jättesugen på utgång nu i helgen men Omran har en tendens att oftast (inte alltid) lyckas övertala mig. Det är premiär på Layer Cake på fredag för Club Miami och det verkar som vi ska dit trots allt velande från min sida. Går det inte med mig då går han på mina pungkulor aka Ellan och Marran. Dit dem går, dit går jag. Bitchpartey, sup ner mig.

Welcome to Miami
Buenvenidos a Miami

B-boy kings

Amine - Finiki

Vi har varit lite dåliga med prommisarna på senaste tiden, men idag vart det en till Alby. Den var halft jobbig på något sätt så vi avslutade den med glass och någon enstaka godisbit. Det har jag förtjänat, trots att ja tjuvsnaskat lite, men inte alls mycket. Marie försöker lura på mig pizza på lördag för "på lördagar får man". Problemet är bara att om jag tänker så så kommer jag smälla i mig massa gott för en månad framåt under lördagar. Vilket leder till ångest. Fingrarna i halseeen.

Nej, nu får mitt kamomillté ta och svalna så jag kan hälla i mig det och sussa.

När vi köpt glass gick vi och tittade en stund när grabbarna breakade, det var kul idag. De var lekfulla och svettiga. Duktiga är de. Sen vart det stretching, strippshow och muskler. Marie klagade inte, inte jag heller för den delen...


Han är ju för fin den där karln....
Natt.

Era svin!

Jag har en pengaburk här på jobbet, som jag ibland lägger mynt och någon tjuga i, så jag har om jag vill handla i godisautomaten. Men VARJE gång jag ska köpa något, så är alla pengar borta! Hur kommer det sig? Jo, alla "lånar" en tia, en tjuga hit och dit och i slutändan är det som om jag hade delat ut pengar hejvilt till alla här.

Jocke lägger iallafall en lapp "IoU 10" eller dylikt, då vet jag iallafall vem som tjålat ur min burk. Men ni andra, shame on you.

Så.. När vi ändå pratar pengar. Jag är riktigt nöjd med mig själv. Jag lyckades behålla hela 11 000 denna månad som jag ska lägga undan. Dock går 3000 till tandis. Men fan, jag borde få pris! Nu ska jag försöka spara varje månad, jag överlever ju faktiskt när jag inte shoppar ihjäl mig och bra känns det.

Tattoo

Jag vill tatuera det engelska ordet "euphoria", eufori på svenska.
Eufori är ett tillstånd av upprymdhet, glädje. Man upplever ett starkt lyckorus. Ordet kommer ursprungligen från psykiatrin och betecknar där ett lyckotillstånd hos mentalsjuka patienter.

YES!

Jag gillar det ordet.
Glädje och lycka är kanske inte något man alltid känner, men det är ju något alla människor vill känna eller någon gång bör känna, helst hela tiden. Kanske inte alltid, för då uppskattar man nog det inte lika mycket när man väl känner det. Men det är ett bra ord iallafall. Att det betecknas vara ett lyckotillstånd hos mentalsjuka patienter är ju pricken över i:et. Det känns starkare på något sätt. Jag vill även tatuera en text, en hyllning till kärleken. Eftersom jag är en kärleksmänniska. Måste bara hitta ett bra citat. Beethoven is the shit. Men euphoria gillar jag skarpt.

Gräsligt

John Mayer - Waiting on the world to change

Jag har kort stubin just nu, enbart gentemot min familj.
Känns lite som de får stå sitt kast faktiskt.

Hur som helst.
De har varit här under dagen och vi har lagat middag tillsammans mamma, bror och hans wifey. Vi åt koldolmar, första gången jag åt det tror jag, helt ok. Brorsan vill väl att frugan ska få prova på lite svensk mat, om det nu är svenskt? Whatever, det är inte kinesiskt iallafall.
Nu är jag lonely i min lägenhet igen. Usch, vad skönt att bo själv. Efter att jag bott själv ett tag känner jag hur jag kan tröttna ibland på ljud. Eller snarare prat, jag vill bara ha lugn och ro, min mamma pratar mycket. Väääldigt mycket. Mycket om grejer hon redan berättat förut också, men men.. Sån är hon. Jag sade inte många ord idag iallafall.

Jag saknar en viss mister, och i samma sekund som jag tog upp min mobil fick jag ett mess av honom. Telepati folks.

Nu ska jag hänga tvätt och göra iordning en kopp kamomillté som jag inte blir ett dugg avslappnad av. Kamomillté luktar och smakar hö/gräs fyi.

Sömnrubbad

Craig David - Insomnia
Ack vad passande musik jag väljer nuförtiden till mina blogginlägg.

Jag köpte mitt kamomillté, som man tydligen skall bli avslapppnad av (för mina sömnproblem), jag drack det för 2½ timmar sedan. Jag tittade på filmen The rock (fet film förövrigt), jag låg under hela den tiden i min sköna soffa som jag alltid somnar i. Men icke denna gång. Är det koffein i téet eller ? Jag är piggare än någonsin! Wtf! Jag känner mig faktiskt inte avslappnad för fem öre.

Då blir det att skriva av sig lite..

Jag är nog i mitt blekaste stadie nu, jag skäms över att vistas bland folk. Jag är blekfet.
Så idag vart det en solning, dock var ståsolariet upptaget plus att en stod i kö till det så jag solade vanligt. Under hela den soltiden låg jag och tänkte "God bless ståsolarium". Man får ingen ful kanintofs av dem! Jag kan inte slappna av i liggsolarium för jag ligger bara och tänker på hur jag måste ligga för att det inte ska bli ojämnt osv.


Aja, mycket goja.
Hej.

070523 ♥

Josh Groban - You raise me up


Idag två år sedan Leckis somnade in.

Jag tänker på när vi brukade ta oss ett bad, eller när man kommit ur duschen. Oftast Mattias för han hade alltid dörren öppen så hon kunde hålla honom sällis. Hur som helst, då kom Lecka alltid och skulle försöka slicka bort vattnet från en på benen och dylikt.
Hon var söt, hon ville ta hand om oss. Hon tröstade mig när jag grät och försökte torka bort mina salta tårar med sin jättetunga.

Jag saknar dig varje dag.



Lecka svalkar sig i badkaret efter en varm sommarprommis.
Clever doggie.



Jag kastar mig ut

Darin - Runaway

Ja, det pirrar i hela mig.. Det är inte jag som styr.
Livet är som en bok. En berättelse, med flera kapitel. Man avslutar ett och påbörjar ett nytt, med nya händelser och man vet inte vad som komma skall.
En ny berättelse. Jag får en klump i magen ibland, andra gånger fjärilar. Jag vet inte hur jag ska beté mig, säger konstiga saker. Säger oftast alldeles för mycket, alldeles för ofta. Om jag ändå kunde hålla tillbaka lite då och då, men jag fungerar såhär och jag är knäpp. Ordet, eller känslan K gör en knäpp, iallafall mig. Jag skulle vilja se det som någon sorts sjukdom, som både kan vara positiv och negativ. Människor blir liksom inte riktigt sig själva. Och i det här fallet är det inte mitt fel att den här människan är en sådan underbar fröjd för ögonen så jag inte kan sluta tjuvtitta. Det är tidigt att säga något om det, det är tidigt att blogga om det. Det är töntigt att blogga om det, men jag är tönt. Och det struntar jag i, för enbart detta kan få mig att le från ena örat till det andra. Och i slutändan är det det enda som räknas. Min bok, min berättelse skall precis som i en saga, sluta lyckligt.

How can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work


 




Changes

George Michael - Careless whisper

Det fanns en tid då jag varken kunde eller ville se mig själv någon annanstans än där jag var just då.
Elli påpekade igår att hon var stolt över mig, att jag tog det steget. Allas våra liv har förändrats så mycket under de senaste 2 åren och det bara fortsätter hända grejer. Men vi växer som människor och ingen av oss vill se oss någonstans än där vi är nu, just nu. Förändringar är bra, alla gånger. Det tror jag iallafall just nu. Och det enda som räknas är just nu.

Det var en bra dag/kväll igår.




Smile for life

Jag saknar välkomnandet av våren tillsammans med Onkel Omie!

Chris Brown feat. Jordin Sparks - No air
Marvin Gaye & Tammi Terrell - An't no mountain high enough
Chris Brown Ffeat. Keri Hilson - Superhuman

Souljah boy - Crank that
Wyclef Jean feat Shakira - Hips don't lie


Come touch the sky with me.
Fly with me, see life with new eyes with me.


Det känns som att de flesta av mina vänner är lyckliga och mår bra just nu, relativt bra iallafall med tanke på det gångna året. Satt och läste ett gammalt inlägg där det kändes som de flesta var olyckliga, och det fick mig att tänka efter. Det finns inget som gör mitt hjärta varmare än när jag får se ett par fina léenden på deras ansikten. Jag tror på lycka i slutändan, hur miserabelt livet än kan vara. Är jag naiv?

Snart sommar.

Skrattgropar som gör mig salig

Beyoncé - Ave Maria

- Jag har drömt jättemycket inatt.
- Vad har du drömt då..?

Ptjaa, vad har jag drömt?

Inatt har jag drömt konstant. Drömmarna har inte handlat om något speciellt, de har liksom inte haft någon mening för mig. Jag skulle vilja kalla dem "Seinfeld-drömmar". Ni vet serien Seinfeld, serien som egentligen inte handlar om någonting.

Jag känner en svag doft av man när jag rör mig. Mmmmm, jag har blivit besudlad.


Only u

Shola Ama - You might need somebody


Jag är lättad, och nu längtar jag bara efter en mysig onsdagskväll med en mysig person.





Projekt "övertygelse"

"Familjemötet" gick bra. Då är det bara gå och lägga sig med skedar på ögonen så jag förhoppningsvis kan se ut som en människa imorgon.

Tänk om man kunde strunta i vad familjen tycker, tänker och känner. Det skulle vara så mycket enklare. Problemet är att jag kan inte. Men jag vill fortfarande göra det här, till 200%. Men jag vill också ha dem på min sida när jag gör det för annars känns det inte bra.

Pappa är alfahane, lyckas jag övertyga honom så räcker det för mig.


Låt oss kalla det mission Impossible istället................. Valpögon fungerar inte här.


Kinatjorren

Maskinen - Pengar

Som
Viktor skriver så är det så att där han bor, uppe på Alptoppen, så kallar de varandra för husnumret.
Hos oss i hooden, så kallar vi inte varandra för något. Möjligtvis "snuskgubben", "pundarna", "snälla grannen" osv. Hos oss är siffrorna till för något helt annat. De använder man till vad något kostar eller vad man får tillbaka i växel på Kinakiosken. Ettan, femman, tian osv hör man gubben i kiosken säga. Det har blivit känt häromkring. Det sköna är att han inte pratar alls annars, man hör honom bara ordbajsa siffror. Jag har handlat där hela mitt liv och aldrig hört honom prata. Gå dit och handla så vet ni.


Vi älskar Tyresö, här är livet härligt.

Fabolous - Breathe

Jag dricker något som är grönt, luktar rengöringsmedel, smakar päron och som är smuligt/pulvrigt.
Jag ska allt bli av med det där ihoptryckta facet som Lindén beskriver det, och han är inte blyg med det! Fucker.

Jag vet att jag inte är tjock eller något så spare it. Jag vill bara gå ned de kilon jag gått upp. Vilket inte är speciellt många men det syns och jag känner av dem. Jag jämför bara min kropp med mig själv och hur jag sett ut. Och 49 kg är mitt braiga jag.

Dock kanske jag skaffar mig lite muskler nu på vägen, som vi vet väger muskler mer än fett. Så vi kanske inte kan prata kilon utan det får bli vad det blir. Tills jag är nöjd iallafall.

Igår lyckades jag ta mig ut på en ensampromenad i över en timme, det var skönt, men tråkigt emellanåt. Ska nog ta mig ut på en ensampromenad idag också, jag behöver luft, plus att man får rensa skallen lite. Dock är det svårt att tänka ut vilken väg man ska gå, man lyckas alltid hamna på Wättinge gårdsväg vilket håll man än går. Tyresö i en liten ask. Men jag gillar det.





Beroendeframkallande

T-Pain - Lap dance song

Man smygtittar och ler. Det pirrar. Man vill bara äta upp de där skrattgroparna.
Det händer något, det gör det helt klart. Det behöver inte vara svårt.

Det som gör mig absolut gladast när allt kommer omkring.


Feel free to stay.



Noja

Tessanne - Hide away

Jag fick inte tag på Marie idag. På hela dagen.
Jag försökte lugna mig och hålla tillbaka paniken som sakta växte fram inom mig. Jag trodde hon var död!
Vi skildes åt efter nattbussen inatt och jag trodde nåt hänt henne på vägen hem eller något. Jag satt och föreställde mig hur polisen skulle komma hem till mig och knacka på och fråga ut mig om gårkvällen.

Marie ringer alltid upp om hon har missat samtal från mig. Men jag både messade, ringde hennes mobil, ringde hem till henne, men inget svar!

Nu har jag pratat med henne. Hon lever.

Det här är en jättebra kombination med min tillfälliga hypokondri, jag inbillar mig att jag är döende samtidigt som jag tror mina vänner dör ifrån mig.

De senaste dagarna har min hud känts brännande och faktiskt varit rödflammig, ungefär som när man bränt sig i solen bortsett från att jag inte har solat på flera veckor.

Knölar och hudcancer, lider av något konstigt dubbelhakssyndrom också. It's killin me.


P.A.T.T

Pitbull - I know you want me

Det har varit en hård helg, längesen jag drack två kvällar i rad. Riktigt kul helg dock. Var på Layer Cake igår, riktigt bra musik. Enbart hip hop, rnb. Det är på såna ställen man får se mycket porrdans i guess, men vissa är ju riktigt duktiga på att dansa, dock glömde de strippstången hemma. Och den del av klänningen som skall täcka rumpan. Synd att vi inte tog ett smygfoto.

Jag har en teori.
Man blir mer bakis när man bara sovit en stund och sedan vaknar och går upp och går. Jag kom hem, sov 1 timme och väcktes sedan. Sen gick jag upp och drack vatten och gick in i dörrkarmar och väggar och kände mig fullare än jag varit på hela kvällen. Tack Lindén för att du väckte alkoholen inom mig med ditt otroligt givande samtal.


Träningsvärken från gymmandet i torsdags äter upp mig. I ljumskarna, den är inte skön. Man rör sig som ett freak, jag och Marr körde hårt på "våldtäktsmaskinen", vilket ledde till att vi båda fick en skön gångstil igår. Marie tog 75 kg och jag tog 30-35(?) kg. Lite skrattretande, hon är hård hon.

Nästa helg kommer Linnet och bor hos mig! En hel helg tillsammans.. Får se om vi kommer äta upp varandra trots att vi träffas så sällan nu.

Tack för ett intressant inlägg. Hejjäää

Jag är inte full, jag är beautiful

Kat DeLuna - In the end

Gårkvällen visade sig bli högre än mina förväntningar. Jag trodde det skulle bli en tidig kväll, något i stil som middag och sedan hemgång. Men som känt så väcker ju alkohol en del andra känslor inom en och man känner musikens takter i höfterna.

Det vart helrör, skumpa och limo till Stureplan. Mötte upp Freddy Freshness och co, vidare till Sturecompagniet, shake shake sen åkte vi hem. En schtekig kväll med andra ord. Jag skulle kunna vänja mig, ja. Men drinkslyna kommer jag aldrig ens i närheten att bli. Trots att jag drack gratis hela kvällen igår. Företaget bjöd, inte samma sak....

In the end it was you.


 
Vad faaaaaaan är det för fel på mina grannar?!? Tre snorisar går förbi mitt fönster och alla stirrar rakt in! Jag går kanske lättklädd för ofta här hemma. Persienner eller mer kläder..?


Bloggidilogg

Flipsyde - When it was good

Automatiskt så börjar jag läsa bloggar som länkats genom folk som kommenterat i min blogg. Varför? I och med att jag inte känner personerna i fråga så är det inte något som direkt intresserar mig om vad de skriver om sin vardag med mera, men ändå läser jag. Bara för att de läser min blogg..

Förstår inte varför vi människor är så intresserade av andras människors liv egentligen när vi inte känner dem. Skillnad är ju om bloggarna har någon sorts inriktning, men när de egentligen inte handlar om något mer än vad man gjort under dagen så borde man ju inte ha något intresse för det egentligen när man inte har någon som helst koppling till denne.

Ett bra exempel är Isabella Löwengrips blogg. Hur fan fick hon så många läsare? För att folk läser om hennes vardag och önskar att de levde hennes liv? Jag hajjar inte.




 

Vuxenpoäng.

Kat DeLuna - Unstoppable
Inte så bra låt, men passar in i sammanhanget.

Sådärja, nu pensionssparar man också och så har jag skickat in ansökan om körkortstillstånd.

Jag känner hur min ambition för träningen börjar växa allt mer och jag finner det mer och mer roligt och inte som ett måste. Idag blir det ingen promenad, jag slår på stort och tar mig till gymmet! Det borde firas med en stor chockladkaka tycker man, men icke.

Sen har jag gjort lite annat idag också som inte riktigt var inräknat i månadens budget. Inte det kommande i slutet av månaden heller. Helt sinnes är det i alla fall. Men det blir very fun.
Efter det satsar jag på tattoo, min kropp kommer älska mig efter allt vad den kommer utsättas för under närmaste tiden.
Not.
Mina föräldrar kommer hata mig for the rest of their lives.



Vad har man på sig på gymmet?




Evil-Marr, fettokissen



"Alltså vi har en tjockis på kontoret. Han andas som en gammal tjockis.
Han sitter på andra sidan hyllan och jag hör ändå honom andas."


Hater

The Dream - Right side of my brain


Igår hade jag med mig en Keso till jobbet. Jag åt inte den.
Idag när jag kommer till jobbet och öppnar kylen för att ställa in min bönsallad som jag tänkt äta till min Keso så upptäcker jag att Något Fucktard har öppnat min Keso, ätit halva och sedan ställt in den i kylen igen. På ett annat våningsplan dessutom!
WTF!?!?!

Vad är det för fel på folk? Helt jävla efterblivet.


Konstig knöl

Sade - King of sorrow

Jag vet inte om jag börjar bli hypokondriker eller vad det är frågan om för så fort jag mår dåligt eller upptäcker något onormalt så tror jag att jag har cancer eller något liknande. Förra veckan när jag var sjuk eller när min kropp värkte så inåt helvete så tänkte jag; skelettcancer. Nu upptäckte jag precis en knöl bakom örat och blir självklart rädd.

Ringde vårdguiden på sekunden och hon sade att det kunde vara en lymfkörtel som var svullen. Men det återstår att se. Försvinner den inte inom några veckor bör jag gå till en läkare. Jahapp, då kommer jag gå och oroa mig nu då tills den försvinner, om den försvinner.

Jag är nog rätt rädd för döden ändå, vilket jag inte trodde att jag var. Eller snarare mer rädd för att få någon sjukdom. Men vem är inte det?

Jag hann i alla fall tänka tusen tankar samtidigt som jag kände knölen. Typ som att se döden i vitögat.

It's good to be me...


Empty

The Dream - Eyes of a girl

Tomt... Det är tomt i min skalle.. Eller det känns tomt men jag har 1000 grejer som cirkulerar. Jag tänker så mycket så att min hjärna får motorstopp. Det ekar, man kan höra vinden susa förbi för det är så lite verkstad där inne. Man kan nästan se dom där "buskarna" fara förbi som de gör i öknen.

Eko oo oo oo ooo

Nå, vad tänker jag på då?
Det vet jag inte heller, så man kan säga att min hjärna jobbar i onödan. Jag försvinner i mina tankar, sen försöker jag komma på vad det är jag tänker och då har jag inte tänkt något? Fast jag tänkt på mycket?

Jag vill hem. Till min gardinlösa lägenhet.
Jag vet vad jag tänker, men det vet inte ni....

Lev

Jag försöker sova. Men ena tanken leder till den andra. Egentligen obetydliga saker. Men sedan stannar allt upp och jag kastas in i verkligheten.
Jag insåg just att min morfar är död....



Spoon me

Alchemist - Strength of pain

Nu överväger Ellan att åka med mig till Finspång. Jag undrar om vi kommer äta upp varandra efter två veckor med varandra dygnet runt. Dock var det rätt mysigt i somras när vi sov tillsammans några nätter i rad och åt frukost tillsammans på ballen och laddade för nya äventyr. Och som hon sa så har jag inget att klaga över direkt med tanke på att hon höll om mig om nätterna.

Mmmmm, skeda med kompis.





KK

Duffy - Syrup & honey


Hela den här körkortsgrejen äter upp min hjärna. Jag börjar starkt överväga om jag inte ska bita i det sura äpplet och offra två veckor av semestern till att åka på intensivkurs och bo hos mamma i händelserika Finspång. Det är segt att halva semestern går åt, men det är ju så jävla värt det om jag klarar kortet.

Sen är det ju pengaproblemet också, men bortskämd som jag är så har både mamma och pappa erbjudit sig att betala utan att jag ens bett om det. Nu när båda mina bröder tagit körkort känner jag pressen.
Svensk sommar börjar ändå inte förrän slutet av juli/början på augusti, då kan jag åka första veckorna i juli och sedan har jag förhoppningsvis kortet att njuta av resten av sommaren.

ÅÅåååhhhhhhh jag villllll!!

Trevligt att allt som kretsar i min hjärna gör att jag får ännu svårare att sova. Jaja, evigt tjat om sömnen, men det är ett stort störningsmoment i mitt liv just nu och jag skulle vilja ta det här problemet och stoppa upp någonstans djupt.


Kardemumma hjälper

Akon feat. Plies - Hypnotized

Min mamma är knasig. Ni som träffat henne vet.
Jag pratade med henne nyss i telen om mina sömnproblem, hon tycker jag ska gå till läkare och få sömnpiller. Hon äter själv sömnpiller de gånger hon behöver. Dock tar hon bara halva då hon blir så dåsig dagen efter, vilket jag är rädd för att jag kommer bli och jag är dessutom emot att knapra massa piller. Håller mig helst ifrån sådant i möjligaste mån.

Men så sa hon. "Du måste skaffa en kille" och jag hajjade inte förrän hon utvecklade. "Det är för att du inte har sex, sex är bästa sömnpillret". Haha, jag har aldrig varit den som snackat sex med min mamma men hon kan lägga sådana kommentarer ibland och hon är nyfiken ibland på mitt sexliv. Men my lips are sealed.

Det mamma inte vet något oooom....... Behöver hon inte veta mer om heller :)


Nu ska jag försöka vila en stund. Jag är trött, som vanligt och det dunkar i mitt huvud..

Dricka mat

Ingen kul lunch idag. Måltidsersättning och macka.... yummie. Vad fan, kan lika gärna dricka vatten istället..?

Jag blir lite dyster över en grej. Känns som det blir rewind och sen ska allt spelas upp igen.. Dock är det rätt långt kvar, men av tidigare erfarenhet så vet jag att innan jag vet ordet av så är vi där. Och jag vill inte komma dit, aldrig mer.


Everytime we say goodbye,
I wish we had one more kiss.


Ledningsmiddag följt av utgång på fredag.. Bokad med något kort varsel..? Inte för att jag har något bättre för mig, men känner ändå inte riktigt att jag har någon lust. Jag har tröttnat lite på festa tror jag. Men vem vet, det kan ju ha ändrats tills på fredag.

Muscles get me to sleep

Maskinen - Pengar


Varför är det kukdyrt med laktosfria gejer? Lack blir man.. Varför ska jag drabbas av laktosintolerans och dessutom behöva betala mer för det? Ingen rättvis kombination.

Min plan är att spara 7000-8000 denna månad. Idag har jag redan gjort av med 900 av min budget jag satt för mina två veckor fram till löning. Alltså 5000 kvar att leka med. Klarar jag inte denna budget så skjuter jag mig själv. Annars, feel free to shoot me någon.

Jobbdagen var bland bästa på länge. Gick 150% över mål, dock går inte riktigt hela faktureringen till mig men jag är riktigt nöjd med dagens resultat. Efter work vart det prommis med Marr, Mackan, Gabbe och Kira. Kiranosen badade.
Jag har ett starkt begär av att skaffa hund, eller i alla fall låna en hund. Jag behöver hundkärlek. Miss my Lecka.
Det är förövrigt riktigt nice att jag kommit igång med långpromenaderna, dessutom har jag lite träningsvärk i mina abs idag. Den är skön.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag doftar blomma för myspelle som kommer och myser med mig efter break. ♥
Enbart de gånger han är här sover jag som en baby. Jag menar, vad är sömnpiller jämfört med muskler? Ack, vilken enkel lösning på mina sömnproblem!

Komsi.


Phiew

Agnes - Release me

Jag hade en skum dröm, som fått mig att må konstigt denna morgon.
Jag drömde att jag gifte mig med någon som jag egentligen inte ville vara med. Jag bryr mig om den personen, men hyser absolut inte den typen av känslor för honom men jag stod och pussade på honom och kände mig lycklig samtidigt som jag verkligen inte ville gifta mig. Helskumt, skulle vilja kunna tyda drömmar.

Tur att det var en dröm i alla fall!

Vart en skön kvällsprommis igår på 1 h 20 min.


Måndag.



Go go go

Jag känner mig patetisk.

Jag har legat här på mitt golv och gjort sit-ups. För det verkade inte bli någon promenad idag med Marr, men nu bestämde vi oss för att ta en kvällspromenad innan sovdags ändå.

Jag har aldrig varit den som tränat, och nu när jag kör lite enkel hemmaträning känner jag mig patetisk. Tur att ingen ser mig. Jag vill inte bli fat. Jag ska bli snyggare än vad jag var förut!

Inget gotte bara.


En av många

Van Morrison - Brown eyed girl

I ett telefonsamtal med Marcus aka Wierdohead.

-Vi åker till Grönan tidigt om det är nice väder.
-Aa, det är nice och sitta på Mosebacke, så kan man titta på Grönan och sen tar man färjan över.
-Eh, okej. Då åker vi typ 9 på morgonen så vi kan "titta på Grönan" och sen åker vi.


Tanken är alltså att fresta oss själva till att åka till Grönan först och sedan åker vi dit.
Han har så skumma idéer den där snubben.

Haha, freak.

Gotte

Jason Mraz feat. Colbie Callait - Lucky


Jag har ett galet sug nu efter godis, choklad och sockerkaka framförallt. Min sista sockerkaka jag bakade var så sjukligt god. Jag brukar hacka lite chokladbitar och ha i, så smälter de i kakan.. Och den var perfekt gräddad, saftig och god. Mmmmmh, måste jag vara så förbannat bra på att baka sockerkaka?

Jag minns inte när jag stoppade i mig en godisbit senast. Inte fan går jag ner för det heller. Snart kan jag inte hålla emot längre!!


Bra skit

Man blir ju glad av den.




Orgasmic

Jag tänkte på en sak..
Grejer man kan lista i samma kategori som en orgasm.


Nysa. Topsa öronen. Klia myggbett.



Four brothers nu. Feeeeeet film baby!


Promenadben

Cidinho & Doca - Rap das armas

Jag och Marr har varit alerta denna helg och lyckats ta oss ut på två kvällspromenader. Mycket gaggande hinns med på 1½ timme respektive 1h 45 minne. Med andra ord har det alltså inte blivit mycket annan aktivitet än så dessa helgkvällar.

Sweet Jesus vad mycket mopeder det åker omkring. Jag kunde konstatera att de stör min inre harmoni jag lever i nu. Så fort det högljudda brummandet dyker upp bakom en får jag lust att ta en sten och kasta på dem. Allt det lugna inom mig rörs om och irritationen växer till max. Det är för högljutt och irriterande bara..

Har toktvättat också med min nya fräscha tvättmaskin som faktiskt i princip är samma modell som min förra som Mattias fick vårdnaden över, fast en nyare variant med många nya häftiga funktioner. Man kan bland annat välja nattläge så den tvättar extra tyst. Yeah, nice att jag går igång på såna här grejer va? Gettin' old..


Vi såg en skräckis häromkvällen, Uninwited. Den har satt sina spår kan jag tala om..... Alla dessa "hoppa till" scener, jag klarar inte av dem. Mer Love-movies to the people!

Nästa helg håller vi tummarna för fint väder för då blir det Grönan!

Brummm

Craig David - Insomnia


Marie är seeeg, vi bestämde att vi skulle gå på prommis men då sken fortfarande solen, nu har den börjar gå ned och det ser plötsligt mycket kallt och blåsigt ut så jag har tappat lusten lite. Men jag ska ändå ge mig ut, trots att jag fryser bara av att titta ut.

Imorgon blir det återigen att leta tvättmaskin, denna gång på MediaMarkt. Var i Länna förra helgen med mina bröder men det var inte mycket de hade att erbjuda i vitvaruväg. Så återigen ställer de upp och åker med mig till Nacka denna gång. Dessutom ska Josef köpa mobil hos Fresh, nu hjälper han inte bara mig med elektronik och dylikt, nu hjälper han även min familj också! Haha, gotta love that man.

Josef tog körkort förra veckan, Andreas tog kortet denna vecka och imorgon blir det två bilar då ena bara är tvåsits. Jag ska tydligen åka med Andreas. Han ringde nyss och sa åt mig att ta med hjälm.. Rally till forum.

Kom igen nu Marr, rally på ditt ass nu.


Kardemumma är aldrig fel


Thai till lunch idag. Gummipannkakor och saltkar till soppa till lunch igår.

Det går bra det här med att ta med matlåda och spara lite pengar. Verkligen.


Sweet words that I want to give you

Sade - No ordinary love

Jag sov som en baby inatt mot en varm och len hud.
Kunde heller inte vaknat på ett bättre sätt. ♥


Fredag.


Long time no see

Kenta - Just idag är jag stark

Nu känns min tand bra, jag hoppas det håller nu tills juni när jag ska dit igen och göra en krona på tanden.

Sköterskan ropade upp mig och förberedde mig, sedan kom Mister Pedro, min dentist.

- Hi Luisa, (som han uttalar det på engelska) you've missed me?

- Yeah, long time no see... hehe.. eeeh..

Weeell, lite kanske.

Det är faktiskt första gången i mitt liv (eller mina vänners liv) jag fått en snygg tandläkare. Fast han kanske inte är snygg.. Mer.. Söt och gullig med sina stora klarblå ögon och sina mörka ögonfransar... Vi stoppar där.




You crazy

The Isley Brothers - Don't say goodnight (It's time for love)
mmmmmshiuath

Jag älskar Dr.Derek Shepherd. Marry me.

Fattar inte hur mycket sex de där läkarna har i "vilorummen", det får mig att undra om det är så i verkligheten.. Sick maan.

Sova nu. Tandis imorn bitti.



Helt jävla magiskt att jag dör för ett ord, speciellt kombinerat med denna låt..






Äsch

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

Jag var, till en början. Mycket arg.. Jag tog mig igenom det hela genom att vara arg, det ledde till att jag inte tänkte, jag tänkte inte mycket alls. Jag varken kände eller tänkte..  Jag såg till att sysselsätta mig och ha kul istället. Jag var kanske hatisk under en tid. Men det gjorde att jag bearbetade det mycket fortare tror jag. Jag hade kunnat vara ledsen och undrat varför, hur, och vad som skulle hända. Men jag gjorde inte det. Jag var arg, irriterad och rent ut sagt trött på det och valde att inte bry mig. Jag valde att gå vidare helt enkelt för på ett sätt kändes det som att det var lika bra. För jag orkade inte. Jag orkade inte med något som jag visste att jag ändå inte skulle vara 100% nöjd med.

Nu, ett tag efter.. Nu är jag bara harmonisk..
Jag är inte arg, jag är inte ledsen. Jag är glad. De jag bryr mig om, bryr sig om mig. Och det räcker. Mer än väl.

Schlet


Feber även idag.. Mina ögon känns halvt öppna.. Wail tycker jag ska gå hem.

Njääääeeeee..







Jag hatar människor.


Kul med folk som fiser i hissen! Jättekul, verkligen.................

Kul att saker och ting sitter på plats... Jag måste till tandis på torsdag igen. Tredje gången på en vecka..



Idag.

Robin kommer och ger mig en gosig kram. Frågar hur jag mår, jag frågar hur han mår..
Han: - "Faan, jag är svettas"
Jag: - "Svettas du?"
Han: - "Ja, rumpsvett!" Sedan fortsätter han.. "måste de har så varma stolar..? kan man inte sitta på bänkar!?"


Wail: - "Kolla min arm, jag fryser så mycket så jag har grishud." Kan han mena gåshud måntro...?

Suicidal

Engelina - Out there

Angående gårdagens inlägg om att det skulle bli sjukt äckligt skönt att sova.. Well.. Det vart inte så. Jag lade mig 21.00, vred och vände på mig. Ont i kroppen, klockan visar 23.00 och jag har fortfarande inte somnat. Ringer ett samtal, kommer på lite andra tankar. 00.05, gör ett försök till, icke. Jag frös, jag svettades, sedan frös jag igen. Febeeer.

Slutade med att jag somnade mellan 02.00-02.30 fram till 05.15 då jag vaknade igen och samma visa upprepades. Men, jag är på jobbet idag. Inte pigg dock.


Jag har ont i kroppen..

Pensionärstid.

The Dream - Fancy


Nu ska jag sova, det ska bli så sjukt äckligt jävla skönt.
Ring inte mig, messa inte mig, tänk inte på mig. Dröm om mig.


Puss Mr.Fancy.


Me so tired

Kanye West - Amazing

Tröttheten tar ut sin rätt.. Jag sover pissdåligt fortfarande, inte många timmars sömn inatt. Nu är jag så trött i kroppen att min hud gör ont. Det gör ont att dra handen över min kropp. Hjäälp.

Det är heller inte roligt längre att ta trapporna upp istället för hissen. Jag har fuskat 2-3 gånger hittills. Får se till att stanna hemma istället så slipper jag ta trapporna upp sedan. Eller hissen som leder till att jag får dåligt samvete.


Jag behöver sömn.


Com Hem är sämst

Alaine - Jah jah cry

Antingen så är det internet, telefonen eller digitalboxen som inte fungerar som det skall. Com Hem, gå och häng er.
Jag har tokstädat och röjt i ena garderoben där vi slängde in massa flyttkartonger och skit när jag flyttade hit, sedan har jag aldrig gått igenom det. Men nu är det gjort.
Jag städade och tänkte att jag skulle hinna klart lagom till Parlamentet. Klockan 20.28 sätter jag mig i soffan, slår på teven men bilden är svart..... När jag tittar ut över grannhuset så ser jag hur alla tittar på teve. Alla förutom jaaaaaag! Då vill jag istället ha lite kardemumma som Marr antagligen kommer få ikväll. Livet är bra orättvist ibland.

Jag gick lös på Överskottsbolaget idag med mina bröder. De har så mycket saker så jag blir alldeles stirrig och missar säkert hälften, men jag kom billigt undan denna gång. De borde bygga varuhusen som en lång gång istället så man verkligen måste gå igenom allt, då behöver jag inte känna att jag kanske missat något.

Får bli dusch och sova tidigt. Nästa helg blir det att köpa tvättmaskin, och var annars om inte hos Fresh?

Så vart min dag bra.

Daville - This time I promise

Det har varit en bra dag.
Började med att jag åkte in till tandis för att laga min tand, fyllningen jag gjorde i onsdags lossnade igår kväll. Dock fick  jag ingen akuttid då de var fullbokade så tillbaka på måndag igen. Visst, Citydental är billigare, men jag börjar undra om de verkligen är lika bra som folktandvården..? Dock så var det ju en temporär fyllning, men den ska väl ändå hålla längre än 3 dagar.

Jag väntade i alla fall i en timme, sedan tröttnade jag och mötte istället upp Mr.Handsome och hans bror med vän så köpte vi mackor på Subway som vi åt på Cali, butiken hans bror jobbar i. Efter det gick vi två på promenad från Malmskillnadsgatan genom Östermalm, Kungsan och vidare till Slussen där vi myste i solen. På vägen hem kunde jag inte sluta le.

Skrattgropar och mys.
En bra dag.

Bortsett från att jag tappade min iPhone i trappen idag så den studsade ett par gånger. Den klarade sig rätt bra trots allt. En knapp vart intryckt och verkar inte gå att laga..... I´m sad.

Over

Tami Chynn - Over and over again

Igår var det galej i Uppsala. Mer om det senare kanske.

Jag är på något sätt lättad samtidigt som jag är förbannad, äcklad och jag vet inte.. Innan jag fick veta så var jag lite osäker på hur allt skulle bli. Men nu fick jag lite hjälp på traven och jag kommer aldrig tvivla eller undra om jag valde rätt, om saker och ting hade varit annorlunda. Men nu vill jag inte ens att saker och ting skall vara annorlunda.

Jag är lycklig. Jag tror på ödet och jag tror att ödet alltid kommer att leda mig till det bättre.

Jag är bara förundrad över hur någon man trott sig känna visar sig vara så otroligt omogen och pinsam. Behåll i alla fall lite värdighet och håll din trut stängd istället, mytomanäckel. Men fan, du slutar ju aldrig att häpna..

Gör om. Gör rätt.




Living life as it should be.