Nyårslöfte?

Michael Mind - Show me love

För ett ögonblick inbillade jag mig att jag hade fått bra syn, supersyn. Men jag satt nära skärmen bara helt enkelt. På med brillorna - supersyn.

Nyår imorgon då. Jag ska inte ljuga, jag har faktiskt höga förväntningar, jag tror att det kan bli riktigt lyckat. Tjejmiddagen innan är perffa tycker jag. Jag är egentligen batra glad över att få fira med fina vänner. Vänner som jag inte kände för ett år sedan, de flesta av dem iaf. Men det är människor som gör mig glad och jag är glad över att få fira in det nya året tillsammans med dem. För det är ju faktiskt dem jag kommer spendera det kommande året med.

Att det är nyår redan imorgon får mig att återigen halka in på det här med vad tiden springer iväg. Ett helt jävla år har passerat, igen! Nyårslöften.. Jag avger sällan nyårslöften, så varför göra det i år ..?
Snorungarna smäller thunderkings här utanför med jämna mellanrum. De ger mig hjärtstillestånd. Mitt nyårslöfte kan gott vara att spöa på någon snorunge som står och smäller, för jag är så jävla less på dem!!

Jag är långt ifrån klar med packningen, vad i min låda ska jag ha med mig?? Jag är "känd" för att alltid ha med mig allt. Behöver någon plåster? Fråga mig. Något ätbart? check. Sax, check. Pengar, check. Nål? check. ALLT. Låt oss säga att med mig så överlever man oavsett om man har några scoutfärdigheter eller ej. Nu däremot kan jag inte packa ner hur mycket jag vill då jag bara får ha med mig ynka 20 kilo. Jag har aldrig varit i nån jävla skidbacke i nåt snöland. Hjääälp! Vad ska jag ha med mig?? Konservmat om jag kommer vilse?......

Bebbe

Arias - Tutu (Original mix)

Myskväll igår med tjejerna, vi tjockade på mongoliska.
Ska till Länna strax med Fredriks mamma, längtar tills jag får min massagedyna, jag ska slappa i den idag. Min rygg dödar mig.

Nyår imorn, och så måste jag packa klart inför Alperna. Känns overkligt att jag ska få träffa Fredrik!! Men sen när jag kommer hem igen är det samma visa all over again.. Dagarna kommer kännas tomma.. Och ingen idé att räkna dagarna. Men jag ska njuta av de 9 dagar jag kommer vara där med massa lööööööve.

Länna nu!




Lönesänkning?

Lucie Silvas - What you're made of

Vad hände med tiden?? Trodde klockan var högst 19.00.
Sitter och äter dessert som jag gjorde åt mig och Andreas. Blåbär, hallon och björnbär toppat av kesella vanilj samt smulade digestivekex, mumma.

Varit i stan med Ellan idag, kom hem 4500 SEK fattigare.. Och jag har ännu inte fått lön, men den kommer väl förhoppningsvis imorgon för snart ekar det på kontot. Mellandagsrea är H E M S K. Så mycket folk på så liten yta, no no.

Imorgon blir det Nacka Forum med Becca-lusen och sen middag med tjejerna, tisdag - Länna med Fredriks mamma och eventuellt inhandla de sista grejerna jag behöver inför alperna. Sen hoppas jag att jag är klar med allt så jag kan sluta känna mig stressad.

Sista julklappen är klar, efter julen passerat. Men den är till Fredrik, och han får sin final/25:e julklapp när jag kommer ner :)


Det är läskigt vad jag gör av med pengar nuförtiden.. Ju mer man tjänar desto mer utgifter har man, how come? Jag överlevde på 6000 i månaden förut. Men jag tror att OM jag var tvungen så skulle jag klara mig på det i dagens läge. Jag behöver en ekonom som sköter mina pengar.... Ågren.


Sweaty papas

Varenda karl jag rekommenderat Rexonas deo stick för har fastnat för den, och de har även fört rekommendationen vidare till sina vänner. Stick är bättre än rolldeo som kladdar och aldrig torkar. Så till Er svettiga män, prova denna:

De doftar gott också, inte som typiska mans-(läs:gubb)luktande Axevarianten. För en mindre svettig och mer väldoftande värld.

Carpe diem

Dj Antoine - This time

"Like sands through the hourglass, so are the days of our lives."
Programmet gjorde sin debut år 1965 och sänds fortfarande, men de har fan inte kommit långt med intrigerna.. VBÅ - skitprogram.

Hur som helst, det jag ville komma till: dagarna bara passerar utan att jag hinner fatta att det är en ny dag! "Carpe diem" my ass, det gör inte jag iaf..
Jag som trodde jag hade all tid i världen att uträtta ärenden innan jag åker, men ack så fel jag hade! Jag åker om 5 dagar, varav 2 av dem är borträknade då ena är nyår och på nyårsdagen är allting stängt.
Min lön har dessutom inte kommit, infinner den sig inte på mitt konto på måndag förmiddag så blir jag tokig. Den skulle kommit den 23:e! Tur att jag lagt undan pengar tidigare iochmed att jag fick lön senast i oktober pga jobbyte och fått leva på mina sparpengar sedan dess. Hejja ekonomiavdelningen som är så duktiga på att betala ut rätt löner i rätt tid.

