Marie 17 år

Bumblebee



Det blev en rätt lugn men skön kväll hos Marran. Vi pratade mycket om allt som hänt på Granbacken och hur många retardfamiljer som egentligen bor/bott där. Så efterblivet område, men jag antar att såna familjer finns i alla bostadsområden. Som vi som växt upp där så blir det att man har koll på det mesta.

Pratade även om mordet på gubben i rullstol för ett tag sen. Han bodde i Maries hus, på samma våning till och med. Hans son mördade honom. Vilket jag oxå skulle gjort i hans läge.
Pappan hade utnyttjat både honom och systern sexuellt i deras barndom. Nu i vuxen ålder skulle de anmäla honom men det hade gått mer än 10 år så det hade blivit preskiberat. Så han tog saken i egna händer och dödade gubben. Högg honom i skrevet med en kniv och misshandlade honom till döds med en stekpanna. Gubben skulle egentligen hamnat i fängelse men var för sjuk för det. Han satt även i rullstol. Jag tror att det var Guds straff till honom. (jag är inte troende även om det ibland kan verka så).

Jag känner absolut ingen sorg för den gubben.


Så till något helt annat..

Kollar på Running Scared som går på 3an nu, en riktigt bra film, Paul Walker mmmumma. Scenen i ishallen är grym.
-Say hello to my little friend /Mac daddy pimp. haha
Jag gillar slutet!


Zippin'



Det är fredag, månadsslut, sista timmen på jobbet. Några står och puttar på vår lilla minigolfbana.
Alla sitter med en öl eller ett glas vin och jobbar, haha fööör skönt.

Man kanske säljer bättre?


Morgon

Akon - The rain

HELLO FAAANS!

Bra morgon, jag var trött när jag steg upp dock, men det är jag alltid.

Café Nuño lär tjäna storkovan på Stepstones anställda, varje morgon kommer alla in till kontoret med en brun papperspåse, vad tror Ni ligger i den? Jo, en av Café Nuños många goda smörgåsar. Att ägaren är supertrevlig är ju även ett plus. Varje morgon är det "tjena tjejen, sovit gott?" och så lite morgonsnack sådär. Nu har jag även börjat  köpa en kopp té till min smörgås. Det ger min morgon en bra start. Dock öser jag socker i mitt té. Kan vara farligt, men alla mina jeans har blivit stora på mig så det kanske inte gör nått om jag går upp de kilon jag tappat. Fast jag köper faktiskt hellre nya :)
Sådär, lite reklam för Café Nuño, det lönar sig att vara trevlig.

Förresten, på tal om trevlig. Eller snarare otrevlig.
När jag skulle på tunnelbanan imorse var det massa folk som vanligt. Så kommer en medelålderskvinna bakom mig och axlar mig och tränger sig på tunnelbanan innan jag ens stigit på. (hon var rätt kort så axeln slog mig på armen nånstans). Jag vart givetsvis lack. Så jag går på bakom henne och ger henne en liten lätt armbåge när jag ställer mig bredvid henne. Och så såg jag i ögonvrån hur hon tittade upp på mig. Den hjärnan brann det i. 
Det, mina vänner! Det gjorde min dag! Jag var riktigt nöjd.

Jag hatar bittra sura människor som förtjänar en feting, kärringar bland annat! Bara för de är äldre tror de att de kan beté sig hur som helst. Men icke!


Åter to work.

Idag ska jag och grabbarna sälja för 60.000 då får vi en team-middag på Grill av vår chef. Det skulle vara rätt trevligt.


Hej svej fisis!



Tjock

Elton John - Your song


Inte mycket aktivitet där inte..


Idag har jag köpt massa mumsigt. Frågan är bara hur jag ska hinna äta allt. Ska strax hoppa i duschen och försöka lägga mig relativt tidigt. Men jag önskar jag kunde hinna äta en bit av allt först. Ni måste testa Estrellas majsringar, sjukligt goda. Så har jag även köpt: vattenmelon, vindruvor, majskolvar, dietorelle mjuka jordgubb, kräftor, räkor (min egna minikräftskiva). En salig blandning av godsaker enligt mig.

Vi var och kollade på lägenheten idag. Herkulesgatan 14, centralt? Ja. Billigt? Nej. Så det blir att vi avstår från den tyvärr. Fast när jag börjar fantisera om hur man skulle kunna inreda och hur vårat liv i den lägenheten skulle kunna vara så blir det väldigt fint i mitt huvud och den bilden är värd mer än 9000 i månaden.


Imorgon är det middag hos pappa, Fred ska med oxå. Första gången de träffas. Jag är nervös faktiskt.


Pekinganka for us tomorrow. Mumma!

Partyturken


Amagaad, jag finns med på youtube, kolla på "Vem var det som kasta? Skogsturken" på youtube så hajjar ni varför denna film kom till.



"Aina kastar ett öga" haha skönaste kvällen på länge!

Hjärtat

Mariah Carey & Brian McKnight - Whenever you call


Nyduschad, klädd i älsks tröja som doftar blomma.
Sjuka rysningar får jag när jag luktar på hans tröja. Karln med en parfym som fick mig att bli alldeles svag i benen. Idag är ingenting förändrat, jag blir fortfarande lika svag.


3 arbetsdagar har jag på mig att nå min budget. 16.300 SEK ska jag sälja för. Det borde inte vara så svårt, nästa månad dubblas min budget dock. Sweet jesus. Men det blir en fin lön sen.

Imorse när jag steg av tunnelbanan och åkte upp för rulltrappan på Rådmansgatan tänkte jag: "Idag ska jag köpa Situation Stockholm" men icke! Mannen satt inte där!? Ödet? Jag vet inte..


Snart kommer Fredrik och sover med mig. Jag längtar efter att få ligga på hans bröst, höra hans hjärtslag och känna hur hans andetag lugnar mig när jag långsamt faller i sömn - lycklig, för att han finns till..

Blombud

Akon feat. Wycleaf Jean - Sweetest girl


Nog överraskades jag allt!
Mr.Romance är min.





Ännu en namnsdagspresent: klicka
här =)

25 aug

Infinity


Jag har namnsdag idag, det hade jag helt glömt bort tills Söt-Bettan skickade ett grattismess :)
25 augusti, min namnsdag men även dagen då min första hund Ladie dog. 6 år sen idag. Lecka och Ladie är återförenade i himlen. Miss you mina bebbar!





Kräftkalas

Souljah boy - Crank that


Kräftkalas hos mister Simon Underwood ikväll och sen kan det inte bli annat än utgång med detta gäng.
Bröder och syster.


Brow, are you with me?
PAPA...... ?


Jag har så mycket pengar den här månaden så jag vet inte vart jag ska göra av allt! Hjälp!

Evigt pusslande

Dofter som ger dig gåshud.
Léenden som gör dig alldeles varm.
Ord som får ditt hjärta att smälta.

Tänk på dessa.

Outlandish - Look into my eyes
Look into my eyes
Tell me what you see
You don't see a damn thing
'cause you can't relate to me


Vissa pusselbitar går inte ihop, hur mycket man än vrider och vänder på dem.
Några är spetsiga med lite hårdare kanter medans andra är mjukare med rundade kanter. Vad du kämpar med att pussla ihop dessa, men de vill inte. Slutresultat: De får sitta isär, med ett litet mellanrum. Ett mellanrum fyllt av oförståelse. Man vill så gärna att de ska passa ihop, känslan när man lägger ihop pusselbitarna och de matchar perfekt. Jävla pussel.


Kärlek vinner
 

Sick world

Timbaland feat. One Republic - Apologize


Kollade på teve igår med Fred. Söta orangutanger, vi låg och fnissa åt de söta små kala sakerna tills det onda ur denna värld kom. Ondskan slipper man visst  aldrig. Det var en orangutang som de hade räddat från prostitution. Först trodde jag att jag missförstod eller nått, men icke. Stackaren hade varit fastkedjad med ena foten i ett hörn och låg naken och rakad på en madrass medans äckligt sjuka jävlar utnyttjade henne sexuellt. En orangutang!?! Sjuka jävla värld med sjuka jävla människor. Jag lackar ur på sånt och jag mår riktigt dåligt efter jag sett sånt. Därav detta inlägg.
Ser ni något sånt så snälla, skjut personerna som ansvarar för det!

Rädda de arma små djuren.


Imorse när jag åkte till jobbet observerade jag alla människor. Bland annat en sopgubbe som gick och plocka skräp på vägarna. Han jagade skräpet i blåsten och struntade totalt i människorna som var i vägen, han sicksackade mellan alla stolpar och människor.
Killen tar sitt jobb på blodigt allvar, vilket är en fröjd att se.

Varje dag på väg till jobbet går jag förbi en kille som sitter och säljer Situation Stockholm och varje gång tittar jag bort för jag är rädd för ögonkontakt med honom för att jag får dåligt samvete för att jag inte köper en tidning av stackaren. Jag som annars inte bryr mig speciellt mycket om vart jag gör av med mina pengar, varför kan jag inte bara rena mitt samvete och köpa en tidning av stackaren?


Nu är min rast slut så back to work. Mamma ska tjäna pengar och köpa Situation Stockholm och dessutom ta sig upp till första platsen bland de nya säljarna efter att halkat ner från 1:a plats till 3:e efter att ha varit sjuk i 3 dagar.


GÖO GÖO GÖO

5555

Vem blir denne besökare? =)

Stephen Simmons - Tears never dry


Sitter och väntar på att Fred ska hämta mig. Jag vågar inte sova sjääälv, det är läskigt! Haha mes man kan vara. Men det börjar med att jag tänker tanken "vad mörkt och tyst det är" och så spänner det lite i kroppen och sen blir de bara värre och värre och när man lyckats somna är man helt spänd. Inge kul. Så då får min karl ställa upp helt enkelt.

Love you mitt hjärta, always..

Too bad

Santana feat Pruduct G&B - Maria Maria


På nått sätt känner jag att denne person får skylla sig själv. Skylla sig själv att hon mår dåligt, skylla sig själv att hon inte har mitt stöd för den delen heller - No more. Situationen kunde ha varit den bättre, men hon har bara sig själv att skylla.
Hon kunde valt att prata med mig och berätta för mig och vara ärlig, lägga alla korten på bordet än att göra såhär. Vad har hon att förlora? Mig som vän? Det har hon ändå redan gjort.

Det som gör mig mest förundrad över hennes handlingar är att jag alltid ställt upp för henne och stått vid hennes sida när andra har lämnat. Och så gör hon såhär mot mig. Ärligt talat så tar det inte speciellt mkt på mig. Jag har de vänner jag behöver. Men jag är ändå lite förvånad över hennes sätt att "tacka" mig.
Jag är inte den som är den och kräver att någon skall ställa upp för mig bara för jag ställt upp för denne. Dock tycker jag vänskap har mycket med det att göra. Vill man inte ställa upp så behöver man ju iaf inte beté sig som en skit.

En sak är säker. Hon kommer aldrig nå upp till den nivå som mitt liv varit eller är för den delen. Hon kommer aldrig få mitt liv.. Men du kan ju fortsätta försöka.
Jag må vara bitch ibland, men med all rätt och bara mot dem som förtjänar det.

Inget bloggkrig, jag bara informerar.


hejjäää

Fnitter

Akon - Lonely



Jag är ensam hemma i en vecka, Andreas har åkt till Gävle. Det skrämmer mig lite när klockan börjar bli sent. De senaste 2 nätterna har mister blomma gjort mig sällis men inatt är jag lonely och ju mer jag tänker på det desto mörkare och tystare blir detta rum. Så till något helt annat.


På tal om bloggar!

Alex Schulman får mig alltid att skratta. Hans blogg läser jag typ en gång per halvår. Av någon konstig anledning läser jag den sällan vilket innebär att jag väldigt mkt att ta igen och när jag läser dem så fastnar jag ett bra tag och får mig ett par goda skratt. Nu har jag suttit och varit kissnödig i en timme men bloggen har fängslat mig. Men nu är jag faktiskt panikkissnödig.

Sköning:
http://www.1000apor.se/blog/alla-har-ju-en-favorit-t-shirt#comments

~ kl: 00.09
Ännu ett inlägg för min humor. Och ja, jag sitter fortarande och läser hans blogg.
http://www.1000apor.se/blog/broederna-olsson-vilka-de-nu-aer-kan-fara-helvete#comments


Du


Chester See - Beautiful



Nu ska jag ringa min fina mamma.


Min

Astrid Lindgren - Kalle Teodor



Du doftar min..
Nosmys.


Ge mig

Britney Spears - I love rock n' roll


Satt och kollade på bilder från kryssningen i februari. Fan i min låda vad glada alla var! Det var mig en skön kryssning. Vad sägs om favorit i repris?



BÄSTA!!
Mitt hjärta ler av denna:


En dags gamla ostbågar är guldvärda.
Jonna, min fredsduva, miss u.

Akon

Anastacia - You´ll never be alone
Gammal goding


Jag har ägnat dagen åt att städa. Dutti jag.
Nu e mitt rum så fint det kan bli nästan. Så har jag städat lite i köket, dammsugit, tvättat å sånt. Ikväll ska jag sova i nya sängkläder mmmys, inte mkt som slår det.

Ikväll uppträder Flo-rida i Kungsan, Omran frågade om jag skulla åka in med honom (vilket jag borde gjort och flippat med honom när vår låt "Low" spelas) men jag har inte hunnit duscha lr nått än och Andreas ska köpa hem kräftor å så så det blir nog en hemmakväll ändå. Ska bli skönt, jag behöver vila upp mig lite tror jag. Har varit så trött nu när jobbet kommit igång och man har ju blivit lite bortskämd av att jobba lite som man ville på Lium. Nu är det 08.00-17.00 som gäller!

Jag hoppas så innerligt att lägenheten e fin på måndag, jag hoppas oxå att den har diskmaskin framförallt, diskning tar sån onödig tid. Har ingen arning om hur lägenheten ens ser ut. Jag hoppas bara att allt går finfint med det här nu. Det behövs verkligen.

Det finns så många låtar som jag förknippar med tiden då jag började falla för Fredrik. Underbar känsla när de dyker upp i playlisten. Får pirret i magen och kan inte låta bli att le när jag hör dem och tänker tillbaka :) Tänk vad hårt ditt léende fick mig att falla älskade..




Break it down

Vagabond locking


Hallå eller!?

Igår åkte jag och Ellan till staden och mötte upp Fredrik Dölling & Co. Det var både Lidköping och Göteborg som medverkade. Vi var först på Snaps och sedan Debaser. (Det sjuka är att jag när jag skriver detta inlägg så läser jag på Göteborska i mitt huvud, jävla göteborgare!) Debaser kommer nog alltid uttalas på göteborska i mitt huvud framöver. Åter till ämnet.
Jag har varit på Debaser 2 ggr, båda gångerna med Dölling och jag vill aldrig mer gå dit haha. Musiken suger ju! Och människorna som e där skrämmer mig. Men jag hade roligt och det var trevligt att träffa grabbarna, Ghassan kom dit oxå. Ghassan e kul, men det här var nog första gången på väldigt länge som jag träffar honom och han e relativt nykter haha.




Dölling föreslog att jag skulle börja breaka med dem, det skulle va coolt men jag har ju fan inga muskler. Jag tror man behöver det. Man kanske går ner och tar sig en titt på en träning nån dag.. Framförallt vill jag lära mig locking och cripwalk. Iskallt.

Idag ska jag nog unna mig en solning. Sommarbrännan börjar tyna bort, inge kul.

Jag längtar till måndag. Då är det lägenhetsvisning! :D


Holler

Tick, tack zzZzZzzz

Destiny's child - Amazing grace



Tiden går alldeles för fort. Helt plötsligt är klockan 21.13 och det är dags för mig att ta en dusch å sen sussa. Jag behöver minst 8 timmars skönhetssömn. Är man snygg som jag så får man se till att sköta om sig själv.





Usch, jag har tvätt att hänga.
Förstå att vi sover bort halva våra liv, hemsk tanke. Å andra sidan är det jävligt skönt att sova, jag längtar tills jag ligger i sängen.

3:e inlägget idag..

Christina Aguilera - I turn to you


Jag litar inte på mig själv ibland..
Ena dagen kan jag leva för något medans jag nästa dag känner att jag klarar mig bättre utan det. För min egen skull. Så mycket oro, förvirring, blandade känslor som forsar över mig. Jag vill inte ha det så, jag vill vara säker.

Frågan är, varför tänker jag så? För att jag är onöjd med situationen? För jag att jag går in för det mer än någon annan? För att jag blir besviken för att det inte är ömsesidigt?

Jag fungerar som jag gör och jag måste ha förståelse för att andra kanske inte fungerar på samma sätt. Men varför kan det inte vara så? Varför kan vi inte fungera på samma sätt? Vilja samma sak? Varför kan man inte kombinera? Jag har gjort det förr och det gick skitbra.

Jag förstår inte.. Varför kan vi inte se det på samma sätt? Varför tar jag saker och ting så hårt?
Detta eviga Varför!? Det har inte försvunnit sen dag ett, jag tror inte det kommer försvinna någonsin. Men jag hoppas att det tynar bort i sinom tid.


Fråga mig inte om detta inlägg vem du än är.
Jag vill inte prata om det, detta håller jag för mig själv tills vidare.


Älskade tjej, kom tillbaka och gör mina dagar precis som du gjorde förr.

Jag ska berätta en sak..
Jag hade en hund, den hunden gjorde mig så otroligt kärleksfull. Den hunden var min lycka när jag vaknade på mornarna. Hon och jag låg i sängen och drog oss varje morgon (jag började jobbet 12.45). Hon skyddade mig från allt, till och med från våra andra familjemedlemmar när hon trodde att de var dumma mot mig. Hon kunde ge mig hjärtstillestånd om hon gjorde sig illa. Hon var galen och lekfull. Älskade pinnar och snöbollar. Hon fick mig att skratta så jag kikna. Den hunden skulle inte tveka en sekund på att dö för mig. Den hunden skulle jag inte tveka en sekund att dö för. Första gången jag höll henne somnade hon i min famn.
Jag hade henne i 10 år och nu har hon lämnat ett sånt otroligt tomrum efter sig.
Den hunden hette Lecka, Lecka var mitt allt.


Lecka skruttisnosis.



Jag är en kärleksfull människa, det vet jag. Dels för att jag kommer från min familj. Men jag tror oxå för att det var för att jag hade Lecka. Nu när hon inte finns kvar har jag så otroligt mycket kärlek som jag behöver ge någon annan. Det får bli mina närmaste.

Urk

Daphne & Celeste - U.G.L.Y.


Tjock och ful är du.
Det roliga är att på nätet beskriver du dig själv som om du vore snygg. Slitna och fula kläder har du oxå. Trots att du jobbar i modebranschen. Dina "stora bröst" är inte så stora, förstå att det är tjockistuttar. BH storlekar har även med omkretsen runt bysten att göra vännen. Du är en såndär som man skulle dissa om du vore en nätdejt.
God help you woman.


Herregud vad omogen jag var nu, men jag var bara tvungen och dessutom så får man vara det once in a while.




