Send a smile and show you care

Han är ju rätt snygg Lojsans lilla plutt, Loketoke.
Lojsan har börjat snacka om sig själv i tredje person, vilken looser hon är.



Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig.. Kanske spela lite på nallen.
Natt.

Waterloo i hjärnan

Paulsson, aka "Big boss" sa åt mig att gå hem, slå på en film vila upp mig ikväll.
Jag kom så långt som att sätta på teven, mute:a den, sätta på musik och mosa min hjärna på lägenhetsbytessidor. Men EN sak tänker jag göra för mig själv för att må lite bättre imorgon och det är att gå till sängs nununu. Har suttit uppe alldeles för länge de senaste nätterna och behöver nu sömn, för snart är det ju helg! Den måste man ju orka med.


Kvällens pärla.
Adele - Rolling in the deep
Och alla andra kvällar också såklart.



Hjälp !

Om jag typ.. Slutar leva i några månader. Kanske hyr ut min lägenhet och bor hos pappa i 6-7 månader, (inflik: försöker att inte skjuta mig själv under tiden) och lägger undan hela min lön så har jag i princip handpenningen till en lägenhet i innerstan klar?

Lätt värt det, men tålamodet skulle nog inte räcka riktigt så långt.


Byt lägenhet med mig..?



Balla balla

Immortal technique - Dance with the devil
Runt 3.40, ganska så hemsk text.


Lägenhetsletandet goes on.. Min hjärna får kortslutning och hoppet avtar lite trots att det bara gått en dag. Men funtar på om man inte ska leta ett svartkontrakt istället..  Sådana här tider blir man lack för att man inte började spara till handpenningen tidigare. Nu känns det hopplöst. Tyvärr så har jag bestämt mig för söder eller innerstan också och så ska det bli. Nu ska jag gå och självdö. Hörs, tja.


Jag vill till söder/innerstan


Nu har jag kirrat pics till min annons. Nice att jag orkade städa innan.. Holla om ni vill byta! Nappar ingen får man väl slänga in lite nakenbilder eller något. 

Klicka HÄR.

Girls rule and boys drool

Robyn - Indestructible


Jag lämnade min lägenhet fredag morgon och satte min fot här igen idag, söndag runt 15.30 tiden, sprängmätt och belåten efter en Malmenbrunch.
Tanken var ju inte att vara borta hela helgen, men separationsångesten från Pillan tog för hårt så vi gick och köpte nya trosor och lördagskläder till mig så slapp jag ta mig en tur ut till skärgården och tillbaka. Helgen har i princip spenderats antingen hemma hos Pilla eller på Obaren, med ett litet gästbesök hos Frida där 4 av 5 dudes hade sotarmössa. Vetintevadsomhänder.
Fil, havrekuddar, morötter, vin och en brunch på Malmen har vi levt på. Lyx.

Nästa steg i livet är ett lägenhetsbyte, har letat för fullt på Björnsbytare.se och jag ska.. SKA(!) ha flyttat närmare stan inom en snar framtid! Wish me luck babes (med såndär brittisk accent).

Det finns mycket att se fram emot den närmaste tiden.

Vi hörs över en köttbullemeny nångång.

KISS MY ASS CAUSE I PAY THE RENT

Det är tillåtet, jag behöver inte ha ångest. Jag jobbar hårt för min välförtjänta lön varje månad, plågar mig själv med kunder som gräver sig in i ens hjärna så man skulle vilja ta en såg och nästan såga av sig en kroppsdel för att lägga fokus någon annanstans när man vill släppa irritationen. 

Jag shoppar som en liten hora, super upp en stor del av lönen samt äter upp en annan del om man säger så. Sparar ihop till dem resor jag vill åka på, betalar alla mina räkningar utan probs, lever på ett sätt som jag skulle säga egentligen är alldeles för lyxigt.
Och allt detta utan några bidrag från mamma och pappa. 

Jag vågar inte ens berätta för mina föräldrar vad jag tjänar för då skulle de läxa upp mig i att de inte uppfostrat mig till att behandla pengar på detta sätt (fast liten del har dem ju i det med tanke på hur bortskämda vi var när vi var små). Men egentligen borde faktiskt mamma vara stolt över mig. Jag klarar mig bra på egen hand.


Jag borde få medalj. Independence womens day.
Någon som vill vara lite hoochie och behöver en sugarmama?

Köptorsk

Sarah Masen - Give a little bit


Jag överlever inte mig själv. Efter mycket velande gick jag och skulle köpa de där jävla stövlarna jag spanat in i en månad. När jag väl är där för att köpa dem när de dessutom reats ner ännu mer än tidigare så hittar jag ett par nya bruna skinnkängor (to die for btfuckingway (Obs, detta är ingen modeblogg)). Och med min otroligt irriterande beslutsångest köper jag självklart båda paren "på öppet köp".

Snacka om att vara bra på att lura sig själv. Vi vet alla att jag inte kommer lämna tillbaka något av de paren. Way to go Lojsan, 1900 kronor fattigare.
Jag borde inte släppa ut mig själv för att shoppa. Don't hate the player, hate the game.


Fängslande


En nykter mans tankar är en full mans ord

Jet - Are you gonna be my girl

Ännu en perfekt helg lider mot sitt slut.. Men denna perfekta helg bokades en resa till THAILAND(!!) in tillsammans med min underbara vän/det perfekta resesällskapet, Pernillutten. Det blir en 3 veckors, 9-29 april.

Förutom det så har vi hängt på O i vanlig ordning. Jag funderade på om man inte skulle notera i en kalender varje gång vi sätter vår fot där och se hur många pinnar vi skulle få ihop till årets slut. Lördags- och söndagsaktiviteter gillades även dem och en mör kropp är nu på återhämtning.

Nu ska jag göra som resten av Sveriges befolkning och vänta in säsongsstarten av Solsidan.

Tills dess kan ni få lära känna Pillan lite.
Give it up for ..



I love you too

Bör jag vara miserabel över att inte ha henne som svärmor, eller lycklig över att ändå få ha henne i mitt liv?
Varför kan jag inte bara gifta mig med dig, älskade Bettimou..?





Kinesjävel

Jag är lite av en såndär kanintesläppare' människa.
Jag har ansiktskladd på mitt köksfönster, ett sedan länge - dött bonzaiträd, lappar.. Medmera, you name it. Allt som är fint att minnas från mina vänner.

Jag kan inte putsa mina fönster för det sitter minnen på dem. Jag kan inte slänga mitt bonzaiträd för jag gillar hur jag fick hålla tillbaka tårarna på den speciella dag jag fick det. Jag kan inte rensa ur och slänga lådorna jag bevarar allt små"skit" för jag vill inte sluta minnas.. Jag gillar att varje dag se kladdet på mitt fönster när jag kommer hem, hålla kvar tanken om att en dag ska jag doppa mitt döda bonzaiträd i gips och föreviga det.


Men minnena lever ju kvar. Man kan inte leva som en baglady. Jag ska putsa mitt fönster!
..... i sommar.

Handen på stjärten.. Heej


Om man inte kan supa bort hjärncellerna så har jag definitivt snytit ut dem. Jag har vandrat omkring som en egenartad liten bakterie i snart 2 veckor. Gött. Undrar om man kan fixa någon avkomma och kanske ta över jorden.


Tjejer tänker bara på sex medans killar vill prata känslor.

Eller?

Det är mysigt att mysa efter rajraj in bed. Men det är ju mysigare att bara somna som man ligger, eller var det ligga först, bädda sen? Eller bäddar man för att ligga? Gosh. Men alltid ska gubbe svetta ner sängen och gnälla över att det är varmt innan gubbe somnar. Wtf shurrup, jag försöker sova!



Softa brädan

Kan den här vintern bara andas lite.. Antingen så är det slask, snöstorm eller snorhalt. Eller allt på en och samma gång. Fan, man tycker ju att den kan lugna sig en stund. SOV! Som alla andra normala människor gör.


LYSSNA


Frånvarande

Jag är för upptagen med att LEVA.

Gårkvällen spenderades med underbart underhållande sällskap först på Malmen sedan Berns och efter det Spyan. Kan klart säga att det var en av många bättre kvällar i mitt liv. Blir många såna nuförtiden och de blir bara bättre och bättre! Det var skratt, dans, svett, medmycketmera.

Det var ett jävla klamydiasätt året startade på med en del otur där jag fick känna på "allt skit kommer på en gång", men det dränktes snabbt med alltför mycket lycka.
Fina Ida var här och hälsade på i veckan också.


En sådan också.

Classy

Ny bikini kanske?


2cool4school



Om man vill vara sig själv för en stund


Så jävla typiskt jag att grina sönder till hundfilmer..

Filmtips: Eight below (Paul Walker), samt Hachiko (Richard Gere).