Idag känns som jag hunnit med lite nytta och nöje. Var hos Becca och kikade deras nya lya och svullade. Vi lagade god middag, käkade chips, efterrätt, snacka skit och sånt som hör till.

En rolig grej när man jämför östrogen VS testosteron. När kvinnor går in i affären för att handla till en middag kommer de ut med 2 kassar och är cirka 350 riksdaler fattigare. Män däremot går in och plockar sina biffar och pommes och kommer ut efter att ha investerat 100 riksdaler i en enkel middag. Det är med andra ord enklare och billigare att vara man i sådana sammanhang. Dock jämnar det nog ut sig i annat.

På vägen hem gick jag förbi G-mans fest, drack dock inget och var inte så festsugen. Hade dessutom ont i magen och mådde illa efter allt svullande så det vart en kort visit. Trevligt dock att träffa Gunnar, Wail och Peter.

Jag gillar min iPhone.

Raring

Alla dagar, resten av mitt liv.



Fylleslag

Jennifer Lopez - Alive

Romance på teve.. Sånt höjer ribban för killarna irl.

Jag kan inte använda min massagedyna för jag har inte rätt verktyg för den!
Seg dag idag, mådde inte direkt som en blomma när jag vaknade, ont i kroppen..
Gårkvällen vart precis som jag trodde att det skulle bli, riktigt kul. Grabbarna var där, alla var glada och lagom på lyset. Träffade även Moncan som vart lite nostalgisk som alltid och vi dansade och pratade. Han sa många värmande ord och det bästa är att jag vet att han verkligen menar varenda ord som sagts, det gör mig glad. Han verkar lycklig. Det var skönt att se.

Han sade något också som gjorde mig glad på något sätt och det är inte första gången jag hör det från någon. Samtidigt så vet jag själv att det är så det ligger till. Men jag vet egentligen inte varför det gör mig så glad. Eller glad är fel ord att beskriva känslan, mer belåten. Och sanningen är den att jag tror att även X vet att det är så och det är nog det som gör mig belåten. För X har gjort något som egentligen är otillåtet i ett sånt här sammanhang vilket gör att jag inte bryr mig om denna person längre och tycker bara att denne person är pinsam och mycket i det hela är patetiskt.. Nog om det.




Snart mitt hjärta.
Jag älskar dig tidlöst..


Jul..

Peter Jöback & Sissel Kyrkebo - Gå inte förbi

Jag vet inte varför men idag saknar jag mina gamla vänner extra mycket.. Carro, Helle, Alex. De tjejerna. Goa tjejer. Saknar att skratta med dem.. Helles skratt! Jag blir alldeles nostalgisk.

Känns inte som det är julafton. Jul är tråkigt (Hälsning från Västerås; Ida: håller med.) Varken jag eller folk omkring mig har känt av julen. Kan det bero på brist på snö? Eller har man bara tröttnat helt enkelt? All energi och alla pengar som går åt till julhandlandet. Klappar som man kanske hade överlevt utan. Man borde ta alla pengar och lägga i en gemensam burk istället och göra nåt kul för dem. T.ex köpa en systemkamera till mig..? Very fun.

Tomtemor och Tomtefar kom och knackade på hos mig idag med en julklapp från frankrike :) Jag hade precis kommit ur duschen så där stod jag i handduk när Bettan och Totte kom med julsång och julklapp med tomteluva, rock och skägg. Fan, det värmde inombords och efter de hade gått kunde jag inte sluta le.

Ser fram emot kvällen, tror det kan bli kul! Ännu en julafton på källan.. Haha, så länge alla goa glada människor är där så blir det nog kul.

God jul, dags för Kalles, bara jag som gillar det i min familj, hoho.

bapapappappapaarija

Frukost

Mikael - How she is
She loves to walk on the beach
She'll take you to places you can't even reach
She always stares at the rain
And in her eyes you can't feel her pain
She likes to sleep on your shoulder
With her legs on top of you



Havregrynsgröt, smörgås och ett glas juice. Jag spricker.
Frukost är egentligen jävligt gott, men jag äter bara det när jag är ledig. Tidiga mornar är jag för det första inte hungrig och har dessutom inte tid att sätta mig och äta frukost i lugn och ro. Dock brukar jag ta med nå mackor till jobbet och göra i ordning en kopp té som jag startar arbetsdagen med, rätt skönt.

Sista klapparna ska inhandlas idag, har inte lagt ned så mycket tid på att julhandla i år faktiskt. Orkar inte.. Den dagen jag går in för julen är väl när jag skaffat egen familj och ska fira med min karl och mina småttingar.

iPhone idag babes!


Babe

Lil Jon & The east side boyz ft. Usher & Ludacris - Lovers and friends


Tog en fika med Linnet idag i Gamla stan. På vägen in på tuben satte jag mig bredvid två fjortisar som gav mig snedblicken. Jag GILLAR INTE när de sitter och glor på en och lyfter ena ögonbrynet sådär kaxigt så jag stirrade ut henne. Jag vann såklart. Vi hade ögonkontakt tills hon tittade bort. Jag rörde inte en min, utan stirrade henne rakt i ögonen bara och efter det tittade hon inget mer på mig.. Sen kom en tant och satte sig på sätet mittemot mig, där den ena fjortisen hade sina fötter. Hon fick sig en utskällning av tanten såg jag, hörde dock inte för jag hade lurar i öronen. Verkar inte bara vara jag som ogillar de osköna små liven.

Jag och Linnet hade mycket att ta igen, vi babblade i munnen på varandra som alltid :) Har ju inte träffats sen i somras ffs! Men jag hoppas hon stannar i Tyresö över jul och nyår och att hon firar nyår med mig!

Nu ska jag gräva ner mig i mitt megastora granatäpple.


2in1

Whitney Houston - My love is your love

Denna är numera i mitt ägo.

Electrolux Ergorapido 2in1

Perfekt vid snabbstädning men anledningen till att jag ville ha den var för att den är så jävla ball! Jag ville ha en handdammsugare och i denna ingår både golv och handdammsugare i ett. Hur som helst så köpte Andreas den till mig idag i julklapp.

Punkt.

Jeff Buckley -  Halleluja

Såja, nu har jag donat med kuddarna så jag ligger relativt bekvämt. Datorn höll på åka ner i golvet samtidigt, är väl en tidsfråga när det händer egentligen, så som jag håller på flyttar den fram och tillbaka.

Kom hem runt 23.30 från middagen hos familjen Cederborg. En bra kväll har det varit, saknade F extra mycket dock när jag var hemma hos honom och han inte var där..

Jag är trött, kom på att jag inte behöver stanna uppe så länge jag orkar kämpa emot ögonlocken med tanke på att jag är ledig 3 veckor nu. Dessutom kanske man ska försöka gå upp tidigt imorgon och komma iväg och julklappsshoppa lite. Nu är även snowboardkläder fixat. Baggy. Bettan tog fram en bräda som jag fick provstå på lite, omöjligt att jag kommer lära mig åka snowboard säger jag bara.

Somnar snart.. Natt.


God morgon

Guru Josh Project - Infinity


Jag är sliten. Bakis, förkyld, trött, men tvingade mig själv att gå upp. Ska ju äta middag ikväll med Fredriks föräldrar och har lite grejer att fixa innan dess.

Gårkvällen var jäkligt kul!
Julbordet hölls uppe på Liums egna konferensvåning ovanför Spy Bar. De enda personer som var där, var Lium och personalen som serverade, personligt och trevligt. Balkongen precis mitt emot svampen, där Christian brukar stå och spruta champagne på alla fattiga människor, haha. Så hade de även ordnat med egen Dj och dansgolv. Maten var riktigt fräsch och god, nu i efterhand ångrar jag att jag inte åt mer nu när jag är hungrig igen. Sedan gick vi vidare till Amba, och där var det ännu mer drag på folket. En lyckad kväll vill jag säga! Fotade inte så mycket dock.





Snart julafton då.. Längtar mest för att jag är nyfiken på vad Fred kan ha planerat för mig :) den 23:e får jag min Iphone oxå från Lium, då kan jag sysselsätta mig med lite film under resan till Val D'Isere.

Mmmh god mat hos familjen Cederborg ikväll, stackars Fredrik som blir utan den i 6 månader. Bettan och Tottes mat är guld ska ni veta!


:)

Lady GaGa - Poker face

Jag kom och tänka på en sak ikväll som gjorde mig glad..
Simon är med Lecka :)
Jag vet att det låter fjantigt, men jag tror verkligen att de är tillsammans, och jag tror att de ser efter varandra. Det gör mig lugn.

Så, mina barn..
Precis som de senaste dagarna ska jag lägga mig på pensionärstid. Får se om jag är mindre sjuk imorgon, det hoppas jag innerligt. Vill inte behöva stå på dansgolvet med snorpapper i handen och behöva snyta mig var femte minut för det är precis vad jag har gjort idag!
Jag har dessutom varit sååå nära på nysa och jag har försökt locka fram dem men de har suttit så långt inne. NU, precis, nös jag 5 gånger.. Orgasmic...


 Vinden blåser mot det öppna havet vid Turanga.

Du är långt borta, min kära.

Min kärlek strålar mot dig.

Min kärlek är som regn som faller över havet vid Turanga.

Jag har blivit kvar här tillsammans med min kärlek till dig.


- Sång från Maori


Olivejuice min blomma.. ♥



Prosit

Naturally 7 - Feel it (in the air tonight)


Schjukt schjuk!
Jag har åkt på en förkylning, en rejäl sådan, kände av den igår och idag slog den till ordentligt. Känner mig hängig, är snorig och ögonen bara rinner.. Näsan gör ont av allt snytande, bihålorna trycker.. Buuu, det är ju julfest på fredag! Som känt så brukar man vara mindre tålig av alkoholintag i sådana sammanhang. Kan bli farligt det här eller så kommer jag bara vara seg och vilja hem och sova. Men det tvivlar jag på.

Jag är rädd.. Rädd för att åka snowboard för första gången när jag är i alperna. Försäkring - CHECK!

Nu ska jag försöka sova bort min sjukdom.


Hoochie mama

Whitney Houston - I will always love you


Jag har nyss solat, när jag stod därinne kom jag på mig själv med att stå och blunda och le. Och då kom jag på att det har varit en bra dag idag. Jobbet gick bra, har bokat transfer till Valdi från Genéve. Var och klippte mig och jag vart nöjd! Har hållt mig ifrån frisören sedan min frisör slutade sin karriär och började med något annat istället. Med det dog mitt hopp om att hitta någon bra igen i och med att jag blivit missnöjd varje gång jag varit hos någon annan. De verkar ju efterblivna eller nått som inte hajjar vad man försöker förklara! Men hur som helst så vart jag nöjd denna gång.

Sa ju det, idag skulle bli en bra dag :)

Köpte förövrigt dessa huuur-skuur igår, så jävlar i min låda balla!


Nu ska jag bara vara glad. Sista veckan på jobbet, sen är det jul, nyår och sen får jag träffa min karl, hoochie.

Duschen nu och sen The bodyguard.


Babe

Mariah Carey - All I want for christmas is you

Vem är min jultomte??
En vecka och en dag kvar till julafton. Det ska bli roligt och se hur du arrangerat det här :))

Ännu en sömnlös natt inatt, jag skulle vilja testa på sömnpiller, det här funkar inte! Fast jag lägger mig tidigt så får jag inte många timmars sömn. Det är så frustrerande när man ligger där och känner sig stressad till att somna bara för man ska upp om bara några timmar. Vaknade tidigt imorse, låg och tänkte en stund, vågade inte titta på klockan. Men så gjorde jag det ändå, 04.36, så såg jag att jag fått ett mess av Fredrik 04.32 så jag måste nog väckts av messet men inte fattat det när jag vaknade. Så låg jag och vred mig.. Nästa gång jag tittade på klockan var den 05.15! Fortfarande inte somnat!! AAAH jag blir galen! Samma sak varje natt i 2 veckor!!! Och så sen till jobbet igen pga sömnbrist.....


Jag älskar dig 4 ggr på 5 rader. Love awards.
Mitt hjärta slår konstigt.


Östrogen

Christina Aguilera - Fighter

Det har hänt många tragiska saker på kort tid, och det får mig att tänka..

Med olyckan, sorgen eller döden bara runt hörnet får en att få lite insikt på saker och ting. Jag har tänkt mycket, väldigt mycket.. Som jag diskuterade med M nu under kvällen.. Vad man kanske vill ha sagt och osagt till vissa personer. Vad man velat göra innan allt inträffar.
Man ska absolut inte ta saker för givet, för rätt som det är så drabbar det oss. Sånt vi minst anar, sånt vi trodde aldrig skulle hända oss.

Vi människor är så maktlösa.. Jag önskar ibland att jag föddes med makt som Moder Natur. Gud kan gärna vara en man. Moder Natur.. Mäktigast av allt enligt mig. Behöver mer sägas..?

Saker jag tänkt på t.ex. Om jag dog, vilka skulle fundera över hur jag kände för dem? Vad mina sista ord till dem skulle kunnat vara. Vilka som skulle komma på min begravning, vilka jag skulle vilja ha på min begravning. Vilka som skulle ångra vissa saker de gjort, med mycket mera..


Idag är en dag där jag känner att jag vill ge upp.. Ge upp tänkandet, funderandet, letandet, irritationen, besvikelsen, saknaden. Bara ge upp, för det tar för mycket på mina krafter, jag har ingen energi.  Jag blir helt utmattad. Jag orkar inte låta allt skit som händer äta upp mig. Men ändå låter jag det göra det. Känns som jag står inför något test eller något som jag kommer få icke godkänt på. Det värsta av allt är att jag inte bryr mig om jag blir godkänd eller ej på detta test. Jag freakin bryr mig inte!


Imorgon är en bättre dag.

Fan-freakin-tastic

LeAnn Rimes - But I do love you

En bra dag, jag köpte min klänning och den är alldeles.. alldeles underbar.. :)

Dock mycket springande i affärer blev det med min shopping-mate Ellinor. Jag har lite idéer för julklappar nu och det är ju iaf en bit på vägen.

Jobb imorn, då får jag förhoppningsvis in avtalet som min första kund skulle skicka mig. Min första egna affär! Wioowo--oOwo--oowOoo! Fem arbetsdagar kvar och sen är jag ledig i tre freakin veckor!! Fan-freakin-tastic!

Ne, nanna kudde nu med Magic.
Jag sover rätt många timmar om nätterna nu, äter ordentligt, stressar inte speciellt mycket och jag väger fortfarande mindre än vanligt. Jag vet inte... Men det gör inte mig så mycket att vara smal, måste skaffa mig lite muskler dock, sen är jag fit for fight.

We ride together, we die together..




Alltid


Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell.
Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.


Ever thine
Ever mine
Ever ours


Cheer up - remain my true, my only treasure, my all as I am yours.
Much as you love me - I love you more.


Gonatt älskling, olivejuice.. Always.

Ingen har någonsin lyckats räkna ut,
inte ens en diktare,
hur mycket ett hjärta rymmer.

- Zelda Fitzgerald


Lucia


Jag blir fan lack!
Lucian som går på teve just nu är fan sämst. Och sen den där tjejen som sjunger vid sidan om, varför sjunger hon på skånska?!??! Snacka om att förstöra sången totalt. Skitdåligt lucia"tåg" det är en skara om 8 pers som står där.

Jag hade mycket mycket hellre åkt till Tyresö kyrka och kollat på Tyresö musikklassers luciatåg. Minns när jag gick i högstadiet, våra luciatåg var så sjukt vackra i bollmoradalens kyrka varje år. Det är sånt man vill se. Inte någon jävla skåning som sjunger julsånger på skånska och inte kan uttala "r" ordentligt.



YES

Mariah Carey - God rest you merry gentlemen

Jag har letat efter H&Ms svarta fransklänning överallt och nu hittade jag den och har lagt undan den!! Yeee! Frågan är om jag ska åka och köpa klänningen idag, annars åker väl Jonna och snor åt sig den innan. Svin..

Hade riktigt kul igår, vi var på JoLo och käkade och spelade biljard och åkte sedan till White room och dansade hela kvällen, riktigt bra DJ igår faktiskt och det var skön stämning på dansgolvet. Alltid kul när min Ella är ute med mig. På hemvägen upptäckte jag att min kamera var gone! Min värld rasade samman kändes det som.. Min kamera som jag haft så länge utan att den varken gått sönder eller blivit borttappad. Men så fort andra rör den så har jag ingen koll. Dessutom låg bilderna från begravningen på den. Men det visade sig att Anna hade tagit hand om den till slut.
Jag brukar vara rätt bra på hålla mina saker hela och rena. Mobiler och sånt, sen när jag köper nytt så lånar jag ut de gamla till folk (läs: Fredrik) och helt plötsligt verkar allt så begagnat.. Färgen har slitits bort, kameralinsen är dammig, etc, etc. Elektroniska saker vill vara ägda av mig.. Förutom externa hårddiskar dock, de överlever inte hos mig.


Jag ville så gärna kolla Lucia i Tyresö kyrka med mamma idag! Men min kära lilla mor orkar inte. :( Är det bara jag som gillar det här med Luciatåg eller? Den enda som verkar tycka det är mys är Elli, men hon jobbar! Sadface..

I Fredriks julkalender idag och imorgon får han pepparkakor och julmust så han får lite adventsmys såhär juletider trots att han är långt hemifrån, hihi. Jag tänker då på allt jag.



grrr


Jag har ett nytt namn för mina framtida dotter. Puma.
Så jävla ballt.

Ida, träna snowboard med mig. Stockholm, skaffa snö!


:)


Schjukt Schönt

Coldplay - Trouble

Nu jag har bokat och betalat min resa till Fred. Direktflyg både dit och hem, naaajs. Bra jobbat där Loisa. 2-11 januari kommer jag vara där. Nu är det bara transfer från Geneve till Val D'Isere som ska hittas också.

Imorgon äger Simons begravning rum. Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Men ju mer jag tänker på det desto mindre viktigt känns det egentligen. Alla kommer vara där för att ta farväl av Simon, inte för att se på mig. Men ändå vill man vara fin för sin vän. För han ser ju faktiskt oss.
Begravningar är nog bland det värsta som finns. Dock är det här min första begravning där jag faktiskt känner personen ifråga och inte bara varit bekant. Sen har jag ju varit på mina farföräldrars begravningar oxå men då var jag liten och förstod inte så mycket utan grät mest bara för att min familj grät.

Imorgon kommer mamma och hälsar på också. Mamammaaaa

På fredag är det ledningsutgång. Vi ska käka, bowla och supa.
På lördag är det Lucia och då jag ska åka hem till Fredrik och mysa lite med hans söta mamma, Elisabeth. Det ska bli skönt, jag ser fram emot denna helg.

Greys snart, dock ingen pomelo och ingen ananas.. Bu-freakin-hu.

Peace out.

Pirr

Dr.Alban - Work work

"pirr i magen" hahah så efterbliven.. :P


Jag har hittat en resa DIREKTFLYG t/r men det strular sig när jag ska boka. Förvånad man blir va? Jag SKA ha denna. SKAAA HAA! Nästan som tjejer-som-slåss-som-gamar-i-klädhögarna-på-mellandagsrean-ska-ha. You feel me?

SKA.

Freak.



Hej min blomma

Band of horses - The end's not near


Han kom till mig fylld av underbar ömhet.

Han var rädd och jag var rädd,

men här fanns denna öppenhet.

Han var lika underbar och skör och vacker

som en blomma som stod i full blom och darrade i vinden.



- Victoria Freeman



Work

Darin - Homeless

Okej people, nu har jag duschat.
Varendaste liten vrå på min kropp är ren, tvättat mig mellan varendaste liten freaky tå har jag gjort. (Uppskattat vore om andra människor som åker kommunalt oxå kunde göra det, helst armhålor och hår, de dagar som man måste stå och trängas på bussar/tunnelbanor.) Och medans det tänkte jag lite på dagen som varit och mitt jobb.

Vet ni när man vet att man är en duktig säljare?
Jo, det är när det är bekräftat. När kundernas önskemål är att jobba med just Dig. Jag insåg nog inte riktigt att jag var en duktig säljare förrän jag vart efterfrågad av kunderna som jag jobbat med tidigare. När det varit dags att starta nya projekt så har de specifikt frågat efter mig. Det gör mig nöjd, och det gör mig till en bra säljare.

Jag hade avstämning med en kund idag inför ett projekt som skall köras igång nu och han sade att tidigare hade han haft så mycket att tänka på inför presentationerna, det var så mycket att göra, säkra mötena, göra intervjuer själv osv när andra säljare skött bokningen åt honom. Men med mig sade han för det första att han var glad att jag var tillbaka på Lium, sedan sade han att med mig kunde han vara lugn och luta sig tillbaka och fokusera på det han egentligen skall ägna sig åt, självaste presentationen.

Jag är bra på det jag gör, och bättre skall jag bli!

Möte i Täby imorgon, woho! Ännu mer lokaltrafik!
God freakin natt då.

Blogg

Wyclef Jean ft. Claudette Ortiz - Dance like this


Överallt ser man hur folk börjar skaffa sig bloggar, bloggvärlden är rätt stor har jag just insett. Det är där man får reda på allt och inget.

Sen är frågan egentligen hur många bloggar som faktiskt ÄR intressanta att läsa. Bland folk jag känner så finns det faktiskt bara en enstaka blogg som jag läser bara för att den är bra och rolig och inte för att jag inte har annat bättre för mig och det är 
denna blogg. Sen brukar jag läsa bloggarna på 1000apor.se oxå. Brukar få mig ett par goda skratt där.

Folk länkar till sina bloggar på fejjan och på msn och visst händer det att man går in och kikar, men finner jag det högst ointressant så går jag inte in många ggr därefter. Sedan finns det de bloggar jag läser bara för jag känner personen i fråga osv. MEN det finns oxå bloggar jag läser bara för det är nån sorts tvångsgrej. Bland annat en person som jag vet läser min blogg. För denne person verkar ha tagit åt sig av grejer jag skrivit förut som inte ens var menat till denne person. Haha skrattretande, men det jag skrivit verkar stämt in på denne person och denne verkar tagit åt sig då denne ägnar några rader till mig i sin blogg emellanåt. 2 flugor i en smäll skulle jag vilja säga. Så jag kikar in ibland för att se om det finns några rader tillägnade lilla mig och visst finns det det. Bloggkrig från dennes sida?

Det är så kul att man kan påverka människor så mycket utan att ens veta om det i skrivande stund. =)))


Puss nu ska jag duscha och sova på pensionärstid.


Schjukt oschönt

Coolio - Gangstas Paradise

Singing Bee.....

Så jävla efterblivet program. Hanna Hedlund är för mig inte alls musikalisk. Hon skulle kunna göra nåt av sin röst om hon kunde använda den rätt istället för att bara stå och yla i 180 i varje sång.
Oftast så ser man att någonting inte står riktigt rätt till med deltagarna. Inte i alla fall, men oftast (förlåt Angelica, jag syftar inte på dig).

Måste bakgrundsdansarna vara så jävla gay? Och dansarna som står mitt ute bland publiken, wtf? Hur mycket ser de personer som sitter bakom dem?

Det enda jag gillar med detta program är en av killarna bland sångarna i bandet eller vad det är. Hans röst är skön att lyssna på, lite Tommy Nilsson/Daniel Lindström röst.

Singing Bee är ett schjukt oschönt program som inte ens borde överlevt såhär länge.

S K I T

Kat Deluna - Run the show

Jag spillde just ut min cola över mitt skrivbord... kladdigt.

Ska börja kolla flyg så jag kan åka till Babe, ordentligt. Jag har inte tålamod för att sitta och leta billiga samt bekväma resor. Önskar jag vore rik och inte behövde bry mig om vad det kostar, ta ett direktflyg i business class och bara njuta.

Orkar inte med att man hittar en bra och billig resa och tror man är Gud för man hittat denna, så kommer nästa steg, när man ska klicka vidare och vad får man se då? Jo att biljetterna är slut. Men nu ska jag fan i min låda hitta något bra och se till att gå i mål med detta. Så om en månad befinner jag mig i alperna.

Hejjä!

Vi kommer från Somalia

Chris Brown - Forever

Har suttit och läst lite gamla inlägg och fan vad jag längtar till sommaren! Jag hade en riktigt bra sommar i år, umgicks mycket med mina tjejer och fick oftast sovsällskap trots att Fredrik va i maggan. Om det inte var Becca som sov här så var det Ellan. Haha Elli låg och höll om mig i sömnen. Gullunge.

På morgonen satte vi oss i solen på balkongen och åt frulle och sedan var det ännu en dag full med aktiviteter.

När Fredrik kom hem hade vi en underbar vecka tillsammans bland annat på Muskö, Utö och Stora björn, men även här hemma.

Underbara sommar..











Kompis

John Mayer - Waiting on the world to change

Ibland vet man mindre om sina vänner än vad man tror..
Här har vi en som vill vara på säkra sidan.. :)

marie says:

allt är helt sjukt

marie says:

såå lova mig loisa

marie says:

ljug inte, bryt inte mot lagen, börja inte knarka och lämna mig för fan inte!


Man har alla sina hemligheter, men jag är nog mest som en öppen bok för mina nära. Jag visar det jag känner, jag skriver mycket om det jag tänker och jag pratar med dem när jag behöver.

Tiden har gått rätt fort., men ändå inte. För inte så längesedan pratade jag och Fred om att han snart skulle få öppna första paketet i julkalendern jag gav honom. Idag är det redan den 7:e. Men samtigt var det 3 veckor sedan han åkte. Känns mer som 6 veckor. Om mindre än en månad är jag förhoppningsvis hos honom och om lite mer än en månad har han varit borta i 2 månader, en tredjedel av de långa 6 månaderna vi ska vara ifrån varandra.

