Love-Day

Jessica Simpson - Take my breath away


Idag är en sån där Love-Day. Har många såna nuförtiden, ser inget dåligt med det.

Kan vara för jag nyss läste igenom
Phines och Angies bloggar. Hur hittade jag dessa kärleksbruttor? Vem valde ut mig? Vem gav mig turen att få ha dessa vänner?

Har bilder på mina vänner på min "vägg" på jobbet. Wall of fame kan vi kalla den. Ibland tittar jag på dessa bilder och försvinner för en stund i mina egna tankar. Varenda en av er är så olika men ändå så lika. Vi passar ihop så bra. Alla delar vi en otrolig vänskap och kärlek till varandra som slår allt. En vänskap som byggts upp på väldigt kort tid skulle jag vilja säga. Men ack så underbar den är. Ni är mina hjärtevänner och er ska jag hålla hårt i.

Jag har på senare tid lärt mig att ta vara på mina nära och kära och aldrig ta dem för givet, för rätt som det är så kan drömmen helt plötsligt stanna.
Jag har även lärt mig att ta avstånd från så mycket negativ energi som möjligt, dvs personer som sprider negativ energi, och jag mår faktiskt mycket bättre av det.

Bråka inte med varandra, lägg den tiden på att vara vänner istället.
Jag älskar att skratta med er!

Tack för att jag fick vara vis för en stund..


Nu till lite andra tankar jag har.. Sommaren.

Denna sommar vill jag tillbringa med så många som möjligt. Jag vill åka hit och dit och jag vill göra dittan och dattan.
Jag skulle även vilja åka på en kärleksresa. Jag tror vi skulle ha sjukt kul, det har vi alltid.
Roadtrip med girlsen.
Bada vid klipporna i Nyfors.
Grilla grillspett.
Vin, skratt, brasor, blöta handdukar, jordgubbar, fota, bruna ben, gröna ängar, flippisar, picknik, bikini, kvällssol, prommisar, solbrillor, lycka, sommarkärlek.
Jag skulle kunna fortsätta i en evighet. Men nu har jag faktiskt suttit här och drömt mig bort i cirka en halvtimme.

Back to reality, worktime.
Tillbringa er sommar med mig.

Kram och puss

Kommentarer
Postat av: Angie

Åh jag håller med dig i vartenda ord du skrivit älskade älskade du! Jag kan inte fatta att jag hittat en sån underbar vän som du! Trodde inte den perfekta vännern fanns,förutom dem få jag har....Men du visade mig vad äkta kärlek betyder!! Puss sis!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback