Studsigt

Poor righteous teachers - Dreadfull day

Mår bättre idag än gårdagen som fick bli i liggande. Imorgon är det work.
Bowling på lördag istället för laserdome då man kan dricka samtidigt samt att man slipper bli svettig så man även kan hitta på annat efter, troligen även där är alkohol inblandat. Folk gillar alkohol, ja.

För fredagen har jag fått förslag om inflyttningsfest hos "Ögat" i Fittja, hmm...? Tar cirkus 1½ timme att ta sig hem därifrån mitt i natten.. Hmm, ännu ett i-landsproblematiskt beslut att fatta.

På teve just nu visar de en massa klipp på kyssar.. Magiskt.
Allra första kyssen, vad säger den egentligen?


Going crazy.



Ge mig

Michael Jackson - Man in the mirror


Jag orkar inte med människor.. Känner bara att jag är trött på den arten.
Vill till Afrika, savannen, iaktta lejon och vackra leoparder och bara njuta av livet bland djur. Jag dör inombords...

Den första maj spelar David Guetta på Ambassadeur och biljetterna släpps imorgon och sägs ta slut ganska fort. Jag vill inte bestämma redan imorgon om jag ska dit eller inte. Det beslutet vill jag ta högst en vecka innan... Dessutom skulle man tydligen vara där runt 20.30, och han spelar 01.00-03.00 cirka. Hmm.. Då har jag redan somnat.

Vilka beslut man måste ta huh?


VS

T-Pain - Long lap dance

Har suttit och tittat på "Hogan knows best" och då kom jag att tänka på Raffe, Maries pappa. Haha, de påminner fan om varandra, speciellt när de skrattar. Synd att jag inte har bild på Raffe.
Marie, bjussa.




I had to do it again

Lil Jon & The east side boyz feat. Usher & Ludacris - Lovers and friends

Jag vart rånad igår...
..av Farsta centrum.

Att man kan göra av med så mycket pengar på så kort tid, på så mycket skit. Eller skit och skit. Det mesta är jag glad över att jag köpte. Och det blev ett andra par av mina favorit Converse, nu har jag både helvita och gråa av den nya modellen. Jag och min ovana att ha allt i flera färger va? I know..

Jag och Elli gick på en offentlig, såkallad "handikappstoalett".
- Tänk om cepeskada skulle smitta..
- Men det går ju inte, då skulle alla cepen få sitta i karantän.

Sedan råkade Elli komma åt lampknappen och det vart kolsvart inne på toan. Istället för att tända igen så hetsade vi skrikandes ut därifrån. Haha, gulddag. Vi båda var väldigt trötta, vilket resulterade i att jag hade väldigt svårt att förklara höger och vänster för Marie. Eller jag stod inte för den svårförstådda biten, det var snarare hon som hade svårt att förstå när jag försökte förklara något när jag i mitt huvud hade kastat om höger och vänster. Ähh, inte så noga.

Nu blir det ingen mer shopping för månaden. Jag övergår till att betala räkningar istället. Very fun.


Blame it on the Boogie.





Nöjd

Agnes - On and On

Vem är det som tagit ledningen om inte jag?
(Jonna, du räknas inte för du har inget liv. Puss)



Om man vill minnas hur en blomma doftar så bör man i första taget inte lukta i kylen på jobbet.

Tummen upp

John Mayer - Free fallin'

Jag är så äckligt mätt så jag snart hamnar i frukostkoma. Såna här frukostar ska man äta på helger så man kan gå upp, äta och sen vila magen en stund med en nap.
Äter oftast frulle på jobbet. Gjorde fruktsallad igår, så till frukost blev det fruktsallad med vaniljyoghurt och mackor, då självklart mitt favoritbröd - Pågen äntligen subs.

Förövrigt så har morgonen hittills varit fööör bra. :)

Helg, och sedan en ny arbetsvecka som väntar. Livet passerar då allt med fröjd.
Helgen ser ut att bli bra i alla fall.


Fred.

Bangare har inga polare

Michael Mind - Bakers street


Jag försöker (som vanligt) styra upp en aktivitet med vänner. Och denna gång blir det laserdome! Nästa helg. Markvardsgatan, 160 kr/person 20.00-00.00. Be there or be square.


War is declared!





mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Krayzie Bone - It won't be long




Lecka

The Dream - Rockin that shit

Varje gång hennes namn nämns av någon i min familj så är det med ett léende på läpparna. Speciellt när pappa pratar om henne. För honom var hon bara en bushund rakt igenom. Det för att då hon bodde med honom var när hon var valp och han retades alltid med henne. Minnen från när jag var 10 år som är oförglömliga.