Det går fort men samtidigt långsamt. Men det har gått bra iaf, bättre än jag trodde.
Babe..

Nu ska jag mumsa lite på mina nya favoriter Remi mint kakor från Göteborgs, och så lite pomelo som alltid såhär års.


Min människa

Eternal - Angel of mine

Har Ni funnit den person som kan muntra upp er oavsett vad? Eller iaf få er att komma på bättre tankar? Eller till och med bara finnas där för att trösta?

Jag har funnit min ängel på jorden.
Trots att han är 300 mil ifrån mig så lyckas han gång på gång locka fram ett och annat skratt när jag är ledsen. Det är en av många egenskaper jag älskar hos denne man, min man.




Jag vet

Gavin DeGraw - Dreams

Jag är inte orolig..
För jag vet att Du är stark, jag vet att Han är med dig i varje steg du tar och jag vet att du ringer om du behöver prata.

Det känns svårt nu för din andra hälft är borta, tror du. Men nu hjälper han dig från något mycket större, han vakar över dig, han tittar ner på dig och ler när du ler, han är ledsen för att du är ledsen. Men du kommer skratta igen. Du kommer, precis som Han gjorde - sprida glädje bland dina vänner.

Jag vet det, för du får inte stänga in dig själv. Du får inte det..
Vi andra behöver dig. Jag behöver dig.

Minnesceremoni

Nana - Remember the time

Det var riktigt fint igår.. Credds till dem som stod bakom arrangemanget.
Men fortfarande satt jag där och kunde föreställa mig hur Simon skulle komma in i lokalen, med ett léende på läpparna och undra varför alla var så ledsna..
Det ÄR så overkligt, jag kan inte få in i min hjärna att vi i detta liv inte kommer få träffa Simon igen.






Det finns en mening med allt

Dionne Warwick - Thats what friends are for

När jag ser bilder på Simon, kan jag inget annat göra än att sitta och le. Det är den inverkan han haft på oss alla. Men hans léende lurade oss. Han skrattade, och jag vet att det var äkta, men samtidigt hade han bekymmer som gjorde att han inte orkade mer..

Våra gudar, oavsett vilken gud man tror på, skapade oss alla med en tanke, ett mål.

Simon, inte ens ett år har jag känt dig, men det har varit ett fint år. Och det finns många fina och glada minnen. Jag har hunnit va din "chef" som du alltid presenterade mig som, vi har haft kräftkalas, och vi har skrattat. Din kropp har lämnat oss men din själ kommer fortsätta leva genom dina vänner och din familj.

Imorgon är din dag, imorgon kommer många ögon fyllas med tårar av saknad efter dig. Jag hoppas du kommer vara där med oss.


Keep smilin, keep shinin.
For good times and bad times
I´ll be on your side forever more.

Sov gott gubben..






Blind?

Boys II men - I'll make love to you

"Kärleken gör en blind"
I vissa fall kanske, men jag är fan allt annat än blind :)


Tänka sig att Batman extraknäcker som bartender.


Spara & publicera

Eva Cassidy - Fields of gold

För inte så längesedan hade jag skrivit 300 blogginlägg, efter detta inlägg har jag skrivit 420 inlägg. Hur fan gick det till?

Mitt eftermiddagsmöte vart avbokat tyvärr så jag blir kvar på kontoret hela dagen idag, imorgon har jag möte dock och på eftermiddagen åker vi till Simons minnesstund. Det är skönt att det är på en fredag faktiskt.

Idag ska jag hälsa på min gamle far, var inte så pigg förra veckan när jag va där med tanke på att jag legat dålig hela natten innan, kände mig piggare dock mot kvällen så jag beslöt mig för att gå till pappa i vanlig ordning på torsdagar, men mådde genast sämre när jag kom dit. Fast det är alltid skönt att bli ompysslad.

Planen är att jag ska åka till Fredrik i Alperna i början på januari när jag är ledig, hoppas det går vägen. Jag behöver en varm och trygg famn. Det jobbiga är bara att jag reser ensam och det gillar jag inte, speciellt inte om det blir mellanlandning och allt.

Back to work. It's the Golden weeks !?
hmm..




Två olika ting

Boys II men - Water runs dry


Jag vet inte men jag tror jag varit lättretlig, jag vill bara bli förstådd. Det har varit frustrerande och påfrestande för mig. Saker och ting är inte riktigt som jag tänkt mig. Jag är här, ensam. Det visste jag iofs att jag skulle vara, men jag trodde det skulle vara mer annorlunda och jag trodde inte tiden skulle gå så långsamt.
Samtidigt som dagarna känns så otroligt långa ibland så känns de ändå så korta, jag är trött, jag vill bara få sova ut.. Men jag vill heller inte sova bort dagarna, jag vill inte stå still medans dagarna bara passerar. Men jag vill ändå bara sova, sova, sova så tiden går fortare.
Jag svamlar idag, jag skriver osammanhängande saker, mina tankar hoppar fram och tillbaka från det ena till det andra.
Jag saknar och behöver Dig, min kärlek. Jag behöver din trygga famn..


Jag har hållt allt inne väldigt länge känns det som..
Fredag kommer vara en dag då man kan släppa fram allt, fredag kommer vara tungt. Men samtidigt kommer jag känna en lättnad efter tror jag.


~~~



Minnesstunden följt av begravningen kommer hjälpa en att förstå, att det faktiskt är sant.


Jag tänker på dig hela tiden Simon..





Loisa

Beyoncé Knowles - Be with you


Återigen folk som läser min blogg..

Jag har inte den blekaste om vilka som egentligen läser min blogg. På ett sätt känns det ändå skrämmande då jag skriver om mina tankar, funderingar och om mitt liv. Folk jag träffar på gatan eller i centrum kanske vet mer om mig än vad jag tror.

Gång på gång har jag blivit överraskad med folk som säger att de läst min blogg, personer som jag aldrig trodde ens skulle vara intresserade av bloggar. Handlar väl inte riktigt om intresse egentligen utan mer att man bara läser för att man har en viss bekantskap.

Känner nu hur jag maler på med massa ord bara, personligen brukar jag ogilla att läsa andras långa inlägg, speciellt när de är ointressanta som detta.

Undrar hur många som skulle läsa om alla läsare registrerades och hur förvånad man skulle bli när man ser vilka som egentligen är inne här. Det här är mitt lilla nätverk. Här når jag ut till folk, men det är även min dagbok, som alla som vill har tillgång till.

Nu mitt i allt funderande undrar jag hur det kom sig att jag började blogga? Jag har iofs alltid fört "dagbok" tidigare på Lunar, PA och sånt crap. Lite skämmigt är det ju att gå tillbaka och läsa sånt ibland, ganska tydligt är det att jag alltid skrivit det jag känner.

När något hänt eller om jag är glad eller ledsen så känner jag ett begär av att blogga. Det är min terapi på något sätt. Det är min vän. Vissa gånger skriver jag grejer som jag sedan känner att jag inte alls bör publicera. Då hamnar de inläggen i utkast, men de finns ändå kvar. Jag känner mig så mycket lättare efter jag skrivit bara och jag tror att det är många som känner likadant. Tråkigt är bara att vissa döms för att de har en blogg och skriver om diverse saker. Hittills har jag inte fått någon negativ respons iaf. De som inte får ut något av att läsa bör inte läsa helt enkelt.

Jag har egentligen inget emot att folk läser det jag skriver så jag fortsätter mitt bloggande. Min blogg är Jag.


Internet

Christina Milian - Us against the world

Jag kunde fördriva hela dagar med internet förut.. Nu känner jag mig bara uttråkad av nätet.
Samma visa varje dag. Kolla fejjan, läsa bloggar, kolla lägenheter.. Sen då? Alltid samma personer på MSN, Aftonbladet är inge kul längre, orkar inte uppdatera mig med vad som händer i omvärlden, det är ändå bara sorgliga saker. Sällan något positivt. Folk blir kidnappade och mördade, det är krig, orkaner och kändisskvaller som dessutom sällan stämmer.

Jag är trött.


bröder från andra mödrar.
Det är roligt att man kan få en seriös bild.. :)


No regrets

Pratade lite med en gammal vän och det verkar som man lätt kan missförstå det jag skrivit om i bloggen om mitt nu och då. Jag tycker det är tråkigt, för jag vill verkligen inte att folk ska tro saker som jag inte menat dem.

Jag var lycklig förr, och jag är lycklig nu.
Det var mina yngre år och det här är mina äldre år. Och mitt liv är i ett annat stadie, allt ser olika ut. Jag har fler mål i livet och jag har planer och jag har fått se mer. Tidigare kändes det inte riktigt som jag utvecklades men jag hade det jag behövde, trodde jag då.

Jag ångrar inte mina val, och jag ångrar heller inte det jag fått uppleva och vara med om. Istället tar jag med allt i min bag och fortsätter färden genom livet. Det blir inte alltid som vi tänkt oss men det blir bra ändå i slutändan.
Jag vet inte hur jag ska förklara det här och det gör mig frustrerad. Känns bara krångligt, får inte riktigt fram mitt budskap.

Men vissa personer kommer alltid betyda mycket för mig för vi har spenderat våra år tillsammans och gått igenom och upplevt mycket tillsammans och det kommer jag aldrig glömma.

Missförstå mig inte bara.. Även om jag kanske försvårar det hela extra mycket.

Äckligt

Jag säger då det.. Med internet kommer både bra och dåliga grejer.
Jag tror fan vi skulle klara oss bättre utan internet. Finns så mycket sjukt och äckligt därute. Jag äcklas. Fattar inte att det finns människor som lägger ut vissa saker. Helt jävla stört.

Ärligt talat tror jag människor skulle må bättre utan internet.
Med internet har man koll på varandra så länge man inte valt att vara totalt anonym hela sitt liv.
Folk är avundsjuka, folk spionerar, folk skvallrar. Vi ser och hör saker som vi egentligen skulle må bättre av att inte veta, men ändå fortsätter vi, vi fortsätter gräva oss längre ner i skiten. 
Men tyvärr är det bara en liten bråkdel av vad vi egentligen kan hitta genom våra datorer.. Jag har nyss upptäckt något mycket värre. Och visst, att något sådant skulle finnas borde egentligen inte göra mig förvånad, men jag är fan förvånad att man kan lägga ut sånt skit.

Vad är det för miserabel person som kommit på idén? Någon som antagligen själv borde ta hjälp av "tipsen".
Jag kan inte släppa det här. Det växer hat inom mig.