Innan du somnar..

John Farnham - You're the voice

Nivet den där känslan när man är på väg till bussen en solig morgon. Man känner sig pigg och fräsch, med musiken i lurarna. Solbrillorna, skinnpajen och snörskorna sitter lika bra som alla andra år och allt lockar till ett léende..
Dessa stunder tänker jag på Dig.

När livet känns fint ler mitt hjärta och jag jag kastar en blick mot himlen. För mig är du de värmande solstrålarna som kämpat sig fram genom molnen och hälsar dagen välkommen. Snöflingorna som smeker mina kinder en efter en, ingen sig lik den andra. Höstens varma färger, vårregnet som knastrar intensivt mot fönsterbrädet, tussilagos som pryder vägkanten.

Du är allt som påminner om livets goda och varför man kämpar vidare. Trots att du lämnat jordelivet så är du det mest livfulla jag vet, aldrig någonsin något annat.

Saknar dig och tänker på dig..


Sjukt bra

Man vill ju bara kläavsignakenochälska!!


Sex ska tydligen vara något bra.. På alla sätt och vis. Man drar på smilbanden lättare, förbränner kalorier, mår allmänt bra liksom. Nästan typ studsar fram (om sexet är bra). Sover bättre. Ja, jag instämmer nog.



Jag tittar på en bild, där du ler. Och det enda jag hör är suset från datorfläkten.... Jag ser dina ögon, ditt hår, ditt léende, allt är mitt framför mig men ändå så långt borta.
Det känns så otroligt sorgligt.. Ena dagen ögnar man igenom bilderna utan en tanke på att du ens kan lämna oss, nästa dag är du inte kvar. Och nu kan man inte låta bli att stanna en stund vid varje bild, och försöka föreställa sig hur du var eller vad du sa då bilden togs.

Vi skålade för världens finaste kille i lördags.



Saknar dig, älskade vän..


Saknar dig Emil..


Jag lever fortfarande.
Thailand närmar sig.
Jag har fyllt 25 och kunde inte firat det på ett bättre sätt.


Älskar Er!


Nu sitter jag i mina nya träningskläder och väntar på att Cederbrallan ska hämta mig så vi kan gå och träna!

Skinnybitch.