Andra dagen i rad som jag är hos pappa. Han ringde mig idag och sa att han skulle laga den maten jag tjatat om så länge så direkt efter jobbet gick jag hit och åt. Pappas mat är bäst. Snart blir det att dra mig hemåt med en massa matlådor. De ska va gött å leva.


Radio killaaaaaaaaa

Take me I'm yours, as we rock to the left, rock to the right. Lend me your body I'ma rock it all night.



S E X

J.Holiday - Bed


Som vanligt så halkar allt snack in på sexsnack här på jobbet, vår käre chef är nog som mest pratglad och fnittrig när vi kommer in på det samtalsämnet. Han gillar och jävlas lite också vilket visserligen är kul så länge han inte jävlas med mig. Men jag är en ängel, jag bidrar inte med några skandaler. Inte öppet i allafall (peppar, peppar ta i trä).

Något vi pratat om bland annat var om hemmafester, om folk går in på ens rum och besudlar ens säng. Vilket de andra tycker är rätt OK. Jag tycker inte sånt är okej. Jag vill inte sova i en säng med andra människors kroppsvätskor utsmetade. Det är bara väldigt ogulligt.

Min säng är enbart för mig.





Äntligen

Britney Spears - Breathe on me


Känner mig andfådd idag.. Av att prata i telefon? Vissa dagar har jag svårare att andas, blir så när man har liten näsa. Inte nice och andas genom munnen direkt när man för ett samtal i telefon.

Ikväll blir det middag hos pappa och så vill han att jag ska klippa honom. Vad skulle han göra utan sin dotter? Betala för en klippning antar jag..


Snart helg!?

Puss och snusk.



Bästa.



Måndag, snart fredag

The Game feat. Lil Wayne - My life


Jag har tagit en riktigt lång dusch och nu ska jag lägga mig. Inatt ska jag sussa så gott. Jag ska sova som aldrig förr!

Jag vill inte ha samma chock imorgon som imorse när jag klev utanför dörren. SNÖ. Det var bara vända om och byta tillbaka till vinterjackan.. Bort.





 


Tanke

M83 - We own the sky

Pulsen ökar till det dubbla.
Tusen fjärilar i magen.
Pirrar i hela kroppen, mest i benen och man känner sig helt svag, fnittrig och glad över livet.

Underbart.

Jag tar en dag i taget.

Word

The Dream - Eyes of a girl


Okej.. Det här med sömnbrist börjar ta ut sin rätt..

Jag kan inte längre skilja på saker som hänt i verkligheten och som jag drömt. Känns som allt bara är en enda stor dimma.

En kvinnas kärlek, omtanke, mjuka och lena hud är vad varje man behöver.
I'm just sayin'..





Sanning syster

Michael Jackson - Human nature

Skrattet sägs vara den kortaste vägen mellan två människor.
Det är gratis, och det ger så jävla mycket. Mitt hjärta blir alldeles varmt.


Sitter och tittar på Wipeout och de som ställer upp i programmet är sannerligen freaktards hela bunten. Skönast är helt klart vurporna de gör.

Tog mig en nap idag på soffan, en ganska lång nap. En nap på närmare 4 timmar. Solen sken när jag somnade och när jag vaknade var det mörkt ute och jag hade ingen aning om vilken dag det var. Var något förvirrad i dimman där ett tag.

Snart är det sovdags igen! Antingen så sover jag inget, eller så sover jag hela tiden. Varför vara neutral?


Dödstrött

Josh Groban - You raise me up

Redan söndag.. Underbar helg dock.
Jag lever för helgerna nuförtiden känns det som och de passerar så fort vilket självklart är ett störningsmoment i det hela.
Mer och mer trött är jag efter varje helg också men så jävla värt är det. Vad är sömn? Vi sover bort halva våra liv, efter det har vi gott om tid att sova. Nu ska jag bara ägna min vakna tid till att njuta av allt och alla som gör mig lycklig.

Igår var vi på fabriken.
Kvällen började med Marie, vin och massa gaggande. Elli och Daniel anslöt sig, vi drog några tequila och rörde oss mot stan och mötte upp Freddy Fresh och Loke och begav oss tillsammans till Fabriken, där Freddans bror, Fritz och hans gäng höll till. Musiken var skum, människorna var också skumma men det blir ju vad man gör det till och jag hade en kul kväll.


Det har tagit mig cirkus en timme att skriva detta inlägg för jag blir distraherad av så mycket. Det är så mina dagar ser ut nuförtiden. Kan inte fokusera på en sak eller koncentrera mig för tankarna springer iväg på annat håll hela tiden. Och jag sitter bara och ser dum ut när jag sitter och dagdrömmer..


Mmmmmmmmmmmm..


Vinnaren av bästa utklädnad

Trey Songz - Bust my windows


White trash, det är kul när folk bjuder på sig själva!





Tjulilulu

Eagles - Hotel California (Unplugged)

Okej, jag gör ett försök.

White trash party med jobbet ikväll alltså. Vi började dricka på jobbet kl 17.00 och rörde oss senare till Curres corner som vi abonnerat med fri bar vilket resulterat i att jag redan är hemma och har hunnit med ett bad. Dels för att jag enbart sov 4-5 timmar inatt och dels för att jag kände att det var nog för alkohol för min del då jag satsar på att festa imorgon istället.
Folk var så in i helvete trashiga klädmässigt och vinnaren för bästa utklädnad får ni se när jag har ork för att lägga in bilderna. Själv hade jag slips idag. Enligt direktör Pettersson så var jag någon typ av typisk asiat eller liknande. Aja.

Har ni någonsin försökt er på ett bad på fyllan? Det var första gången för mig nu i alla fall. Jag åt sockerkaka samtidigt.. Så man kan väl säga att det blev ett sockerkaks-smul-bad för min del istället för skumbad som det annars brukar vara. Men det var nice och jag är nöjd med min badsession.

Nu ska jag kolla teve en stund, somnar nog på två röda men det känns bättre än att gå lägga sig nu på en fredagskväll plus att jag vill inviga min soffa med att somna på den.

Bröderna Cofré var även med ikväll och jag har saknat dem och fått massa fina ord av dem som värmer mig om hjärtat.

Jaja, orkar inte. Väck mig :)
Howdy.

Inte cool

Alexander O'Neal - If you were here tonight


Inte konstigt att svenskar är bittra..

Solen och värmen hälsar på, vårkänslorna blommar ut, vi inbillar oss att vi är kära, skinnjackan och tygskorna åker fram (trots att det fortfarande är alldeles för kallt) solbrillorna åker på och vi är allmänt glada och ler mot alla vi stöter på. Vädret lurar oss att våren inte är långt bort.

Men! Vad är det jag ser utanför mitt fönster? Jo, snöflingor som svävar ner från den imorse klarblåa himlen.

VAD FA-AAN!
Krigare som jag är så kämpar jag på med skinnjackan. Har ju inget val, kom till jobbet i den.


Mucho nöjd

The Dream - Eyes of a girl

Efter många om och men kom den på plats till slut..



Dock är det mycket kvar som ska fixas. Vill ha fler soffkuddar. Ramar skall göras av rester från tapeten från fondväggen, tavlor skall sättas upp, lampor skall köpas oooch så vidare.

Natti, jag ska somna med samma fina tanke som jag haft hela dagen. ♥

Kvalité före kvantitet

Justin Timberlake feat. T.I - Dead and gone


Jag kom och tänka på en sak. Min diskborste.

När Elli var här senast så påpekade hon att mitt diskmedel och diskborste var riktigt bra! Det gjorde mig lite nöjd för det var ett "ämne" när jag var och storhandlade med Ida och Jonna. Ida tog fram ett lågprisdiskmedel och även diskborste och jag sade prompt nej till dessa två och fick gå själv och hämta det jag ville ha och förklara för dem att de dyra varianterna är mycket bättre. Och då tyckte Jonna och Ida att jag var fjantig blablabla. Men! Det handlar om kvalitet!

Med lågprisdiskborstar är borsten så hård och det stänker vatten och diskmedel överallt, i ögonen, munnen (om den är öppen) osv. Gällande diskmedel så tar man någon droppe och efter att ha diskat en tallrik måste man ta nytt. Men icke med mina dyra men totalt värda grejer. Diskmedlet doftar gott, är drygt, skonsamt för händerna och räcker länge. Diskborsten är hård men samtidigt mjuk i sin borste, har ett mjukt, behagligt gummihandtag till skillnad från den billiga varianten som i slutändan även blir platt i mitten. Det har jag lärt mig av egen erfarenhet.

När jag diskar med mitt väldoftande diskmedel doftar även hela köket blomma. Så, där fick jag någon som backade det jag stod för men blev kritiserad för.

Jag är riktigt nöjd med mina inköp.




Jag vet, jag har använt både kvalité och kvalitet men man kan använda båda och jag kunde inte bestämma vilket som kändes bäst, so be it.


 


.

En stor klump i magen när jag ser namnet poppa upp. Som om jag gjort nåt fel.. Varför känns det så? Jag har inte gjort något fel och den enda som kritiserar är jag själv.

Jag vill inte hålla undan något men samtidigt är jag inte redo att ta upp det.
Jag får ont i magen av det här..

Yes

J.Holiday - Bed

Det börjar arta sig..





Mwuack

James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings

Mmmmmm sockerkaka ska bakas med omsorg, då blir den som bäst. Luftig och god. Sockerkaka och vanilla tea baby, kombinerat med beta. Snart blir det en lång dusch och sova. Jag är rätt trött faktiskt.

Sweet dreams.




The world keeps spinning around me

T-Pain - Suicide

Sup ner mig och kapa skiten.


Jag har insett en sak.. Jag kommer nog aldrig klippa av mig mitt hår. Det växer ju ut igen, fort dessutom, så vet inte varför jag fegar.. När jag sitter och funderar på sådana oväsentliga saker så leder en tanke till något annat. Något mitt liv kretsar kring mycket nu, eller liv är väl fel ord, men något mina tankar och känslor kretsar kring iaf. Och det är förändringar..

Jag tror jag är rädd för förändringar.. Rädd för att saker och ting inte riktigt blir som jag tänkt mig. Men saker och ting löser sig ju alltid.. Det gör det Alltid, dock kan vissa saker ta längre tid än andra.. Och vi kanske inte blir alltför nöjda med det slutgiltiga resultatet, men så ser livet ut generellt sett. Något som vi anser vara ett problem eller som andra kanske ser som en utmaning, något vi måste tacklas med, ibland under en längre tid än vi hoppats på, men vi ser alltid till att lösa det.. För vi är människor, människan måste ta hand om sig själv för att överleva för ingen annan kommer göra det åt dig..


Herre vad detta "spårade ur" lite, blev lite mer omfattande jag tänkt. Men som jag nämnt ovan, saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Men det har ett slut.. Allting har ett slut.

Gött mos


Godis är nog som godast på morgonen, men ska ta fram en lyxfrukost innan jag smäller i mig mer gotti.

Lyckades sova till 11.30 idag. Schööönt. Hade dock ett avbrott från sömnen vid 7-8 tiden. :)

Jag kan omöjligt förutspå hur den närmaste framtiden ser ut, men jag trivs mer än bra med nuläget och jag ser fram emot framtiden hur den än ser ut.

Livet leker.

Musiken får mig alldeles pirrig.
The Dream - Right side of my brain
The Dream - Rockin that shit
The Dream feat. Mariah Carey - My love
My Sassy girl Soundtrack - I believe
T-Pain - Keep going
J.Holiday - Bed
Make looove music .



För schleten ytterdörr/brevlåda ♥



Pinsamt

The Dream - Rockin that shit

Gruppen "Jag vill INTE dejta Linda Rosing" på Facebook fick mig att undra, har inte folk något bättre för sig än att hata andra människor? Som de dessutom inte ens känner.

Och att det är så många också som lägger ner tid och energi på att kommentera och hela baletten...
Jag slår vad om att om man skulle samla in pengar i den här gruppen så skulle den få in mer pengar på en vecka än om man skulle starta en grupp som samlar in pengar för att rädda barn i afrika.

Så är människor, sorgligt med sant. Och det är äckligt.

Make looove

The Dream - Right side of my brain

Jag fick för mig att jag såg blek ut, så det vart en solning efter jobbet. Har inte lyckats ta mig en nap ännu så det får bli att lägga sig tidigt ikväll istället. Ska bli så sköööönt, känns som mina ögonlock är sandpapper. Hur trött man än är så blir det aldrig riktigt att man går och lägger sig en stund när man väl kommer hem, inte för mig iaf.


Omran har ju startat en hemsida som jag länkade till tidigare. Det är ett nätverk för säljare och arbetsgivare med mera i säljbranschen. Förhoppningsvis gör sidan succé och man kommer då även kunna hitta bra jobb, tips, bloggar med mera på sidan, allt relaterat till sälj. Även "veckans säljare" kommer att utses.

På måndag ska jag börja blogga där också, iiingen aning vad jag ska skriva, ska försöka slipa på ett bra inlägg under helgen. Annars blir det bara något om min arbetsdag, som det till största del kommer handla om.

http://salesnytt.se

Nu ska jag spela make-love-music en stund till, och sedan blir det dags för bed.

Super hot baby.



Fokus

Maskinen - Segertåget

Kan inte koncentrera mig. Kan inte styra mina tankar. Har ingen kontroll och jag vet inte vad som händer. Oron finns självklart men samtidigt tänker jag att jag ska ta en dag i taget istället för att försöka tänka framåt. Jag är glad, och det borde ju vara något positivt. Men jag kan inte hejda mig..

Trodde allt skulle lugna sig lite, men tji fick jag. Det vart värre. Och mina tankar är så splittrade. Varför ska allt tajma så fel? Jag blir helt utmattad..
Behöver musik, ett bad och en säng.


Never ending story..



Mjau

Har någon en hund att låna ut?
Jag behöver en hund att gosa och älska en liten stund. Leka i snön och kasta snöbollar till. Ge mina äppelskrutt till. 
Jag vill ha Lecka ..!

Jag saknar dig vareviga dag...



Jag tror jag ska skaffa katt... ? Fast de stinker med sina äckellådor.
Men de har gosiga tassar.
Mjau.




Jag är hemlig

T-Pain - Keep going

Jag har en hemlis.. :)


Äntligen fredag! Hoppas innerligt att denna dag går fort. Sömn har inte varit bundis med mig under veckan och därmed heller inte mina linser. Fick bli glasögon idag då mina ögon var rödsprängda igår och imorse, super hot.

Helgen ser ut att bli lugn.. Pratats om drinkbjudning på Amba alternativt se när TT kvalar för Superligan ikväll, men inget av dem känns speciellt lockande just nu faktiskt. Vill bara ta det lugnt och försöka bli vän med John Blund igen, han verkar lite grinig på mig. Lade mig i sängen igår och skulle skicka ett mess men somnade mitt i skrivandet med mobben i handen.

Kollade på "Låt den rätte komma in" igår, den var inte så läskig, nästan lite gullig faktiskt.

Trött vecka. Vill hem och äta Ben & Jerry's .
Wörk wörk.

Puss

Robin Thicke - Lost without you


När jag och Elli var och handlade igår så jobbade J, vi stog och pratade ett tag och sedan satte han sig i kassan sa att vi kunde komma dit när vi skulle betala, och det gjorde vi. Vid betalningen var jag så inne i att leta fram mina kort så jag lade inte märke till när han gav oss "rabatt" haha, låt säga att var tredje vara gick in i blippmaskinen och då var det inte de dyraste varorna direkt.
Det är med andra ord billigt att handla mat hos sina vänner.

Nu tycker jag klockan ska bli 17.00 :)


Giggly

Chris Brown - Forever


Jag fick ett nikotintuggummi av Tim, ville prova eftersom jag aldrig gjort det förut.. Men jag kände mig bara konstig av det. Kan man få nikokick av nikotintuggummi? I wonder..

Jag känner mig alldeles fnittrig och pirrig och glad. Har varit det sedan helgen. Trots att jag sover skitdåligt och är förjävla trött så håller lyckan mig på benen.

Hemgång om 10.

Later babes.


Vinden har vänt

Jag är kändis. Är med på aftonbladet idag.
Där ser ni mig i vit tröja, snett bakom min VD. Lindén ser smått korkat ut tycker ni inte? Mihihihi

Det är min tur nu, vinden har vänt.

I vanlig ordning

Maskinen - Alla som inte dansar


Lade mig sent igår, vaknade 04.00 på morgonen i vanlig ordning, dock denna gång med en låt som jag inte kunde släppa. Maskinen - Alla som inte dansar, tog mig cirka 20 minne att lyckas somna om från mitt diggande inside my head. Och när klockan slog 06.45 och det väl var dags att stiga upp var jag dödstrött. I vanlig ordning.

Ikväll blir det mys med Ellan, vi ska laga middag och lätta våra hjärtan och sedan titta på Greys och äta ananas såklart.



I min hjärna är ingenting i sin vanliga ordning...



Oskönt var min fastighetsskötare som hade varit hos mig igår och satt upp en hylla i ena garderoben. Hittade en lapp på matbordet när jag kom hem. "Har satt upp hyllan, städa får du göra själv /Danne". Då har de borrat och det ligger damm över alla saker jag förvarar där inne. Inte cool när jag dessutom dagen innan frågade om jag behövde plocka ut grejerna därifrån och han sade nej.



Alla som inte dansar är våldtäktsmän, nts nts nts.


My sassy girl

My Sassy girl soundtrack - I believe

Haft haft lite deeptalk på MSN.. Med Elli bland annat.

Hon fick mig att inse en del grejer.. Fast det är inget nytt utan mer att jag förträngt det. Saker som jag inte velat tänka på. Jag har varit så glad de senaste dagarna och mått så bra. Och så fort jag tänker på detta så ramlar tårarna ner för mina kinder. Jag kan inte styra något nu och jag vill inte styra. Jag låter allt ta mig dit det tar mig. Jag tror på ödet och jag låter det styra.

Jag lever mitt liv nu och så får jag se vart jag hamnar. Jag kan inte sitta och hoppas eller tänka ut vägar jag ska ta. För det finns ingen väg att följa.

