Absolut inte harmonisk

The Dream - Rockin' that shit


Sista semesterdagarna nu.. Ågreen.
Kan vara kul att försöka göra något av dessa dagar så imorgon blir det en liten roadtrip till Skara med Fred, Beccs och Fillen. Blir en visit på sommarlandet samt övernattning. Hoppas vi får relativt bra väder i alla fall. Halvt sugen på att springa runt blöt på vattenlandet och frusa.

Kollade på en film igår. Which i regret...
The hills have eyes II. Det var en "speciell" scen som fick mig att vilja spy. Inte bara viljan att spy, jag kände nästan kväljningarna komma.. Äckelbilder som inälvor och sånt klarar jag av, men våldtäckten fick mig att nästan spy. Jag klarar inte av sånt. Det är en film som jag ångrar att jag såg. Inte för att den var dålig eller så, för det var den inte. Det var bara en obehaglig och hemsk känsla man hade inom sig efter man sett den. Både jag och min filmpartner satt och stirrade ett tag när eftertexterna kom. Sedan var vi tvungna att sätta på något annat för att komma på andra tankar.. Se inte denna film I tell you.
Den fick mig att tänka på en annan film jag såg för ett par år sedan. Då var det en tjej som råkade ut för en gruppvåldtäckt och det var så verklighetstroget och grovt att jag inte kunde glömma filmen på minst en vecka.

Skönt att detta är vad jag tänker på innan jag ska lägga mig, för lägga mig ska jag, blir tidig avgång imorgon.

God natt.. ?


Fucktards

Jason Mraz- Butterfly

Jag börjar undra vad det är för skumt folk som bor i mitt hus..

Jag bor högst upp och tre gånger har jag haft grannar som åkt hiss med mig ända upp (ej av misstag) och sedan åkt ner igen till sin våning.
Första gången var en chilensk kille, jag känner igen honom men vet inte vad han heter eller i vilken åldersgrupp han är i. Men han känner säkert de andra chilenarna. Alla chilenare som bor i Ringen, Mellanberget, Granbacken etc. Känner varandra.
Anywhoo, han frågade vilken våning, jag sa fem och han tryckte på knappen. Så småpratade han med mig hela hissresan. När jag går ut från hissen håller jag upp hissdörren och sedan portdörren, men då säger han "jag ska ner igen" så tar han trapporna ned. Wierdo..

Andra gången.. Samma kille, men denna gång med ett damsällskap. Återigen ska han småprata med mig. Dock hoppar killen av på trean och tjejen åker vidare med mig upp. Sedan när jag går ut ur hissen, håller upp dörren åt henne - "nej, jag ska ner igen." De måste vara mongosar är min slutsats.

Tredje gången var idag, alldeles nyss. En tjej med sin hund. Hon frågar vart jag ska, jag säger femman hon säger "du kan åka upp först". Vi åker, jag klappar på hunden, går ut. Och hon åker ned igen.

What's up with that? Vad är det för fel på dessa människor?

Do think twice





Back in town

Chicago - If you leave me now

Nu är jag tillbaka från Rhodos sedan 2 dagar tillbaka. Det var en bra resa, men känns skönt att vara hemma igen också.
Har lite ångest över att vara inne på min näst sista semestervecka, men just nu har jag bara en "life is good" känsla vilket gör vardagen lite lättare.

Känns som saker och ting ordnar upp sig av sig självt. Jag har tagit dagen som den kommer hittills vilket visat sig gått bra faktiskt.

Tänkte slänga upp lite bilder på fejjan från Rhodos, vilket kan ta sin tid. Har cirka 900 bilder från bara min nya "värsting-kamera", sen ska bilderna från de andras kameror också komma upp. Nu ska jag fortsätta älska min brunbrända kropp.





Later huns.