Och sen till en betydligt snyggare människa, men klumpig oxå haha, läs:
marranbergkvist.blogg.se



 


Telefonister

Låt


Är det status att ha någons direktnummer och vägra lämna ut det och samtidigt vara otrevlig lr? Och ibland även vägra koppla. Då kanske man borde ta en titt på sin egen hemsida först så man inte gör bort sig och är bitch i onödan när ALLA direkt- och mobilnummer står på hemsidan. Idjöt.

Hejdåpuss


You´ll miss the way I'm lovin you too much.
And everything I said.
You'll miss all the crazy love we made.
If I someday will leave you..

So hold me close and never let go.
For your own sake.



Knäppis

Gloria Gaynor - I will survive


Krångligt och kolla det här med bolån. Räntor och allt, jag har inte tålamod föratt sitta och jämföra och leta. Men di.se hade dock bra info om sånt. Har suttit och ringt runt till olika banker och så vi får se hur långt jag går med detta. Om jag kommer sätta planen i verk.

Igår fick jag ingen godnattpuss men däremot så fick jag godnatt-tut hihi. Lät som en galning som åkte omkring utanför mig. Du är så knäpp, vilket glädjer mig :)


Puss



Bloggaren

R.I.O - Shine on


Jag får allt oftare komplimanger för min blogg. Det känns kul. Hela tiden blir jag oxå överraskad av vilka som egentligen läser den. Folk som jag aaaldrig kunnat ana och så även vissa som verkligen inte har med mitt liv att göra men som kanske bara gillar att snoka. Sådana finns överallt. Men till vilken nytta egentligen?

Men de flesta blir jag glad över att de gillar min blogg :) Rätt kul att kunna tillfredsställa sig själv med skrivningen samtidigt som man ger andra lite läsning.

Hur som haver.
Vad pågår i mitt liv just nu? Jo, jag letar lägenhet för fullt.
Har hittat en lägenhet med underbart kök. Köket är så jag! Inga handtag, allt är bara slätt och fint men samtidigt rymligt. I såna här kök är det roligt att laga mat! Jag blir helt förtrollad.
Frågan är, om man köper lägenhet. Ska man köpa ett renoveringsobjekt eller en nyrenoverad lägenhet? Vilket sparar man mest på egentligen? Känns ju rätt nice å flytta in i en fräsch lägenhet.

Döda mig i detta kök tack.






Ängel

Ronan Keating - If tomorrow never comes
Tell someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes



Jag är så brutalt kär. Det kan nog ingen undgå att se.


Va min för alltid ängel..


Jag tror att man träffar på ett par änglar under sitt liv. Människor/djur som påverkar ens liv positivt. Fredrik är en av de änglar jag träffat på under mitt liv. Du gör mig så otroligt lycklig. Tanken av dig och mig i en framtid tillsammans gör mig alldeles pirrig i magen. 

Hur framtiden än kommer se ut så kommer jag vara evigt tacksam över att jag träffat dig. Underbara Fredrik,  för mig är du en ängel..


Sometimes late at night
I lie awake and watch him sleeping
He's lost in peaceful dreams
So I turn out the lights and lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake up in the morning
Would he ever doubt the way I feel
About him in my heart

If tomorrow never comes
Will he know how much I loved him
Did I try in every way
To show him every day
That he's my only one
If my time on earth were through
And he must face this world without me
Is the love I gave him in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes.


Eko oo o o o

Beyonce - Be with you


Jag har rensat lite bland mina kläder. Denna gång vart det en överfylld Ikea kasse som fick läggas bort (jag kan inte slänga kläder/saker) Slängde 2 Ikea kassar när jag flyttade. Det får duga så länge.

Jag shoppar mycket varje månad. Jag har ingen plats för mer kläder, jag dubbel-trippelhänger på galjorna. Trots detta har jag sällan något att ta på mig!? Detta gäller både kläder, skor och väskor. Jag behöver en walk-in closet, men det ska jag ha sen i mitt fina hus :P







Katastrof..


