Fucktards

Jason Mraz- Butterfly

Jag börjar undra vad det är för skumt folk som bor i mitt hus..

Jag bor högst upp och tre gånger har jag haft grannar som åkt hiss med mig ända upp (ej av misstag) och sedan åkt ner igen till sin våning.
Första gången var en chilensk kille, jag känner igen honom men vet inte vad han heter eller i vilken åldersgrupp han är i. Men han känner säkert de andra chilenarna. Alla chilenare som bor i Ringen, Mellanberget, Granbacken etc. Känner varandra.
Anywhoo, han frågade vilken våning, jag sa fem och han tryckte på knappen. Så småpratade han med mig hela hissresan. När jag går ut från hissen håller jag upp hissdörren och sedan portdörren, men då säger han "jag ska ner igen" så tar han trapporna ned. Wierdo..

Andra gången.. Samma kille, men denna gång med ett damsällskap. Återigen ska han småprata med mig. Dock hoppar killen av på trean och tjejen åker vidare med mig upp. Sedan när jag går ut ur hissen, håller upp dörren åt henne - "nej, jag ska ner igen." De måste vara mongosar är min slutsats.

Tredje gången var idag, alldeles nyss. En tjej med sin hund. Hon frågar vart jag ska, jag säger femman hon säger "du kan åka upp först". Vi åker, jag klappar på hunden, går ut. Och hon åker ned igen.

What's up with that? Vad är det för fel på dessa människor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback