Tyresö kyrka 24 februari, vi tog farväl av vår älskade ängel Emil Linnell - Alltid älskad, aldrig glömd.

Queen - Love of my life



...jag såg dig på håll. Jag såg ditt mörka hår, din gula tischa, och ljusblått av jeans. Det blev för jobbigt och jag vände mig om. Jag ville gå fram och se dig en sista gång, men jag var rädd. Jag drog ut på tiden.. Skulle hänga av mig jackan. Samla mig lite. Men sedan var det försent, de stängde igen kistan. Och nu är jag bara arg på mig själv. Om jag bara fått lite mer tid.. Den ständigt återkommande känslan; Om man bara kunde fått lite mer tid. Med dig.
Jag ville verkligen gå fram till dig Emil, men jag tror inte du hade velat det. Mitt sista minne av dig ska inte vara i en kista.


Känslan att vara totalt uppgiven. Kvarlämnad. Otroligt sorgsen och rösten inombords skriker av förtvivlan. Allt på en gång, jag kände allt man kunde känna på samma gång. Huvudet var totalt blankt när jag gick fram till kistan för att ta farväl.. Jag måste hålla mig uppe på benen.Håll balansen Loisa. Jag kan inte ens komma ihåg hur det såg ut där framme. Alla vackra blommor. Tanken bara att du låg i den stängda kistan. Klappa på en bit trä och inte kunna nå dig, röra dig. Panik. Tamigtilldig. Hållommig. Sägattalltskablibra.

Från det ena till det andra.. Varför sitter vi här? Varför gråter alla? Vart är Emil, ring Emil. Vi ska inte vara här. Det är inte på riktigt. RingbaraEmil!
Jag har varit med om mitt livs absolut sorgligaste dag.



Ett hjärta av röda rosor från dina tjejer Emil. Jag har varit med om dig, jag kan inte förlora dig.

Bra skit


Hey mama, look at me

Hoffmaestro - Highway man

Idag är jag väldigt glad! Det är en skön (och nuförtiden väldigt uppskattad och efterlängtad) känsla.
Jag och Pillan gick till slut med på att lämna det obligatoriska fredagsmyset på Obaren igår för Sturecomp med alla vänner. Det visade sig vara ett bra val, vi kom ut något bittra från tjejtoan efter vi anlänt men separationsångesten från O övergick snabbt i total lycka och jävlar i min låda vad kul alla hade igår!


Ikväll blir det Malmen för er som vill, det blir inga fler köttbullemenyer. Vi hörs över ett gott skratt någon gång.

Puss på modellnäsorna.

Jag och mina


Inatt får jag sällis av mina favorittjejer. Vi ska skeda men med händerna på täcket och imorgon bär vi oss av tillsammans. Det kommer bli tungt men förhoppningsvis får man lite ro i sinnet. Hursomhelst så gör vi detta tillsammans.


Grattis Simon 24 år

Även du, aldrig glömd.. Idag hade varit din 24årsdag. Om Du och Emil är på samma plats idag så vet jag att Emil kommer ta med dig på några av livets drycker och en helgalen kväll.

Sov sött fina och förevigt saknade människor, Ni fattas oss.




The king is gone but he's not forgotten

My my, hey hey - Neil Young
Jag drömde om dig för första gången inatt..
Winback hade abonnerat en SLbuss, och vi satt längst bak och kastade dipp på varandra och var sådär äckligt barnsliga som vi är så bra på.
Jag vaknade med ett léende på läpparna som snabbt byttes ut mot tårar.

Den här veckan har varit jobbig Emil.. Om jag jämför känslan mot första veckan så har den här varit värre. Begravningen äger rum imorgon och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag vet inte hur jag kommer reagera och jag vet inte om jag kommer kunna kontrollera mig själv. Jag vet heller inte vad jag ska ha på mig.. Det känns oviktigt, vad man ska ha på sig......
Men jag vill ju vara fin för dig. Jag tror jag ska locka håret kanske, och ha min parfym som du gillade.

Vaka över oss imorgon min ängel.


Det behövs något tråkigt i den här bloggen..

Senaste nytt!!

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin ladens släktingar.
De personer som gripits och nu sitter i säkert förvar är usamas Mor Marme Laden och de två bröderna Chocko Laden och Remou Laden.


I torsdags kväll meddelar TV4 utsända att man nu även gripit hans syster Pina co Laden.
Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senile farfar Vafanvardetjag Laden.
Mihihi
Senaste nytt!!

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin ladens släktingar.
De personer som gripits och nu sitter i säkert förvar är usamas Mor Marme Laden och de två bröderna Chocko Laden och Remou Laden.
I torsdags kväll meddelar TV4 utsända att man nu även gripit hans syster Pina co Laden.
Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senile farfar Vafanvardetjag Laden.

There's no one here to blame, there's no one left to talk to, honey

Sara MchLachlan - Angel

Livet var på topp. Jag var så lycklig och mina största bekymmer var att jag ville flytta närmare stan eller önskan att höra från en viss person.. Som egentligen betyder vadå för mig?
Men i ett enda slag slogs vi alla ner till botten. Och jag har så otroligt svårt att ta mig upp igen. Jag njuter av alla vänners sällskap, skratt och alla aktiviteter vi alltid haft för oss, men lyckan är inte densamma.. Jag känner mig så otroligt olycklig i mig själv och vet inte hur jag ska hitta ut och ibland vill jag bara stänga in mig och stanna där jag är tills det känns bra igen.
I samma veva undrar jag, är du lycklig där du är? Du kanske ser oss och skrattar med oss, men kan inte prata med oss. Du kanske är ensam...


Det finns så mycket osagt som man ångrar, men det man kanske kan glädjas åt är att man inte ångrar något sagt. Vi kivades som syskon men Emil, du har alltid vetat hur varmt du ligger i mitt hjärta.


Jag tänker på dig alltid. Det kanske börjar bli tjatigt men jag saknar dig väldigt, väldigt mycket..



When you hit me, hit me hard

Biffy Clyro - Many of horror

Jag är bara arg idag..
Jag trodde att jag trodde på ödet. Men det fanns ingen som helst mening med att Du skulle lämna livet i så tidig ålder.
Och jag skäms. Jag skäms över att jag inte njutit av livet som Du gjorde och hade gjort.. Men ändå lever Jag och inte Du.


FANIHELVETEVADJAGSAKNARDIG!




Sjukstuga

Krayzie Bone - Hard to let go

Såna här dagar.. När man hållt sig inne och i sällskap av ens egen skugga en hel dag. Det är såna här dagar man egentligen ska undvika när läget är som det är..
Men jag kan inte direkt påstå att jag grinat sönder idag, men heller inte skrattat ihjäl mig. Man tänker, man känner och man glor runt på Fejjan en hel dag. Är det såhär det ska vara nu? Vi får acceptera läget och försöka leva vidare. Jag känner mig som en jävla zombie.

Welcome to the good life?

Men en sak glädjer mig, och det är att jag har min ängel på jorden - Fredrik Cederborg. JÄD, no matter what.



Nothing lasts forever

Guns N' Roses - November rain

Världens finaste och mest saknade människa.


Var någonstans börjar man...
Även om du inte finns kvar hos oss så lever ditt léende vidare. Vi vet att du inte vill att vi ska gråta men det gör så ont att veta att vi har en hel livstid kvar utan dig.. Vi kommer ses på den bättre sidan men det är alldeles för långt bort..

Död.. Det går inte att förknippas med dig, den mest livfulla killen och som såg till att njuta fullt ut av livet. Det är så orättvist. Jag vill bara att du ska komma tillbaka. Lägg din arm om mig och tala om för mig hur glad jag ska vara som har dig i mitt liv och le sådär busigt som bara du kan. Tänka sig att det var knappt två veckor sedan du sa dem orden och så lämnar du mig med ett stort tomrum..
Kom tillbaka älskade Emil!


POSEIDON

Jag brukade sitta och titta på dig på jobbet.. De många och mörka ögonfransarna som ramar in dina bruna ögon. Ett perfekt lager skäggstubb som pryder dina käkben. Hårlockarna som faller lite lätt ner över pannan, underläppen som putar ut lite extra och det perfekta smilet som gör damerna galna. Och inte tal om den grekiska bringan... Jag log och kände mig väl till mods när jag tittade på dig. Min fina vän som charmar vemsomhelst.

Jag saknar dig, och jag älskar dig så mitt hjärta värker. Jag går sönder.