Ideal

Jag har ont i ryggen. Och kan inte göra något annat än att ligga ner. 
Känner mig som juni 2009 när jag bäddat på soffan för att bo där i en vecka då jag inte skulle kunna röra på mig speciellt mycket under den perioden.
Man tittar på tv, somnar, tittar på datorn i den mån det går, somnar, äter, somnar, etc.. I det här läget är somna det bästa, för det är enda sättet att komma undan smärtan. Och så fort jag öppnat ögonen, strålar det till i ryggen och smärtan är tillbaka. Det är åt jehovas irriterande.
 
Hursomhelst, "ideal".
Låg (på soffan) igår och funderade över min idealman. Jag är inte så kräsen. Enkla, normala, vardagliga saker duger för mig. Och varenda punkt jag kom på passade en speciell person in på. Och när det slog mig ville jag bara slå tillbaka! Alltid ska det vara något hinder. I detta fall inte pga honom (tror jag). Utan däremot avståndet. Avståndet som gör att vi förmodligen inte ens kan ta reda på om han är den mannen.
 
 
 FML.
 
 
 

"I'm not a douche"

 
Yes, you are. Och utge dig inte för annat.
Boys will be boys. And girls will always get fooled by their charm.
Av någon anledning tynar charmen sakta men säkert bort. Varför kan inte folk bara vara den de utgör sig för att vara från början?
 

Jag lever idag

Jag skrattar idag. Morgondagen är för långt bort, vi är här idag.

Jag måste lära mig sluta tänka framåt för mycket och bara ta saker och ting som dem kommer. Det är svårt när man ibland har hjärtat att gambla med. Men är man rädd för nitlotterna så vinner man aldrig jackpotten. Jag lever idag. Idag. Idag.

Kanske gråter jag sen, jag vill leva i nuet och inte behöva ångra mig sen.

Varför sluta upp med tango? Låt oss ha kul.



CT

Jag har insett att det blir billigare och förmodligen mer träning för mig om jag säger upp mitt SATS-kort som dragits på mitt autogiro i snart 1,5 år och istället köper mig en egen crosstrainer. Jag har ju gott om plats här hemma! Impulsköp och skinnybitches, here I come!




Instagram: lossimou

Willkommen!


Ungefär som att älska

 
 
Ungefär en sån känsla när man lyssnar på denna låt.
 
 
 
God morgon.