blubb

Det känns som jag varit lite dålig på att uppdatera bloggen.. så dags att göra det nudå!?

jaha.. inte långt kvar till min 20 årsdag, så på tisdagen den 7 mars (min födelsedag) ska familjen komma å äta tårta och sen på lördag (11 mars) blir det middag och sedan partey!

frågan är vart vi ska..? jag funderar på GK men dom spela så mycket techno där.. inge kul.. men vi får se.. det löser sig.
Kul iaf att Mini köpt en kamera så vi kan fånga våra roliga kvällar på bild, de andra som har kamera e så dåliga på att ta med sig den lr fota.. tex Kenneth..  han tog typ 2 bilder på nyår.. och det var för att jag tog ifrån hoom kameran och fotade folkmassan lite.. hah roliga bilder.


idaaag har jag nog inte gjort nån nytta alls.. men duktiga mister Mattias städade och så medans jag titta på teve och mumsade i mig lite godis, sen tittade solen fram, rakt i mina ögon men jag orkade inte dra ner persiennerna, det var härligt med lite sol i ögena.. längtar till sommaren som faaan!
Sooool och värme, ge miiig!

Jamenvisst nu ska jag faktiskt sluta gagga och börja dra mig mot min bästa kompis på 42 tum...
den är faktiskt en stor del av mitt liv under veckorna.. Och imorn ska jag jobba.. har varit hemma i tre dagar nu och när jag ringde Anders imorse så sa han att de behöver mig.. (6) muhaha

puss och slem