Ett av mina senaste inköp:



Jag gillar dem skarpt.

Önskar ibland att du kunde läsa mina tankar..

Mariah Carey - I´ll be there




Jag behöver närhet...











080808 idag.
3 grejer som händer på en och samma dag.

1. Fredrik fyller år.
2. OS invigning i Kina.
3. 08-dagen

Fredrik fick en gitarr av mig i present. En Ibanez i mahogny. Han och gitarren kompletterade varandra så bra. Jag låg och tittade på honom när han musicerade, det var fint.

OS invigningen gav mig en stolthetskänsla. Det är inte ofta jag är stolt över Kina om jag ska va ärlig. Men nu var jag faktiskt stolt. Fick gåshud vid vissa tillfällen.

08-dagen, jag ska strax hoppa in i duschen och sen börja göra mig i ordning för att åka in till stan. Antingen så möter jag upp Beccan eller så möter jag upp Omran eller så åker jag direkt och möter upp Fredrik och co, får se hur lång tid jag tar på mig att fixa mig.
Jag hoppas på en kul kväll.

Btw, jag fick in min första order idag på jobbet! Kändes skönt, dock fick gubben mycket rabatt faktiskt. Nästa vecka blir det andra bullar.

Hej hej


Want to vanish inside your kiss

Destiny's child - Emotion



Jag har varit dålig på blogga på senaste tiden. Folk har gnällt.
Jag kommer inte be om ursäkt för jag varit dålig på blogga. Jag bloggar för min egen skull (och lite för Homies).


Jag sitter på jobbet, ser mig omkring..
Tänker: hur hamnade jag här?
Det är inte här jag egentligen hör hemma? Det är inte den här stolen jag suttit på, inte dessa ansikten jag sett de senaste 3 åren. Men sen tänker jag: Fan, jag trivs bra här trots det. Nya ansikten, nya arbetsuppgifter. Mitt nya team består av 4 helylle grabbar. Lunch och snicksnack varje dag på någon av Drottninggatan/Sveavägens restauranger.

Det bästa av allt är att här kan man faktiskt bli rik, på riktigt. Jag har planer på att bli rik. Jag ska bli toppsäljare och riiik. Jag ska köpa vad jag vill, när jag vill. Mina barn ska växa upp i ett fint och hemtrevligt hus. De ska ha massa god mat i kylen/frysen. Jag ska ha en välmående och väluppfostrad hund med vita tänder och glansig mjuk päls. Min man (Fredrik) ska jag lägga ner all min energi på att göra lycklig.
Målen jag satt upp är långt ifrån omöjliga att uppnå. Jag kommer uppnå dem. Barnen kommer bli så vackra :) Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på den framtiden jag målat upp i mitt huvud. På riktigt.

En mjuk godnatt kyss ska jag få varenda kväll innan jag somnar.

Nu ska jag mysa ner mig hos Fred.


Jag hoppas de flesta sover lyckliga ikväll.
Stjärtpuss.



Fuckers

Marran & Isa - Bara du och jag i vilda världen


You´ll never beat us






Dyster

Heather Headly - I wish I wasn't


Jag har känt mig alltmer dyster på senaste tiden.. Men jag vet inte vad det beror på faktiskt?
Det är rätt frustrerande, hade jag vetat så hade jag förhoppningsvis kunnat göra nått åt det bara. Men nu är det bara gilla läget.

Fan vad mycket dyster musik det finns...

Det är Pride idag, hade iofs velat åka in å se med tanke på att jag aldrig varit på Pride tidigare men jag har inte orkat styra upp mig själv. Jag orkar inte... Orkar inte.


~ kl.15.07


Jag behöver en paus från livet... Där jag slipper tänka, känna, undra och vänta.

?

Alabina & Gypsy kings - Eres tu


Jag hade så mycket jag ville skriva men nu har jag ingen aning...
Irriterande att inte komma ihåg! Men men.

Middag med min blomma ikväll.


5.