Elli är en av de personer jag värderar högst i mitt liv. Hon känner mig så sjukt bra så jag kan nog själv inte ens försöka mäta det. Hon ser vad som gör mig glad och vad som gör mig ledsen och hon vet när jag mår som bäst. Hon peppar mig till att göra sånt som jag mår bra av och egentligen bara strunta i resten så länge jag mår bra. Därför älskar jag henne som jag gör och för henne gör jag allt. Sådana vänner växer inte på träd.


Älskade


Grannsamverkan

Peter André - Kiss the girl

Jag insåg just en sak..
De som bor i huset mitt emot mitt ser rakt in i mitt vardagsrum och hall om de står på sin loftgång. När jag duschat brukar jag gå naken och så brukar jag stå i hallen och föna mitt hår, oftast i underkläder och oftast även med röven böjd mot fönstret. Det krävs inte så mycket att vara en god granne...


god natt.


Magiskt är helt klart ordet.



Nylansering

Omrans hemsida, Salesnytt Gå in och kika.



Secret mind

Blacknuss - Dinah
Längesen.. Lyssna och njut.


Jag vet inte vart jag ska börja..
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud nu och jag varken kan eller vet hur jag ska få ner det skriftligt. Det är knappt så jag förstår själva tankarna, eller vad de handlar om. Jag kan inte förklara.
Det enda jag vet är att det tar upp mina tankar.. Ordentligt. Och jag verkar inte ensam om det.. Vet inte vad som händer.

Jag kan inte släppa tanken bara.. Och jag kan inte låta bli att tänka för det får mig att må bra. Det får mig att le.

Hmmpf, min hjärna behöver en paus..


Välkommen

DJ Antoine Klaas remix - This time

Jag har inte varit bakis idag, bara jävligt seg och bara velat ligga i sängen. Och jag har tänkt så mycket på gårkvällen och vill bara tillbaka. Känslan inom mig som jag inte känt på länge och jag vill bara att det ska vara helg snart igen så vi kan köra repris. Kanske är bra att ta såna här "pauser" med festande som jag haft, om man är mer taggad då för utgång. Innan igår var det ganska exakt en månad sedan jag va ute senast.

Det roliga är att när jag vaknade imorse så vaknade jag med en tanke om att det var riktigt kul igår men så sjukt ovetandes om vad de andra gtt igenom under natten. Snéfyllor var det för många iallafall. Minnesluckor hit och dit, alla var bara i en enda stor dimma och hade jävligt kul.

Jag har en känsla av att det kan bli många fler liknande förfester hemma hos mig. Det bjuder jag gärna på.

Sitter och lyssnar på musik med beat och bas som får hjärtat att vibrera
Nu har jag en obeskrivlig känsla inom mig och allt känns bara riktigt bra. Jag går och ler och är glad för mig själv och det pirrar i hela kroppen på mig för att jag har ett helt liv framför mig.

ÄÄÄÄLSKAA LIVET!



Väntar på att Marran ska ringa så ska vi gå och köpa pizza och tjocka oss.

Tequila times are them best times

Queen - I want it all

Jag kan, utan att tveka, säga att gårdagen var den bästa födelsedagen jag någonsin haft.
Främst så firade jag med alla jag ville fira med och dessutom så fick jag en underbart fin present av Elli och Marie så att jag bara vill gråta när jag tänker på den. Är så otroligt glad över den och de hittade/gjorde helt klart den bästa presenten någonsin. Den är top notch. Har fått massor av fina saker av alla goa som även dem är riktigt bra presenter!

Jag var igång från 9 på morgonen fram tills att alla hade kommit, var så stressad så jag inte ens hann svara på alla grattismess. Maten vart bra och sushin guld värd, bland de bästa rullarna jag ätit faktiskt.

Josef och Andreas kom hit under dagen och hjälpte mig och fixa med lägenheten samt käka tårta och sånt med mamma och Stefan, så blev det att de även stannade på festen och söp ner mina vänner, bland annat Omran. Äntligen öppnade Andreas sin 3 liters tequila, så tequila time sänkte Omran med flera haha.

Kvällen slutade på Ambassadeur med hälften av de som var hemma hos mig, jag märkte inte ens av när folk avtog från sällskapet, men även på Amba var det riktigt kul. Mmmmmh :)

Perfekt dag rakt igenom.
Tack för en perfekt födelsedag!

Nu fruser jag så jag ska ta mig ett varmt bad.



Oschönt

Pink - Dear Mr. President

Jag lade mig vid 3 tiden inatt efter allt pyssel här hemma. Vaknar 07.44 och kan inte somna om. Schjukt pigg jag kommer vara ikväll.

Jag har massor att göra idag så får några timmar extra. Ska laga mat hela två gånger idag också. Fast till lunch blir det min spagge och köttfärssås då det är Stefans önskan, han har nog inte ätit min mat på.. 5 år? Och den har nog utvecklats en del sedan dess, hoppas jag..

.. Precis som jag själv.



23

Det är inge kul längre att packa upp grejer. Jag får ont i fötterna av att stå.
Fastnar vid pyssel som detta:


















Men det är det värt. Ordning och reda en natt efter freda'.

Ajuste, jag är 23 år nu. Grattis Loisa.
Första som gratta var Daniel Friselius, 00.05.


Hula hula

Anastacia Feat. Eros Ramazzotti - I belong to you

Det är katastrof här hemma. Men det värsta är egentligen skräp och kartonger från teven, möbler och dylikt. Ska försöka göra mig av med skiten ikväll om jag hittar soprummet!

Joss är på väg till mig nu. Vi ska laga middag tillsammans, längesen jag träffade den hårdingen som ligger i lumpen. Alla ben som håller ihop min kropp skulle nog gå av om jag gjorde något sådant fysiskt krävande.

Imorn blir det familj och vänner! Mamma!

Testade mina värmespolar idag, blev vackra glamourösa lockar på en halvtimme. Sånt gillas. Med locktång tar det cirka 2 timmar att locka hela mitt hår (utan att överdriva, dock är de lockarna mindre).



Jag har inte bara freaky toes, jag har freaky tumme också.


Hård.






Only a day away

MGMT - Kids

Kan inte låta bli att bli glad när man hör denna låt.

After skin på La Folie Deuce i Valdi var fet, det var något jag fick en kick av och när jag var där så var det inte speciellt mycket folk eller sol för den delen. Kan föreställa mig hur fett det är under våren! Har kollat lite på Sensation White och det känns som att det också är något man bör uppleva.

Mår lite bättre idag och jobbar hemifrån. Går rätt bra men ligger dock efter för veckan eftersom jag varit borta..

Imorgon kommer mamma och Stefan och hälsar på och ska hjälpa mig borra. Känns lite tungt att borra i i väggarna när tapeterna är så fräscha. Men det blir nästa hyresgästs problem. Jag undrar hur länge jag kommer bo här..? Lär nog bli ett tag.
 


Bonzai-träd som skall bli mitt.

S K A !


Montera byrå

Den sitter fast.. Jag får inte ut den. Jag ger upp för dagen.

Bäää.

Har fått hem Simons fina tavla nu, den passar perfekt i mitt kök. Slänger upp en bild på den när jag fått upp den på väggen, förhoppningsvis i helgen. 
Tack Anna Lena!

~~


Jag vet inte vad jag håller på med. Känns som jag frestar mig själv på något sätt till något jag inte bör. Kan bero på olika orsaker men jag kan själv inte sätta fingret på vad. Men det är farligt område. Fast ändå inte, det var inte jag som valde att gå denna väg och då är det heller inte jag som får ta smällen eller leva med den, eller?

Going crazy crazy crazy, man kan inte göra såhär mot folk! Bara låta dem stå någonstans mitt emellan och inte veta vilket håll man ska gå utan bara vänta på vägledning. Idjöt.

Nu ska jag lägga mig och självdö.


Leaky me

Queen - The show must go on

Jag fick ett osmickrande smeknamn av Nano iPod för ganska längesedan när jag var väldigt förkyld. Leaky Holes, för det rann ur näsan på mig och ögonen rann även dem.

Jag lever upp till det namnet när jag är förkyld. Det bara rinner, finns inget som kan hejda det. Nässpray backar upp för stunden men fortfarande grinar jag.

Nu har jag fixat lite med min iPhone så nu skall jag nog kunna få ner lite roliga applikationer.
Tower Bloxx!! :)


Insane

Duffy - Loving you


"Insane" Gröna Lunds nya åkattraktion..
Jag vill inte vara den första som åker, den ser fan helt Insane ut.


Så, till något helt annat..

Tänkte lite på jobbet, och hur folk ibland söker chefernas uppmärksamhet när de bokat ett möte. Då undrar man (jag), varför jobbar du med detta? För att få beröm av pappa (läs:chefen) när du gjort något bra, mitt barn?
Gör ditt jobb bara och svara om han frågar hur det går för dig, och då kanske du kan få lite beröm om du gjort ett bra jobb. Det är väl inget jävla dagis heller. Jobba för dig själv och inte för att andra ska "tycka du är duktig" och gulla med dig...


Chris Brown bojkottades i USA för att han misshandlat Rihanna osv. Jag lyssnar på hans musik för jag gillar den inte för att jag gillar honom och dessutom så har jag laddat ner skiten så han vinner ändå inget på det. Fucker.

Ja-ah, mm-mh

Jay Sean - Ride it (Cambiz remix)

Vet ni vad det bästa med att bo själv är? Eller bland det bästa iaf.. Att få äta exakt det man vill äta till middag. Jag är varken sugen eller har ork till att laga mat idag så jag ska äta havregrynsgröt och mackor. Hoho, gött mos.

Sen kommer Omie också och ska lämna min födelsedagspresent till lördag och jag vet redan vad det är haha. Läser snubben som en öppen bok dessutom. Fuckfejjjzz.

Jag fruser, ge mig sommar!!





Darn cold

Nu börjar det komma.. Huvudet känns tungt, ögonen svider, näsan täpps igen, känner mig svag och är freakin tired..

Roligt och vara sjuk. Verkligen.



Happy times

Pengar rullar in som det ska.
Har precis fått in 10 laxar på jobbet i fakturering. Nirre, dagen börjar bra.

Superförkyld igår på jobbet, mådde bättre när jag kommit hem och tagit mig ett bad och mår lite bättre nu faktiskt, men får se om kroppen bara lurar mig. Oftast slår det till på kvällarna.

Jag är glad. Jag skiter i min förkylning för jag är glaad, glad på livet. Och hungrig.
Idag blir det Donken till lunch, igen.

What up?

Veronica Maggio - 17 år

Jag har lagat middag.
När hade handlat och kom hem och skulle laga mat så tyckte jag bara att det kändes tråkigt att laga mat till sig själv bara. Men sånt måste göras! Så jag styrde upp mig själv, och det vart en riktigt fin middag faktiskt och när den var klar hade jag helt plötsligt ändrat åsikt. Det var nice att laga och äta den ensam.

Det är sjukligt kallt här hemma. De måste täta fönstrena men detta kunde tydligen inte göras förrän det blir varmt ute pga diverse anledningar. Så jag får ta mig igenom den kalla vintern med varma tankar.
Med varma tankar syftar jag på min heta teve. (Vet dock inte om det är exakt samma teve som bilden visar, men samma modell iaf).

Plasten runt teven lyser i samma färg som visas teven visar. Bakom teven finns det lampor också som lyser, som man även kan släcka om man vill.. Spejsat va?

Nu ska jag ta mig ett varmt bad, ja det ska jag.
Fo shizzle mah nizzle.

Home sweet home

Kanye West - Heartless

Jag är slut i kroppen, i ena benet har jag träningsvärk i vaden samt svullet knä, i andra benet har jag träningsvärk i låret. Ryggont har jag också. Det blir ingen hit, Ringaren i Notre Dame är pasé.

Jonna åkte hem för cirka 3 timmar sedan, sedan dess har jag fått rätt så mycket gjort faktiskt så jag stänger ned för kvällen. Längtar till nästa helg, tror det kommer bli kul.
Förresten! Jag var och köpte ny teve idag! Freddan sålde den till mig, riktigt flashig och fräsch (teven alltså ;)) har dock inte packat upp den än. Ingen idé när det är kaos i vardagsrummet och jag har ändå inte fått hem mina möbler ännu så den får stå fint i sin kartong sålänge. Men jag är riktigt nöjd med den iaf, bild på den kommer sen.

Jag har en fin lägenhet och det skönaste är att jag redan känner mig hemma. Dock är det lite läskigt att behöva sova ensam inatt.


Update: Ajuste..

1.






Mitt kaos

Träningsvärk i kroppen idag, ja.
Flytten igår gick bra trots de isiga vägarna och alla uppförsbackar vi fick kämpa oss upp för med släpet, Josef stog framför och kastade grus för att vi skulle komma upp för backarna. Kvällen ägnade vi åt att titta på idas match för att sedan storhandla på Maxi. Kom undan billigare än jag trodde jag skulle göra. Sedan kom vi hem och börja plocka och lagade sushi och zippade vin. Blev lite för mycket för Jonna dock. Jag har ett par sköna bilder på henne när hon sover som hon inte sett ännu.

Vaknade runt 9 och hoppade in i duschen, och efter det har jag suttit på mitt vardagsrumsgolv och ätit sushifrukost och fixat med internet medans Jonna och Ida sovit i mitt rum. Nu har jag sällis av Ida dock som vaknat till och ligger bredvid mig på golvet bland alla kartonger och kollar på teve. Vem har sagt att man behöver möbler?

Nu ska jag ringa efterblivna Com hem och telefonköa för andra gången denna morgon.
"din kötid beräknas ta ca 16 minuter, ditt samtal är placerat som nummer 41", jäjj.

Senare blir det IKEA, ÖoB, hämta paket och sedan kanske Media Markt i Forum där Freddy Fresh ska bjuda på ett pretty smile.

Howdy.