Söv mig

Beyoncé - Disappear


Fan, alla gånger jag sätter mig vid datorn på kvällen så sitter jag verkligen halva natten.
Tittar på klockan, tiden går fort, är inte trött. Ytterligare en timme har gått, solen börjar gå upp, himlen börjar klarna. kommer jag på mig själv. Dags att sova nu.


" Den högsta lyckan här i livet är
att tro sig vara älskad för den man är,
eller, kanske snarare, att vara älskad
trots att man är den man är. "


And off we go

Ciara - Like a boy


Hello.

Jag är übertrött efter en dag på stan.
Nu är i alla fall resan bokad och betald. På onsdag kommer jag, Marr, Idan och Linnea att bege oss till Rhodos! Jag vet, det är ett odrägligt ställe, say no more, men det var billigt och det fanns inte mycket att välja på. Vi gick till resebyråerna idag och de hjälpte oss leta. Men hotellet är bra, vi får fulle och allt till ett helt ok pris om man jämför med vad resorna ligger på nu. Dessutom kan det bli kul att driva lite med folk.

Skönt att få komma väg, och dessutom med lovely ladies.

Såg Brüno igår. Några skratt lockades man till men det var ingen hejjarfilm direkt. Rekommenderar att man tittar på den hemma och inte betalar 90 SEK för den.

Nu ska vi se om jag kommer och hinner köpa en systemkamera imorgon! Behöver ny kamera i alla fall. Om det blir systemkamera eller digitalkamera och om jag ens hinner köpa någon innan resan återstår att se.

See ya, don't wanna be ya.


Kära mamma

The Pussycat Dolls - Hush hush

Varför ska allt ha en sån timing..?
När jag är som svagast attackeras jag från andra hållet. Det gör allt ännu svårare. Det ger mig dubbelt så mycket att tänka på, och jag tänker på vad som är bäst för mig egentligen. Men som vanligt kommer jag inte fram till något därför att båda har sina för- och nackdelar och på något sätt jämnar det ut sig.

Jag lämnar det här en stund och går och umgås med mamma.

Hej Zolpidem

Michael Jackson - Man in the mirror

Det känns som sömnpiller är min räddning från det mesta nuförtiden.
När jag inte vill tänka då trycker jag i mig några bara och somnar gott och slipper mina funderingar om saker och ting. Saker som gör ondare än jag trodde, saker som jag inte släpper lika lätt som jag trodde jag skulle kunna göra.

Alla växer vi som människor när vi går igenom något. Speciellt när vi gått igenom något psykiskt påfrestande. Men för mitt hjärtas skull sätter jag stopp, i tid denna gång hoppas jag..


Vet inte om man bör släppa detta och låta det vara det fina det en gång var, eller om jag borde kämpa. Men är det jag som borde kämpa? Det känns inte så, det är inte mitt bord. För jag vet vad jag vill ha, frågan är, vet du?

För mig är det ett ganska enkelt val. Vad man ska kämpa för..
Det är inget man hittar runt hörnet bara.

Smile tho' your heart is aching, smile even tho' it's breaking

Charlie Chaplin - Smile

Dags att blogga.

Tar en liten paus från Michael. Har haft ett Michael marathon med Freaky-Fred sedan 14-tiden idag och än är det inte slut. Många fina tal från kända personer. Michael var en fin människa, lite underlig, men fin. Gällande sexuellt utnyttjande av barn vet jag inte vad jag ska tro. Men men tror väl det man vill tro och i mitt fall vill jag inte tro.

Jag kan inte släppa att han var ett sådant musikaliskt geni som gjort så många hits som han gjort. Och så besitter han även rekordet i skänkta pengar till välgörenhet av artister.


Go Michael.




Semester


Jag har semester, har inte ens ägnat bloggen en tanke faktiskt.
En vecka har gått iaf. Har bland annat varit ute på fina Muskö samt hunnit med en kväll på Snaps. Första för i år. 4 veckor kvar nu, blir det någon resa till Thailand? We'll see, någonstans ska jag i alla fall!



Later homes.