För alltid...

Bryan Adams - Summer of 69


Jag vet inte om det är jag som blivit överdrivet blödig men kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag läste millas blogginlägg. Antagligen gråter jag för att situationen är som den är. Och jag VET att det aldrig kommer bli som förr.. De åren jag spenderat med mina gamla vänner har hittills varit de bästa åren i mitt liv och Ni kommer alltid ha den bästa platsen i mitt hjärta. Folk har kommit och gått, men de skönaste har alltid stannat kvar i vårt underbara gäng. Nu känns det lite som att jag är den som lämnar, trots att jag själv vet det och känner det själv så kan jag inte förhindra det. Som sagt så är det för att situationen är som den är och i detta fall sätter jag en mycket speciell person före mig så jag väljer att backa från det bästa jag har i mitt liv. Självklart kommer jag försöka hålla kontakten men det kommer aldrig bli som förr igen..  Sommaren '03 - I love you

"Men så sitter man där vid datorn och drömmer sig tillbaks till den där sommaren 2003 en av mitt livs bästa sommrar. Festerna, dom nya vännerna som snabbt som ögat blev några av dom bästa vännerna.
Schnuffis fester... ack så kul. Det var lixom sammanhållning, det var kärlek och omtanke och självfallet fylla. men på en skön nivå.
Tältning, sommarkärlek, ÖL, kubb, piercing, skrubbafester i skogen, 819 runt med 3.5or i handen.
Fjortis som bara den men fy fan vad kul...
Sen har vi faktist det bästa minnet av alla: Loisas första fajt. Jag har nog aldrig kämpat så mycket i mitt liv som jag gjorde den kvällen jag skulle få bort tjockisen som låg på Loisa. jag skulle ju självklart försvara min bästa vän. Och Loisa låg bara där under den där tjejen och skrattade för hon såg mig flyga runt där bakom den där tjejen. Så hela bråket blev bara en stor katastrof från tjejens sida. vackra minnen.

Alla dessa stunder med dessa underbara människor byggde upp mig bit för bit. För jag hade ingenting kvar innan sommaren började. Alla vänner svek, kvar stod Loisa och väntade på mig med öppna armar. Så hur sjukt den än låter så har dom gjort mig till den jag är. Dom har lagt tillbaka bit för bit, och gjort mig hel igen.
och nu sitter jag här och saknar dom som bara den. sitter och saknar sammanhållningen.

vi var bästa vänner och förblir bästa vänner."


Två grejer till som jag tycker är värt att nämna: klipporna i Nyfors samt pizza Ubåt på Green bull efter.


Skii-gänget, för alltid i mitt hjärta..




//Skii-dum

Kommentarer
Postat av: Milla

fan jag glömde klipporna & ubåten !

sen är det värt att nämna också att både jag och marie hade Nelly plåster underögat på kortet från tältningen med ghassan :D

Postat av: milla

en sak till.

det är jag som e Skiii liten

2008-02-29 @ 11:56:26
URL: http://millilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback